Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση....

Στο homeonline χρεώνει η ΔΕΗ ελάχιστη χρέωση όπως στο Γ1 ;

Επεξ/σία από teot
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 minutes ago, vOOz said:

Η τυπισσα στο τηλεφωνο παντως επεμενε οτι δεν υπαρχουν συμβασεις online και οτι αποκλειεται να υπεγραψα κατι τετοιο. οταν ζητησα να κανω αμφισβητηση μου ειπε οτι σαν παραπονο ειναι, οποτε να στειλω ενα ημειλ απο την φορμα. κουκουρουκου.

Και αυτό τι είναι; Όπως λέει και ο κορ μην άκους τι λέει ο κάθε βλάκας γενικά..

13990C0E-BB92-4DB2-A036-2AB7F5BBDA96.jpeg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KinigosPsixon είπε

Τελικά εμεις που το είδαμε τελευταία στιγμή πατάμε τώρα να πάμε στο online μέσω internet (έχω ebill λογαριασμο)

Η να κλείσω ραντεβου να πάω σε κατάστημα 

απο καταστημα δεν γινεται το home online.  το πατας σημερα (στο site λεει εως 2/12) αλλοι λενε αλλα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, marmagia είπε

Και αυτό τι είναι; Όπως λέει και ο κορ μην άκους τι λέει ο κάθε βλάκας γενικά..

13990C0E-BB92-4DB2-A036-2AB7F5BBDA96.jpeg

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Άμα φτάσεις σ'αυτό το σημείο μαζεύεις όλα τα δικαιολογητικά σε ένα pdf κάτω των 3mb, κλείνεις adblock και κάνεις αίτημα στο https://my.rae.gr/

Aν απαντήσουν και θές να προσθέσεις σχόλια αποδεικτικά πατάς το κόκκινο κουμπί και περιμένεις ξανά απάντηση είτε μεσολάβηση απ'τη ΡΑΕ.

Μη πατήσεις το πράσινο (ολοκληρώνεται το αίτημα αυτόματα) αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα σου.

Κράτα bookmark τη σελίδα, να μη ψάχνεσαι.

εκανα καταγγελια rae, ευχαριστω πολυ. με νευριασε φουλ. και η πλακα ειναι οτι ρωτησε κιολας και μιλουσαμε 25' και επεμενε οτι ΑΠΟΚΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΕΤΑΙ (το τονισε κιολας) να υπεγραψα κατι τετοιο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alexcxvtr είπε

Ερώτηση:

Εγώ που υπέγραψα συμβόλαια στις 25/11 αλλά ακόμα δεν παραδόθηκαν από τα ΕΛΤΑ στη ΔΕΗ, λόγω καθυστερήσεων (μίλησα με ΕΛΤΑ), είμαι καλυμμένος;

Ή θα με βάλουν στις καινούργιες χρεώσεις;

Για να απαντήσω στο ερώτημα μου:

Έπιασα επιτέλους γραμμή με εξυπηρέτηση ΔΕΗ και μου είπαν ότι δεν έχει σχέση πότε θα παραλάβουν τα έγγραφα ή πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα, αλλά η ημερομηνία της αίτησης. Και αυτό ίσχυε ως 29/11.

Η δική μου έγινε στις 23/11.

Με λίγα λόγια, έκανα αίτηση στις 23/11, υπέγραψα 25/11 σε ΕΛΤΑ κούριερ και τα έγγραφα καθυστέρησαν. Σύμφωνα με την υπάλληλο, που με έβαλε 2 λεπτά αναμονή για να ξεκαθαρίσει το ερώτημά μου, ακόμα κι αν η αίτηση ολοκληρωθεί στις 3/12, ΠΑΛΙ εντάσσομαι στον παλιό τιμοκατάλογο.

Την ρώτησα αν είναι σίγουρη και αν απαντάει υπεύθυνα, και μου είπε αυτή την ενημέρωση έλαβε και γι' αυτό με άφησε τόση ώρα στην αναμονή.

Μακάρι...

Δημοσ.

Εγώ πάντως που μίλησα πριν λίγο με υποστήριξη, μου είπαν ότι εφόσον έχω κάνει την αίτησημεχρι και σημερα 1/12, ακόμα και αν δεν εχει γίνει η ενεργοποιήση κάτι μπορεί να γίνει. ¨οτι παίρνει ενα 24ωρο για υφιστάμενους πελάτες και καλα και ότι απο εσωτερική ενημέρωση ξέρουν σήμερα σαν καταληκτική για αίτησεις. Από εκεί και πέρα μου είπαν ότι αν κάτι δεν πάει καλά και μεταφερθώ σε νέες χρεώσεις να τους καλέσω ξανά για να προσπαθήσουν αν το επιλύσουν...

Είδωμεν, θα κάνω την ίδια αλλαγή σήμερα και στη μητέρα μου και βλέπουμε. Το πολύ πολύ να υπαναχωρήσω από το πρόγραμμα αν δε με συμφέρει και να να ψαχτώ εκ νέου (αφού δεν το έκανα τόσο καιρό)...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alexcxvtr είπε

Για να απαντήσω στο ερώτημα μου:

Έπιασα επιτέλους γραμμή με εξυπηρέτηση ΔΕΗ και μου είπαν ότι δεν έχει σχέση πότε θα παραλάβουν τα έγγραφα ή πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα, αλλά η ημερομηνία της αίτησης. Και αυτό ίσχυε ως 29/11.

