Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όχι δεν εχω ebill, δεν εχω παγια εντολη, δεν ξερω τι ειναι κοτ. Μου είπε αν κανω παγια εντολή θα εχω εκπτωση 2%. Μου είπε ανηκω στους καλους πελατες διοτι πληρωνω εγκαιρα, και εχω ηδη μια εκπτωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, Ionas1 είπε

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/only-home-plus/

0.11 χωρίς ρήτρα. Σε αυτό θα πάω αν δεν με βάλουν στο ENTER της ΔΕΗ με τις παλιές τιμές. Έχει μεγαλύτερο πάγιο αλλά πάλι συμφέρει με διαφορά. Ειδικά αν καις πολλές KWh.

έχει σχεδόν 7πλάσιο πάγιο απο το enter και αυτό αν είσαι μέσα στις 0 - 800

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα να τραβήξει αυτόματα τα χρήματα η πάγια εντολή από την κάρτα και τρώγεστε με χειροκίνητες πληρωμές και διπλοπληρωμές...

Αφού τα έχετε τα ρημάδια τα λεφτά για να πληρώσετε το λογαριασμό, βαλτε τα στην κάρτα και αφήστε το σύστημα να τα τραβήξει αυτόματα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Επεξ/σία από Geoponer

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Σε συνέχεια του παραπάνω...απάντηση από ΔΕΗ..

ΔΕΗ Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Πελατών <[email protected]>
Τετ 1/12/2021 1:26 μ.μ.

Περισσότερες ενέργειες
Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως ο παλιός τιμοκατάλογος αφορά σε ενεργοποιήσεις μέχρι και 2/12. Για την ολοκλήρωση απαιτείται διάστημα 3 ημερών καθώς υπάρχει εμπλοκή του ΔΕΔΔΗΕ, οπότε δεν είναι εφικτή η ενεργοποίηση. Ως εκ τούτου, εφόσον παρέλθουν οι 3 ημέρες από το αίτημα ενεργοποίησης του Myhomeonline και στο e-bill το αίτημά σας βρίσκεται υπό εξέταση, παρακαλώ όπως ενημερώσετε εκ νέου, γνωστοποιώντας ΑΦΜ/ΑΔΤ και αριθμό παροχής στο μήνυμά σας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ

lol

Τα ρίχνει στον Δεδδηε ότι εκείνος θα ευθύνεται αν δεν προλάβουν κάποιοι. 

Κρίμα στα παιδιά που δεν προλαβαίνουν. 

Nicostratos, επειδή έχει χιλιοειπωθει από τα παιδιά κλείσε ραντεβού στην ΔΕΗ αύριο και κάνε το enter. 

Επεξ/σία από Rattlehead

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

έχει σχεδόν 7πλάσιο πάγιο απο το enter και αυτό αν είσαι μέσα στις 0 - 800

Συμφέρει πάλι. Ειδικά αν καις πολλά.

Εμείς καίμε 2000KWh το μήνα οπότε δεν υπολογίζουμε τα πάγια μπροστά στο μεγάλο κέρδος που έχεις από τη μη ύπαρξη ρήτρας και από την τιμή 0.11 της KWh.

Αυτό βέβαια παραμένει εναλλακτική σε περίπτωση που δεν ενεργοποιηθεί με 0.105 το ENTER της ΔΕΗ και μπει το 0.18.

Επεξ/σία από Ionas1

9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Νικόστρατε από ανάγνωση και γραφή καλά πας. Εντάξει δε βάζεις τόνους αλλά βγαίνει νόημα. Οπότε έχεις βασικές γνώσεις να διαβάσεις σε 10-15λεπτά καμιά 20αριά σελίδες. Αν δεν έχεις ούτε χρόνο να το ψάξεις κάνε ότι σου είπανε. Στον αυτόματο πιλότο είσαι εξάλλου.

Δυστυχως δεν προλαβαινω σημερα λογω συνθηξων να δω τις 377σελιδες του νηματος. Είμαι συνεπης, ειμαστε 3μελης οικογενεια και δεν εχω κοτ. Συμβουλευτικα θα ηθελα να μου πει κάποιος την γνωμη του αμεσα γιατι κατι διαβαζω για προθεσμία μεχρι 2/12 και αλλαγη δεδομενων μετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Ionas1 said:

Εμείς καίμε 2000KWh το μήνα οπότε δεν υπολογίζουμε τα πάγια μπροστά στο μεγάλο κέρδος που έχεις από τη μη ύπαρξη ρήτρας και από την τιμή 0.11 της KWh.

Με αυτην την κατανάλωση  θα πας όμως σε πάγιο 35 το μήνα. Δε το λες κΆι λίγο.. βέβαια αν το επιμερίσεις σου δίνει μικρή αύξηση της τιμής της κιλοβατώρας αλλά και πάλι είναι αρκετό 

Επεξ/σία από marmagia

3 λεπτά πριν, Ionas1 είπε

66kw τη μέρα;; ιδιώτης; και όλα ανοιχτά να τα είχες, κάποια θα έκλειναν από θερμοστατη

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δεν υπάρχει πρόβλημα να πληρωθεί νωρίτερα, μηδενίζει το υπόλοιπο και η πάγια εντολή δεν τραβάει λεφτά.

Το πρόβλημα είναι ότι έχεις μόνο 2 εργάσιμες (Πέμπτη, Παρασκευή) για να λογιστικοποιηθεί η συναλλαγή.

Ίσως πιάνει και σήμερα ως εργάσιμη ως τις 15:00; Δε ξέρω τι ισχύει.

