Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, vOOz είπε

ακουσε με λιγο. 

εσυ που εισαι πελατης ΔΕΗ το βλεπεις σαν προγραμμα/addon. εγω που ηρθα απο αλλον παροχο, διαλεξα το ταδε προγραμμα, εστειλα Ο,ΤΙ μου ζητησαν και περιμενα να μπει αυτο που ζητησα και υπεγραψα και οχι κατι αλλο. αν δεν πληρω τις προυποθεσεις, το λογικο ειναι να σε καλεσουν και να ζητησουν αλλαγες ή νεα στοιχεια. δεν καταλαβαινω γιατι το συζηταμε τοσο. δεν εβρισα την δεη, δεν ζητησα ευθυνες, ρωτησα απλα αν θα προλαβω παλιες χρεωσεις. ημαρτον. 

Μην το παιρνεις στραβα οτι σου λεει ο ekre.

Γινεται χαμος τις τελευταιες μερες και προσπαθει κι αυτος και οσοι αλλοι μπορουνε να βοηθησουν οσο περισσοτερο κοσμο γινεται κι οπως καταλαβαινεις μια πιεση υπαρχει.Ενας χαμος γενικοτερα.

Την ΔΕΗ δεν υπαρχει θεμα να την βρισεις θα σε κανω και φιλο.:P

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Just now, apache48 said:

Το αφήνω ως έχει μη γίνει καμία μ@@@κία. 

Online δεν θες να ενεργοποιήσεις; Εγώ αυτό ήθελα και μου είπαν στο τηλ να προχωρήσω με ενεργοποίηση του προϊόντος και θα το κάνει αυτόματα τον μηνιαίο. Έτσι και έγινε. Εσυ είσαι σε έντερ; Αν ναι δεν είναι απαραίτητος ο μηνιαίος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Μην το παιρνεις στραβα οτι σου λεει ο ekre.

Γινεται χαμος τις τελευταιες μερες και προσπαθει κι αυτος και οσοι αλλοι μπορουνε να βοηθησουν οσο περισσοτερο κοσμο γινεται κι οπως καταλαβαινεις μια πιεση υπαρχει.Ενας χαμος γενικοτερα.

Την ΔΕΗ δεν υπαρχει θεμα να την βρισεις θα σε κανω και φιλο.:P

συγγνωμη εχω φορτωσει γιατι στο τηλεφωνικο κεντρο μου το παιζουν τρελιτσα, οτι αποκλειεται να υπεγραψα για homeonline και οτι ολοι υπογραφουν για Γ1.. Εντωμεταξυ δες το συμβολαιο που υπεγραψα.. image.png.660899c2b08d64ec41f5e50eb881d409.png:

Παντως μου ειπε οτι δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα προλαβω την αλλαγη και οτι δεν μπορω να κανω καν αμφισβήτηση αφου υπεγραψα Γ1 - ασχετα που της ειπα πανω απο 30 φορες οτι εχω μπροστα μου την συμβαση και δεν λεει κατι τετοιο. 
Επισης στο econtracts θυμαμαι οτι ειχα βαλει και την καρτα μου, αλλα ισως θυμαμαι λαθος. 

Επεξ/σία από vOOz

16 λεπτά πριν, vOOz είπε

ρωτησα απλα αν θα προλαβω παλιες χρεωσεις. ημαρτον. 

Το φλυτζάνι της Μέλως λέει οτι θα προλάβεις οριακά, θα δούμε τι θα πει κι η Τασία η χαρτορίχτρα. @korakios

7 λεπτά πριν, marmagia είπε

Online δεν θες να ενεργοποιήσεις; Εγώ αυτό ήθελα και μου είπαν στο τηλ να προχωρήσω με ενεργοποίηση του προϊόντος και θα το κάνει αυτόματα τον μηνιαίο. Έτσι και έγινε. Εσυ είσαι σε έντερ; Αν ναι δεν είναι απαραίτητος ο μηνιαίος

Ναι enter είμαι και δεν θέλω να το χαλάσω γι'αυτό το αφήνω τώρα ως έχει μη πατήσω online και με βάλουν στο καινούργιο.

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Το φλυτζάνι της Μέλως λέει οτι θα προλάβεις οριακά, θα δούμε τι θα πει κι η Τασία η χαρτορίχτρα. @korakios

Συγγνωμη λαθος διατυπωση. Δεν ρωτησα ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ή ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ, επειδη ειδα οτι κι αλλοι εκαναν την αλλαγη σημερα και χθες, ρωταω αυτους να μαθω ποτε τους ενεργοποιησαν.

Όσοι είσαστε σε εκκρεμότητα , και έχετε ebill,  δείτε το ιστορικό επιλογής σας , μπορεί εκεί να αναφέρεται κάτι που να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Πχ αν σε κάποιον απορρίφθηκε η αίτηση ή η κάρτα , εκεί θα φαίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, vOOz είπε

Συγγνωμη λαθος διατυπωση. Δεν ρωτησα ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ή ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ, επειδη ειδα οτι κι αλλοι εκαναν την αλλαγη σημερα και χθες, ρωταω αυτους να μαθω ποτε τους ενεργοποιησαν.

2-3 εργάσιμες λέει σε όλους, 2 εργάσιμες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Ένας πάτησε 26/11 Παρασκευσή και ενεργοποιήθη χτες Τρίτη. Γι'αυτό σου λέω για φλυτζάνια και χαρτορίχτρες... είσαι οριακά.

