Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήγα ΔΕΗ σήμερα στις 15:00

μου είπε και τώρα να υπογράψεις η σύμβαση θα γράφει 2/12

καλύτερα με την αίτηση που έχεις κάνει 22/11 ίσως να λάβουν υπόψιν αυτό στην τιμολόγηση!

Επεξ/σία από snet
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, snet είπε

μου είπε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Screenshot_2021-12-01-18-18-14-72_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg.e39ab501b2dcb14b664d5c5a35aa0104.jpg

Δεν σου εμφανιζει καθολου το ακινητο.

Κανονικα για να μπορουσες να δεις σχετικα με το ακινητο(λογαριασμους κλπ) θα επρεπε να στο εμφανιζει στο γκρι πλαισιο εκει που γραφει επιλεξτε ακινητο.

Εγω επειδη ειχα και παλια ebill μου εμφανιζει σ'εκεινο το σημειο 2 ακινητα αλλα στην ουσια ειναι ενα.Το μονο που αλλαζει ειναι ο αριθμος του παλιου συμβολαιου και ο αριθμος του νεου συμβολαιου.Κι απλα επιλεγω το νεο που εκανα τωρα και ενεργοποιησα το online.

Eσενα δεν το εχουν περασει ακομη μεσα λογικα για να μην στο εμφανιζει.

4 λεπτά πριν, snet είπε

μου είπε και τώρα να υπογράψεις η σύμβαση θα γράφει 2/12

Τυπου παραγγελνεις τωρα να φας γιατι πεινας και σου λεει αδερφε εγω θα στα φερω αυριο ενα πραγμα.

Μην ακους τι π@π@ριες που λενε.

54 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Μεσα στο ebill κατω κατω το βρισκεις και ειναι για να δινεις ενδειξεις μονος σου για να μην σου ερχεται εναντι.

Δεν το βλέπω ακόμα, παίζει που σήμερα είναι η πρώτη μέρα του ebil, πρέπει να γίνει ενεργοποίηση δεδηε?

1 λεπτό πριν, toni31 είπε

Δεν το βλέπω ακόμα, παίζει που σήμερα είναι η πρώτη μέρα του ebil, πρέπει να γίνει ενεργοποίηση δεδηε?

Κι εμενα δεν ο εμφανισε αμεσως απο την πρωτη μερα οποτε περιμενεις.

1 λεπτό πριν, toni31 είπε

οχι.

στο διαχειριση χρήστη ειναι ολα οκ? παρε ενα τηλεφωνο στο τμημα ebill 

Μόλις τώρα, parlapipas25 είπε

Μόλις έκανα το my home enter σε κατάστημα, απλά μου είπε ότι επειδή δεν είχα ΔΕΗ ποτέ στο όνομα μου να πληρώσω 100 ευρώ. Ισχύει;

ναι, έχει αναφερθεί οτι μπορείς να βάλεις πάγια εντολή να τα πάρεις πίσω στο 2ο λογαριασμό

@superman93, @liakjim, @snet
σε όσους έχουν ebill και γράφει "το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Online είναι υπό εξέταση" εως αύριο, κατά 99% θα έχουν το παλιό τιμολόγιο. 
όσοι πήγαν με την γραφειοκρατία χωρίς ebill, ΕΑΝ και ΟΠΟΤΕ αποκτήσουν κωδικό εταίρου για να φτιάξουν ebill και να επιλέξουν το myhome online (ασχέτως της ημερομηνίας αποστολής της σύμβασης και των απαραίτητων δικαιολογητικών), κατά πάσα πιθαότητα θα μείνουν με το παγωτό στο ένα χέρι και το πουλί στο άλλο, ανάλογα με τα κέφια της ΔΕΗ! 

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, parlapipas25 είπε

Μόλις έκανα το my home enter σε κατάστημα, απλά μου είπε ότι επειδή δεν είχα ΔΕΗ ποτέ στο όνομα μου να πληρώσω 100 ευρώ. Ισχύει;

Ναι ισχυει.

Αν ειχες ΚΟΤ θα πληρωνες 20 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, Fallen333 είπε

@superman93, @liakjim, @snet
σε όσους έχουν ebill και γράφει "το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Online είναι υπό εξέταση" εως αύριο, κατά 99% θα έχουν το παλιό τιμολόγιο. 
όσοι πήγαν με την γραφειοκρατία χωρίς ebill, ΕΑΝ και ΟΠΟΤΕ αποκτήσουν κωδικό εταίρου για να φτιάξουν ebill και να επιλέξουν το myhome online (ασχέτως της ημερομηνίας αποστολής της σύμβασης και των απαραίτητων δικαιολογητικών), κατά πάσα πιθαότητα θα μείνουν με το παγωτό στο ένα χέρι και το πουλί στο άλλο, ανάλογα με τα κέφια της ΔΕΗ! 

αχρείαστο να είναι

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Ναι ισχυει.

Αν ειχες ΚΟΤ θα πληρωνες 20 ευρω.

και θα έπεφτε στο Γ1 αν έβαζε enter και έβαζε ΚΟΤ 😁

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

και θα έπεφτε στο Γ1 αν έβαζε enter και έβαζε ΚΟΤ 😁

Κι ο μονος λογος που το ανεφερα ειναι για να μην ρωτησει καποιος στην επομενη σελιδα......αν εχεις ΚΟΤ τι εγγυηση πληρωνεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fallen333 είπε

4) όποιος έλαβε το παρακάτω μέηλ (2 από τις 5 περιπτώσεις): 
"θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στην Εξυπηρέτηση πελατών του ΔΕΔΔΗΕ στο 2111900500 ή 11500", 
καλεί ΆΜΕΣΑ ΧΘΕΣ την ΔΕΗ για να ζητήσει τον κωδικό εταίρου. 
Με τον κωδικό εταίρου κάνει ΓΡΗΓΟΡΑ εγγραφή στο ebill. 

Μάγκα είσσσσσσωραίος!

Πήρα κωδικό και έκανα εγγραφή!

Ενώ η αίτηση είναι ακόμα ΔΕΔΔΗΕ για ενεργοποίηση.

Φαίνεται ξεκάθαρα ENTER Το προϊόν είναι ενεργό έως 28/11/2023 και τιμοκατάλογος 0,105 Ημέρα και 0.07898 Νύχτα.

Οπότε με βάση αυτό, οι τιμές ισχύουν από 28/11 που έφυγε προς ΔΕΔΔΗΕ, ενώ η υπογραφή σύμβασης έγινε 25/11.

Επεξ/σία από Ionas1
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...