Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ionas1 είπε

Και ένα κλικ να είναι το ίδιο κάνει. :D Αν θέλουν μειώνουν όσους θα πάνε σε 0,105 εφόσον ισχύσει βέβαια ημερομηνία ενεργοποίησης και όχι υπογραφή.

τα παιδιά εδώ πολυ σωστά λένε μετράει απο την ήμερα της υπογραφής. εγώ επειδή ειχα χρόνο και ήθελα να είμαι καλυμμένος απο ολες τις πλευρές, το έτρεξα απο οπου μπορούσα. 

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ionas1 είπε

Δεν κατάλαβες τι λέω όμως. Συμφωνώ ότι στέλνει μήνυμα και σε ενημερώνει. Αλλά ποιος μου λέει ότι θα προτιμήσει μέχρι την 2/12 να συνδέσει τους ΕΝΤΑΞΕΙ και να αφήσει τους άλλους για μετά;

άνοιξε νέο θέμα και κάνε δημοσκόπηση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

τα παιδιά εδώ πολυ σωστά λένε μετράει απο την ήμερα της υπογραφής. εγώ επειδή ειχα χρόνο και ήθελα να είμαι καλυμμένος απο ολες τις πλευρές, το έτρεξα απο οπου μπορούσα. 

Έτσι πρέπει. Θα φανεί βέβαια επίσημα από Την Παρασκευή και μετά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lazarnik είπε

τα παιδιά δε θα σου κάνουν τις φόρμες καταγγελίας ούτε θα σου επιστρέψουν τυχών χρηματική διαφορά

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ionas1 είπε

Δεν κατάλαβες τι λέω όμως. Συμφωνώ ότι στέλνει μήνυμα και σε ενημερώνει. Αλλά ποιος μου λέει ότι θα προτιμήσει μέχρι την 2/12 να συνδέσει τους ΕΝΤΑΞΕΙ και να αφήσει τους άλλους για μετά;

Κατάλαβα τι είπες και σου λέω είμαι παράδειγμα. Ενεργοποιηθηκε το enter σε 12 ώρες, το είδα στο ebill αλλά το μήνυμα του Δεδδηε ήρθε στις 3 σήμερα. Και ήδη 2 μέρες είμαι στο πρόγραμμα 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, rofl είπε

για να κανω καποιο απ αυτα (αλλαγη προγραμματος απο Γ1) σκαει απαιτηση απο δεδδηε για υπεύθυνη δήλωση Ηλεκτρολόγου ?

Εχθές έκανε η μητέρα μου, το πρόγραμμα (εντερ) ενεργοποιήθηκε και ΥΔΕ εντός 6 μηνών

άσχετο αλλά το self metering τι είναι, που το βρίσκεις μέσα στο ebil?

Επεξ/σία από toni31
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, korakios είπε

τα παιδιά δε θα σου κάνουν τις φόρμες καταγγελίας ούτε θα σου επιστρέψουν τυχών χρηματική διαφορά

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

εννοείτε, μακάρι να πανε σε ολους ολα καλα  και να μην χρειαστεί το νήμα να φθάσει τις 1000 σελίδες μεσα στον δεκεμβριο 

Επεξ/σία από lazarnik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanks κι εγω τωρα το σκεφτομαι.

γιατι κι αν δεν ενεργοποιηθει αυριο  θα παει με την νεα τιμη οποτε...

---------------------------

φανταζομαι οτι αν κανω την ενεργοποιηση ebill + online αποψε δεν ειναι σιγουρο οτι η αλλαγη προγραμματος θα γινει αυριο, σωστα?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Κατάλαβα τι είπες και σου λέω είμαι παράδειγμα. Ενεργοποιηθηκε το enter σε 12 ώρες, το είδα στο ebill αλλά το μήνυμα του Δεδδηε ήρθε στις 3 σήμερα. Και ήδη 2 μέρες είμαι στο πρόγραμμα 

ΟΚ, εννοώ για όσους αλλάζουν πάροχο. Είσαι ήδη από ΔΕΗ.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, toni31 είπε

άσχετο αλλά το self metering τι είναι, που το βρίσκεις μέσα στο ebil?

Μεσα στο ebill κατω κατω το βρισκεις και ειναι για να δινεις ενδειξεις μονος σου για να μην σου ερχεται εναντι.

2 λεπτά πριν, rofl είπε

φανταζομαι οτι αν κανω την ενεργοποιηση ebill + online αποψε δεν ειναι σιγουρο οτι η αλλαγη προγραμματος θα γινει αυριο, σωστα?

Σιγουρο ειναι μονο ο θανατος και οι φοροι.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

νόμιμα είσαι , η ΔΕΗ άγνωστο

καθαρά δικιά σου απόφαση

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Σιγουρο ειναι μονο ο θανατος και οι φοροι.

χαρωπό σε κόβω σήμερα 😁

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

νόμιμα είσαι , η ΔΕΗ άγνωστο

καθαρά δικιά σου απόφαση

Οπότε φίλε μου, εγώ που έκανα αίτηση και τη διαδικασία ταχυδρομικά εντός χρονικού πλαισίου, δεν είναι ανάγκη να κάνω εκ νέου αίτηση με e-bill, just in case, αφού δεν ξέρουμε πώς θα πράξει η ΔΕΗ.

Αυτό δεν λες;

Επεξ/σία από Alexcxvtr
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, marmagia είπε

Θέλει μια μέρα συνήθως. Κάντο σήμερα όχι αύριο 

δεν μπορω ακομα απο αυριο θα μπορω να το κανω, αφου σου λεει μεχρι 2/12 , λετε να τα κανουν οπως θελουν α δεν εγινε απο εμασ τοτε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alexcxvtr είπε

Αυτό δεν λες;

απο τη στιγμή που πήρες την προσφορά μέσω ταχυδρομείου έχεις δικαίωμα 30 μέρες να το σκεφτείς και να τη στείλεις υπογεγραμμένη , αυτά λέει το λινκ απο τον κώδικα

δε μπορώ ούτε να εγγυηθω τι θα κάνει η ΔΕΗ , αλλά ούτε οι αρμόδιες αρχές σε περίπτωση καταγγελίας

Μόλις τώρα, glxakias1990 είπε

δεν μπορω ακομα απο αυριο θα μπορω να το κανω, αφου σου λεει μεχρι 2/12 , λετε να τα κανουν οπως θελουν α δεν εγινε απο εμασ τοτε

27 λεπτά πριν, korakios είπε

άνοιξε νέο θέμα και κάνε δημοσκόπηση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Just now, glxakias1990 said:

Αν κάνεις αύριο αίτηση θα μπει υπό επεξεργασία και θα το δεις ενεργο μεν από μεθαύριο αλλά συνήθως έχει σαν ημέρα ενεργοποίησης την ημέρα που το αιτήθηκες. Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος όμως τελικά τι θα γίνει;

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...