Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, lazarnik είπε

κορ 

δεν ξερω αν διάβασες, ειμαι Ηonline, εμφανίστηκε και στο ebill μου.  ολα καλα . μου κλεψανε 2 μερες αλλα ιτς οκ. 

Το προϊόν είναι ενεργό έως 25/11/2023

Η διετία είναι 26/11/20 ως 25/11/23

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Να ρωτήσω. Τι ακριβώς βλέπετε στο ebill;

Μπαίνω και δεν φαίνεται τίποτα σαν ακίνητο. 

Δεν έχει τελειώσει ακόμα ο ΔΕΔΔΗΕ

1 ώρα πριν, toni31 είπε

Δεν το βλέπω ακόμα, παίζει που σήμερα είναι η πρώτη μέρα του ebil, πρέπει να γίνει ενεργοποίηση δεδηε?

Ναι

1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε

Μόλις έκανα το my home enter σε κατάστημα, απλά μου είπε ότι επειδή δεν είχα ΔΕΗ ποτέ στο όνομα μου να πληρώσω 100 ευρώ. Ισχύει;

Ναι

31 λεπτά πριν, DxL είπε

Θέλω να κάνω μια ερώτηση, είμαστε στο My Home Enter το οποίο αναφέρει στο ebill ότι είναι ενεργό ως τις 03/11/2022. Μπορούμε να αλλάξουμε σε My Home Online χωρίς κάποια ποινή?

Ευχαριστώ

Κάθεσαι στα αυγά σου, δε παίζεις με τα προγράμματα αύριο τελευταία εργάσιμη... και κάνεις το σταυρό σου μην ανεβάσουν τιμές στους παλιούς πελάτες που έχουν κλείσει 6μηνο.

2 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Να ρωτήσω κάτι , δεν μου έχουν στείλει ακόμα ότι το αίτημα μου προωθήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ , ακόμα κάνουν έλεγχο των στοιχείων , έχω έναν λογαριασμό από ΔΕΗ για το συγκεκριμένο ακίνητο πριν από 2 χρόνια περίπου , ισχύει ο ίδιος κωδικός εταίρου για να κάνω e-bill ή να περιμένω να μου στείλουν άλλον; 

@korakios 

Περίπτωση δική μου ίδιο ΑΦΜ / παροχή, ο κωδικός εταίρου παρέμεινε ίδιος.

Ίδιο ΑΦΜ / διαφορετική παροχή δεν το γνωρίζω αν δίνουν άλλο κωδικό εταίρου.

Αν είχες κωδικούς από παλιά μπορείς να κάνεις login, αν δεν είχες κάνει εγγραφή τότε δε θα σε αφήσει το σύστημα κατά 99% να γραφτείς... αλλά δοκίμασε δε χάνεις κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, lazarnik είπε

πατα το σημερα δεν εχεις να χασεις πλεον τιποτα, απο καταστημα δεν γινεται αλλωστε

Απ' ότι έχω καταλάβει από κατάστημα γίνεται το Enter όμως. Όχι; (εκτός αν δεν ενεργοποιείται αυθημερόν ούτε έτσι οπότε δεν έχω καμία ελπίδα)...

Ξέρουμε αν έχει όριο κάποιες κιλοβατώρες στο enter και αλλάζει η τιμή ? Από την βιασύνη μου να προλάβω χθες να μπω στο πρόγραμμα δεν ρώτησα

Μόλις τώρα, alelo είπε

Ξέρουμε αν έχει όριο κάποιες κιλοβατώρες στο enter και αλλάζει η τιμή ? Από την βιασύνη μου να προλάβω χθες να μπω στο πρόγραμμα δεν ρώτησα

Δεν έχει όριο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Να ρωτήσω κάτι , δεν μου έχουν στείλει ακόμα ότι το αίτημα μου προωθήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ , ακόμα κάνουν έλεγχο των στοιχείων , έχω έναν λογαριασμό από ΔΕΗ για το συγκεκριμένο ακίνητο πριν από 2 χρόνια περίπου , ισχύει ο ίδιος κωδικός εταίρου για να κάνω e-bill ή να περιμένω να μου στείλουν άλλον; 

@korakios 

Πρώτα θα δοκιμάσεις την "Ανάκτηση στοιχείων πρόσβασης" με διάφορα emails, καινούρια και παλιά που θυμάσαι. 
Αν δείς οτι δεν έχεις απάντηση σε κανένα email, θα κάνεις εγγραφή με τον κωδικό εταίρου που έχεις. 
Στα προσωπικά στοιχεία, θα "παίξεις" και με καμιά ταυτότητα που πιθανώς να είχες παλιά και να άλλαξες μετά. 

