Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, jimarmao79 είπε

Εγώ σήμερα υπέγραψα σύμβαση για my home enter από άλλο πάροχο σε κατάστημα ΔΕΗ (ο κωδικός εταίρου αναγράφεται στην σύμβαση ) . Δεν κατάφερα να γραφτώ στο ebill και σε τηλεφωνική επικοινωνία με 8009001000 μου είπαν ότι αύριο θα μπορώ, και ότι ενώ έχουν όλα τα στοιχεία μου υπάρχει καθυστέρηση από μεριάς τους και ότι το φτιάχνουν σε μια εργάσιμη οπότε αύριο θα μπορω . Λογικά όμως δεν θα έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση με το δίκτυο. Τελικά θα ενταχθω στο παλιό τιμολόγιο ή στο καινουριο? (Ο προϊστάμενος του καταστήματος έλεγε παλιό και η εξυπηρέτηση νέο τιμολόγιο) 

Αύριο δοκίμασε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια λεω τη παρασκευη να παω σε καταστημα δεη για το enter. 

Ισχύει ακομα οτι ειναι χωρίς ρητρα κ το πιο συμφερον; 

Περνω τηλ να ρωτησω τι χαρτια ναχω μαζι για να μη χρειαστεί να ξαναπάω, δεν απαντάει κανείς εδω κ μερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Ισχύει ακομα οτι ειναι χωρίς ρητρα κ το πιο συμφερον; 

Περνω τηλ να ρωτησω τι χαρτια ναχω μαζι για να μη χρειαστεί να ξαναπάω, δεν απαντάει κανείς εδω κ μερες

Όχι ρε φίλε, απ'τις 23 Νοεμβρίου ακόμα δεν έκανες τίποτα; Έγκλημα. Αύριο λήγουν τα προγράμματα της ΔΕΗ με τις παλιές τιμές, εσύ που θες και αλλαγή παρόχου δε προλαβαίνεις με καμία παναγία εκτός κι αν ισχύει η κατοχύρωση τιμών την ημερομηνία που υπογράφεις. Η ΔΕΗ θα πει όχι, εσύ θα πρέπει να υποστηρίξεις ναι... θα έχει διαδικασίες να βρεις το δίκιο σου.

Επεξ/σία από ekrepali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

32 λεπτά πριν, sakis61462 είπε

Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο με το θέμα..

Το ρολόι μου δεν έχει νυχτερινό μετρητή πόσο είναι το κόστος εγκατάστασης κ αγοράς και που απευθύνομαι στον ΔΔΗΕ?

Συμφέρει γενικά μια κ το σπίτι που είμαι το ενοικιάζω?

Μόλις μπήκα στο πρόγραμμα Έντερ 

κατέβασε το excel της υπογραφής μου συμπλήρωσε κιλοβατώρες και δες το πεδίο

"Κερδος ρυθμιζομενων" , υπολογίζει το κέρδος μόνο απο τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις και όχι απο τυχών μικρότερη τιμολόγησης νυχτερινού

Spoiler

24 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Να σε ρωτήσω κάτι; έχεις μπει στο εξοικονομώ και έβαλες αντλίες θερμοτητας μετά από προταση του μηχανικού ή από μόνος σου; 

offtopic άνοιξε νέο θέμα

Επεξ/σία από korakios

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όχι ρε φίλε, απ'τις 23 Νοεμβρίου ακόμα δεν έκανες τίποτα; Έγκλημα. Αύριο λήγουν τα προγράμματα της ΔΕΗ με τις παλιές τιμές, εσύ που θες και αλλαγή παρόχου δε προλαβαίνεις με καμία παναγία εκτός κι αν ισχύει η κατοχύρωση τιμών την ημερομηνία που υπογράφεις. Η ΔΕΗ θα πει όχι, εσύ θα πρέπει να υποστηρίξεις ναι... θα έχει διαδικασίες να βρεις το δίκιο σου.

Toυς περνω απο τοτε τηλδε σηκωνουν τηλεφωνα στο ρημαδι το καταστημα τους κειχα πολυ δουλεια για να πηγαίνω διπλες φορες. 

Γαμωτο... Να τους ρωτησω αυριο αν μπορωνναντο παρω με παλια τιμη. 

Ξερουμε τι πρεπει ναχω μαζι απο χαρτια; 

8 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

μη βιάζεσαι , χαλαρά

Μόλις τώρα, Hamurabi είπε

Να τους ρωτησω αυριο αν μπορωνναντο παρω με παλια τιμη. 

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

• Like 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

μη βιάζεσαι , χαλαρά

Δεννειναι στο χερι μου

. Τυχαινουν κ μερες που δουλευω 18 ωρες. 

Μακαρι να καθομουν κ θα διάλεγα μέρα. 

Τέλος Δεκεμβρίου που θα εκδοθεί ο επόμενος λογαριασμός, θα δω αν μου ανέβασαν την τιμή της κιλοβατώρας, γιατί έχω κλείσει όχι 6μηνο, αλλά χρόνο στο Enter και έχω επιλέξει μήνα-μήνα.

15 λεπτά πριν, apache48 είπε

Αύριο δοκίμασε.

