Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Κι ο μονος λογος που το ανεφερα ειναι για να μην ρωτησει καποιος στην επομενη σελιδα......αν εχεις ΚΟΤ τι εγγυηση πληρωνεις?

υπομονή μέχρι αύριο , μετά θα παίζει σε αποκλειστικότητα "αν πρόλαβα με τις παλιές τιμές"

εκεί θα απαντώ "όχι"

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ΔΕΗ HomeOnLine αναφέρεται παντού ως 12μηνο, το ίδιο μου είπαν και από την Εξυπ. Πελατών... 

Στους Ειδικούς Ορους Σύμβασης μέσω του Ebill το αναφέρει 24μηνο!

Τελικά;;;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ionas1 είπε

Ενώ η αίτηση είναι ακόμα ΔΕΔΔΗΕ για ενεργοποίηση.

ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αυτό γιατί οι άλλοι οι κοπρίτες της ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να κάνουν άλλες 10-15 μέρες μέχρι να ελέγξουν την χελώνα! 
Παλιά το "κόλπο" ήταν στο πάγιο, τώρα είναι στον "κωδικό εταίρου"!! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ChrisDario είπε

Το ΔΕΗ HomeOnLine αναφέρεται παντού ως 12μηνο, το ίδιο μου είπαν και από την Εξυπ. Πελατών... 

Στους Ειδικούς Ορους Σύμβασης μέσω του Ebill το αναφέρει 24μηνο!

Τελικά;;;

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

19 λεπτά πριν, Ionas1 είπε

Οπότε με βάση αυτό, οι τιμές ισχύουν από 28/11 που έφυγε προς ΔΕΔΔΗΕ, ενώ η υπογραφή σύμβασης έγινε 25/11.

καθαρά υποκειμενική άποψη (σεβαστή φυσικά)

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση, είμαστε στο My Home Enter το οποίο αναφέρει στο ebill ότι είναι ενεργό ως τις 03/11/2022. Μπορούμε να αλλάξουμε σε My Home Online χωρίς κάποια ποινή?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, ekrepali είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

111.jpg.e7ff39be057ccf39ce5936588d886394.jpg

Άνοιξε το spoiler από πάνω. Εκτύπωσε το. Λές θέλω αυτό το πρόγραμμα, θα σου πούνε μα μου σου του, δε προλαβαίνεις, έληξε κλπ κλπ. Επιμένεις ότι ισχύει ως 2/12, το γράφει στο site.

Yπογράφεις τις τιμές αυτές με 24 μήνες δέσμευση, ζητάς αντίγραφο απ'το χαρτί που υπέγραψες (που να φαίνονται οι τιμές) αν δε σου δώσουν τραβάς φωτογραφία.

εκλεισε ραντεβου για αυριο γιατι ετρεχε στα κεπ για εξουσιοδοτηση τελικα

πρεπει να πληρωσει καποια εγγυηση για το home enter μιας και ειναι απο αλλο παροχο?τα δινει επιτοπου ή μπαινουν στο λογαριασμο?υπαρχει τροπος να τη γλιτωσει την εγγυηση?

επισης ειναι απαραιτητο να εχει ebill?πρεπει να δινει αυτη τις καταμετρησεις ή θα γινεται καθε 2μηνες οπως παλια?

Επεξ/σία από gponiris
Δημοσ.

Δυστυχώς πήρα χαμπάρι αργά τι έχει γίνει... Έχουμε Γ1 από τον Ιούνιο (δώσαμε εγγύηση 130 ευρώ).

Αν λάβουμε υπόψιν ότι έχω ενεργοποιημένο ebill και πάγια εντολή κανονικά:

1) Έχω πιθανότητες να πάρω Online ή Enter με τις παλιές τιμές αύριο που έχω ραντεβού στο κατάστημα;

2) Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε πίσω την εγγύηση;

Έλεγα να δοκιμάσω ενεργοποίηση του Online από το ebill αλλά σκέφτομαι μην πάω αύριο και μου πουν ότι έχω ήδη αίτηση σε εκκρεμότητα και δεν μπορούν να κάνουν άλλη...😔

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι , δεν μου έχουν στείλει ακόμα ότι το αίτημα μου προωθήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ , ακόμα κάνουν έλεγχο των στοιχείων , έχω έναν λογαριασμό από ΔΕΗ για το συγκεκριμένο ακίνητο πριν από 2 χρόνια περίπου , ισχύει ο ίδιος κωδικός εταίρου για να κάνω e-bill ή να περιμένω να μου στείλουν άλλον; 

@korakios 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tomtsir είπε

Να ρωτήσω κάτι , δεν μου έχουν στείλει ακόμα ότι το αίτημα μου προωθήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ , ακόμα κάνουν έλεγχο των στοιχείων , έχω έναν λογαριασμό από ΔΕΗ για το συγκεκριμένο ακίνητο πριν από 2 χρόνια περίπου , ισχύει ο ίδιος κωδικός εταίρου για να κάνω e-bill ή να περιμένω να μου στείλουν άλλον; 

@korakios 

Γιατί δεν δοκιμάζεις να γραφτείς στο e-bill με αυτόν;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, black_orchid είπε

Δυστυχώς πήρα χαμπάρι αργά τι έχει γίνει... Έχουμε Γ1 από τον Ιούνιο (δώσαμε εγγύηση 130 ευρώ).

Αν λάβουμε υπόψιν ότι έχω ενεργοποιημένο ebill

ενεργοποιείς μέσω ebill

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, black_orchid είπε

Αν λάβουμε υπόψιν ότι έχω ενεργοποιημένο ebill και πάγια εντολή κανονικά:

1) Έχω πιθανότητες να πάρω Online ή Enter με τις παλιές τιμές αύριο που έχω ραντεβού στο κατάστημα;

Έλεγα να δοκιμάσω ενεργοποίηση του Online από το ebill αλλά σκέφτομαι μην πάω αύριο και μου πουν ότι έχω ήδη αίτηση σε εκκρεμότητα και δεν μπορούν να κάνουν άλλη...😔

πατα το σημερα δεν εχεις να χασεις πλεον τιποτα, απο καταστημα δεν γινεται αλλωστε

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, black_orchid είπε

OXI

κάτσε, δεν ξέρω στο enter αν βάλεις πάγια μήπως επιστρέφεται , δε γνωρίζω απο Γ1 τι παίζει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dante80 είπε

Γιατί δεν δοκιμάζεις να γραφτείς στο e-bill με αυτόν;

Για να μην δημιουργήσω κάποιο θέμα και μετά τρέχω και δεν φτάνω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

πατα το σημερα δεν εχεις να χασεις πλεον τιποτα, απο καταστημα δεν γινεται αλλωστε

το online , το enter και αύριο δεν είναι κανονικά ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...