Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, vOOz είπε

καλα με σωσατε.. ειχα κανει αιτηση πριν κανα μηνα για home online, και ειδα στον 1ο λογαριασμο οτι ελεγε οικιακο Γ1 και δεν εδωσα σημασια γιατι λεω καμια βλακεια της δεη ειναι.

δεν μου ειπανε ποτε να στειλω καρτα ή καποια οδηγια.. το ενεργοποιησα σημερα επιτυχως. παιζει να εκανα μαλακια και να με βαλουν σε νεες χρωσεις; λεει:

το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Online είναι υπό εξέταση

Toυς όρους δε διάβασες; Υποχρεωτική πάγια εντολή, ηλεκτρονικός λογαριασμός, μηνιαίος λογαριασμός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Toυς όρους δε διάβασες; Υποχρεωτική πάγια εντολή, ηλεκτρονικός λογαριασμός, μηνιαίος λογαριασμός

τους διαβασα αλλα νομιζα οτι την ενεργοποιησαν εκεινοι αυτοματα οταν εκανα 1η πληρωμη με καρτα ή οτι θα μου την ζητουσαν. ποια η λογικη να υπογραψω σε home online και να μην με κατευθυνουν και να γυρισει αυτοματα σε Γ1??

Καλημέρα , έπεσα τυχαία στον θέμα και δεν έχω ιδεα σχετικα με αυτα που θα γίνου έγιναν όσον αφορα ΟΤΣ κλπ.

Έχω φυσικο αεριο ρεύμα το πρόγραμμα MAXI οικιακό. Θεωρείται οτι πρέπει να φύγω και να γυρισώ στην ΔΕΗ ? 

Προλαβαίνω γιατι είδα οτι τα προγράμματα που αναφέρεται οτι έληξαν.

Σας ευχαριστώ .

10 λεπτά πριν, vOOz είπε

τους διαβασα αλλα νομιζα οτι την ενεργοποιησαν εκεινοι αυτοματα οταν εκανα 1η πληρωμη με καρτα ή οτι θα μου την ζητουσαν. ποια η λογικη να υπογραψω σε home online και να μην με κατευθυνουν και να γυρισει αυτοματα σε Γ1??

πληωμη λες εκανες, αν δεν παρουν/δωσεις στοιχεια της καρτας απο καπου πως θα καταχωρηθει η καρτα σου, δεν γινονται αυτοματα τετοια πραγματα

Μόλις τώρα, lazarnik είπε

πληωμη λες εκανες, αν δεν παρουν/δωσεις στοιχεια της καρτας απο καπου πως θα καταχωρηθει η καρτα σου, δεν γινονται αυτοματα τετοια πραγματα

δεκτο, αλλα αφου υπεγραψα συμβολαιο για ενα προγραμμα που εχει συγκεκριμενες απαιτησεις, θεωρουσα θα με κατευθυνουν ή θα μου ζητηθουν σε δευτερο χρονο. που να φανταστω οτι αυθαιρετα θα με βαζανε σε αλλο προγραμμα? 

Σε όσους λέει δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής του μηνιαίο λογαριασμού ενώ το προϊόν είναι ενεργοποιημένο είμαστε σε κίνδυνο; MyHomeEnter ενεργοποιημένο από 28/11/2021

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vOOz είπε

δεκτο, αλλα αφου υπεγραψα συμβολαιο για ενα προγραμμα που εχει συγκεκριμενες απαιτησεις, θεωρουσα θα με κατευθυνουν ή θα μου ζητηθουν σε δευτερο χρονο. που να φανταστω οτι αυθαιρετα θα με βαζανε σε αλλο προγραμμα? 

Όταν ενεργοποίησες το πρόγραμμα, πάτησες κλικ ότι διάβασες και συμφωνείς με τους όρους

4.jpg.7baf7166734cec0843937a119f43b28f.jpg

Aναγράφεται επίσης στην ιστοσελίδα https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promo/myhomeonline στις προϋποθέσεις του προγράμματος (αγνόησε το 12μηνο, είναι για το νέο online)

2.jpg.f0e28c665e7ecbf1355eda6b266ba6bd.jpg

ΔΕΗ myHome Online_Ειδικοί Όροι_Oct.pdf

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Όταν ενεργοποίησες το πρόγραμμα, πάτησες κλικ ότι διάβασες και συμφωνείς με τους όρους

4.jpg.7baf7166734cec0843937a119f43b28f.jpg

Aναγράφεται επίσης στην ιστοσελίδα https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promo/myhomeonline στις προϋποθέσεις του προγράμματος:

2.jpg.f0e28c665e7ecbf1355eda6b266ba6bd.jpg

ΔΕΗ myHome Online_Ειδικοί Όροι_Oct.pdf 169 kB · 0 downloads

αντε παλι. δεν ειπα πουθενα οτι δεν επιθυμω παγια εντολη. θεωρουσα οτι με τον 1ο λογαριασμο θα με κατευθυνει καπως να το ενεργοποιησω. εκανα την αιτηση, εδωσα ολα τα δικαιολογητικα και ξεχαστηκα εντελως. δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι δεν ενεργοποιειται αυτοματα! 

