Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια μια βοηθεια και εδω. 

Το myhomeonline βρισκεται υπο εξεταση απο τις 24/11.Ολα τα κουτακια στο ebill καθως και η παγια εντολη ειναι σωστα.

Η τηλεφωνικη υποστηριξη της Δεη μου λεει οτι εχουν ολοκληρωσει το αιτημα μου και εχουν στειλει στον ΔΕΔΔΗΕ το αιτημα. Απο τον ΔΕΔΔΗΕ μου λενε δεν εχουν λαβει τπτ..Εχω επικοινωνησει με διαφορους υπαλληλους και στις 2 υπηρεσιες.. Επισης απο Δεη μου λενε οτι φαινεται οτι εχω κανει την αιτηση σε καταστημα ενω εγω την εχω κανει μεσω econtract...

Που μπορω να απευθυνθω για το παραπανω θεμα; Υπαρχει καποιο email που να απαντανε; Πιστευω την μαλακια την εχουν κανει απο Δεη αλλα δεν μπορω να βρω ακρη απο τις/τους τηλεφωνητες τους

Στις 29/11/2021 στις 8:41 ΜΜ, HERTHAN είπε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Θα περιμένει η δεη να τελειώσει η εκκρεμότητα των 2 λογαριασμών για να συνεχίσουμε μαζί?

όχι , η ΔΕΗ πρόσφατο εξοφλημένο θέλει να δει οτι δε χρωστάς

3 λεπτά πριν, haHa είπε

Δεν ξερει αν εχει ΚΟΤ. 

κοινωνικό τιμολόγιο θα το ήξερε αν είχε , ναι το online αν το κάνει μέσω ebill συμφέρει, αλλιώς σε κατάστημα enter

1 λεπτό πριν, Dam_Peristeriws είπε

Παιδιά ποιο συμφαιρει καλύτερα το online  ή το enter;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58942293

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Εγω φευγω παλι.

κάτσε άρχισε η επανάληψη , τώρα μπαίνουν και υπότιτλοι στο βραδινό

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, haHa είπε

Δεν ξερει αν εχει ΚΟΤ. 

Στα ματια μου συμφερει το myhomeOnlline σε σχέση με το enter, σωστά; 

Μου διαφεύγει κατι; 

Αν έχει προσβαση στο ebill ναι. Αλλά πρέπει να το κάνει τώρα γιατί παίρνει 2 εργάσιμες συνήθως να ενεργοποιηθεί.

Αν δεν έχει προσβαση στο ebill, τότε Enter σε κατάστημα

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

κοινωνικό τιμολόγιο θα το ήξερε αν είχε , ναι το online αν το κάνει μέσω ebill συμφέρει, αλλιώς σε κατάστημα enter

Ευχαριστώ!! 

2 λεπτά πριν, spocky είπε

Η τηλεφωνικη υποστηριξη της Δεη μου λεει

2 λεπτά πριν, spocky είπε

Απο τον ΔΕΔΔΗΕ μου λενε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

παράπονο αναφορά , στο

https://my.rae.gr/

ένα αίτημα κατά διαχειριστή και πάροχο ταυτόχρονο (ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΗ) , μη γίνεσαι μπαλάκι με τους .....

5 λεπτά πριν, spocky είπε

Ρε παιδια μια βοηθεια και εδω. 

Το myhomeonline βρισκεται υπο εξεταση απο τις 24/11.Ολα τα κουτακια στο ebill καθως και η παγια εντολη ειναι σωστα.

Η τηλεφωνικη υποστηριξη της Δεη μου λεει οτι εχουν ολοκληρωσει το αιτημα μου και εχουν στειλει στον ΔΕΔΔΗΕ το αιτημα. Απο τον ΔΕΔΔΗΕ μου λενε δεν εχουν λαβει τπτ..Εχω επικοινωνησει με διαφορους υπαλληλους και στις 2 υπηρεσιες.. Επισης απο Δεη μου λενε οτι φαινεται οτι εχω κανει την αιτηση σε καταστημα ενω εγω την εχω κανει μεσω econtract...

