Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vassar είπε

Απο αλλαγή παρόχου, χωρίς να έχω πριν εγγραφή στο ebill της ΔΕΗ, μου ήρθε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς το αίτημα μου και έχει προωθηθεί στη ΔΕΔΔΗΕ, μπορώ σε αυτή τη φάση να πάρω κωδικό έταίρου για εγγραφή στο ebill;

ναι παρε τηλεφωνο και ζητα τον

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχώς από τις 6 ηλεκτρονικές αιτήσεις για home online που έκανα μέσα Νοέμβρη, ενεργοποιήθηκαν με τις παλιές τιμές μόνο οι 2 (εχτές 30/11). Για τις υπόλοιπες μπορώ να κάνω υπαναχώρηση σωστά; Στις 2 από αυτές έχω στείλει υπογεγραμμένη σύμβαση αλλά δεν έχω πάρει πίσω sms ότι το αίτημα μου είναι σε εξέλιξη από τον ΔΕΔΔΗΕ ενω οι υπόλοιπες 2 δεν έχουν προχωρήσει καθόλου.

Επίσης το ότι γίνανε αιτήσεις με τις παλιές τιμές δεν μας διασφαλίζει σε περίπτωση καταγγελίας στη ΡΑΕ; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, baladisk είπε

εμένα ρε παιδιά γιατί με έχουν γραμμένο? γιατί δεν με ειδοποιούν αν είναι όλα εντάξει, αν έστειλαν το αίτημα στη δεδδηε? από 27/11 ΄ήρθαν τα συμβόλαια και μετά από 3 αποστολές έλαβα στο email απάντηση οτι ελαβαν τα χαρτια και μετά τιποτα.

Και σε εμένα το ίδιο 3 mail να τους στειλω τα χαρτιά, μόλις πήρα τηλέφωνο μίλησα και με εκπρόσωπο και λέει θα ενημερωθούμε εκ νέου με email...κοινώς αναμένουμε ακόμα.

Δημοσ.

Καλό μήνα σε όλες/ όλους!

Στην ίδια φάση είμαι και εγώ.

Έχω στείλει 2-3 φορές όσα μου ζήτησαν και περιμένω.

Στο τηλέφωνο λένε ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vassar είπε

Απο αλλαγή παρόχου, χωρίς να έχω πριν εγγραφή στο ebill της ΔΕΗ, μου ήρθε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς το αίτημα μου και έχει προωθηθεί στη ΔΕΔΔΗΕ, μπορώ σε αυτή τη φάση να πάρω κωδικό έταίρου για εγγραφή στο ebill;

εμένα χτες το βράδυ μου ήρθε αυτό το μήνυμα, και σήμερα το πρωί πήρα με email το username και με sms το password για σύνδεση στο ebill.συνδέθηκα και όλα ήταν περασμένα σωστά (εκτός από την κάρτα για την πάγια εντολή)

όλα έγιναν αυτόματα. δεν τους πήρα τηλέφωνο...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμένα σήμερα μου εμφάνισε στο bill το self metering αν τσεκάρω στην αλλαγή παρόχου μου λει ότι είστε πελάτης ΔΕΗ ΑΛΛΑ το home online είναι υπό εξέταση με όλα ενεργοποημένα σωστά, τι γίνεται τι να κάνω

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, alelo είπε

Ανέβασε την φωτο με το 2/12 που είχε το site αν το έχεις μπας και βοηθήσεις και κανέναν αλλο χριστιανο . Εγω ευτυχως πρόλαβα χθες και το εκανα.

Το greenpass που βγάζει μέσα απο το ebill τι είναι ρε παιδιά. Λέει πως τρέχει παράλληλα με το πρόγραμμα που έχεις (enter εχω ) . TIMOK-XT-AUG2021-ENTER_fl4_ND.pdf

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Καλημερα

Ναι μολις το τσεκαρα και λεει ενεργο. 💪💪

Απόκρυψη περιεχομένων

16594587_(45).png.bbd2b2e07d9eee6dfcc77a9e0dc69c36.png

@ekrepali @korakios

Απόκρυψη περιεχομένων

Παρολο που απο σημερα μου λεει οτι το προιον ειναι ενεργο

Μεχρι και χθες στο ιστορικο επιλογων υπηρχαν αυτα:

1335835285_(46).png.6ba940873b31f2854863b563d0e1d4e3.png

Απο σημερα σβηστηκαν ολα και υπαρχουν μονο αυτα: 

1266717468_(47).png.23d0e5807884b88b2c1320eaac990db6.png

Γιατι με εσβησαν στο ιστορικο επιλογων τις κινησεις μου?

Εμένα ακόμα εμφανίστηκε το selfmetering αν πατήσω στην αλλαγή παρόχου μου λει οτι είστε πελάτης ΔΕΗ αλλά το ebill είναι υπό εξέταση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωση, σήμερα άλλαξε ο e-bill για την τρίτη παροχή που τρέχω. Λογικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία από ΔΕΔΔΗΕ. Προστέθηκε η επιλογή e-metering, και απενεργοποιηθήκε ο μηνιαίος λογαριασμός. Τα υπόλοιπα τρια (Myhomeonline, ηλεκτρονικός λογαριασμός, πάγια) είχαν μείνει.

Το Myhomeonline παραμένει υπό εξέταση, αλλά λογικά θα ενεργοποιηθεί σήμερα αύριο. Για καλό και για κακό έστειλα και ένα e-mail σε [email protected] και [email protected] για την επίσπευση.

Έχει νόημα να τους πάρουμε και τηλέφωνο; Αν ναι, ποιες επιλογές βάζω στο αυτόματο; 1 και μετά 2;

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Για όσους έχουν κλειδώσει τις παλιές τιμές στα προγράμματα online και enter, υπάρχει πιθανότητα στο εξάμηνο να μας γυρίσουν στις νέες τιμές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Weiss είπε

Για όσους έχουν κλειδώσει τις παλιές τιμές στα προγράμματα online και enter, υπάρχει πιθανότητα στο εξάμηνο να μας γυρίσουν στις νέες τιμές?

Φυσικά, βασικά είναι σχεδόν σίγουρο. Για το εξάμηνο τρέχουμε όλοι, μετά έχει ο Θεός.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Weiis αν συνεχισει το χαλι με την αυξηση της χονδρικής, ναι υπαρχει πιθανοτητα.

dante σιγουρο δεν ειναι τιποτα. εκτος αν εχεις καποια πηγη οτι σε 6 μηνες θα παει τοσο η χονδρικη....

Επεξ/σία από lazarnik
Δημοσ.

Ερώτηση:

Εγώ που υπέγραψα συμβόλαια στις 25/11 αλλά ακόμα δεν παραδόθηκαν από τα ΕΛΤΑ στη ΔΕΗ, λόγω καθυστερήσεων (μίλησα με ΕΛΤΑ), είμαι καλυμμένος;

Ή θα με βάλουν στις καινούργιες χρεώσεις;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, leotzian είπε

Ρε παιδιά εμένα σήμερα μου εμφάνισε στο bill το self metering αν τσεκάρω στην αλλαγή παρόχου μου λει ότι είστε πελάτης ΔΕΗ ΑΛΛΑ το home online είναι υπό εξέταση με όλα ενεργοποημένα σωστά, τι γίνεται τι να κάνω

υπομονη, θα φανει και σε εσενα.

αφου εισαι πλεον πελατης δεη και ολα ειναι σωστα. απλα τσεκαρε καλου κακου που και που οπως λενε τα παιδια, μην απενεργοποιηθει κατι και χρειαζεται παλι ενεργοποιηση πχ καρτα, μηνιαιος .....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...