Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να δείτε πως γίνεται η δουλειά. Γ1Ν σε σπίτι συγγενή μπήκε ρητρα στον τελευταίο εκκαθαριστικό και προχθές πάω να κάνω ebill και είχε ταυτότητα από το 1970 στο σύστημα. Μπαμ μπαμ κάνω σκαναρισμα αφμ και ταυτότητα τη νέα και στέλνω αιτηση. Χθες κάνω ebill και μπαίνω ενεργοποιώ το enter. Σήμερα ενεργοποιηθηκε έβαλα και πάγια εντολή από τράπεζα κάθε μήνα και τέλος. Με την παλιά τιμή 0.105KW μέρας τιμή. Από μεθαύριο νομίζω μπαίνουν σε ισχύ οι νέες τιμές οπότε τρεχάτε. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, marmagia είπε

Φίδια. Για ενεργοποιήσεις μέχρι και 2/12 ισχύουν οι παλιές τιμές.

Πόσο σίγουρο είναι αυτό; Το έχει επιβεβαιώσει κάποιος ή υποθέτουμε;;

Γιατί αν είναι να πάω με τις νέες τιμές, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... 

Μόλις τώρα, ChrisDario είπε

υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... 

να μας πεις που είναι να μαζέψουμε

Η ΔΕΗ άγνωστο τι θα κάνει ,

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

κορ 

δεν ξερω αν διάβασες, ειμαι Ηonline, εμφανίστηκε και στο ebill μου.  ολα καλα . μου κλεψανε 2 μερες αλλα ιτς οκ. 

Το προϊόν είναι ενεργό έως 25/11/2023

• Like 1

21 λεπτά πριν, rofl είπε

για να κανω καποιο απ αυτα (αλλαγη προγραμματος απο Γ1) σκαει απαιτηση απο δεδδηε για υπεύθυνη δήλωση Ηλεκτρολόγου ?

Κανονικά όχι, αλλά ποιος σου υπογράφει ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν δίνει προτεραιότητα στις συνδέσεις που έχουν ΥΔΕ σε ισχύ; Ειδικά τώρα που έχει φόρτο μεγάλο με τις τόσες πολλές αιτήσεις όλων όσων επιστρέφουν ΔΕΗ.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ionas1 είπε

Κανονικά όχι, αλλά ποιος σου υπογράφει ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν δίνει προτεραιότητα στις συνδέσεις που έχουν ΥΔΕ σε ισχύ; Ειδικά τώρα που έχει φόρτο μεγάλο με τις τόσες πολλές αιτήσεις όλων όσων επιστρέφουν ΔΕΗ.

Ο ίδιος ο Δεδδηε φίλος. Δεν έχω ΥΔΕ και ενώ το 2008 νόμιζα ότι ο ηλεκτρολόγος τον κατέθεσε, δεν το κατέθεσε. Παρόλα αυτά αυτό το μήνυμα ηρθε

Screenshot_20211201_165959_edit_14189002015021.jpg

Επεξ/σία από Rattlehead

Επειδή οι διαφορές ΔΕΗ Online & Enter είναι ελάχιστες, μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί το ένα και όχι υο άλλο;;

Το μέχρι 2/12 enter δεν συνδυάζεται με κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που πολλοί έχουν επιλέξει το online.  Από την άλλη, το online απαιτεί πάγια εντολή μέσω κάρτας. Αν δεν θέλεις/μπορείς, μένει το enter. Στα χρήματα η διαφορά είναι μικρή.

παλικαρια ποση ωρα κανει να μπει το online απο την στιγμη που το πατησεις, αμεσα η θελει καποια ωρα/μερες?αυριο θα μπορω να το επιλεξω να προλαβω τιμες μεχρι αυριο δεν ειναι η last day?

2 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Ο ίδιος ο Δεδδηε φίλος. Δεν έχω ΥΔΕ και ενώ το 2008 νόμιζα ότι ο ηλεκτρολόγος τον κατέθεσε, δεν το κατέθεσε. Παρόλα αυτά αυτό το μήνυμα ηρθε

Screenshot_20211201_165959_edit_14189002015021.jpg

Δεν κατάλαβες τι λέω όμως. Συμφωνώ ότι στέλνει μήνυμα και σε ενημερώνει. Αλλά ποιος μου λέει ότι θα προτιμήσει μέχρι την 2/12 να συνδέσει τους ΕΝΤΑΞΕΙ και να αφήσει τους άλλους για μετά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ChrisDario είπε

Επειδή οι διαφορές ΔΕΗ Online & Enter είναι ελάχιστες, μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί το ένα και όχι υο άλλο;;

τις αναγραφει στο site . η 2 κυριοτερες ειναι οτι στο ενα κολλας ΚΟΤ στο αλλο οχι, στο ενα θελει παγια και οχι εντυπο λογαριασμο στο αλλο οχι. περι κοτ μπορεις και στο εντερ αλλα απο αυριο.

6 λεπτά πριν, Ionas1 είπε

2 κλικς ειναι για αυτους. εγω τους ενοχλησα τηλεφωνικα. δεν χρειαστικε να περασει καποιος απο το σπιτι.

Επεξ/σία από lazarnik

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, ChrisDario said:

Γιατί αν είναι να πάω με τις νέες τιμές, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... 

αν πατήσεις εκεί που λέει για ενεργοποιήσεις ως 2/12 σου δείχνει τις παλιές τιμές 

D6068823-BF67-4A80-BE29-8A0A6EBCDE15.png

Επεξ/σία από marmagia

2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

τις αναγραφει στο site . η 2 κυριοτερες ειναι οτι στο ενα κολλας ΚΟΤ στο αλλο οχι, στο ενα θελει παγια και οχι εντυπο λογαριασμο στο αλλο οχι.

2 κλικς ειναι για αυτους. εγω τους ενοχλησα τηλεφωνικα. δεν χρειαστικε να περασει καποιος απο το σπιτι.

Και ένα κλικ να είναι το ίδιο κάνει. :D Αν θέλουν μειώνουν όσους θα πάνε σε 0,105 εφόσον ισχύσει βέβαια ημερομηνία ενεργοποίησης και όχι υπογραφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ChrisDario είπε

είσαι ήδη στη ΔΕΗ?

έχεις ebill ?

έχεις ΚΟΤ ?

Επεξ/σία από korakios

5 minutes ago, glxakias1990 said:

παλικαρια ποση ωρα κανει να μπει το online απο την στιγμη που το πατησεις, αμεσα η θελει καποια ωρα/μερες?αυριο θα μπορω να το επιλεξω να προλαβω τιμες μεχρι αυριο δεν ειναι η last day?

Θέλει μια μέρα συνήθως. Κάντο σήμερα όχι αύριο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...