Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iznodur είπε

Παιδια από 30/11 βλεπω την παροχη μου στο ebill μπήκα αμεσα εβαλα καρτα και εκανα αιτηση για Online αλλα ακομα το βλεπω υπο επεξεργασια ειμαι καλυμμένος ;

Κατα 99,9% εισαι οκ γιατι το εχεις κανει με τον παλιο τιμοκαταλογο και με ημερομηνια προγενεστερη απο αυτη την οποια θα ισχυουν τα νεα προγραμματα.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

η ΥΔΕ δεν παίζει ρόλο

Το ξέρω φίλε μου απλά λέω ότι όλα πάνε ανάποδα, ενώ δόθηκε πέρυσι δεν εμφανίζεται.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ionas1 είπε

Το ξέρω φίλε μου απλά λέω ότι όλα πάνε ανάποδα, ενώ δόθηκε πέρυσι δεν εμφανίζεται.

για θέματα ΥΔΕ στο αντίστοιχο θέμα

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nicostratos είπε

H 24μηνη διαρκεια συμβολαίου τι σημαινει σε περιπτωση που μετακομίσεις?Πληρωνεις κάτι?

σημαίνει διακοπή του συμβολαίου , αλλά οι εταιρίες συνήθως κάνουν μεταφορά (υπόψιν δεν υφίσταται φορητότητα όπως τα τηλ)

με τις σημερινές τιμές στα ύψη και τις χαμηλές ρήτρες αποχώρησης της ΔΕΗ ,δεν είναι παράγοντας για σκέψη

Δημοσ.

@korakios 
Μία σύντομη περιγραφή για καταγγελία myRAE μπορούμε να έχουμε; 
Κάνουμε εγγραφή κτλ , βάζουμε το αίτημα μας ( αν και σήμερα έχει κάποια θέματα το site ) και μετά περιμένουμε;

Δημοσ.
20 minutes ago, iznodur said:

Παιδια από 30/11 βλεπω την παροχη μου στο ebill μπήκα αμεσα εβαλα καρτα και εκανα αιτηση για Online αλλα ακομα το βλεπω υπο επεξεργασια ειμαι καλυμμένος ;

Συνήθως κάνει μια μέρα να το δεις ενεργο. Κατά τις 8-9 το πρωί κάνει ανανέωση το σύστημα τους όποτε λογικά ΛΟΓΙΚΑ αύριο το πρωί θα είναι ενεργο 

Δημοσ.

ρώτησα τον πατέρα να μου δώσει τον κωδικό εταίρου του λογαριασμού για να του κάνω ebill για να του αλλάξω πρόγραμμα-)(ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ μέσω ebill?)-και μου λέει πως δεν αναγράφεται πουθενά αυτό το πράγμα στον λογαριασμο....γίνεται αυτό?😳

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tomtsir είπε

@korakios 
Μία σύντομη περιγραφή για καταγγελία myRAE μπορούμε να έχουμε; 
Κάνουμε εγγραφή κτλ , βάζουμε το αίτημα μας ( αν και σήμερα έχει κάποια θέματα το site ) και μετά περιμένουμε;

έκανες πρώτα αμφισβήτηση ή παράπονο ?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

το κείμενο εξαρτάται και απο την περίπτωση

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Παιδιά από οτι κατάλαβα αν κάνω τώρα μέσω ebill υποβολή για enter δεν προλαβαίνω της παλιές τιμές 0,11, σωστά?

Με συμφέρει να μπω στο ΕΝΤΕR με 0,18 και χωρίς ρήτρα? ή να πάω στο Online?

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, demakhs είπε

ρώτησα τον πατέρα να μου δώσει τον κωδικό εταίρου του λογαριασμού για να του κάνω ebill για να του αλλάξω πρόγραμμα-)(ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ μέσω ebill?)-και μου λέει πως δεν αναγράφεται πουθενά αυτό το πράγμα στον λογαριασμο....γίνεται αυτό?😳

πες του να δει καλύτερα το λογαριασμό. το γράφει κανονικά πολύ κοντά με πεδίο για το ΑΦΜ

kwdikosetairou.JPG

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

έκανες αμφισβήτηση ή παράπονο ?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

το κείμενο εξαρτάται και απο την περίπτωση

Παράπονο έκανα μέσω  του myRAE , διότι δεν βγήκε κάποιος λογαριασμός που να με χρεώνει τις νέες τιμές..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nicostratos είπε

Παιδιά από οτι κατάλαβα αν κάνω τώρα μέσω ebill υποβολή για enter δεν προλαβαίνω της παλιές τιμές 0,11, σωστά?

Με συμφέρει να μπω στο ΕΝΤΕR με 0,18 και χωρίς ρήτρα? ή να πάω στο Online?

σου έχουν απαντήσει ήδη κάποιοι , τεσπα ξεκινάμε

30 λεπτά πριν, korakios είπε

ΕΧΕΙΣ EBILL ???????????????????

είσαι δικαιούχος ΚΟΤ ???????????????????????????

2 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Παράπονο έκανα μέσω  του myRAE ,

ζητάς κείμενο και λες οτι ήδη έκανες , με μπέρδεψες

3 λεπτά πριν, tomtsir είπε

διότι δεν βγήκε κάποιος λογαριασμός που να με χρεώνει τις νέες τιμές..

αναδιατύπωσε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nicostratos είπε

Μόλις έκανα ebill δεν εχω ΚΟΤ

ενεργοποιείς το enter , επειδή δεν έχω ΔΕΗ , σου βγάζει τιμοκατάλογο για το enter ? αν είναι πάτα τον και πες μας τιμές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...