Οκ αλλά με το τιμολόγιο δεν έβγαλα άκρη. Στην σελίδα πάνω γράφει για νέα συμβόλαια από 3/12 και κάτω γράφει για πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει το προϊόν έως 2/12. Με υπογεγραμμένη σύμβαση στις 1/12 αλλά με όρο στα ψιλά που τον διάβασα ( όπως πάντα σε δεύτερο χρόνο) Η παρούσα Σύμβαση θα ενεργοποιηθεί μετά την οριστική σύνδεση με το δίκτυο . Με βλέπω για Κούβα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Δεννειναι στο χερι μου

. Τυχαινουν κ μερες που δουλευω 18 ωρες. 

Μακαρι να καθομουν κ θα διάλεγα μέρα. 

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ακόμα και τις παλιές τιμές να μη κατοχυρώσεις με 0.10, πάλι μετά της ΔΕΗ θα είναι φτηνότερο με 0.18. Παράλογα πράγματα.

- Κλείνεις ραντεβού για αύριο https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/myhomeenter

- Αν δε μπορείς να πας αυτοπροσώπως, βγάζεις σε κάποιον εξουσιοδότηση να πάει να εκ μέρους σου. https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-exousiodoteses

- Ζητάς να υπογράψεις το Enter με τον παλιό τιμοκατάλογο, επισυνάπτω κάτω.

- Θα σου πούνε μα μου σου του δε γίνεται, έχει λήξει, δε προλαβαίνεις κλπ. Επιμένεις ότι θέλεις να υπογράψεις αυτό πάραυτα και θα βγάλεις άκρη με τα κεντρικά αν θα κατοχυρώσεις τις παλιές ή τις νέες τιμές.

- Παίρνεις αντίγραφο απ'ότι υπογράφεις... να έχεις αποδεικτικό με ημερομηνία και τις παλιές τιμές που υπέγραψες. Αν δεν σου δίνουν αντίγραφα βγάλε φωτογραφίες.

Δικαιολογητικά:

- Ταυτότητα δική σου (αν στείλεις άλλον να έχει κι εκείνος ταυτότητα και την εξουσιοδότηση)

- Φορολογική δήλωση

- Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού απ'τον πάροχο σου

- Απόδειξη εξόφλησης του τελευταίου λογαριασμού

- Φωτογραφία του μετρητή, να φαίνεται η ένδειξη κατανάλωσης και το μεταλλικό ταμπελάκι που γράφει τον αριθμό παροχής.

- Πιστοποιητικό εμβολιαστμού ή rapid για να μπεις

- 100 ευρώ για εγγύηση

TIMOK-XT-AUG2021-ENTER_fl4_ND(1).pdf

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Έχουμε κάνει την αίτηση για ενεργοποίησει το myhome online. Μπήκα στο ebill και είδα ότι είναι ενεργοποιημένο ήδη. Ώστοσο, αν θυμάμαι καλά, έπρεπε να κάνουμε και πάγια εντολή. Στο ebill την έχει απενεργοποιήσει. Πρέπει να το ενεργοποιήσω (όταν έκανα Online αίτηση είχα δηλώσει κάρτα κανονικά) ? ή το αφήνω έτσι? συνάντησει κάποιος κάτι παρόμοιο? 

Επεξ/σία από Agmourk

Μόλις τώρα, Agmourk είπε

Καλησπέρα, 

Έχουμε κάνει την αίτηση για το myhome online. Μπήκα στο ebill και είδα ότι είναι ενεργοποιημένο ήδη. Ώστοσο, αν θυμάμαι καλά, έπρεπε να κάνουμε και πάγια εντολή. Στο ebill την έχει απενεργοποιήσει. Πρέπει να το ενεργοποιήσω (όταν έκανα Online αίτηση είχα δηλώσει κάρτα κανονικά) ? ή το αφήνω έτσι? συνάντησει κάποιος κάτι παρόμοιο? 

Κράτα screenshot απ'τη κεντρική σελίδα που λέει ότι το online είναι ενεργοποιημένο.

Κράτα screenshot απ'το ιστορικό επιλογών

Ενεργοποίησε τη πάγια εντολή απ'το ebill.

Ξαναβλάλε screenshot απ'το ιστορικό επιλογών.

Aπορώ πάντως πώς ενεργοποιήθηκε... μήπως έχεις από παλιά ενεργοποιημένη πάγια εντολή στη τράπεζα σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, ekrepali said:

Κράτα screenshot απ'τη κεντρική σελίδα που λέει ότι το online είναι ενεργοποιημένο.

Κράτα screenshot απ'το ιστορικό επιλογών

Ενεργοποίησε τη πάγια εντολή απ'το ebill.

Ξαναβλάλε screenshot απ'το ιστορικό επιλογών.

Aπορώ πάντως πώς ενεργοποιήθηκε... μήπως έχεις από παλιά ενεργοποιημένη πάγια εντολή στη τράπεζα σου;

όχι καμμία. και μάλιστα έμπαινα κάθε μέρα για να κάνω το Online (γιατί είχα διαβάσει εδώ μέσα για το Γ1) και είδα ότι πέρασε απο επεξεργασία και το ενεργοποίησαν αυτοί. Η πάγια εντολή όμως παραμένει απενεργοποιημένη. 

Οκ, θα το κάνω. Και θα βγάλω και τα screenshots. 

Ευχαριστώ πολύ..! 

image.png.455667d43076030d26716a6c1c0e6277.png

Επεξ/σία από Agmourk

καλησπέρα.

φιλος εχει ebill

θελει τωρα να ενεργοποιήση το online.

Πρεπει πρώτα να δώσει παγια εντολή με κάρτα και μετά να δώσει υποβολή στοι online?

ή να κάνει κατευθείαν υποβολή στο online?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...