Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ δε θα ρωτήσω κάτι. Απλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα άτομα που γνωρίζουν 5 πράγματα και γράφουν σχεδόν κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια για όλους εμάς τους άσχετους. Πριν μερικές μέρες ήρθε λογαριασμός σπίτι με ρήτρα 240κάτι€. Ξεκίνησα να διαβάζω καθημερινά εδώ και χθες ενεργοποίησα μέσω ebill το enter και στα 2 ρολόγια που έχω. Σήμερα είδα οτι είναι ενεργό, ευτυχώς πρόλαβα τις παλιές τιμές. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που αφιερώνετε.

Επεξ/σία από aromeo
  • Like 2
  • Thanks 3
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DxL είπε

Θέλω να κάνω μια ερώτηση, είμαστε στο My Home Enter το οποίο αναφέρει στο ebill ότι είναι ενεργό ως τις 03/11/2022. Μπορούμε να αλλάξουμε σε My Home Online χωρίς κάποια ποινή?

Ευχαριστώ

Γιατί, σου το επιτρέπει; Δεν υπάρχει σύνδεσμος ενεργοποίησης, αν δεν κάνω λάθος.

Περί πάγιας εντολής με κάρτα: Ενεργοποίησα τη δυνατότητα αυτή, ενώ έχει ήδη εκδοθεί λογαριασμός. Ξέρει κάποιος αν πρέπει να τον πληρώσω με τον παλιό τρόπο αφού η αυτόματη πληρωμή λογικά ξεκινά για τους λογαριασμούς που εκδίδονται μετά την ενεργοποίησή της, ή το έχουν φτιάξει συστημικά να καλύπτει και ήδη εκδοθέν λογαριασμό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεσα κι ενεργοποιησα το ebill, εκανα και  το online, και ο τιμοκαταλογος που υπαρχει στη σελιδα της αιτησης ειναι ο παλιος και 24μηνη διαρκεια.

πηρα και τα screenshot μου, αλλα θεωρω οτι δεν υπαρχει προβλημα και θα ισχυει ο τιμοκαταλογος που υπήρχε στη σελιδα της αιτησης, τουλαχιστο για τους 6 μηνες και βλεπουμε.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Ξέρετε τι σημαίνει το κάτωθι που βγαίνει όταν πάω να κάνω ενημέρωση ενός στοιχείου στο e-bill;

Διαχείριση Χρήστη

Για να τροποποιήσετε κάποιο από τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την αρχική σας εγγραφή, συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα με τα νέα στοιχεία και πατήστε Ενημέρωση

Παρακαλώ διορθώστε τα ακόλουθα και προσπαθήστε ξανά:
  • Ο Κωδικός Εταίρου δεν είναι υπαρκτός – Καταχωρίστε σωστό Κωδικό Εταίρου
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, korakios είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

κατέβασε το excel της υπογραφής μου συμπλήρωσε κιλοβατώρες και δες το πεδίο

"Κερδος ρυθμιζομενων" , υπολογίζει το κέρδος μόνο απο τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και όχι απο τυχών μικρότερη τιμολόγησης νυχτερινού

Απόκρυψη περιεχομένων

offtopic άνοιξε νέο θέμα

Οχι δεν ήθελα πληροφορίες περί αυτού. Να δω αν συνεχίζουν να λένε στον κόσμο ακόμα ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Αν είναι off topic να διαγραφεί. Sorry

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ξέρετε τι σημαίνει το κάτωθι που βγαίνει όταν πάω να κάνω ενημέρωση ενός στοιχείου στο e-bill;

Διαχείριση Χρήστη

Για να τροποποιήσετε κάποιο από τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την αρχική σας εγγραφή, συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα με τα νέα στοιχεία και πατήστε Ενημέρωση

Παρακαλώ διορθώστε τα ακόλουθα και προσπαθήστε ξανά:
  • Ο Κωδικός Εταίρου δεν είναι υπαρκτός – Καταχωρίστε σωστό Κωδικό Εταίρου

σε μενα τουλαχιστο  το αφμ και ο κωδικος εταιρου ειναι κλειδωμενα και δεν αλλαζουν.

Δημοσ.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους ασχολήθηκαν με το να μας ξεστραβώσουν και ειδικά τους korakios,ekrepali,lazarnik,greekfragma και HERTHAN οι οποίο έφαγαν και τρώνε ακόμα χρόνο από την ζωή τους προκειμένου να βοηθήσουν όποιον μπορούν.

