Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Καλημέρα, έχοντας γράψει τη μάνα μου στο enter+, βλέπω στο site της ΔΕΗ να λέει ότι δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής τιμών. Δε βλέπω όμως να λέει κατι για το αν έχει ρήτρα CO2 ή όχι. Είναι αυτό κάτι που θα πρέπει να ρωτήσω εν όψη των αυξήσεων, ή είμαι καλυμμένος;

Για να μη λέει , υποθέτει κάποιος οτι δεν εφαρμόζει ,αλλά εννοείται τα ξεκαθαρίζει κάποιος αυτά (γραπτώς) πριν υπογράψει ....βασικά στη σύμβαση που υπέγραψες γράφει κάτι ?

Επίσης το enter+ ,δεν το έχω παρακολουθήσει και το πότε βγήκε , μπορεί κάποια στιγμή δηλαδή όταν υπέγραψες να το αναφέρει . Το online για παράδειγμα ,για όσους υπέγραψαν πριν λίγο καιρό ,εφαρμόζεται κανονικά CO2 μιας και ήταν στην τιμολόγηση . Βέβαια μπορεί να το γλυτώσουν για τους πρώτους 6 μήνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για όσους ενδιαφέρονται, έλαβα σήμερα απάντηση αό τη ΔΕΗ σε σχετικό ερώτημα που τους είχα κάνει, και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ρήτρα CO2 στο Enter+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς αν το Online έχει ελάχιστη χρεώση (και πόσο) ;

Στα Enter αναφέρει οτι έχει μηδενική ελάχιστη χρεώση, αλλά στους όρους του Online δεν βρίσκω κάποια σχετική αναφορά.

Ρώτησα στην εξυπηρέτηση της ΔΕΗ και μου απάντησαν να διαβάσω τους όρους του προγράμματος στο dei.gr 😍

Επεξ/σία από jins

4 λεπτά πριν, jins είπε

Γνωρίζει κανείς αν το Online έχει ελάχιστη χρεώση (και πόσο) ;

Στα Enter αναφέρει οτι έχει μηδενική ελάχιστη χρεώση, αλλά στους όρους του Online δεν βρίσκω κάποια σχετική αναφορά.

Ρώτησα στην εξυπηρέτηση της ΔΕΗ και μου απάντησαν να διαβάσω τους όρους του προγράμματος στο dei.gr 😍

Έχεις δίκιο. Δεν αναφέρει.

ΥΠΟΘΕΤΩ ότι δεν έχει. Αλλά, στην χειρότερη περίπτωση μιλάμε για χρέωση 3.88+2 το τετράμηνο.

ΥΓ. Μιλάς για εξοχικό η σπίτι στο χωριό ? Γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα η ελάχιστη κατανάλωση.

Στις 11/6/2021 στις 2:22 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Έχεις δίκιο. Δεν αναφέρει.

ΥΠΟΘΕΤΩ ότι δεν έχει. Αλλά, στην χειρότερη περίπτωση μιλάμε για χρέωση 3.88+2 το τετράμηνο.

ΥΓ. Μιλάς για εξοχικό η σπίτι στο χωριό ? Γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα η ελάχιστη κατανάλωση.

Λοιπόν, σήμερα μου απάντησαν από ΔΕΗ οτι το Online περιλαμβάνει:

1. 30€ δώρο στον 1ο λογαριασμό για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/08/2021
2. Χρεώσεις όλες οι kWh ημέρας 0,096€/kWh (-13%), όλες οι kWh νύχτας 0,076€/kWh (-4%), ενιαίο πάγιο 0,5€.
3. Ενσωματωμένη έκπτωση συνέπειας και έκπτωση πάγιας εντολής εξόφλησης.
4. Χωρίς καμίας ρήτρα αναπροσαρμογής, χωρίς ελάχιστη χρέωση.
5. Μηνιαία ηλκτρονική έκδοση του λογαριασμού σας για καλύτερο προγραμματισμό.
6. Ενιαία χρέωση χωρίς κλίμακες ανεξαρτήτως κατανάλωσης.
7. Ολοκληρωμένη online ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 8009001000

Αρα δεν έχει ελάχιστη χρέωση.

Ναι, πρόκειται για σπίτι με σχεδόν μηδενική κατανάλωση. Με το παλιό πρόγραμμα Γ1 μου χρέωσαν το τελευταίο τετράμηνο ελάχιστη κατανάλωση 5,83. Τώρα με δελεάζει η προσφορά του Online (30ευρώ δώρο) αλλά δεν ήξερα μήπως χρεώνουν ακριβότερα την ελάχιστη κατανάλωση. 

