Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Spoiler
51 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

μια ερωτηση(ισως και 2). εχω κλεισει/υπογραψει το Enter απο την παρασκευη σε καταστημα και το βλεπω στο ebill ενεργο, και βλεπω κολλημενο το online σε υπο επεξεργασια, ενω ακομα μου στελνουν 1-2 μηνυματα να στειλω τα δικαιολογητικα απο το econtract, ενω στο καταστημα μου ειπαν οτι η διαδικασια για το Online θα εκλεινε μονη της. Να στειλω κανενα mail στο customer care οτι δεν θελω να το προχωρησω, μην κανουν καμια πατατα και με βαλουν στο νεο ONLINE μετα τις 2/12 και μετα πληρωσω και ρητρα αποχώρησης απο το enter? Στο τηλεφωνο μετα το 15' μου λεει ολες οι γραμμες ειναι κατελλημενες.

offtopic, ακομα τον ιδιο αριθμο παροχης με nrg εχω στον ΔΕΔΔΗΕ, να μπαινω σε σκεψεις?

sry που πριζω λιγο, αλλα θελω μια γνωμη απο τους ειδικους... :P λεω να το στειλω το ρημαδο mail

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, lazarnik είπε

Πως και δεν εχει ρητρα @korakios

τελευταία όντως δεν έχω πετύχει έναντι με ρήτρα , βαράνε στον εκκαθαριστικό που σημαίνει οτι ακόμα και σήμερα κάποιοι δεν πήρανε χαμπάρι τι θα τους έρθει

• Like 1

Ο γνωστός μου με ΔΕΗ Γ1 χωρίς ebill (μη επικαιροποιημένα στοιχεία) που του είπα να κλείσει ραντεβού σε κατάστημα για Enter και πήρε τη πρωτοβουλία να κάνει την αίτηση τηλεφωνικά χτες, πήρε σήμερα το πρωί 8:30 τα έγγραφα μέσω email και οδηγίες για υπεύθυνση δήλωση στο gov. Παίρνει τηλέφωνο, πιάνει γραμμή αμέσως (!)... τους λέει ότι δε ξέρει από αυτά τα πράγματα και δεν έχει ebanking. Tου λένε να πάει ΚΕΠ να δηλώσει κινητό και να τον βοηθήσει καποιος γνωστός με την υπεύθυνη δήλωση στο GOV, απαντάει ότι έχει κοινό κινητό με τη γυναίκα του και το έχει δηλώσει εκείνη στο ΚΕΠ και το GOV. Mε τα πολλά του επιτρέπουν να πάει  πάει ΚΕΠ και να βγάλει την υπεύθυνη δήλωση με τον παλιομοδήτικο τρόπο... στέλνει τα δικαιολογητικά, παίρνει αυτοματοποιημένο mail ότι παραδώθηκαν (!) και sms μετά από 2 ώρες ότι το πρόγραμμα ενεργοποιήθηκε.

2 μέρες, κι εγώ έκανα 20 για το δικό... θα μου το κοπανάει συνέχεια τώρα. 😄

• Confused 1

11 λεπτά πριν, snet είπε

έχω κάνει αίτηση για Online  (και αλλαγή παρόχου) αλλά δε βλέπω φως

έχω κλείσει ραντεβού για αύριο

προλαβαίνω να κάνω πρώτα Γ1Ν και μετά στο καπάκι Online ή να πάω κατευθείαν για ENTER ??

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58942293

αν νομίζεις οτι θα πάρεις κωδικό εταίρου και θα κάνεις ebill και ενεργοποίηση πριν τις 3/12 , κάνεις Γ1

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

1) Για να πάει στο όνομα της μάνας πρέπει να πάει η μάνα να υπογράψει, ή να εξουσιοδοτήσει τη κόρη μεσω gov.

2) Enter προλαβαίνει τελευταία στιγμή αν υπογράψει επι τόπου... να βεβαιωθεί ότι υπογράφει με τις παλιές τιμές.

1.τι να γραψει στην εξουσιοδοτηση να μην τα κανει μανταρα?

