Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, nicostratos είπε

Δυστυχως δεν προλαβαινω σημερα λογω συνθηξων να δω τις 377σελιδες του νηματος. Είμαι συνεπης, ειμαστε 3μελης οικογενεια και δεν εχω κοτ. Συμβουλευτικα θα ηθελα να μου πει κάποιος την γνωμη του αμεσα γιατι κατι διαβαζω για προθεσμία μεχρι 2/12 και αλλαγη δεδομενων μετα

Με κάθε επιφύλαξη λόγω πιθανής αυθαίρετης πρακτικής της ΔΕΗ τελευταία στιγμή, θα σου έλεγα:

πας επιτόπου σε κατάστημα της ΔΕΗ και ζητάς να μπεις στο enter με την ισχύουσα μέχρι αύριο τιμή.  Που είναι 0,105 λεπτά. Γιατί ίσως να μην προλαβαίνεις ούτε με ebill αφού δεν το έχεις δημιουργήσει ακόμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω ρίσκαρα και το έκανα το online μέσω internet αλλα δεν μου έβαλε κάπου επιλογή για κάρτες κλπ που λέτε ? πότε τα βάζεις αυτα για να γίνει η πάγια εντολή ? 

8 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Θα το αφήσω αυτόματα αυτή την φορά να είμαι σίγουρος και από την άλλη φορά χειροκίνητα. 

Άμα θελήσω να αλλάξω αργότερα κάρτα μπορώ έτσι? 

Βλέπω τoυς εγκεφάλους των korakios και ekrepali ναι κάνουν πολύ σύντομα throttling.

1 λεπτό πριν, KinigosPsixon είπε

Εγω ρίσκαρα και το έκανα το online μέσω internet αλλα δεν μου έβαλε κάπου επιλογή για κάρτες κλπ που λέτε ? πότε τα βάζεις αυτα για να γίνει η πάγια εντολή ? 

Στο ebill μολις επιλεξεις ενεργοποιηση του online βγάζει ένα pop-up που σε ενημερωνει οτι πρεπει να συνδεσεις καρτα. Πατάς ΟΚ και σου βγαζει το παραθυρο για να βαλεις τα στοιχεια της καρτας σου. Αφου τα βαλεις και τα επιβεβαιωσεις σου βγάζει ότι λήφθηκε το αίτημα σου.

Ενδεχομένως αν είχες ΗΔΗ καρτα και παγια εντολή, να μη στα έβγαλε.

Εκεί που είχε το κουμπί ενεργοποίησης του myhome Online, πρεπει πλέον να βλέπεις ένα γαλάζιο πλαίσιο που θα αναφέρει ότι το αίτημα σου είναι υπο επεξεργασια

• Like 1

4 minutes ago, dal_kos said:

Στο ebill μολις επιλεξεις ενεργοποιηση του online βγάζει ένα pop-up που σε ενημερωνει οτι πρεπει να συνδεσεις καρτα. Πατάς ΟΚ και σου βγαζει το παραθυρο για να βαλεις τα στοιχεια της καρτας σου. Αφου τα βαλεις και τα επιβεβαιωσεις σου βγάζει ότι λήφθηκε το αίτημα σου.

Ενδεχομένως αν είχες ΗΔΗ καρτα και παγια εντολή, να μη στα έβγαλε.

Εκεί που είχε το κουμπί ενεργοποίησης του myhome Online, πρεπει πλέον να βλέπεις ένα γαλάζιο πλαίσιο που θα αναφέρει ότι το αίτημα σου είναι υπο επεξεργασια

Λογικά κάνει 1 ημέρα η επεξεργασία 

7 λεπτά πριν, olddognewtricks είπε

Με κάθε επιφύλαξη λόγω πιθανής αυθαίρετης πρακτικής της ΔΕΗ τελευταία στιγμή, θα σου έλεγα:

πας επιτόπου σε κατάστημα της ΔΕΗ και ζητάς να μπεις στο enter με την ισχύουσα μέχρι αύριο τιμή.  Που είναι 0,105 λεπτά. Γιατί ίσως να μην προλαβαίνεις ούτε με ebill αφού δεν το έχεις δημιουργήσει ακόμη.