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, jins είπε

Λοιπόν, σήμερα μου απάντησαν από ΔΕΗ οτι το Online περιλαμβάνει:

1. 30€ δώρο στον 1ο λογαριασμό για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/08/2021
2. Χρεώσεις όλες οι kWh ημέρας 0,096€/kWh (-13%), όλες οι kWh νύχτας 0,076€/kWh (-4%), ενιαίο πάγιο 0,5€.
3. Ενσωματωμένη έκπτωση συνέπειας και έκπτωση πάγιας εντολής εξόφλησης.
4. Χωρίς καμίας ρήτρα αναπροσαρμογής, χωρίς ελάχιστη χρέωση.
5. Μηνιαία ηλκτρονική έκδοση του λογαριασμού σας για καλύτερο προγραμματισμό.
6. Ενιαία χρέωση χωρίς κλίμακες ανεξαρτήτως κατανάλωσης.
7. Ολοκληρωμένη online ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 8009001000

Αρα δεν έχει ελάχιστη χρέωση.

Ναι, πρόκειται για σπίτι με σχεδόν μηδενική κατανάλωση. Με το παλιό πρόγραμμα Γ1 μου χρέωσαν το τελευταίο τετράμηνο ελάχιστη κατανάλωση 5,83. Τώρα με δελεάζει η προσφορά του Online (30ευρώ δώρο) αλλά δεν ήξερα μήπως χρεώνουν ακριβότερα την ελάχιστη κατανάλωση. 

Ακριβώς.

Και εγώ πλήρωνα το 5.83 για το σπίτι στο χωριό και είχα βάλει το enter για αυτό ακριβώς το λόγο.

Στις 11/6/2021 στις 1:15 ΜΜ, enteacher04 είπε

Για όσους ενδιαφέρονται, έλαβα σήμερα απάντηση αό τη ΔΕΗ σε σχετικό ερώτημα που τους είχα κάνει, και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ρήτρα CO2 στο Enter+

Ξέρουμε αν εφαρμόστηκε ρήτρα CO2 στο Online ή δεν θα έχει καθόλου; Στο Γ1 ξεκίνησε να εφαρμόζεται απο αρχές Μαϊου.

Παιδιά πέρασα φοιτητής και θα νοικιάσω. Στη ΔΕΗ που θελω να κάνω συμβόλαιο, ποιο με συμφέρει, το myHome Online ή το Enter ή το Γ1? Τα βασικά θα έχω στο σπίτι, θερμανση με πετρέλαιο

13 λεπτά πριν, adekastos007 είπε

Παιδιά πέρασα φοιτητής και θα νοικιάσω. Στη ΔΕΗ που θελω να κάνω συμβόλαιο, ποιο με συμφέρει, το myHome Online ή το Enter ή το Γ1? Τα βασικά θα έχω στο σπίτι, θερμανση με πετρέλαιο

Μιλάς για Σεπτεμβρίο η για τώρα ?

• Like 1

9 λεπτά πριν, adekastos007 είπε

Τώρα θα πάω σε δικό μου σπίτι (θα το νοικιάζω)

Το online δίνει μια έκπτωση 30€ στο 1' λογαριασμο αλλά έχει ένα μειων ότι θέλει ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ.

• Like 1

ερωτηση για οποιον γνωριζει . Τον ιανουαριο εκανα το myDEHhome enter να διευκρινησω οτι τους χειμωνιατικους μηνες ειμαι στις 700kWh το μηνα και το καλοκαιρι πεφτω στις 450 ανα μηνα. αυτο που παρατηρησα στο προηγουμενο λογαριασμο σε σχεση με τον τωρινο οτι ενω οι kWh ειναι ιδιες ο ενας λογαριασμος ειναι στα 51€ και ο αλλος στα 104€ μηπως μπορειτε να μου λυσετε την απορια μου ;  ευχαριστω

Screenshot 2021-06-19 at 09.54.47.jpg

Screenshot 2021-06-19 at 09.54.54.jpg

Η χρέωση προμήθειας ρεύματος κομπλέ είναι. Στον πρώτο δε βλέπεις οτι έχεις πιστωτικό (-56 ευρώ) και αφαιρείται ???

Αν μπορείς κάνε και edit την ανάρτηση στο άλλο θέμα ή τουλάχιστον βάλε σε spoiler τις φωτό :)

1 ώρα πριν, korakios είπε

Η χρέωση προμήθειας ρεύματος κομπλέ είναι. Στον πρώτο δε βλέπεις οτι έχεις πιστωτικό (-56 ευρώ) και αφαιρείται ???

Αν μπορείς κάνε και edit την ανάρτηση στο άλλο θέμα ή τουλάχιστον βάλε σε spoiler τις φωτό :)

προηγουμενο ανεξοφλητο υπολοιπο ειναι 56 ευρω το οποιο ουτε προσθετετε ουτε αφαιρειτε. εγω πληρωσα 51 ευρω τον πρωτο 104 τον δευτερο.

1 ώρα πριν, dream21 είπε

προηγουμενο ανεξοφλητο υπολοιπο ειναι 56 ευρω το οποιο ουτε προσθετετε ουτε αφαιρειτε. εγω πληρωσα 51 ευρω τον πρωτο 104 τον δευτερο.

3 ώρες πριν, korakios είπε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...