2.πως το βεβαιωνει οτι υπογραφει με τις παλιες τιμες?

τα ευχαριστω ειναι λιγα για αυτο που κανεις...ευγε!

Επεξ/σία από gponiris

12 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

εχω κλεισει/υπογραψει το Enter απο την παρασκευη σε καταστημα και το βλεπω στο ebill ενεργο,

έχεις τις παλιές σύμφωνα με το νόμο η ΔΕΗ άγνωστο τι θα κάνει, δικιά σου επιλογή :)

5 λεπτά πριν, gponiris είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58948513

6 λεπτά πριν, gponiris είπε

4 λεπτά πριν, korakios είπε

θα έχεις τις παλιές σύμφωνα με το νόμο η ΔΕΗ άγνωστο τι θα κάνει, δικιά σου επιλογή :)

επίσης

(ζητάς τιμοκατάλογο, αν αρνηθούν

παρατυπία του να μην επισυνάπτεται τιμοκατάλογος : Άρθρο 18 γ

μπορείς και να πιέσεις οτι θα φωνάξεις αστυνομία για καταγραφή του συμβαν)

αλλά αν οι όροι γράφουν 24 μήνες τότε υπογράφεις για τις παλιές τιμές (το νέο enter έχει 12 μηνες)

φυσικά δε δίνεις σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες για το αν προλάβεις τις τιμές

• Thanks 1

28 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε σπάει η ΔΕΗ το συμβόλαιο, εσύ το σπας. Το λέει στον τιμοκατάλογο του παλιού enter πως δε συνδιάζεται με ΚΟΤ. Και στους ειδικούς όρους του παλιού enter (οι οποίοι πλέον δεν υπάρχουν στο site) λέει ότι δε χρεώνεται πέναλτυ αποδέσμευσης αν ενεργοποιήσεις ΚΟΤ (πας Γ1) δηλαδή εσύ καταγγέλεις το enter ενεργοποποιώντας το ΚΟΤ.

ΗΡΩΝ εγώ στο επαγγελματικό πήγα σε φυσικό κατάστημα, και η αλλαγή έγινε σε 2 μέρες. Μετά αρχίζουν τα ευτράπελα με την εξυπηρέτηση... καθυστερημένη έκδοση λογαριασμών, λάθος χρεώσεις κλπ κλπ Θα περάσεις καλά. 😆

Το 6

IMG_20211130_0002.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κρατήσει κάποιος τους ειδικούς όρους από το παλιό online;

Έχω μπει στο πρόγραμμα κανονικά από τις 14/11 αλλά οι ειδικοί όροι του παλιού δεν αναγράφονται πλέον στο site της ΔΕΗ.

Επεξ/σία από alexmpl

4 λεπτά πριν, gponiris είπε

τα ευχαριστω ειναι λιγα για αυτο που κανεις...ευγε!

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Εξουσιοδοτώ τον τάδε, με ταυτότητα τάδε, αφμ τάδε, να αιτηθεί και να υπογράφει εκ μέρους μου αίτημα στη ΔΕΗ για το πρόγραμμα Εnter με τις παλιές τιμές που ισχύουν ως 2/12 για την παροχή μου με αριθμό 4xxxxxxxxxx

Spoiler

111.jpg.e7ff39be057ccf39ce5936588d886394.jpg

Άνοιξε το spoiler από πάνω. Εκτύπωσε το. Λές θέλω αυτό το πρόγραμμα, θα σου πούνε μα μου σου του, δε προλαβαίνεις, έληξε κλπ κλπ. Επιμένεις ότι ισχύει ως 2/12, το γράφει στο site.

Yπογράφεις τις τιμές αυτές με 24 μήνες δέσμευση, ζητάς αντίγραφο απ'το χαρτί που υπέγραψες (που να φαίνονται οι τιμές) αν δε σου δώσουν τραβάς φωτογραφία.

