Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι σε εναλλακτικό πάροχο αυτή τη στιγμή

Έχω πρόσβαση στο ebill 

Θα πρέπει να κάνω πρώτα αίτηση αλλαγής παρόχου στο econtract και αααν προλάβει να προχωρήσει η αίτηση, μέσα από το ebill ενεργοποιω το online ή το enter?

Αν δεν προλάβω, μπορώ να υπαναχώρησω ή παπαλα?

Έχει νόημα η προσπάθεια τώρα ή είναι αργά για δάκρυα Στέλλα??

Επίσης, παίζει κάποιο ρόλο που είναι να γυρίσει σε τριφασικό?

Επεξ/σία από swtos_chem
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει αν μπαίνεις στο ebill

πριν λογικά έμπαινες υποθέτω , ήταν ενεργοποιημένο ?

κάτσε τώρα έβαλε μίνι σειρά αυτοτελή επεισόδια

άκυρο , δεν είχε δράση , πολύ σύντομη ήταν

Όχι στο ebill μπήκα 25 του μηνός και δεν είχε καμία πληροφορία. Ούτε σε ποιο πρόγραμμα βρίσκομαι. Με τους μπουφους που έβαλαν το κινητό μου σαν ΑΔΤ έκανα αλλαγή και μετά χάθηκε. Είδα σήμερα τον λογαριασμό ξανα έβαλα την λάθος για δεύτερη φορά ταυτότητα κ είδα το Γ1 στο pdf οτυ λογαριασμού. 

Επεξ/σία από ExTaCy1337

39 λεπτά πριν, swtos_chem είπε

Καλησπέρα, είμαι σε εναλλακτικό πάροχο αυτή τη στιγμή

Έχω πρόσβαση στο ebill 

Θα πρέπει να κάνω πρώτα αίτηση αλλαγής παρόχου στο econtract και αααν προλάβει να προχωρήσει η αίτηση, μέσα από το ebill ενεργοποιω το online ή το enter?

Αν δεν προλάβω, μπορώ να υπαναχώρησω ή παπαλα?

Έχει νόημα η προσπάθεια τώρα ή είναι αργά για δάκρυα Στέλλα??

Επίσης, παίζει κάποιο ρόλο που είναι να γυρίσει σε τριφασικό?

...για το τριφασικό δεν ξέρω/λογικά πάντως "απλά" θα σε καθυστερήσει ακόμα περισσότερο - όμως το ουσιαστικό πρόβλημά σου είναι άλλο : "η Στέλλα". Για την ακρίβεια, το ότι είσαι σε άλλο πάροχο, πράγμα που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αργήσει να γίνει η αλλαγή μέσω ΔΕΔΔΗΕ, κι ενώ "νομικά" καλύπτεσαι (επ' ουδενί μέσω econtract=δεν υπάρχει χρόνος/θα "μπλέξεις" - θέλει να βρεις ΑΠΟΨΕ ελεύθερο ραντεβου μέσω της φόρμας για ραντεβού της ΔΕΗ σε κατάστημα που να μπορείς να πας μέχρι αύριο για το Enter*/δουλεύουν κι απόγευμα πάντως), κατά πάσα πιθανότητα θα σε βάλουν στο νέο τιμολόγιο (σχεδόν διπλάσιο) που θα ισχύει από 3/12 (το παλιό ισχύει για ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, όχι αιτήσεις, ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙ Η ΔΕΗ και όχι ο νόμος, ως και τις 2/12).

* αν έχεις δικαιωθεί ΚΟΤ (είτε Α είτε Β), πρέπει να μπεις απόψε στην ΗΔΙΚΑ να το ακυρώσεις (και ευελπιστείς αύριο να το έχουν δει τα συστήματα ως ακυρωμένο)

Mπορείς να παίξεις ζαριά (ΑΝ φυσικά μπορείς να πας σε κατάστημα αύριο) και να υπογράψεις (αν ΔΕΝ σου δώσουν τιμοκατάλογο μαζί με την σύμβαση, ο οποίος ΝΑ ΛΕΕΙ τις παλιές τιμές, απαίτησέ τον/καλό θα είναι να έχεις μαζί σου για να τους τρίψεις στην μούρη μια εκτύπωση από το σάιτ τους όπου ΕΧΕΙ ακόμη τις παλιές τιμές) αύριο και να προλάβουν να σου ενεργοποιήσουν το Εντερ με τις ΠΑΛΙΕΣ του τιμές. Κι αν παρ' οοοολ' αυτό το ψυχοπλάκωμα/τρέξιμο, συνειδητοποιήσεις (στο ebill) ότι σε έχουν με τις ΝΕΕΣ τιμές στις 3/12, έχεις την καβάτζα να ξανακάνεις αίτηση για ΚΟΤ (αν δεν έχουν αλλάξει σημαντικά προς τα πάνω τα περιουσιακά σου από τότε που το δικαιώθηκες, δηλαδή το νωρίτερο μέσα Σεπτέμβρη), πράγμα που αυτόματα θα σε γυρίσει στο Γ1 της ΔΕΗ, το οποίο είναι (με ρήτρα αναπροσαρμογής και δεν συμφέρει να κάτσεις) χωρίς δέσμευση παραμονής, ώστε να μπορέσεις να πας τουλάχιστον σε άλλον πάροχο της αρεσκείας σου (το πρόγραμμα Home plus του ΄Ήρωνα αυτή τη στιγμή, που δέχεται ΚΑΙ ΚΟΤ, είναι το πιο συμφέρον, περισσότερο κι απ' τα "νέα" Εντερ και Ονλάιν της ΔΕΗ. Εναλλακτικά Volton που δεν δέχεται ΚΟΤ και βγαίνει λίγο ακριβότερη).

