Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

στα έχω έτοιμα , ξεκινάς με αμφισβήτηση

Πληρώνω τώρα αυτόν τον λογαριασμο μήπως με βάλουν για τον επόμενο μήνα και με πετάξει ή το αφήνω μέχρι να βγάλω άκρη με την αμφισβήτηση; 

0.11 μου έβγαλε μόνο την κιλοβατώρα 8 μέρες 20kwh δεν ξέρω καν  αν μέτρησαν και δεν ήτανε έναντι 

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Παιδιά help θα τρελαθώ. 

Αφου έκανα μετά από 2 βδομάδες αναμονής το myhome online μέσω της σελίδας επανηλεκτροδοτηση, βάζοντας και την καρτά μου για πάγια εντολή στο β σιτε χωρίς να έχω ebill, τώρα δεν υπάρχει η κατά στο ebill και μου ήρθε έχθες λογαριασμός που γράφει Γ1;;;

Τι κάνω τώρα; έχω μπλέξει... 

Δεν μπορούσα να κάνω ebill γιατί είχαν βάλει το κινητό μου σαν ΑΔΤ.. Ενω στα χαρτιά είναι σωστά, έκανα αίτηση για αλλαγή και πάλι έγραψαν λάθος τα 4 τελευταία ψηφία, δεν ειναι καλά τα παιδιά! 😭😭

Κάθε μέρα το γράφουμε... μόλις ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου δεν ενεργοποιείται σχεδόν τίποτα αυτόματα. Χρειάζεται πάλι να ενεργοποιήσουμε το MyhomeOnline, τη πάγια εντολή, τον μηνιαίο λογαριασμό, τον ηλεκτρονικό λογαριασμό, αν είναι απενεργοποιημένα στο ebill. Κάντο τώρα, προλαβαίνεις. Ό,τι δεν είναι ενεργοποιημένο, το ενεργοποιείς.

Το λογαριασμό που σου ήρθε πλήρωσε τον και κάνε αμφισβήτηση επειδή αιτήθηκες το Online και είχες βάλει κάρτα στην αρχική αίτηση αλλά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ExTaCy1337 είπε

Πληρώνω τώρα αυτόν τον λογαριασμο μήπως με βάλουν για τον επόμενο μήνα και με πετάξει ή το αφήνω μέχρι να βγάλω άκρη με την αμφισβήτηση; 

αυτό είναι δικό σου ρίσκο (και είναι ρίσκο)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

αυτό είναι δικό σου ρίσκο (και είναι ρίσκο)

Δεν είναι τίποτα. 7 ευρώ είναι. Αν γίνει η αμφισβήτηση θα κάνουν πίστωση στον επόμενο ας πούμε την διαφορά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nikossonik είπε

Ευχαριστώ, με βάση την κατανάλωση ποιο από τα 2 συμφέρει περισσοτερο?

μικρές διαφορές ,λίγο το online με πάγια εξόφληση μέσω κάρτας και μηνιαίο υποχρεωτικά

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ExTaCy1337 είπε

Δεν είναι τίποτα. 7 ευρώ είναι. Αν γίνει η αμφισβήτηση θα κάνουν πίστωση στον επόμενο ας πούμε την διαφορά; 

αν παραδεχτούν οτι κάνανε λάθος ναι, θα κάνουν πίστωση φυσικά

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ExTaCy1337 είπε

Κοιτάς πολύ μπροστά... κοίτα το τώρα.

Έχεις προσβαση στο ebill αυτή τη στιγμή ναι ή όχι; Κάνε αυτά που σου λέω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κάθε μέρα το γράφουμε... μόλις ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου δεν ενεργοποιείται σχεδόν τίποτα αυτόματα. Χρειάζεται πάλι να ενεργοποιήσουμε το MyhomeOnline, τη πάγια εντολή, τον μηνιαίο λογαριασμό, τον ηλεκτρονικό λογαριασμό, αν είναι απενεργοποιημένα στο ebill. Κάντο τώρα, προλαβαίνεις. Ό,τι δεν είναι ενεργοποιημένο, το ενεργοποιείς.

Το λογαριασμό που σου ήρθε πλήρωσε τον και κάνε αμφισβήτηση επειδή αιτήθηκες το Online και είχες βάλει κάρτα στην αρχική αίτηση αλλά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα.

@ExTaCy1337  στα 7 ευρώ κολλάς... κοίτα να γλυτώσεις τα 700. Τώρα κάντα αυτά αν δεν τα έχεις κάνει ήδη, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες το πρωί.

Δημοσ.

Πως θα είμαι αύριο αν δεν λάβω e-mail ότι προωθήθηκε το αίτημα μου στον δεδδηε  , όχι ότι πάλι προλαβαίνω αλλά λέμε τώρα και αναγκαστικά θα μπω στο MyRAE για καταγγελία

image.png.8e3b51f0ab1f1863512a0154e6dcb71f.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@ExTaCy1337  στα 7 ευρώ κολλάς... κοίτα να γλυτώσεις τα 700. Τώρα κάντα αυτά αν δεν τα έχεις κάνει ήδη, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες το πρωί.

του τα έγραψες όλα μαζί και έφυγε , το τρικ είναι πως θα πάρεις τα 7€ πίσω 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ευχαριστώ. Το ξανά κουμπωσα. Δεν είναι τα 7 ευρώ. Είναι ότι δεν έβαλα Γ1 από κοντά ενώ πήγα και για το αέριο για να μην φάω το Γ1 και πλήρωνα μισό μήνα νοίκι και έχω χάσει 5 ώρες στα τηλέφωνα μαζί τους. Δεν έχω πρόσβαση σε pc και με έχουν τρελάνει. 😭

Σήμερα πήρα 3 φορές και το έκλεινε το botaki επειδή δεν είχε διαθέσιμο άτομο... Ενώ ήμουν στην δουλειά 

Δεν είχα κάνει αλλαγή παροχου BTW. Επανηλεκτροδοτηση μέσα από το site κατευθείαν και την κάρτα είχα κουμπώσει... 2 βδομάδες χωρίς ρεύμα. 

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Ευχαριστώ. Το ξανά κουμπωσα. Δεν είναι τα 7 ευρώ. Είναι ότι δεν έβαλα Γ1 από κοντά ενώ πήγα και για το αέριο για να μην φάω το Γ1 και πλήρωνα μισό μήνα νοίκι και έχω χάσει 5 ώρες στα τηλέφωνα μαζί τους. Δεν έχω πρόσβαση σε pc και με έχουν τρελάνει. 😭

Σήμερα πήρα 3 φορές και το έκλεινε το botaki επειδή δεν είχε διαθέσιμο άτομο... Ενώ ήμουν στην δουλειά 

Δεν είχα κάνει αλλαγή παροχου BTW. Επανηλεκτροδοτηση μέσα από το site κατευθείαν και την κάρτα είχα κουμπώσει... 2 βδομάδες χωρίς ρεύμα. 

εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει αν μπαίνεις στο ebill

πριν λογικά έμπαινες υποθέτω , ήταν ενεργοποιημένο ?

κάτσε τώρα έβαλε μίνι σειρά αυτοτελή επεισόδια

άκυρο , δεν είχε δράση , πολύ σύντομη ήταν

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να υποθέσω ότι εγώ που το έκανα τώρα την επιλογή για Enter και λέει για μέχρι 3 εργάσιμες από κάτω μάλλον δεν προλαβαίνω τις παλιές χρεώσεις ε;

Επεξ/σία από agriokatsiko
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...