Παιδιά αν σας δω ποτέ από κοντά κερνάω μπύρες :)

• Like 9
  • Thanks 4
Δημοσ.

ναι, να στε καλα παιδια, γιατι δεν ειναι ουτε βδομαδα που ειδα τη ρητρα αναπροσαρμογης, και τα δα ολα κανονικα :P

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rofl είπε

σε μενα τουλαχιστο  το αφμ και ο κωδικος εταιρου ειναι κλειδωμενα και δεν αλλαζουν.

Και εδώ κλειδωμένα είναι , αλλά πάω να περάσω τον σωστό αριθμό κινητού και δεν με αφήνει.

Δημοσ.

Ακόμα μία ερώτηση....

Σε ενεργοποιημένο ebill δεν φαίνεται ένα δεύτερο ακίνητο διότι δεν έχει καταχωρηθεί ο ΑΦΜ.

Τι προτείνεται?

1. Να πάω στην τοπική ΔΕΗ με τα χαρτιά για ενημέρωση στοιχείων ή ηλεκτρονικά?

2. Και μετά ενεργοποίηση online εως αύριο? Ηλεκτρονικά? ή να πάω αύριο στη ΔΕΗ και για τα δύο?

Αν πάω στην ΔΕΗ ξέρει κανείς τι απαιτείται να έχω ως δικαιολογητικά και αίτηση?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doll είπε

Αν πάω στην ΔΕΗ ξέρει κανείς τι απαιτείται να έχω ως δικαιολογητικά και αίτηση?

54 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δικαιολογητικά:

- Ταυτότητα δική σου (αν στείλεις άλλον να έχει κι εκείνος ταυτότητα και την εξουσιοδότηση)

- Φορολογική δήλωση

- Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού απ'τον πάροχο σου

- Απόδειξη εξόφλησης του τελευταίου λογαριασμού

- Φωτογραφία του μετρητή, να φαίνεται η ένδειξη κατανάλωσης και το μεταλλικό ταμπελάκι που γράφει τον αριθμό παροχής.

- Πιστοποιητικό εμβολιαστμού ή rapid για να μπεις

- 100 ευρώ για εγγύηση

και υπέγραψε enter επιτόπου

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

Δικαιολογητικά:

- Ταυτότητα δική σου (αν στείλεις άλλον να έχει κι εκείνος ταυτότητα και την εξουσιοδότηση)

- Φορολογική δήλωση

- Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού απ'τον πάροχο σου

- Απόδειξη εξόφλησης του τελευταίου λογαριασμού

- Φωτογραφία του μετρητή, να φαίνεται η ένδειξη κατανάλωσης και το μεταλλικό ταμπελάκι που γράφει τον αριθμό παροχής.

- Πιστοποιητικό εμβολιαστμού ή rapid για να μπεις

- 100 ευρώ για εγγύηση

Η παροχή είναι ήδη ενεργή στην ΔΕΗ με Γ1. Πάλι θέλει όλα τα παραπάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Οκ, θα το κάνω. Και θα βγάλω και τα screenshots. 

Βγάλε screenshots κι απ'το "Ιστορικό Επιλογών" και κράτησε τα αρχείο.

Εκτύπωσε τα κιόλας για σιγουριά, μη τα σβήσεις κατά λάθος... έχουν δει πολλά τρελά τα μάτια μας.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
Μόλις τώρα, doll είπε

Η παροχή είναι ήδη ενεργή στην ΔΕΗ με Γ1. Πάλι θέλει όλα τα παραπάνω?

😁 δίκαιο έχεις , εγώ θα τα έπαιρνα πάντως όλα

9 λεπτά πριν, doll είπε

Σε ενεργοποιημένο ebill δεν φαίνεται ένα δεύτερο ακίνητο

για το πρώτο ακίνητο πάντως γιατί δε βάζεις το online ?

θα μπορούσες και να ρισκάρεις με το να κάνεις διόρθωση , αλλά δεν ξέρω αν αύριο ενημερωθεί και ενεργοποιηθεί άμεσα το online

Ρώτα όμως εκεί , αν μπορούνε επιτόπου να κάνουνε ενημέρωση την καρτέλα και να ρισκάρεις μετά για online

Η πιο ασφαλή επιλογή για μένα είναι τζίφρα και enter επιτόπου

1 λεπτό πριν, Gladwell είπε

Καλησπέρα,
online ή enter ? Απότι βλέπω το online είναι προτιμότερο σωστά;

έχεις ΚΟΤ?

είσαι στη ΔΕΗ?

έχεις ebill ?

κάρτα έχεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...