Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και σε εμένα έτσι ξεκινούσε η κουβέντα αλλά όταν το πας προς το ότι είναι απαράδεκτο να μην τηρείται η ημερομηνία αίτησης για υφιστάμενους πελάτες και να είσαι στο έλεος του πότε θα γίνει η ενεργοποίηση είναι απαράδεκτο και παράνομο τατόχρονα, αλλαζει το τροπάρι και μου είπαν αυτό που μου είπαν. 2 διαφορετικοί υπάλληλοι, να το πω και αυτό. Και αν δεν μπω στο νεό τιμοκατάλογο, να τους καλέσω για να το δουν εσωτερικά και να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τι να σου πω τώρα, κι εγώ στο άγχος είμαι, που βέβαια δε θα το ειχα αν το έψαχνα τόσο καιρό, να τα λέμε και αυτά...

Επεξ/σία από agriokatsiko
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, greekfragma είπε

signing episode 12 GIF

Καλησπέρα. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αυτό το νέο πρόγραμμα το Ηοme Simpson τι τιμές έχει; Συνδιάζεται με ΚΟΤ; Θέλει πάγια εντολή; Δέχεται προπληρωμένη; Πρέπει υποχρεωτικά μηνιαίο λογαριασμό; Είναι κλειδωμένη τιμή για 2 χρόνια; Να το κάνω απ'το ebill ή να πάω σε κατάστημα;

• Thanks 1

τι σου ειπε τι μου ειπε...ναι αλλα αυτοι μας ειπαν οτι....ναι και μεις μετα ειπαμε αλλα δεν θελαν....και αφου δε θελαν μετα μας ειπαν.

Ο νόμος είναι σαφής. Όποιος υπογράψει σύμβαση έως 2/12 θα έχει τις παλιές τιμές! Δε σας κάνουν χάρη. ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.

• Like 1

Παιδιά ο λογαριασμός που έχει εκδοθεί στις 15 Νοεμβρίου λήγει 6 Δεκεμβρίου. 

Είναι σχεδόν ολόκληρος γ1 και λίγη χρέωση από my home online. 

Κάρτα εννοείται έχω βάλει. 

Άμα τον πληρώσω τώρα χειροκίνητα μέσα από το ebill θα έχω κάποιο θέμα?πχ να με πετάξει πάλι στο  γ1 επειδή δεν τράβηξε χρήματα αυτόματα. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, xodover1977 είπε

** "Πήρα τηλ. και μίλησα"  + "& μετά μου είπανε ότι θα είναι οι νέες τιμές" + "& μετά εγώ είπα θέλω τις παλιές τιμές" + "θα πας εκεί (γραφεία) με είπε ο  άλλος" , και  του  είπα "ότι εγώ πήγα , αλλά δεν είχα ραντεβού, με είπαν "  + "την άλλη μέρα , με πήραν αυτοί τηλέφωνο (ΔΕΗ) & μου είπαν ο.κ. θα έχω τις παλιές τιμές" + "μετά εγώ είπα σε άλλον υπεύθυνο "Ναι , αλλά εγώ θέλω και το ΚΟΤ , μαζί με τις παλιές" + με λέει "ααα !! όχι μόνο Νέες τιμές με το ΚΟΤ" + "Λέω : αν είναι έτσι τότε , εγώ δεν το θέλω , γιατί ο άλλος με είπε ότι γίνεται μαζί με ΚΟΤ " ....

* Αυτό ακριβώς , Τίποτα άλλο !!     

ας το ξαναθυμηθούμε....ότι καλύτερο έχω διαβάσει το τελευταίο διάστημα!!!

(θεός ο Αντιπρόεδρας, θεος και ο τύπος που τα γραψε )

Επεξ/σία από demakhs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τι σου ειπε τι μου ειπε...ναι αλλα αυτοι μας ειπαν οτι....ναι και μεις μετα ειπαμε αλλα δεν θελαν....και αφου δε θελαν μετα μας ειπαν.

Ο νόμος είναι σαφής. Όποιος υπογράψει σύμβαση έως 2/12 θα έχει τις παλιές τιμές! Δε σας κάνουν χάρη. ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.

Συγνωμη που κούρασα με τα γραφόμενα, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο ανέφερα και ότι είναι παράνομη η χρονική οριοθέτηση μιας σύναψης σύμβασης ανάλογα με το πότε θα εξυπηρετήσει ο πάροχος. Και προφανώς θα απαιτήσω εγώ και οποιοσδήποτε άλλος έχει κάνει αίτηση σήμερα και αύριο να γίνει το λογικό, σωστό και νόμιμο...

Επεξ/σία από agriokatsiko

4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Ωραία  και εγώ αυτό υποστηρίζω , οπότε κάνω την καταγγελία μου στο MyRAE και αναμένω...
Όμως μην τα γράφεις και με κεφαλαία γιατί υπάρχει και περίπτωση να μας γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι οπότε τι να τους κάνουμε τους νόμους και τα παπαευαγγέλια...

3 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Άμα τον πληρώσω τώρα χειροκίνητα μέσα από το ebill θα έχω κάποιο θέμα?πχ να με πετάξει πάλι στο  γ1 επειδή δεν τράβηξε χρήματα αυτόματα. 

Ευχαριστώ. 

Δεν υπάρχει πρόβλημα να πληρωθεί νωρίτερα, μηδενίζει το υπόλοιπο και η πάγια εντολή δεν τραβάει λεφτά.

Το πρόβλημα είναι ότι έχεις μόνο 2 εργάσιμες (Πέμπτη, Παρασκευή) για να λογιστικοποιηθεί η συναλλαγή.