4 λεπτά πριν, apache48 είπε

Σε όσους λέει δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής του μηνιαίο λογαριασμού ενώ το προϊόν είναι ενεργοποιημένο είμαστε σε κίνδυνο; MyHomeEnter ενεργοποιημένο από 28/11/2021

To Εντερ δεν έχει υποχρεωτικά μηναίο - ηλεκτρονικό λογαριασμό ούτε πάγια. Άμα είναι ενεργοποιημένο είσαι μια χαρά, μη πατάς κουμπάκια και το χαλάσεις.

• Thanks 1

24 λεπτά πριν, ChrisDario είπε

Πριν λίγο μίλησα με Εξυπ. Πελατών ΔΕΗ και με ενημέρωσαν ότι οι αιτήσεις για το Online με τις παλιές (φθηνότερες) τιμές ίσχυαν για αιτήσεις μέχρι και χθες... Από σήμερα παίρνεις τις καινούριες (ακριβότερες) τιμές, παρότι γράφει στο site τους για ενεργοποιήσεις μέχρι 2/12!

Φίλος που ρώτησε στη ΔΕΗ προχθές, του είπαν ότι δεν μπορεί πλέον κάποιος να κατοχυρώσει παλιές τιμές και αναγκαστικά πάει στην καινούρια τιμολόγηση.

Τελικά τι ισχύει;; Αιτήσεις μέχρι 02/12 με τι τιμολόγηση μπαίνουν;;

Αυτο ισχύει και για το enter???😳

Μόλις κρατάω στα χέρια μου την φρέσκια, αχνιστη-24μηνη,  σύμβαση "ΔΕΗ myHomeEnter"!!!!🤪

1 λεπτό πριν, vOOz είπε

αντε παλι. δεν ειπα πουθενα οτι δεν επιθυμω παγια εντολη. θεωρουσα οτι με τον 1ο λογαριασμο θα με κατευθυνει καπως να το ενεργοποιησω. εκανα την αιτηση, εδωσα ολα τα δικαιολογητικα και ξεχαστηκα εντελως. δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι δεν ενεργοποιειται αυτοματα! 

Στις απορίες λέει "Οι προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση του προγράμματος είναι πάγια εντολή, μηνιαίος, ηλεκτρονικός." Αυτές είναι οι οδηγίες. Αν δεν κάνεις κάτι από αυτά δεν ενεργοποιείται το πρόγραμμα.

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Στις απορίες λέει "Οι προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση του προγράμματος είναι πάγια εντολή, μηνιαίος, ηλεκτρονικός." Αυτές είναι οι οδηγίες. Αν δεν κάνεις κάτι από αυτά δεν ενεργοποιείται το πρόγραμμα.

ακουσε με λιγο. 

εσυ που εισαι πελατης ΔΕΗ το βλεπεις σαν προγραμμα/addon. εγω που ηρθα απο αλλον παροχο, διαλεξα το ταδε προγραμμα, εστειλα Ο,ΤΙ μου ζητησαν και περιμενα να μπει αυτο που ζητησα και υπεγραψα και οχι κατι αλλο. αν δεν πληρω τις προυποθεσεις, το λογικο ειναι να σε καλεσουν και να ζητησουν αλλαγες ή νεα στοιχεια. δεν καταλαβαινω γιατι το συζηταμε τοσο. δεν εβρισα την δεη, δεν ζητησα ευθυνες, ρωτησα απλα αν θα προλαβω παλιες χρεωσεις. ημαρτον. 

39 minutes ago, apache48 said:

Screenshot_20211201-122610~2.png

Αν πας να ενεργοποιήσεις το ον-λάιν θα ενεργοποιήσει αυτόματα τον μηνιαίο κανονικά 

44 minutes ago, ChrisDario said:

Πριν λίγο μίλησα με Εξυπ. Πελατών ΔΕΗ και με ενημέρωσαν ότι οι αιτήσεις για το Online με τις παλιές (φθηνότερες) τιμές ίσχυαν για αιτήσεις μέχρι και χθες... Από σήμερα παίρνεις τις καινούριες (ακριβότερες) τιμές, παρότι γράφει στο site τους για ενεργοποιήσεις μέχρι 2/12!

Φίλος που ρώτησε στη ΔΕΗ προχθές, του είπαν ότι δεν μπορεί πλέον κάποιος να κατοχυρώσει παλιές τιμές και αναγκαστικά πάει στην καινούρια τιμολόγηση.

Τελικά τι ισχύει;; Αιτήσεις μέχρι 02/12 με τι τιμολόγηση μπαίνουν;;

Φίδια. Για ενεργοποιήσεις μέχρι και 2/12 ισχύουν οι παλιές τιμές.

1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Αν πας να ενεργοποιήσεις το ον-λάιν θα ενεργοποιήσει αυτόματα τον μηνιαίο κανονικά 

Το αφήνω ως έχει μη γίνει καμία μ@@@κία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...