Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, asdafas είπε

Τελικά οποίος το έπαιξε safe και θυσίασε το ΚΟΤ για να προλάβει το enter νιώθει δικαιωμένος; 

Γιατί να θυσιάσεις το Κοτ και να πας στο enter και ν μην το κρατήσεις κ να πας στο online;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, 26ska είπε

Γιατί να θυσιάσεις το Κοτ και να πας στο enter και ν μην το κρατήσεις κ να πας στο online;

Δεν είναι όλοι πελάτες ΔΕΗ με ebill σαν εσένα.

Από άλλο πάροχο δε προλαβαίνουν το Online, ή παίζουν με τη τύχη τους να τα χάσουν όλα.

• Like 1

3 λεπτά πριν, 26ska είπε

γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να ρισκάρουν απο άλλο πάροχο σε Γ1 ,κωδικό εταίρου ,ebill και online

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν από αλλαγή παρόχου επομένως ηταν δύσκολο να προλάβω το online και πήγα στον safe δρόμο. 

Βέβαια είχα ηδη ebill από παλιά παροχή. Τεεεεσπα μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. 

Επεξ/σία από asdafas

5 λεπτά πριν, H+K=LFE είπε

Επίσης για να αλλάξω πάροχο γράφει η ΔΕΗ οτι πρέπει να έχω εξοφλήσει τον προηγούμενο πάροχο! Ισχύει ή μπορώ να το γλιτώσω ;

αν έχεις πρόσφατο (μηνός) λογαριασμό εξοφλημένο ίσως τη σκαπουλάρεις αν εκδόθηκε τώρα , όπως και επομενο τελικό

Αλλά για φέσι να ξέρεις ο προηγούμενος μπορεί να δώσει εντολή διακοπής στο ΔΕΔΔΗΕ, μη παίζεις με αυτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθει ο φιλος να γραφτει και στο myHomeOnline γραφει 0,096 ενω για το enter 0,105€/kWh. 

Γιατι οι περισσότεροι προτεινετε το enter? 

Επεξ/σία από haHa

2 λεπτά πριν, asdafas είπε

Ήμουν από αλλαγή παρόχου επομένως ηταν δύσκολο να προλάβω το online και πήγα στον safe δρόμο. 

Βέβαια είχα ηδη ebill από παλιά παροχή. Τεεεεσπα μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. 

αν πέσουν οι τιμές χοντρικής , ενεργοποιείς το ΚΟΤ , σε πετά στο Γ1 και φεύγεις αζημίως σε άλλο πάροχο/πρόγραμμα που ίσως να συμφέρει περισσότερο

1 λεπτό πριν, haHa είπε

υπογράφεις στο κατάστημα και τέλος

αν έχεις ebill και δε καίγεσαι για ΚΟΤ , κάποιοι δε θέλουν μηνιαίο και πάγια εντολή

επίσης το έχω ξαναναφέρει το online κουμπώνει στο Γ1 , το enter είναι κανονικό πρόγραμμα

1 λεπτό πριν, korakios είπε

αν πέσουν οι τιμές χοντρικής , ενεργοποιείς το ΚΟΤ , σε πετά στο Γ1 και φεύγεις αζημίως σε άλλο πάροχο/πρόγραμμα που ίσως να συμφέρει περισσότερο

ΑΝ πέσουν οι τιμές όπως λες. Προς το παρόν έχουμε το μαξιλαράκι ασφαλείας του enter. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, haHa είπε

Προσπαθει ο φιλος να γραφτει και στο myHomeOnline γραφει 0,096 ενω για το enter 0,105€/kWh. 

Σου απάντησα 15:34

Επεξ/σία από ekrepali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, korakios είπε

Άρα είναι ενα καλό κόλπο για να σπάσεις οποιαδήποτε στιγμή το συμβόλαιο του enter. Έξυπνο. 

Επεξ/σία από asdafas

8 λεπτά πριν, korakios είπε

αν έχεις πρόσφατο (μηνός) λογαριασμό εξοφλημένο ίσως τη σκαπουλάρεις αν εκδόθηκε τώρα , όπως και επομενο τελικό

Αλλά για φέσι να ξέρεις ο προηγούμενος μπορεί να δώσει εντολή διακοπής στο ΔΕΔΔΗΕ, μη παίζεις με αυτά

Βρε όλο και κάτι καινούριο μαθαίνεις κάνεις. Δηλαδή στην δικιά μου περίπτωση ο λογαριασμός που εκδόθηκε στης 3/11/21 (εναντι) και που είναι να πληρωθεί 13/12/21 και  περιμένω να εκδοθεί  και ο τελευταιος τελικός.  Θα περιμένει η δεη να τελειώσει η εκκρεμότητα των 2 λογαριασμών για να συνεχίσουμε μαζί?

11 λεπτά πριν, korakios είπε

Kαι στο online βγαζεις την καρτα απο το ebill η τραβας χρηματα η βαζεις καρτα χωρις χρηματα για να μην εχει να πληρωθει ο λογαριασμος και σε πεταει Γ1/Γ1Ν και φευγεις αζημιως.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, korakios είπε

υπογράφεις στο κατάστημα και τέλος

αν έχεις ebill και δε καίγεσαι για ΚΟΤ , κάποιοι δε θέλουν μηνιαίο και πάγια εντολή

επίσης το έχω ξαναναφέρει το online κουμπώνει στο Γ1 , το enter είναι κανονικό πρόγραμμα

Εφτιαξε ebill και τωρα θα διαλεξει προγράμμα. To online φαίνεται καλύτερο. 

12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δεν ξερει αν εχει ΚΟΤ. 

Στα ματια μου συμφερει το myhomeOnlline σε σχέση με το enter, σωστά; 

Μου διαφεύγει κατι; 

Επεξ/σία από haHa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...