Αν δεν έχει λογιστικοποιηθεί η συναλλαγή μέχρι τη Δευτέρα και το υπόλοιπο δεν έχει μηδενίσει... τότε θα τραβήξει λεφτά η πάγια εντολή και θα έχεις διπλοπληρώσει το λογαριασμό.

Ακόμα χειρότερα αν δε μηδενίσει το υπόλοιπο μέχρι τη Δευτέρα και δεν έχεις λεφτά μέσα στο λογαριασμό να τραβήξει η πάγια εντολή, θα σε πετάξει στο Γ1 στην 3η αποτυχημένη απόπειρα της πάγιας εντολής.

Το ποσό το έχω βάλει ήδη μέσα. 

Οπότε για να είμαι σίγουρος αυτή την φορά θα το αφήσω να τραβήξει αυτόματα και από την επόμενη χειροκίνητα. 

1 minute ago, nicostratos said:

Δυστυχως δεν προλαβαινω σημερα λογω συνθηξων να δω τις 377σελιδες του νηματος. Είμαι συνεπης, ειμαστε 3μελης οικογενεια και δεν εχω κοτ. Συμβουλευτικα θα ηθελα να μου πει κάποιος την γνωμη του αμεσα γιατι κατι διαβαζω για προθεσμία μεχρι 2/12 και αλλαγη δεδομενων μετα

Αν είναι σωστά τα στοιχεία που έχουν για σενα στο αρχείο φτιάχνεις άμεσα ebill και δοκιμάζεις να ενεργοποιήσεις ακόμα και my home online. Συνήθως το ενεργοποιούν σε μια μέρα όποτε αύριο θα είναι ενεργο. Αν θες για πιο σίγουρα πας σε κατάστημα υπογράφεις το εντερ το ενεργοποιούν εκείνη την στιγμή και τέλος

22 λεπτά πριν, marmagia είπε

Θα το αφήσω αυτόματα αυτή την φορά να είμαι σίγουρος και από την άλλη φορά χειροκίνητα. 

Άμα θελήσω να αλλάξω αργότερα κάρτα μπορώ έτσι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

66kw τη μέρα;; ιδιώτης; και όλα ανοιχτά να τα είχες, κάποια θα έκλειναν από θερμοστατη

Όταν έχεις θερμοσυσσώρευση και μηχανήματα για ιατρικούς λόγους καις πολλά. Από Amber να φαν και οι κότες. Τριφασικό.

4 λεπτά πριν, marmagia είπε

Με αυτην την κατανάλωση  θα πας όμως σε πάγιο 35 το μήνα. Δε το λες κΆι λίγο

Γλιτώνεις περίπου 140 Ευρώ το μήνα, και πληρώνεις 35 το πάγιο. Συμφέρει δηλαδή.

Επεξ/σία από Ionas1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

ενημερώνω προς όποιον ενδιαφέρεται

1. ebill - Γ1 με ΚΟΤ Β, έκανα 30/11 εγγραφη στο ebill και αίτηση για myhome online. Σήμερα 1/12 το έλεγξα και βγάζει ότι έχει ενεργοποιηθεί μέχρι 29/11/2023, άρα όλα καλά

2. σε κατάστημα - Μεταφορά από άλλο πάροχο, έκλεισα ραντεβού και πήγα σε κατάστημα ΔΕΗ, έγινε αίτηση για μεταφορά και ένταξη σε myhome Enter. Πληρώθηκε εγγύηση 100€. ΔΕΝ είχαν δυνατότητα να δώσουν αντίγραφο του τιμοκαταλόγου, αλλά το συμβόλαιο λέει 1/12 πάνω, συνεπώς θεωρώ πως κατοχυρώθηκαν οι παλιές τιμές, όπως με διαβεβαίωσε και ο υπάλληλος (όχι οτι το προφορικο μετράει, αλλα τελοσπαντων..).

Ελπίζω αυτά να βοηθήσουν όποιον το σκέφτεται τελευταία στιγμή..

Ευχαριστώ τα παιδιά που έχουν παρέχει πληροφορίες και ειδικά korakios και ekrepali που βοήθησαν με τις οδηγίες τους.

ΥΓ: Στην ΔΕΗ εξυπηρετούσαν και χωρίς ραντεβού, αλλά έδιναν προτεραιότητα σε όσους είχαμε ραντεβού, συνεπώς αν κάποιος δεν κατάφερε να κλείσει ραντεβού, ίσως έχει μια ελπίδα έτσι.

Επεξ/σία από dal_kos

12 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα να τραβήξει αυτόματα τα χρήματα η πάγια εντολή από την κάρτα και τρώγεστε με χειροκίνητες πληρωμές και διπλοπληρωμές...

Αφού τα έχετε τα ρημάδια τα λεφτά για να πληρώσετε το λογαριασμό, βαλτε τα στην κάρτα και αφήστε το σύστημα να τα τραβήξει αυτόματα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Πού να το καταλάβεις αν δεν ξέρεις πώς είναι να μην έχεις 200€ στην τράπεζα και να περιμένεις να πληρωθείς για να ξεχρεώσεις τους λογαριασμούς σου, όπως και πώς είναι να μην πληρώνεσαι σταθερά κάθε μήνα χωρίς καθυστερήσεις.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήδη γίνεται καταιγισμός από μηνύματα... σταματήστε με τους τρόπους πληρωμής, συχνότητα λογαριασμός, μετρήσεις ή έναντι... ο καθένας κάνει ό,τι τον βολεύει.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...