Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή λιγο έχω χάσει την μπάλα με τοσες πληροφορίες .Σήμερα έκανα αίτηση αλλαγής παρόχου από προτεργια σε ΔΕΗ (enter) .Η σύμβαση που υπέγραψα είναι 24μηνη .Οι τιμές δεν αναγραφόταν στο συμβόλαιο ,αλλά η υπάλληλος με.διαβεβαιωσε ότι θα είναι οι παλιές (δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη αλλά δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς ) . Οπότε περιμένουμε να δούμε τις χρεώσεις ΑΝ και ΟΤΑΝ .

Στην σύμβαση που Μ έδωσαν έχει κωδικό εταίρου , προσπάθησα να κάνω λογαριασμό ebill αλλά λέει ΑΔΤ και ΑΦΜ είναι λάθος .Να κάνω την διαδικασία ηλεκτρονικά ; Μέσω του e bill μπορώ να δω αν έχω την παλιά η την νέα χρέωση ; Είναι απαραίτητο και θα με βοηθήσει κάπου να το κάνω άμεσα ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω αίτηση για το myHome Enter+ από τη σελίδα της ΔΕΗ αλλά μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμα! Μπορώ τηλεφωνικά ή μόνο από κοντά (αν καταφέρω να κλείσω ραντεβού βέβαια)???

Υ.Γ. είμαι στη Watt 'n' Volt και θέλω να φύγω χθες...

6 λεπτά πριν, alexandroskostaras είπε

Επειδή λιγο έχω χάσει την μπάλα με τοσες πληροφορίες .Σήμερα έκανα αίτηση αλλαγής παρόχου από προτεργια σε ΔΕΗ (enter) .Η σύμβαση που υπέγραψα είναι 24μηνη .Οι τιμές δεν αναγραφόταν στο συμβόλαιο ,αλλά η υπάλληλος με.διαβεβαιωσε ότι θα είναι οι παλιές (δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη αλλά δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς ) . Οπότε περιμένουμε να δούμε τις χρεώσεις ΑΝ και ΟΤΑΝ .

Στην σύμβαση που Μ έδωσαν έχει κωδικό εταίρου , προσπάθησα να κάνω λογαριασμό ebill αλλά λέει ΑΔΤ και ΑΦΜ είναι λάθος .Να κάνω την διαδικασία ηλεκτρονικά ; Μέσω του e bill μπορώ να δω αν έχω την παλιά η την νέα χρέωση ; Είναι απαραίτητο και θα με βοηθήσει κάπου να το κάνω άμεσα ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δε κάνεις τίποτα, περιμένεις. Μέσω καταστήματος είναι η πιο γρήγορη διαδικασία και είσαι καλλυμένος που υπέγραψες σήμερα, αν και θα έπρεπε να κρατήσεις αντίγραφο ή φωτογραφία της αίτησης.

Αν έχεις ΚΟΤ απενεργοποίησε το άμεσα απ'το ΗΔΙΚΑ, διάβασε πίσω γιατί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, alexandroskostaras είπε

Σήμερα έκανα αίτηση

προσπάθησα να κάνω λογαριασμό ebill

αύριο

Μέσω του e bill μπορώ να δω αν έχω την παλιά η την νέα χρέωση ;

ναι , αλλά

57 λεπτά πριν, korakios είπε

αν οι όροι γράφουν 24 μήνες τότε υπογράφεις για τις παλιές τιμές (το νέο enter έχει 12 μηνες)

4 λεπτά πριν, H+K=LFE είπε

μόνο από κοντά (αν καταφέρω να κλείσω ραντεβού βέβαια)

μόνο

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

3 λεπτά πριν, H+K=LFE είπε

Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω αίτηση για το myHome Enter+ από τη σελίδα της ΔΕΗ αλλά μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμα! Μπορώ τηλεφωνικά ή μόνο από κοντά (αν καταφέρω να κλείσω ραντεβού βέβαια)???

https://appointment.dei.gr/

Υπογράφεις στο κατάστημα... κρατάς αντίγραφο ή φωτο με τις παλιές τιμές που υπέγραψες , αν έχεις ΚΟΤ το ακυρώνεις πριν πας στο κατάστημα.