Εμένα μου είπε 0,18 και λόγω συνεπειας πάει 0,171.  Λογικά η προσφορά αναφεροταν  στις τιμές μετα απο 2/12. ου είπε ότι τωρα έχω 0,11 kw/hr. Με 0,18 με συμφέρει άραγε?

6 λεπτά πριν, kirileman είπε

Βλέπω τoυς εγκεφάλους των korakios και ekrepali ναι κάνουν πολύ σύντομα throttling.

Ααα όχι δε θα σκάσω. Έχω και τα τρελά της Ελίν σήμερα.

Πήρε το μάτι μου σήμερα πρωτοσέλιδο ΕΦΣΥΝ... βλέπω να τρώνε καμιά μήνυση για παραπληροφόρηση.

cover_1-12.jpg.dfa8a6327626cba8954215978ead53bf.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Εγώ φταίω, το χάλασα χτες.

4.jpg.98040397b7b8a692ad2f2114576c8f0d.jpg

Ακριβώς αυτό βγάζει , εντωμεταξύ το αστείο είναι ότι είχα ένα react αρχείο από δίπλα για την δουλειά και λέω τι plot twist έγινε εδώ... 

ΥΓ: Αν το βλέπουν οι υπεύθυνοι , μπορώ να τους το φτιάξω το μηχάνημα αν μου προχωρήσουν το αίτημα 🤪

Επεξ/σία από tomtsir

6 ώρες πριν, Dam_Peristeriws είπε

Παιδια , με τις νεες χρωσεις και την 24μηνη δεσμευση   το myHome enter  συμφαιρει σε σχεση με το Γ1?( Καταναλωσεις 1500 με 2500kwh)

6 ώρες πριν, Dam_Peristeriws είπε

συμφαιρει

12 ώρες πριν, swtos_chem είπε

μέσα από το ebill ενεργοποιω το online ή το enter?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58942293

5 ώρες πριν, geodimis είπε

Επίσης το ότι γίνανε αιτήσεις με τις παλιές τιμές δεν μας διασφαλίζει σε περίπτωση καταγγελίας στη ΡΑΕ; 

ναι

4 ώρες πριν, Weiss είπε

Για όσους έχουν κλειδώσει τις παλιές τιμές στα προγράμματα online και enter, υπάρχει πιθανότητα στο εξάμηνο να μας γυρίσουν στις νέες τιμές?

ναι

4 ώρες πριν, Alexcxvtr είπε

Εγώ που υπέγραψα συμβόλαια στις 25/11 αλλά ακόμα δεν παραδόθηκαν από τα ΕΛΤΑ στη ΔΕΗ, λόγω καθυστερήσεων (μίλησα με ΕΛΤΑ), είμαι καλυμμένος;

Ή θα με βάλουν στις καινούργιες χρεώσεις;

νόμιμα ναι , ΔΕΗ άγνωστο τι θα κάνει

4 ώρες πριν, apache48 είπε

Τον μηνιαίο χρειάζεται να τον ενεργοποιήσουμε στο ebill;

στο online είναι απαραίτητο

4 ώρες πριν, JDimi είπε

Εξαρτάτε το enter από το αν έχεις ebill ή όχι;

οχι

3 ώρες πριν, adok13 είπε

εκανα μεσα του econtract αλλαγη ονοματος και αιτηση για το online για τη μητερα μου. η διαδικασια αλλαγης ολοκληρωθηκε πριν απο κανα 2 βδομαδες και  οταν μπηκα στο ebill εγραφε υπο εξεταση για το online αλλα ειχε απενεργοποιηθει η καρτα και την ξαναενεργοποησα.μετα απο σχεδον 2 εβδομαδεσ αναμονησ και αφου εμπαινα καθε μερα να ελεγξω , σημερα εξαφανιστικε η αιτηση μου ΓΙΑ το online , μπαινω στο ebill και δεν μου εχει το αιτημα υπο εξεταση αλλα μου εχει επιλογη μονο για νεα υποβολη.