Σούμα : ή τρέχεις από απόψε/ραντεβού ΔΕΗ αύριο/τρως φρίκη/πιέζεσαι/απορείς/με την ψυχή στο στόμα και πάιζεις ζαριά να σου κάτσει το παλιό Έντερ (χλωμούλι),

ή αποφεύγεις όλο αυτό και ήσυχα-ήσυχα συγκρίνεις τιμές με το πρόγραμμα που έχεις τώρα (υποθέτω ότι μπορείς να φύγεις χωρίς χρηματική ποινή) με άλλων εναλλακτικών και διαλέγεις αν/πού θα πας....

Γενικά άργησες, και η όλη φάση (τώρα στα τελειώματα) εξυπηρετεί (Ονλάιν ή Εντερ) στην ουσία μόνο όσους είναι με Γ1 στην ΔΕΗ και απλά δεν πήγαν στα σταθερά προγράμματά της (χωρίς ρήτρα). Όσοι ήταν σε άλλο πάροχο, στην ουσία θα ήθελαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια βδομάδα (μην πω μήνα) για να πουν με ασφάλεια ότι θα κάνανε απροβλημάτιστα την μετάβαση....

Στα ίδια με 'σένα είμαι, απλά έχω την...εμπειρία όσων ειπώνονται εδώ, εδώ και 3-4 μέρες, και όσα μπόρεσα να διαβάσω από τα παλιότερα....(οπότε αν κάτι στραβό σε ορμήνεψα, μάλλον θα με διορθώσουν άλλοι/σχώρα με)

1 ώρα πριν, agriokatsiko είπε

Να υποθέσω ότι εγώ που το έκανα τώρα την επιλογή για Enter και λέει για μέχρι 3 εργάσιμες από κάτω μάλλον δεν προλαβαίνω τις παλιές χρεώσεις ε;

Αν εννοείς μέσω ebill της ΔΕΗ το έκανες, με όσα έχω διαβάσει, λογικά θα σου ενεργοποιηθεί από αύριο κι όλας με τις παλιές τιμές. Νομίζω πάντως ότι πρέπει να ξαναμπείς αύριο (ebill) και να ξανα-ενεργοποιήσεις κάποιες επιλογές που έχει εκεί (όπως την πάγια εντολή/γενικά τσέκαρέ το).

Αν πάλι εννοείς ότι είδες την επιλογή, αλλά ΔΕΝ την προχώρησες, νομίζω ότι καλό θα ήταν (αν θες Εντερ με παλιές τιμές τεσπα) να το κάνεις άμεσα και θα είσαι εντάξει (υποθέτω πως είσαι στο Γ1 της ΔΕΗ, για να λες για ebill).*

*υπ' όψιν ότι ΑΝ έχεις ΚΟΤ, πρέπει να το ακυρώσεις από ΗΔΙΚΑ (για να μπεις Εντερ).

• Like 1
  • Thanks 1

Όχι, όχι, ούτε ΚΟΤ ούτε τίποτα έχω. Το έχω ήδη επιλέξει από ebill, δεν εχω βάλει κάποια άλλη επιλογή (πάγια πληρωμή ή κάτι άλλο). Χρεάζεται κάτι ακόμα το απλό Enter; Δεν είδα να λέει κάτι για υποχρεωτική πάγια.

(Νομίζω πάντως χαζομάρα έκανα και δεν έβαλα το online)

6 ώρες πριν, lazarnik είπε

Βρε όλο και κάτι καινούριο μαθαίνεις κάνεις. Δηλαδή στην δικιά μου περίπτωση ο λογαριασμός που εκδόθηκε στης 3/11/21 (εναντι) και που είναι να πληρωθεί 13/12/21 και  περιμένω να εκδοθεί  και ο τελευταιος τελικός.  Θα περιμένει η δεη να τελειώσει η εκκρεμότητα των 2 λογαριασμών για να συνεχίσουμε μαζί?

Τι έγινε @lazarnik τελικά σού ενεργοποιήθηκε το online?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια , με τις νεες χρωσεις και την 24μηνη δεσμευση   το myHome enter  συμφαιρει σε σχεση με το Γ1?( Καταναλωσεις 1500 με 2500kwh)

Επεξ/σία από Dam_Peristeriws

Καλημέρα, έκανα αίτηση online γιατί myhomenter το Σάββατο και μου στείλανε σήμερα τη σύμβαση και γραφει Γ1 οικιακο τιμολόγιο.