Για να γίνει εξουσιοδότηση στο GOV πρέπει αυτός που κάνει την εξουσιοδότηση να δηλώσει κινητό (έρχεται sms verification) και να έχει κωδικούς ebanking. Αλλιώς πρέπει να πάει αύριο πρωί ΚΕΠ να βγάλει έγχαρτη εξουσιοδότηση και να πας με αυτή στη ΔΕΗ. Σφράγιζαν και στη νομαρχία εξουσιοδοτήσεις προ Covid... αλλά τώρα δε ξέρω τι παίζει.

1 λεπτό πριν, alexmpl είπε

Έχει κρατήσει κάποιους τους ειδικούς όρους από το παλιό online;

Έχω μπει στο πρόγραμμα κανονικά από τις 14/11 αλλά οι ειδικοί όροι του παλιού δεν αναγράφονται πλέον στο site της ΔΕΗ.

παλιο online.pdf

• Thanks 3

2 λεπτά πριν, toni31 είπε

Το 6

πάμε πάλι

αν δεν ενεργοποιήσεις το ΚΟΤ σε αλλαγή παρόχου , το χάνεις μιας και δεν θα αντιστοιχεί στον κωδικό μετρητή σου (αλλάζει το τελευταίο ψηφίο)

έτσι ορίζει η νομοθεσία , τέλος αυτό

Αλλά υπήρξε περίπτωση που δεν κάνω tag το παλικάρι να μην τα ξαναλέμε , που το σύτημα τον έβαζε σε κάθε πάροχο με ΚΟΤ

Άρα γιαυτό λέμε αν δε θες ΚΟΤ και θες να πας στο enter καλό είναι να το απενεργοποιείς πρώτα

Ελπίζω να έκλεισε το κεφάλαιο :)

• Like 1

3 λεπτά πριν, korakios είπε

πάμε πάλι

αν δεν ενεργοποιήσεις το ΚΟΤ σε αλλαγή παρόχου , το χάνεις μιας και δεν θα αντιστοιχεί στον κωδικό μετρητή σου (αλλάζει το τελευταίο ψηφίο)

έτσι ορίζει η νομοθεσία , τέλος αυτό

Αλλά υπήρξε περίπτωση που δεν κάνω tag το παλικάρι να μην τα ξαναλέμε , που το σύτημα τον έβαζε σε κάθε πάροχο με ΚΟΤ

Άρα γιαυτό λέμε αν δε θες ΚΟΤ και θες να πας στο enter καλό είναι να το απενεργοποιείς πρώτα

Ελπίζω να έκλεισε το κεφάλαιο :)

Το έβαλα για τους προηγούμενους...στο 6 το λέει ξεκάθαρα "σε πετάμε στον γκρεμό"

19 λεπτά πριν, korakios είπε

έχεις τις παλιές σύμφωνα με το νόμο η ΔΕΗ άγνωστο τι θα κάνει, δικιά σου επιλογή :)

Εστειλα καλου κακου τελικα το μαιλ, ειπα οτι δεν επιθυμω το online πλεον και οτι ειμαι πελατης του Enter, και να προβουν στις απαραιτητες ενεργειες διακοπης της διαδικασιας του online.

11 ώρες πριν, herosp77 είπε

Καλημέρα σε όλους, εγώ είμαι τώρα μέσα στο site της ΔΕΗ και θέλω να ενεργοποιήσω ένα από τα τρία προγράμματα, αλλά οι τιμές που αναγράφονται στον Αναλυτικό Τιμοκατάλογο τους δεν έχει τις τιμές μέχρι 2/12 αλλά αυτές που θα ισχύσουν μετά. Μάλλον τον ηπι@μ3;  Αλλά είναι ακόμα 30/11...

Κανονικά υπάρχουν οι τιμές. Δες τέρμα κάτω αναγράφει

Για πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει το προϊόν έως 2/12

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος

8 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Εστειλα καλου κακου τελικα το μαιλ, ειπα οτι δεν επιθυμω το online πλεον και οτι ειμαι πελατης του Enter, και να προβουν στις απαραιτητες ενεργειες διακοπης της διαδικασιας του online.

καλά εξηγήθηκες

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...