άμεσα τηλ , μετά αν δε βγάλεις άκρη παράπονο

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58938960

2 ώρες πριν, ChrisDario είπε

Πριν λίγο μίλησα με Εξυπ. Πελατών ΔΕΗ και με ενημέρωσαν

2 ώρες πριν, ChrisDario είπε

Φίλος που ρώτησε στη ΔΕΗ προχθές, του είπαν

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

2 ώρες πριν, KinigosPsixon είπε

Θεωρείται οτι πρέπει να φύγω και να γυρισώ στην ΔΕΗ ? 

Προλαβαίνω γιατι είδα οτι τα προγράμματα που αναφέρεται οτι έληξαν.

σήμερα ραντεβού επι τόπου σε κατάστημα υπογράφεις enter (αν δεν έχεις ΚΟΤ)

2 ώρες πριν, apache48 είπε

MyHomeEnter ενεργοποιημένο από 28/11/2021

ενεργοποιημένο

1 ώρα πριν, vOOz είπε

Παντως μου ειπε οτι δεν μπορει

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

κάνε τώρα ενεργοποήση

_______________________________________________________________________-

1 ώρα πριν, Ionas1 είπε

29/11 προωθήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ.

Δύσκολα τα πράγματα...ησυχία...στο site ΔΕΔΔΗΕ δείχνει ληγμένη ΥΔΕ, ενώ έχει δοθεί καινούργια πέρυσι...και στο site της ΔΕΗ γράφει cannot proceed αν πατήσεις για αλλαγή παρόχου.

η ΥΔΕ δεν παίζει ρόλο

1 ώρα πριν, KinigosPsixon είπε

Τελικά εμεις που το είδαμε τελευταία στιγμή πατάμε τώρα να πάμε στο online μέσω internet (έχω ebill λογαριασμο)

Η να κλείσω ραντεβου να πάω σε κατάστημα 

ebill τώρα (εγώ θα υπέγραφα enter σε κατάστημα αν δεν είχα ΚΟΤ)

1 ώρα πριν, snet είπε

παιδιά Game Over από σήμερα 1/12 0,17 το Online 0,18 το ENTER😰

που το είδες? φαντάζομαι είσαι 100% σίγουρος να γράφεις κάτι σοβαρό

___________________________________________________________________________________

1 ώρα πριν, Alexcxvtr είπε

Έπιασα επιτέλους γραμμή με εξυπηρέτηση ΔΕΗ και μου είπαν

49 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Σε συνέχεια του παραπάνω...απάντηση από ΔΕΗ..

53 λεπτά πριν, nicostratos είπε

Παιδια εχω χαωθει. Δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις ή το χρονο να το ψαξω. Εχω τιμολογιο οικιακο Γ1. Με πηρανε τωρα απο την ΔΕΗ και μου ειπανε να μπω στο ENTER , οπου θα αφαιρεθει η ρητρα προσαρμογης και θα αυξηθει η κιλκοβατωρα απο 0,11 σε 0,18. Με συμφερει να υπογραψω στο εντερ?

ΕΧΕΙΣ EBILL ???????????????????

είσαι δικαιούχος ΚΟΤ ???????????????????????????

• Like 3
  • Thanks 2

32 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πού να το καταλάβεις αν δεν ξέρεις πώς είναι να μην έχεις 200€ στην τράπεζα και να περιμένεις να πληρωθείς για να ξεχρεώσεις τους λογαριασμούς σου, όπως και πώς είναι να μην πληρώνεσαι σταθερά κάθε μήνα χωρίς καθυστερήσεις.

Προσυπογραφω.;)

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ναι

ναι

Ουτε ραντεβου να ειχαμε.

• Sad 1

Παιδια από 30/11 βλεπω την παροχη μου στο ebill μπήκα αμεσα εβαλα καρτα και εκανα αιτηση για Online αλλα ακομα το βλεπω υπο επεξεργασια ειμαι καλυμμένος ;

1 λεπτό πριν, iznodur είπε

Παιδια από 30/11 βλεπω την παροχη μου στο ebill μπήκα αμεσα εβαλα καρτα και εκανα αιτηση για Online αλλα ακομα το βλεπω υπο επεξεργασια ειμαι καλυμμένος ;

4 λεπτά πριν, korakios είπε

νόμιμα ναι , ΔΕΗ άγνωστο τι θα κάνει

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...