Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, korakios είπε

στο άλλο θέμα δες αυτό και ξεκινάς αμφισβήτηση (συνέχεια εκεί)

έχει κερδίσει ποτέ κάτι κάποιος με την αμφισβήτηση? όταν θα έχεις χρόνο τσέκαρε τι μου απάντησαν στα pm σου.... εγώ δεν νομίζω να πάρει ποτέ κανένας πάροχος πίσω την ρήτρα

είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ειδικά εαν έχεις υπογράψει κάποια σύμβαση σχετικά πρόσφατα...θα έχουν καλύψει τον  κώλο τους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, ChrisDario είπε

Το ΔΕΗ HomeOnLine αναφέρεται παντού ως 12μηνο, το ίδιο μου είπαν και από την Εξυπ. Πελατών... 

Στους Ειδικούς Ορους Σύμβασης μέσω του Ebill το αναφέρει 24μηνο!

Τελικά;;;

Σύμφωνα με τον παλιό τιμοκατάλογο έως 2/12, ο οποίος φαίνεται στο ebill, η δέσμευση είναι 24μηνη.

Με τον νέο τιμοκατάλογο, η δέσμευση είναι πλέον 12μηνη.

1 λεπτό πριν, korakios είπε

καθαρά υποκειμενική άποψη , σεβαστή φυσικά

θα χαρώ να δω ή να πει καποιος οτι εγινε κάτι...και δεν θα ανατρέξω χιλιάδες σελίδες πίσω να ψάχνω...όσοι παρακολουθείτε το θέμα απο παλιά μπορείτε να μας ενημερώσετε φαντάζομαι

Μόλις τώρα, LuNaTiC είπε

θα χαρώ να δω ή να πει καποιος οτι εγινε κάτι...και δεν θα ανατρέξω χιλιάδες σελίδες πίσω να ψάχνω...όσοι παρακολουθείτε το θέμα απο παλιά μπορείτε να μας ενημερώσετε φαντάζομαι

ένας σε άλλο φόρουμ , αρκετοί απο nrg και μη τήρηση τετραμήνου χάριτος , αυτά προς το παρών

εξαρτάται πάντα πως το διαχειρίζεται κάποιος , το πάτημα είναι στην απόδειξη οτι δεν ενημερώθηκε

1 λεπτό πριν, apache48 είπε

Πριν λίγο. Τώρα καλώ αύριο και ζητάω κωδικό εταίρου πρωί πρωί; MyHomeOnline

7 το πρωί νομίζω ανοίγει

1 ώρα πριν, black_orchid είπε

2) Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε πίσω την εγγύηση;

1 ώρα πριν, korakios είπε

OXI

κάτσε, δεν ξέρω στο enter αν βάλεις πάγια μήπως επιστρέφεται , δε γνωρίζω απο Γ1 τι παίζει

Σχετικά με αυτό: https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/egguisi/poio-einai-to-poso-tis-egguisis-pou-prepei-na-kata

"Μετά την ενεργοποίηση πάγιας τραπεζικής εντολής ή πάγιας εντολής σε κάρτα, το συνολικό ποσό της αρχικής εγγύησης θα σας επιστρέφεται με πίστωση στον αμέσως επόμενο λογαριασμό."

Δεν εξαιρεί κάποιο πρόγραμμα πάντως. Θα το επιβεβαιώσω αύριο από κοντά.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο με το θέμα..

Το ρολόι μου δεν έχει νυχτερινό μετρητή πόσο είναι το κόστος εγκατάστασης κ αγοράς και που απευθύνομαι στον ΔΔΗΕ?

Συμφέρει γενικά μια κ το σπίτι που είμαι το ενοικιάζω?

Μόλις μπήκα στο πρόγραμμα Έντερ 

1 λεπτό πριν, sakis61462 είπε

Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο με το θέμα..

Το ρολόι μου δεν έχει νυχτερινό μετρητή πόσο είναι το κόστος εγκατάστασης κ αγοράς και που απευθύνομαι στον ΔΔΗΕ?

Συμφέρει γενικά μια κ το σπίτι που είμαι το ενοικιάζω?

Μόλις μπήκα στο πρόγραμμα Έντερ 

κοστος 42ε, απευθυνεσε στον δεδδηε. συμφερει, τωρα δεν ξερω τι γινεται με τους ενοικιαστες, αν πρεπει να ενημερωσουν διαχειριτη ή οχι κτλ

1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

κοστος 42ε, απευθυνεσε στον δεδδηε. συμφερει, τωρα δεν ξερω τι γινεται με τους ενοικιαστες, αν πρεπει να ενημερωσουν διαχειριτη ή οχι κτλ

Οκ το βρήκα 34€ είναι.

https://deddie.gr/el/upiresies/nikterino-timologio/

49 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μολις ηρθε ο 1ος λογαριασμος απο την ΔΕΗ. Αργησα να ενεργοποιησω το MyHome Online κατα 1 μηνα. Οποτε αυτο ειναι το απλο Γ1Ν οικιακο. Ακριβα δεν μου ηρθε; Επισης δεν καταλαβαινω γιατι τοσες πολλες κιλοβατωρες για 1 μηνα. Συνηθως το 4μηνο ειμαι στις 800. Ισως επειδη ανοιγω και την αντλια θερμοτητας; Αλλα οχι πανω απο 5 ωρες την ημερα και μονο νυχτερινο. Δεν ξερω..

Untitled.png

Αυτη η ρητρα αναπροσαμογης στα 72 ευρω τι ειναι;

Να σε ρωτήσω κάτι; έχεις μπει στο εξοικονομώ και έβαλες αντλίες θερμοτητας μετά από προταση του μηχανικού ή από μόνος σου; 

Εγώ σήμερα υπέγραψα σύμβαση για my home enter από άλλο πάροχο σε κατάστημα ΔΕΗ (ο κωδικός εταίρου αναγράφεται στην σύμβαση ) . Δεν κατάφερα να γραφτώ στο ebill και σε τηλεφωνική επικοινωνία με 8009001000 μου είπαν ότι αύριο θα μπορώ, και ότι ενώ έχουν όλα τα στοιχεία μου υπάρχει καθυστέρηση από μεριάς τους και ότι το φτιάχνουν σε μια εργάσιμη οπότε αύριο θα μπορω . Λογικά όμως δεν θα έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση με το δίκτυο. Τελικά θα ενταχθω στο παλιό τιμολόγιο ή στο καινουριο? (Ο προϊστάμενος του καταστήματος έλεγε παλιό και η εξυπηρέτηση νέο τιμολόγιο) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...