Ίσως πιάνει και σήμερα ως εργάσιμη ως τις 15:00; Δε ξέρω τι ισχύει.

Αν δεν έχει λογιστικοποιηθεί η συναλλαγή μέχρι τη Δευτέρα και το υπόλοιπο δεν έχει μηδενίσει... τότε θα τραβήξει λεφτά η πάγια εντολή και θα έχεις διπλοπληρώσει το λογαριασμό.

Ακόμα χειρότερα αν δε μηδενίσει το υπόλοιπο μέχρι τη Δευτέρα και δεν έχεις λεφτά μέσα στο λογαριασμό να τραβήξει η πάγια εντολή, θα σε πετάξει στο Γ1 στην 3η αποτυχημένη απόπειρα της πάγιας εντολής.

• Like 2

6 minutes ago, johnnyman said:

Ευχαριστώ. 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58906428

• Thanks 1

Παιδια εχω χαωθει. Δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις ή το χρονο να το ψαξω. Εχω τιμολογιο οικιακο Γ1. Με πηρανε τωρα απο την ΔΕΗ και μου ειπανε να μπω στο ENTER , οπου θα αφαιρεθει η ρητρα προσαρμογης και θα αυξηθει η κιλκοβατωρα απο 0,11 σε 0,18. Με συμφερει να υπογραψω στο εντερ?

1 minute ago, nicostratos said:

Παιδια εχω χαωθει. Δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις ή το χρονο να το ψαξω. Εχω τιμολογιο οικιακο Γ1. Με πηρανε τωρα απο την ΔΕΗ και μου ειπανε να μπω στο ENTER , οπου θα αφαιρεθει η ρητρα προσαρμογης και θα αυξηθει η κιλκοβατωρα απο 0,11 σε 0,18. Με συμφερει να υπογραψω στο εντερ?

Εχεις ebill; Έχεις θέμα να πληρώνεις με πάγια εντολή; Έχεις κοτ;

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ακόμα χειρότερα αν δε μηδενίσει το υπόλοιπο μέχρι τη Δευτέρα και δεν έχεις λεφτά μέσα στο λογαριασμό να τραβήξει η πάγια εντολή, θα σε πετάξει στο Γ1 στην 3η αποτυχημένη απόπειρα της πάγιας εντολής.

Για κάτι τέτοια προτιμούν μερικοί το Enter. Άνθρωποι είμαστε, έχουμε πολλούς και διαφορετικούς λογαριασμούς και μπορεί να μην είμαστε μισθωτοί με το μισθό να μπαίνει σε συγκεκριμένο λογαριασμό κάθε μήνα. Ή μπορεί ένα μήνα να μην έχω ρε αδερφέ να πληρώσω και να πληρώσω διπλό τον επόμενο.

Μόλις τώρα, nicostratos είπε

Νικόστρατε από ανάγνωση και γραφή καλά πας. Εντάξει δε βάζεις τόνους αλλά βγαίνει νόημα. Οπότε έχεις βασικές γνώσεις να διαβάσεις σε 10-15λεπτά καμιά 20αριά σελίδες. Αν δεν έχεις ούτε χρόνο να το ψάξεις κάνε ότι σου είπανε. Στον αυτόματο πιλότο είσαι εξάλλου.

4 ώρες πριν, Dante80 είπε

Προς ενημέρωση, σήμερα άλλαξε ο e-bill για την τρίτη παροχή που τρέχω. Λογικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία από ΔΕΔΔΗΕ. Προστέθηκε η επιλογή e-metering, και απενεργοποιηθήκε ο μηνιαίος λογαριασμός. Τα υπόλοιπα τρια (Myhomeonline, ηλεκτρονικός λογαριασμός, πάγια) είχαν μείνει.

Το Myhomeonline παραμένει υπό εξέταση, αλλά λογικά θα ενεργοποιηθεί σήμερα αύριο. Για καλό και για κακό έστειλα και ένα e-mail σε [email protected] και [email protected] για την επίσπευση.

Έχει νόημα να τους πάρουμε και τηλέφωνο; Αν ναι, ποιες επιλογές βάζω στο αυτόματο; 1 και μετά 2;

Σε συνέχεια του παραπάνω...απάντηση από ΔΕΗ..

ΔΕΗ Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Πελατών <[email protected]>
Τετ 1/12/2021 1:26 μ.μ.

Περισσότερες ενέργειες
Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως ο παλιός τιμοκατάλογος αφορά σε ενεργοποιήσεις μέχρι και 2/12. Για την ολοκλήρωση απαιτείται διάστημα 3 ημερών καθώς υπάρχει εμπλοκή του ΔΕΔΔΗΕ, οπότε δεν είναι εφικτή η ενεργοποίηση. Ως εκ τούτου, εφόσον παρέλθουν οι 3 ημέρες από το αίτημα ενεργοποίησης του Myhomeonline και στο e-bill το αίτημά σας βρίσκεται υπό εξέταση, παρακαλώ όπως ενημερώσετε εκ νέου, γνωστοποιώντας ΑΦΜ/ΑΔΤ και αριθμό παροχής στο μήνυμά σας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ

lol
  • Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nicostratos είπε

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/only-home-plus/

0.11 χωρίς ρήτρα. Σε αυτό θα πάω αν δεν με βάλουν στο ENTER της ΔΕΗ με τις παλιές τιμές. Έχει μεγαλύτερο πάγιο αλλά πάλι συμφέρει με διαφορά. Ειδικά αν καις πολλές KWh.

Επεξ/σία από Ionas1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...