Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

πάτα για online , βάλε μηνιαίο , ηλεκτρονικά και δώσε κάρτα

καλά έκανες αλλά βάλτη αν μπορείς σε ένα spoiler

Σε ευχαριστώ πολύ !

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, doll είπε

Η παροχή είναι ήδη ενεργή στην ΔΕΗ με Γ1. Πάλι θέλει όλα τα παραπάνω?

Τα παρακάτω για όσους είναι ήδη πελάτης ΔΕΗ και δεν έχουν KOT και πάνε αύριο 2/12 να υπογράψουν Enter.

- Κλείνεις ραντεβού για αύριο https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/myhomeenter

- Αν δε μπορείς να πας αυτοπροσώπως, βγάζεις σε κάποιον εξουσιοδότηση να πάει να εκ μέρους σου. https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-exousiodoteses

- Ζητάς να υπογράψεις το Enter με τον παλιό τιμοκατάλογο, επισυνάπτω κάτω.

- Θα σου πούνε μα μου σου του δε γίνεται, έχει λήξει, δε προλαβαίνεις κλπ. Επιμένεις ότι θέλεις να υπογράψεις αυτό πάραυτα και θα βγάλεις άκρη με τα κεντρικά αν θα κατοχυρώσεις τις παλιές ή τις νέες τιμές.

- Παίρνεις αντίγραφο απ'ότι υπογράφεις... να έχεις αποδεικτικό με ημερομηνία και τις παλιές τιμές που υπέγραψες. Αν δεν σου δίνουν αντίγραφα βγάλε φωτογραφίες.

Δικαιολογητικά:

- Ταυτότητα δική σου (αν στείλεις άλλον να έχει κι εκείνος ταυτότητα και την εξουσιοδότηση)

- Φορολογική δήλωση

- Αντίγραφο των λογαριασμών και από τις 2 παροχές

- Απόδειξη εξόφλησης του τελευταίου λογαριασμού

- Φωτογραφία του μετρητή, να φαίνεται η ένδειξη κατανάλωσης και το μεταλλικό ταμπελάκι που γράφει τον αριθμό παροχής.

- Πιστοποιητικό εμβολιαστμού ή rapid για να μπεις

- 100 ευρώ για εγγύηση (αν η παροχές είναι πολύ παλιές με μηδενική ή πολύ μικρή εγγύηση)

TIMOK-XT-AUG2021-ENTER_fl4_ND(1).pdf 167 kB · 6 downloads

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Μπήκα, λέει το προϊόν είναι ενεργοποιημένο έως τάδε και το μηνιαίο ενεργό.., τι φάση..

Μήπως δεν έβγαλαν για να βγει εκκαθαριστικός τώρα αρχές Δεκ. ??

α, είναι η και η πίστωση ΤΕΜ , παίζει να άργησε για τα 0,02€/kw

στείλε όμως ένα email (τηλ θα γίνεται πανικός αύριο)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Για να συνοψίσουμε :

Τον προηγούμενο μήνα, εκανα την αλλαγή απο Γ1Ν σε online με green pass. Τι προτείνετε να μείνω σε αυτό το πρόγραμμα ή να επιλέξω myhome enter ή my home enter+?

Προλαβαίνω να το κάνω ?

Απομακρύνσου απ'το πληκτρολόγιο άμεσα και κάτσε στ'αυγά σου

ezgif.com-gif-maker.gif.0c4e6bd3e9d4d7b191a45802f3dc8903.gif.8129ef68c00ac28e7b1813a8cb2b7f17.gif

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

α, είναι η και η πίστωση ΤΕΜ , παίζει να άργησε για τα 0,02€/kw

στείλε όμως ένα email (τηλ θα γίνεται πανικός αύριο)

Μήπως να περιμένω να περάσουν οι μέρες της καταχώρησης ενδείξεων; Ίσα ίσα που δεν είναι δική μου υπαιτιότητα..

Το ΤΕΜ δεν είναι μόνο σε προγράμματα με ρήτρα;

Σε εσάς ήρθε λογαριασμός μέσα στο Νοέμβριο;

Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί σήμερα βρήκα και εγώ οτι αύριο αλλάζουν οι τιμές για τα πακέτα της ΔΕΗ. Μπήκα στο e-bill και δήλωσα το myhome enter και όχι το online. Παίζει το enter να θέλει παραπάνω διαδικασίες για την ενεργοποίησή του από το myhome online και να την πάτησα ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

- Ζητάς να υπογράψεις το Enter με τον παλιό τιμοκατάλογο, επισυνάπτω κάτω.

Online δεν μπορώ να ζητήσω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Atsalakotos7 είπε

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί σήμερα βρήκα και εγώ οτι αύριο αλλάζουν οι τιμές για τα πακέτα της ΔΕΗ. Μπήκα στο e-bill και δήλωσα το myhome enter και όχι το online. Παίζει το enter να θέλει παραπάνω διαδικασίες για την ενεργοποίησή του από το myhome online και να την πάτησα ?

Δε νομίζω, απλά αναμένεις ενεργοποίηση..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Atsalakotos7 είπε

Στο online γίνεται έλεγχος απ'το σύστημα αν έχουν ενεργοποιηθεί πάγια εντολή, μηνιαίος λογαριασμός, ηλεκτρονικός λογαριασμός. Συνήθως παίρνει 2 μέρες η ενεργοποίηση.

Το Enter δεν έχει τίποτα από αυτά, ίσως γι'αυτό παρατηρώ το Enter να ενεργοποιείται πιο γρήγορα.. σε 1 εργάσιμη. Ίσως και να είναι εντελώς τυχαίο.

12 λεπτά πριν, greekfragma είπε

@korakios @ekrepali @HERTHAN

00:00 2/12 του έτους 2021

Mη σκάσουν 3/12 τίποτα λογαριασμοί απ'το Ζero... εκει να δεις τι έχει να γίνει. 💣

19 λεπτά πριν, Atsalakotos7 είπε

Πού'σαι... ξέχασα να αναφέρω, το παλιο Enter που είναι τώρα διαθέσιμο στο ebill δε συνδιάζεται με ΚΟΤ.

Το παλιό online συνδιάζεται με ΚΟΤ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, να κάνω και εγώ μια ερώτηση, από 21/11 έχω στείλει την σύμβαση, κάλεσα στις 29/11με ενημέρωσαν ότι έχουν λάβει όλα τα έγγραφα και είναι σωστά, περιμένω την ενεργοποίηση. Θα είμαι με τον παλαιό τιμοκατάλογο, σωστά; 

Διαφορετικά την συμβουλή σας τι να κάνω 

Σας ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilion10 είπε

Θα είμαι με τον παλαιό τιμοκατάλογο, σωστά; 

νόμιμα ναι , η ΔΕΗ άγνωστο τι θα κάνει

φαντάζομαι απο άλλο πάροχο και εννοείς το enter

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Για να συνοψίσουμε :

Τον προηγούμενο μήνα, εκανα την αλλαγή απο Γ1Ν σε online με green pass. Τι προτείνετε να μείνω σε αυτό το πρόγραμμα ή να επιλέξω myhome enter ή my home enter+?

Προλαβαίνω να το κάνω ?

Χάχα εδώ ο κόσμος παλεύει να μπει στο Online και εσύ θες να το αλλάξεις; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πού'σαι... ξέχασα να αναφέρω, το παλιο Enter που είναι τώρα διαθέσιμο στο ebill δε συνδιάζεται με ΚΟΤ.

Το παλιό online συνδιάζεται με ΚΟΤ.

Thanks για το reply. Απ' αυτό είμαστε κομπλέ γιατί δεν είμαι KOT.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...