Δεν γράφει χρεώσεις. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει τι είναι αυτό;

6 ώρες πριν, agriokatsiko είπε

Να υποθέσω ότι εγώ που το έκανα τώρα την επιλογή για Enter και λέει για μέχρι 3 εργάσιμες από κάτω μάλλον δεν προλαβαίνω τις παλιές χρεώσεις ε;

Θα προλάβεις το παλιό με γκολ στο 90

2 ώρες πριν, leotzian είπε

Τι έγινε @lazarnik τελικά σού ενεργοποιήθηκε το online?

Καλημερα

Ναι μολις το τσεκαρα και λεει ενεργο. 💪💪

Spoiler

16594587_(45).png.bbd2b2e07d9eee6dfcc77a9e0dc69c36.png

@ekrepali @korakios

Spoiler

Παρολο που απο σημερα μου λεει οτι το προιον ειναι ενεργο

Μεχρι και χθες στο ιστορικο επιλογων υπηρχαν αυτα:

1335835285_(46).png.6ba940873b31f2854863b563d0e1d4e3.png

Απο σημερα σβηστηκαν ολα και υπαρχουν μονο αυτα: 

1266717468_(47).png.23d0e5807884b88b2c1320eaac990db6.png

Γιατι με εσβησαν στο ιστορικο επιλογων τις κινησεις μου?

21 λεπτά πριν, Dam_Peristeriws είπε

Παιδια , με τις νεες χρωσεις και την 24μηνη δεσμευση   το myHome enter  συμφαιρει σε σχεση με το Γ1?( Καταναλωσεις 1500 με 2500kwh)

Σε ποιο πάροχο είσαι; Αν είσαι ΔΕΗ προλαβαίνεις οριακά, αν είσαι σε άλλο πάροχο δε σε παίρνω στο λαιμό μου.

Έχεις ΚΟΤ;

Αν είσαι δεη έχεις ebill;

Μόλις τώρα, lazarnik είπε

Καλημερα

Ναι μολις το τσεκαρα και λεει ενεργο. 💪💪

Απόκρυψη περιεχομένων

16594587_(45).png.bbd2b2e07d9eee6dfcc77a9e0dc69c36.png

@ekrepali @korakios

Απόκρυψη περιεχομένων

Γιατι με εσβησαν στο ιστορικο επιλογων τις κινησεις μου?

Γιατί έτσι γίνεται, σβήνονται εδώ χάνονται εκεί. Κράτα εσύ τα screenshots για καλό και για κακό. Κι αν έχει απενεργοποιηθεί κάτι ξαναπάτατο

εμένα ρε παιδιά γιατί με έχουν γραμμένο? γιατί δεν με ειδοποιούν αν είναι όλα εντάξει, αν έστειλαν το αίτημα στη δεδδηε? από 27/11 ΄ήρθαν τα συμβόλαια και μετά από 3 αποστολές έλαβα στο email απάντηση οτι ελαβαν τα χαρτια και μετά τιποτα.

Μόλις πήγα ΔΕΗ. Άλλαξα το δικό μου κ της μάνας μου σε εντερ μέσα σε 20 λεπτά. Στην αρχή είπε μάλλον δεν πρόλαβα τις χρεώσεις με το παλιό,αλλά μόλις έδειξα μέχρι 2/12 σώπασε. Έτσι έγινε συμβόλαιο για 24 μήνες. Σε επαγγελματικό που είχα δεν μου το άλλαξε. Είπε δεν υπάρχει πρόγραμμα. Ισχύει; Να πάω άλλου;

7 λεπτά πριν, cmad είπε

Μόλις πήγα ΔΕΗ. Άλλαξα το δικό μου κ της μάνας μου σε εντερ μέσα σε 20 λεπτά. Στην αρχή είπε μάλλον δεν πρόλαβα τις χρεώσεις με το παλιό,αλλά μόλις έδειξα μέχρι 2/12 σώπασε. Έτσι έγινε συμβόλαιο για 24 μήνες. Σε επαγγελματικό που είχα δεν μου το άλλαξε. Είπε δεν υπάρχει πρόγραμμα. Ισχύει; Να πάω άλλου;

Ανέβασε την φωτο με το 2/12 που είχε το site αν το έχεις μπας και βοηθήσεις και κανέναν αλλο χριστιανο . Εγω ευτυχως πρόλαβα χθες και το εκανα.

Το greenpass που βγάζει μέσα απο το ebill τι είναι ρε παιδιά. Λέει πως τρέχει παράλληλα με το πρόγραμμα που έχεις (enter εχω ) . 

Απο αλλαγή παρόχου, χωρίς να έχω πριν εγγραφή στο ebill της ΔΕΗ, μου ήρθε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς το αίτημα μου και έχει προωθηθεί στη ΔΕΔΔΗΕ, μπορώ σε αυτή τη φάση να πάρω κωδικό έταίρου για εγγραφή στο ebill;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...