Που μπορω να απευθυνθω για το παραπανω θεμα; Υπαρχει καποιο email που να απαντανε; Πιστευω την μαλακια την εχουν κανει απο Δεη αλλα δεν μπορω να βρω ακρη απο τις/τους τηλεφωνητες τους

https://my.rae.gr/

Πας στο MyRae, κάνεις εγγραφή. Νέο αίτημα με παραλήπτες ΔΕΗ και Διαχειριστή (ΔΕΔΔΗΕ).Στο θέμα αιτήματος βρες τι ταιριάζει καλύτερα πχ 'πρόβλημα στην αλλαγή παρόχου' ή αν δεν έχει κάτι τόσο συγκεκριμένο πας σε κάτι πιο αόριστο πχ 'χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης'

Γράφεις τον πόνο σου, ανεβάζεις ό,τι αποδεικτικά έχεις συν ταυτότητα, όλα σε 1 pdf κάτω από 3mb. (Κλείσε adblock για να ανέβει το pdf)

Αν απαντήσει κάποιος και θες να στείλεις νέα απάντηση, πατάς το κόκκινο και προσθέτεις σχόλια και νέα αποδεικτικά.

Δε πατάς το πράσινο, αν το κάνεις ολοκληρώνεται το αίτημα αυτομάτως.

Kρατάς το αίτημα ανοιχτό μέχρι να λυθεί το πρόβλημα σου κι έχεις βεβαιωθεί ότι έχει ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα με παλιές τιμές.

• Thanks 1

Παιδιά help θα τρελαθώ. 

Αφου έκανα μετά από 2 βδομάδες αναμονής το myhome online μέσω της σελίδας επανηλεκτροδοτηση, βάζοντας και την καρτά μου για πάγια εντολή στο β σιτε χωρίς να έχω ebill, τώρα δεν υπάρχει η κατά στο ebill και μου ήρθε έχθες λογαριασμός που γράφει Γ1;;;

Τι κάνω τώρα; έχω μπλέξει... 

Δεν μπορούσα να κάνω ebill γιατί είχαν βάλει το κινητό μου σαν ΑΔΤ.. Ενω στα χαρτιά είναι σωστά, έκανα αίτηση για αλλαγή και πάλι έγραψαν λάθος τα 4 τελευταία ψηφία, δεν ειναι καλά τα παιδιά! 😭😭

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν έχει προσβαση στο ebill ναι. Αλλά πρέπει να το κάνει τώρα γιατί παίρνει 2 εργάσιμες συνήθως να ενεργοποιηθεί.

Αν δεν έχει προσβαση στο ebill, τότε Enter σε κατάστημα

και υποχρεωτικά πάγια εντολή ή κάνω λάθος;

καλησπέρα σε όλους,

Μια βοήθεια επειδή ψάχνομαι κλασσικά τελευταία στιγμή και είδα ότι εδώ παίζει ενημέρωση και πολύ βοήθεια απ'ολους. Προκαταβολικά ευχαριστώ.

Έχω ΔΕΗ Γ1Ν, δεν έχω ΚΟΤ, δε χρωστάω, ΥΔΕ έχει λήξει το 2019, κατανάλωση 4μήνου περίπου 1000/μέρα και 250/νύχτα. Τι με συμφέρει να κάνω?

Αν μπορεί και θέλει κάποιος ας απαντήσει, αν πάλι όχι, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους.

Μόλις τώρα, nikossonik είπε

καλησπέρα σε όλους,

Μια βοήθεια επειδή ψάχνομαι κλασσικά τελευταία στιγμή και είδα ότι εδώ παίζει ενημέρωση και πολύ βοήθεια απ'ολους. Προκαταβολικά ευχαριστώ.

Έχω ΔΕΗ Γ1Ν, δεν έχω ΚΟΤ, δε χρωστάω, ΥΔΕ έχει λήξει το 2019, κατανάλωση 4μήνου περίπου 1000/μέρα και 250/νύχτα. Τι με συμφέρει να κάνω?

Αν μπορεί και θέλει κάποιος ας απαντήσει, αν πάλι όχι, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους.

Αν εχεις e-bill μπορεις να αιτηθεις απο εκει ειτε το προγραμμα Myhome online ειτε το Enter.

2 λεπτά πριν, nikossonik είπε

ΥΔΕ έχει λήξει το 2019

άσχετο

κατανάλωση 4μήνου περίπου 1000/μέρα και 250/νύχτα.

άσχετο

Τι με συμφέρει να κάνω?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58942293

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...