Επεξ/σία από Fallen333
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, koystado είπε

τώρα που ακριβυναν και τα σταθερα της ΔΕΗ αξίζει???

Mε ετήσια κατανάλωση 5000 μέρα + 1000 νύχτα... όλα τα σταθερά προγράμματα και ΔΕΗ και εναλλακτικών έχουν ετήσιο κόστος γύρω στο χιλιάρικο πλέον. Για να πέσουν τα κυμαινόμενα στο ίδιο κόστος, πρέπει να πέσει η ΤΕΑ μέσο όρο 120 και να ισχύει ακόμα η επιδότηση.

Οπότε και πάλι ναι συμφέρουν της ΔΕΗ γιατί γλυτώνεις ρήτρες τώρα που το ρεύμα είναι πανάκριβο, και έχουν επίσης μικρότερα πέναλτυ αποδέσμευσης συγκριτικά με τους εναλλακτικούς.

Mετά το σημερινό που η Volton κατήργησε το Basic Fixed... θα λεγα πως από 3/12 θα ισχύει το ανάποδο από ότι ίσχυε τώρα δηλαδή για όσους έχουν ΚΟΤ θα πρέπει να συνδιάσουν με το νέο Enter (οι παλιοί εννοείται συνεχίζουν σε παλιό Online+KOT, δεν το πειράζουν). Όσοι δεν έχουν ΚΟΤ, θα διαλέξουν μεταξύ Online ή Enter, με το Online να είναι 0.01 φτηνότερο και θα ισχύουν ακόμα τα 30ευρώ δώρο.

Με επιφύλαξη ίσως συμφέρει το ΗΡΩΝ Only Plus για πολύ μικρές καταναλώσεις (έχει κλιμακωτό πάγιο) αλλά και πάλι δε θα πρότεινα σε κάποιον να μπλέξει μαζί τους. Επίσης με επιφύλαξη το ΗΡΩΝ Only Plus + KOT, κάτι ανέφερε ο baladisk ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Ελάτε όμως στο άλλο θέμα να ρωτήσετε γι'αυτό. ↙️ Πατήστε το βελάκι.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

31 λεπτά πριν, lazarnik είπε

το online. αυριο 2...

αύριο 2 του μηνός , μπαίνει το enter σε κατάστημα , η αλλαγή είναι απο 3/12

21 λεπτά πριν, koystado είπε

τώρα που ακριβυναν και τα σταθερα της ΔΕΗ αξίζει???

κατέβασε το excel της υπογραφής μου

• Like 1

Μολις ηρθε ο 1ος λογαριασμος απο την ΔΕΗ. Αργησα να ενεργοποιησω το MyHome Online κατα 1 μηνα. Οποτε αυτο ειναι το απλο Γ1Ν οικιακο. Ακριβα δεν μου ηρθε; Επισης δεν καταλαβαινω γιατι τοσες πολλες κιλοβατωρες για 1 μηνα. Συνηθως το 4μηνο ειμαι στις 800. Ισως επειδη ανοιγω και την αντλια θερμοτητας; Αλλα οχι πανω απο 5 ωρες την ημερα και μονο νυχτερινο. Δεν ξερω..

Untitled.png

Αυτη η ρητρα αναπροσαμογης στα 72 ευρω τι ειναι;

9 minutes ago, Witcher1st said:

Μολις ηρθε ο 1ος λογαριασμος απο την ΔΕΗ. Αργησα να ενεργοποιησω το MyHome Online κατα 1 μηνα. Οποτε αυτο ειναι το απλο Γ1Ν οικιακο. Ακριβα δεν μου ηρθε; Επισης δεν καταλαβαινω γιατι τοσες πολλες κιλοβατωρες για 1 μηνα. Συνηθως το 4μηνο ειμαι στις 800. Ισως επειδη ανοιγω και την αντλια θερμοτητας; Αλλα οχι πανω απο 5 ωρες την ημερα και μονο νυχτερινο. Δεν ξερω..

Untitled.png

Αυτη η ρητρα αναπροσαμογης στα 72 ευρω τι ειναι;

Η λυπητερή για τον ένα μήνα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...