• Like 1

Μόνο σε κατάστημα γίνεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Δε κάνεις τίποτα, περιμένεις. Μέσω καταστήματος είναι η πιο γρήγορη διαδικασία και είσαι καλλυμένος που υπέγραψες σήμερα, αν και θα έπρεπε να κρατήσεις αντίγραφο ή φωτογραφία της αίτησης.

Αν έχεις ΚΟΤ απενεργοποίησε το άμεσα απ'το ΗΔΙΚΑ, διάβασε πίσω γιατί.

Οκ ευχαριστώ πολύ .Έχω αντίγραφο της αίτησης απλά δεν αναφέρει πουθενά τιμές ! 

2 λεπτά πριν, korakios είπε

αύριο

ναι , αλλά

Ευχαριστώ πολύ .Οπότε περιμένω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, H+K=LFE είπε

αμφισβήτηση

3 λεπτά πριν, alexandroskostaras είπε

Έχω αντίγραφο της αίτησης απλά δεν αναφέρει πουθενά τιμές ! 

6 λεπτά πριν, korakios είπε

αν οι όροι γράφουν 24 μήνες τότε υπογράφεις για τις παλιές τιμές (το νέο enter έχει 12 μηνες)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

** "Πήρα τηλ. και μίλησα"  + "& μετά μου είπανε ότι θα είναι οι νέες τιμές" + "& μετά εγώ είπα θέλω τις παλιές τιμές" + "θα πας εκεί (γραφεία) με είπε ο  άλλος" , και  του  είπα "ότι εγώ πήγα , αλλά δεν είχα ραντεβού, με είπαν "  + "την άλλη μέρα , με πήραν αυτοί τηλέφωνο (ΔΕΗ) & μου είπαν ο.κ. θα έχω τις παλιές τιμές" + "μετά εγώ είπα σε άλλον υπεύθυνο "Ναι , αλλά εγώ θέλω και το ΚΟΤ , μαζί με τις παλιές" + με λέει "ααα !! όχι μόνο Νέες τιμές με το ΚΟΤ" + "Λέω : αν είναι έτσι τότε , εγώ δεν το θέλω , γιατί ο άλλος με είπε ότι γίνεται μαζί με ΚΟΤ " ....

* Αυτό ακριβώς , Τίποτα άλλο !!     

2 λεπτά πριν, korakios είπε

νταξ μπήκαν σε σειρά απο μόνα τους, μαζεύτηκε υλικό :)

και εγω που νομιζα θα με πεις ,δε δίνεις σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες για το αν προλάβεις τις τιμές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, xodover1977 είπε

** "Πήρα τηλ. και μίλησα"  + "& μετά μου είπανε ότι θα είναι οι νέες τιμές" + "& μετά εγώ είπα θέλω τις παλιές τιμές" + "θα πας εκεί (γραφεία) με είπε ο  άλλος" , και  του  είπα "ότι εγώ πήγα , αλλά δεν είχα ραντεβού, με είπαν "  + "την άλλη μέρα , με πήραν αυτοί τηλέφωνο (ΔΕΗ) & μου είπαν ο.κ. θα έχω τις παλιές τιμές" + "μετά εγώ είπα σε άλλον υπεύθυνο "Ναι , αλλά εγώ θέλω και το ΚΟΤ , μαζί με τις παλιές" + με λέει "ααα !! όχι μόνο Νέες τιμές με το ΚΟΤ" + "Λέω : αν είναι έτσι τότε , εγώ δεν το θέλω , γιατί ο άλλος με είπε ότι γίνεται μαζί με ΚΟΤ " ....

* Αυτό ακριβώς , Τίποτα άλλο !!     

Επεξ/σία από apache48

8 λεπτά πριν, korakios είπε

αμφισβήτηση

Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ. Θα το κάνω σήμερα κιόλας γιατί το σύνολο των 2 τελευταίων λογαριασμών είναι 600€ από 250€-300€ που πλήρωνα!!!!
Επίσης για να αλλάξω πάροχο γράφει η ΔΕΗ οτι πρέπει να έχω εξοφλήσει τον προηγούμενο πάροχο! Ισχύει ή μπορώ να το γλιτώσω ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...