Σε σώζει το γεγονός ότι η σύμβαση λέει Online, κι ότι πάτησες κάρτα στο econtract και δεν ενεργοποιήθηκε. Ακόμα κι αν κάτσε στραβή, θα δικαιωθείς μελλοντικά

Επεξ/σία από ekrepali

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

2-3 εργάσιμες λέει σε όλους, 2 εργάσιμες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Ένας πάτησε 26/11 Παρασκευσή και ενεργοποιήθη χτες Τρίτη. Γι'αυτό σου λέω για φλυτζάνια και χαρτορίχτρες... είσαι οριακά.

Σε σώζει το γεγονός ότι η σύμβαση λέει Online, κι ότι πάτησες κάρτα στο econtract και δεν ενεργοποιήθηκε. Ακόμα κι αν κάτσε στραβή, θα δικαιωθείς μελλοντικά

Η τυπισσα στο τηλεφωνο παντως επεμενε οτι δεν υπαρχουν συμβασεις online και οτι αποκλειεται να υπεγραψα κατι τετοιο. οταν ζητησα να κανω αμφισβητηση μου ειπε οτι σαν παραπονο ειναι, οποτε να στειλω ενα ημειλ απο την φορμα. κουκουρουκου.

6 minutes ago, apache48 said:

Ναι enter είμαι και δεν θέλω να το χαλάσω γι'αυτό το αφήνω τώρα ως έχει μη πατήσω online και με βάλουν στο καινούργιο.

Ε ναι φυσικά τότε μην το αλλάξεις. Νόμιζα θες να ενεργοποιήσεις ον-λάιν 

29/11 προωθήθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ.

Δύσκολα τα πράγματα...ησυχία...στο site ΔΕΔΔΗΕ δείχνει ληγμένη ΥΔΕ, ενώ έχει δοθεί καινούργια πέρυσι...και στο site της ΔΕΗ γράφει cannot proceed αν πατήσεις για αλλαγή παρόχου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, vOOz είπε

ακουσε με λιγο. 

εσυ που εισαι πελατης ΔΕΗ το βλεπεις σαν προγραμμα/addon. εγω που ηρθα απο αλλον παροχο, διαλεξα το ταδε προγραμμα, εστειλα Ο,ΤΙ μου ζητησαν και περιμενα να μπει αυτο που ζητησα και υπεγραψα και οχι κατι αλλο. αν δεν πληρω τις προυποθεσεις, το λογικο ειναι να σε καλεσουν και να ζητησουν αλλαγες ή νεα στοιχεια. δεν καταλαβαινω γιατι το συζηταμε τοσο. δεν εβρισα την δεη, δεν ζητησα ευθυνες, ρωτησα απλα αν θα προλαβω παλιες χρεωσεις. ημαρτον. 

ωραια, εσυ που δεν εισαι πελατης δεη, συμφωνα με τους ορους οφειλες να πας σε μια τραπεζα ή μεσω ιντερνετ βανκινκ να ενεργοποιησεις παγια εντολη. 

αυτο παει τωρα.

στην θεση σου θα καλουσα ξανα και ξανα μεχρι να βρω καποιον που θα μπορω να συννενοηθω(μιλα με αυτους που ειναι στα συμβολαια, μιλα με αυτους που ειναι σε θεματα λογαριασμων) , γιατι ο καθε ενας λεει τα δικα του. επισης στειλε μεσω φορμας επικοινωνιας απο το dei.gr -> επικοινωνηστε μαζι μας, εξηγησε το προβλημα σου επισυναψε και το συμβολαιο που υπεγραψες κανε ολες τις κινησεις σου σημερα. σε σωζει το συμβολαιο που εκανες.

δεν ξερω αν ειναι σωστοτερο αυτο, αν εχεις ebill σου δειχνει αν μπορεις να ενεργοποιησεις ξανα το home online? αν ναι μηπως να το ξανα εκανες ακομα και σημερα. 

Επεξ/σία από lazarnik

Τελικά εμεις που το είδαμε τελευταία στιγμή πατάμε τώρα να πάμε στο online μέσω internet (έχω ebill λογαριασμο)

Η να κλείσω ραντεβου να πάω σε κατάστημα 

7 λεπτά πριν, vOOz είπε

Η τυπισσα στο τηλεφωνο παντως επεμενε οτι δεν υπαρχουν συμβασεις online και οτι αποκλειεται να υπεγραψα κατι τετοιο. οταν ζητησα να κανω αμφισβητηση μου ειπε οτι σαν παραπονο ειναι, οποτε να στειλω ενα ημειλ απο την φορμα. κουκουρουκου.

Άμα φτάσεις σ'αυτό το σημείο μαζεύεις όλα τα δικαιολογητικά σε ένα pdf κάτω των 3mb, κλείνεις adblock και κάνεις αίτημα στο https://my.rae.gr/

Aν απαντήσουν και θές να προσθέσεις σχόλια αποδεικτικά πατάς το κόκκινο κουμπί και περιμένεις ξανά απάντηση είτε μεσολάβηση απ'τη ΡΑΕ.

Μη πατήσεις το πράσινο (ολοκληρώνεται το αίτημα αυτόματα) αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα σου.

Κράτα bookmark τη σελίδα, να μη ψάχνεσαι.

14 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Όσοι είσαστε σε εκκρεμότητα , και έχετε ebill,  δείτε το ιστορικό επιλογής σας , μπορεί εκεί να αναφέρεται κάτι που να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Πχ αν σε κάποιον απορρίφθηκε η αίτηση ή η κάρτα , εκεί θα φαίνεται.

σε εμενα που μετα απο μιαμιση εβδομαδα εξαφανηστηκε η αιτηση για online , μαζι της εξαφανηστηκε και το ιστορικο απο τις ενεργεις στο ebill.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...