Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilion10 είπε

Είμαι σε άλλο παροχο, έκανα αίτηση στην ΔΕΗ, υπέγραψα την σύμβαση στις 21 για το home online και ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Δεν είμαι καλυμμένος ότι υπέγραψα σύμβαση με τις παλιές τιμές; 

1. η σύμβαση έγραφε online ? Αν ναι , οκ (ο κώδικας προμήθειας αναφέρει 30 μέρες απο την προσφορά ) η ΔΕΗ δεν ξέρω τι θα κάνει, θα πρέπει να έχει προβλέψει το σύστημα της ΔΕΗ περιπτώσεις αλλαγής τιμοκαταλόγου βάσει ημερομηνιών .

2. πάρε τηλ  αύριο για  κωδικό εταίρου για να κάνεις ebill, αλλιώς δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί απο μόνο του

3. Τσεκάρεις πρώτα τιμοκατάλογο που θα σου βγάλει για το online,

4. επιλέγεις ηλεκτρονικό λογαριασμό ,μηνιαίο , βάζεις την κάρτα και το ενεργοποιείς (δε θυμάμαι τη σειρά)

• Like 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, doll είπε

καλησπέρα.

φιλος εχει ebill

θελει τωρα να ενεργοποιήση το online.

Πρεπει πρώτα να δώσει παγια εντολή με κάρτα και μετά να δώσει υποβολή στοι online?

ή να κάνει κατευθείαν υποβολή στο online?

1) μπένει στο ebill
2) τσεκάρει αναλυτικό τιμοκατάλογο myhome online
3) ΑΝ είναι ο παλιός, επιλέγει απευθείας το προϊόν myhome online, κατά την διαδικασία θα συμπληρώσει την κάρτα και στο τέλος θα ενεργοποιηθούν αυτόματα οι μηνιαίοι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί. 
4) ΑΝ του βγάλει το νέο ακριβότερο τιμοκατάλογο, δεν κάνει τίποτα, το παρατάει!

48 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αυριο ειναι η μητερα των μαχων.....Ελληνες ειμαστε.

θα βοηθήσουν και Ιταλοί άκουσα!

• Like 1
Δημοσ.

Ωρε τι σφαγη θα γινει απο μεθαυριο. Αν δεν πεσει η MW ετοιμαστειτε να ξεμεινουν τα καταστηματα απο ηλεκτρικες κουβερτες ηλεκτρικα υποστρωματα και παιζει να εχουμε και αυξηση παιδιων γιατι αν κρυωνει η αλλη οπως και να εχει θα αρχισει να τριβετε πανω μας. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ωρε τι σφαγη θα γινει απο μεθαυριο. Αν δεν πεσει η MW ετοιμαστειτε να ξεμεινουν τα καταστηματα απο ηλεκτρικες κουβερτες ηλεκτρικα υποστρωματα και παιζει να εχουμε και αυξηση παιδιων γιατι αν κρυωνει η αλλη οπως και να εχει θα αρχισει να τριβετε πανω μας. 

Εχουμε υπογεννητικοτητα οποτε καλα ειναι η MW να μεινει εκει που ειναι.....και να μας δινουν λεφτα να πληρωνουμε το ρευμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, leftplou είπε

Χαιρετώ την ομάδα μπορώ αύριο 2/12/2021 να ενεργοποιήσω το my home online με τις παλιές τιμές;Προλαβαίνω;

3 ώρες πριν, korakios είπε

έχεις ΚΟΤ?

είσαι στη ΔΕΗ?

έχεις ebill ?

κάρτα έχεις?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aromeo είπε

Παιδιά εγώ δε θα ρωτήσω κάτι. Απλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα άτομα που γνωρίζουν 5 πράγματα και γράφουν σχεδόν κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια για όλους εμάς τους άσχετους. Πριν μερικές μέρες ήρθε λογαριασμός σπίτι με ρήτρα 240κάτι€. Ξεκίνησα να διαβάζω καθημερινά εδώ και χθες ενεργοποίησα μέσω ebill το enter και στα 2 ρολόγια που έχω. Σήμερα είδα οτι είναι ενεργό, ευτυχώς πρόλαβα τις παλιές τιμές. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που αφιερώνετε.

θα αγνοησουμε το γεγονος οτι δεν ρωτησε τπτ και διαβαζοντας ολο το νημα η σχεδον ολο τα εκανε οπως επρεπε;

Δεν το αγνοω

εισαι μια οαση στο θριντ, ευγε

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή το thread ειναι τεράστιο, θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει στην παρακατω ερώτηση.

Ήμουν πελάτης ΔΕΗ και 1/11 μπήκε σε ισχύ το νέο συμβόλαιο MyHome Enter N.

Στις 11/11 βγήκε ο εκκαθαριστικός, ο οποίος εκτός από το ποσό για τις χρεώσεις ρεύματος αναφέρει

Ρήτρα Αναπροσαρμ. 149€

Τι παίζει με αυτό; Πήρα τηλέφωνο στη ΔΕΗ και μου είπαν ότι η ρητρα αναπροσαρμογής είναι ένα ποσο που χρεωνεται σε ολους τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ανεξαρτητα σε ποιο πάροχο είσαι.

Αυτό το myHomeEnter αναφερει χωρις ρητρα αναπροσαρμογής. Εχω μπερδευτει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kok_nihilist είπε

Ήμουν πελάτης ΔΕΗ και 1/11 μπήκε σε ισχύ το νέο συμβόλαιο MyHome Enter N.

Στις 11/11 βγήκε ο εκκαθαριστικός, ο οποίος εκτός από το ποσό για τις χρεώσεις ρεύματος αναφέρει

Ρήτρα Αναπροσαρμ. 149€

είναι η ρήτρα απο την αρχή περιόδου κατανάλωσης του λογαριασμού σου , μέχρι 31/10

για αμφισβήτηση της ρήτρας στο άλλο θέμα

1 λεπτό πριν, Sheriff είπε

κοτ εχει λεει

ε, ναι , το online παίρνει ΚΟΤ , τι εννοείς ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε
1 λεπτό πριν, Sheriff είπε

κοτ εχει λεει

ε, ναι , το online παίρνει ΚΟΤ , τι εννοείς ?

οπα φταιει η ωρα προχωραμε λαθος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...