Η δική μου έγινε στις 23/11.

Με λίγα λόγια, έκανα αίτηση στις 23/11, υπέγραψα 25/11 σε ΕΛΤΑ κούριερ και τα έγγραφα καθυστέρησαν. Σύμφωνα με την υπάλληλο, που με έβαλε 2 λεπτά αναμονή για να ξεκαθαρίσει το ερώτημά μου, ακόμα κι αν η αίτηση ολοκληρωθεί στις 3/12, ΠΑΛΙ εντάσσομαι στον παλιό τιμοκατάλογο.

Την ρώτησα αν είναι σίγουρη και αν απαντάει υπεύθυνα, και μου είπε αυτή την ενημέρωση έλαβε και γι' αυτό με άφησε τόση ώρα στην αναμονή.

Μακάρι...

Αρα το ιδιο ισχύει γα το online ? Αφού ειναι μεχρι 2/12 αν το κάνουμε σημερα θα μπούμε στον παλιο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KinigosPsixon είπε

Αρα το ιδιο ισχύει γα το online ? Αφού ειναι μεχρι 2/12 αν το κάνουμε σημερα θα μπούμε στον παλιο?

Δεν έχω ιδέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε

Το πολύ πολύ να υπαναχωρήσω από το πρόγραμμα αν δε με συμφέρει και να να ψαχτώ εκ νέου (αφού δεν το έκανα τόσο καιρό)...

Δες και το πρόγραμμα Only Home Plus Ήρων.

0.11 χωρίς ρήτρα.

Περιμένω την ενεργοποίηση ENTER και αν δεν μπουν οι παλιές τιμές, ίσως πάω εκεί.

Επεξ/σία από Ionas1
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε

Εγώ πάντως που μίλησα πριν λίγο με υποστήριξη, μου είπαν ότι εφόσον έχω κάνει την αίτησημεχρι και σημερα 1/12, ακόμα και αν δεν εχει γίνει η ενεργοποιήση κάτι μπορεί να γίνει. ¨οτι παίρνει ενα 24ωρο για υφιστάμενους πελάτες και καλα και ότι απο εσωτερική ενημέρωση ξέρουν σήμερα σαν καταληκτική για αίτησεις. Από εκεί και πέρα μου είπαν ότι αν κάτι δεν πάει καλά και μεταφερθώ σε νέες χρεώσεις να τους καλέσω ξανά για να προσπαθήσουν αν το επιλύσουν...

Είδωμεν, θα κάνω την ίδια αλλαγή σήμερα και στη μητέρα μου και βλέπουμε. Το πολύ πολύ να υπαναχωρήσω από το πρόγραμμα αν δε με συμφέρει και να να ψαχτώ εκ νέου (αφού δεν το έκανα τόσο καιρό)...

o καθενας λεει αλλα γαμωτη.. πριν απο 30' μου ειπανε οτι μαλλον δεν θα προλαβω γιατι θελει 2 εργασιμες.. και μου την ειπε κιολας που το θυμηθηκα τελευταια στιγμη (????????)

Δημοσ.
Στις 30/11/2021 στις 11:41 ΠΜ, greekfragma είπε

ρε παιδιά σοβαρά τώρα....τη νομοθεσία για συναλλαγές την έχετε διαβάσει ποτέ;

οι όροι που διέπουν μια συναλλαγή τίθονται σε ισχύ την ημερομηνία ΣΥΝΑΨΗΣ/ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.

αν είναι δυνατόν να πρέπει να φτάσουμε στην άλφα βήτα για πράγματα που στα 18 σας χρόνια ως ενήλικες θα έπρεπε να τα έχετε εμπεδώσει.

πάμε ακόμα μία.

signing episode 12 GIF

ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 2/12!!!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

πάμε ακόμα μία.

signing episode 12 GIF

ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 2/12!!!!!

την υπογραφή σου και τον .... φισφιρίγκο σου, πρέπει να ξέρεις που, πως, πότε και κυρίως γιατί τα βάζεις!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vOOz είπε

o καθενας λεει αλλα γαμωτη.. πριν απο 30' μου ειπανε οτι μαλλον δεν θα προλαβω γιατι θελει 2 εργασιμες.. και μου την ειπε κιολας που το θυμηθηκα τελευταια στιγμη (????????)

απο οτι καταλαβα και φανταζομαι σε πεταξε στο γ1 επειδη δεν εβαλες με καποιον τροπο παγια εντολη  μετα απο μερες.  κανε μια προσπαθεια ξανα εστω και σημερα σαν τελευταια μερα να στο ενεργοποιησουν. κριμα ειναι...

Επεξ/σία από lazarnik
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KinigosPsixon είπε

Αν έχεις ΚΟΤ, ενεργοποίησε το Online. Το αν θα προλάβει να ενεργοποιηθεί εγκαίρως άγνωστο.

Aν δεν έχεις ΚΟΤ ενεργοποίησe το Enter που δε θέλει πάγια εντολή, μηνιαίο λογαριασμό και ηλεκτρονικό λογαριασμό. Έχω παρατηρήσει από τόσο κόσμο ότι το Enter ενεργοποείται σε 1 μέρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...