Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SpySfi είπε

1. Πήγα σήμερα 30/1/2021 να αλλάξω πάροχο, μετά από ενημέρωση της nrg για διακοπή του fixed από 1/3/2022.

πήγες στη πηγή νερό δεν ήπιες

2. Η υπεύθυνη (η οποία είναι και φίλη) με ενημέρωσε ότι δε θα μπορέσω να μπω με τις προνομιακές τιμές. Μάλιστα μου είπε πως ακόμα και Πέμπτη να το κάναμε δε θα έμπαινε η προνομιακή χρέωση.

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

3. Για να μην τα πολυλογουμε, μπορώ ακόμα και αύριο να κάνω αίτηση??

ναι

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Ωραία πήρα τηλέφωνο ξανά,  και μου είπαν είμαι στο home online από της 26. Και σε ερώτημα γιατι είναι ακόμα προς εξέταση,  μου απάντησε θα φανεί, αργεί λίγο. Τέλεια λέω.

Το νου σου στο ebill γιατί μόλις τελειώσει η ιστορία από ΔΕΔΔΗΕ, μπορεί πέρα απ'το μηνιαίο λογαριασμό να θέλει ενεργοποίηση και το Online

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!

1 λεπτό πριν, korakios είπε

πήγες στη πηγή νερό δεν ήπιες

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες

ναι

Χίλια ευχαριστώ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eπίσης ρε συ... πρώτα έκανες αιτήσεις για τα πεθερικά και μετά για τη μάνα σου; 😄

Άσε. Στους πρώτους έκλεισα ραντεβού και τους πήγα εγώ στη Γλυφάδα. Η μάνα μου μένει μακριά και η παροχή είναι στο όνομα του αδερφού μου, ο οποίος θα την κάνει σε λίγο -αν τα καταφέρει- μέσω ebill. Επίσης, έκλεισα καλού-κακού και ραντεβού στο Μαρούσι ως plan b (ένα ραντεβού υπήρχε διαθέσιμο το επόμενο 2ήμερο). Τι άλλο να κάνω ο καψερός;;;

Επεξ/σία από kirileman

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Το νου σου στο ebill γιατί μόλις τελειώσει η ιστορία από ΔΕΔΔΗΕ, μπορεί πέρα απ'το μηνιαίο λογαριασμό να θέλει ενεργοποίηση και το Online

Με τον δεδδηε ειμαι τελειωμενος. Επιβεβαίωση  και από δεδδηε και από δεη. Τους έπριξα όλους σήμερα. Εννοείτε θα έχω το νου μου για όλα. Απλά ψιλό ανακουφιστικα με όλα αυτά που έγιναν. Τώρα μένει το οπτικό κομμάτι.

3 λεπτά πριν, kirileman είπε

Άσε. Στους πρώτους έκλεισα ραντεβού και τους πήγα εγώ στη Γλυφάδα. Η μάνα μου μένει μακριά και η παροχή είναι στο όνομα του αδερφού μου, ο οποίος θα την κάνει σε λίγο -αν τα καταφέρει- μέσω ebill. Επίσης, έκλεισα καλού-κακού και ραντεβού στο Μαρούσι ως plan b. Τι άλλο να κάνω ο καψερός;;;

Aν αυτή η παροχή αυτή έχει ΚΟΤ πρέπει να μπει Οnline μέσω ebill

Βασικά πες αν έχει ΚΟΤ ή όχι, να μη γράφω πάλι τα υποθετικά σενάρια

1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Με τον δεδδηε ειμαι τελειωμενος. Επιβεβαίωση  και από δεδδηε και από δεη. Τους έπριξα όλους σήμερα. Εννοείτε θα έχω το νου μου για όλα. Απλά ψιλό ανακουφιστικα με όλα αυτά που έγιναν. Τώρα μένει το οπτικό κομμάτι.

Aν έχεις ΚΟΤ δικαιούσαι εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα βάσει του κώδικα προμήθειας, άρθρο 35. Να το αναφέρεις συνέχεια σε κάθε επικοινωνία να σε βάζουν σε επίσπευση

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν αυτή η παροχή αυτή έχει ΚΟΤ πρέπει να μπει Οnline μέσω ebill

Βασικά πες αν έχει ΚΟΤ ή όχι, να μη γράφω πάλι τα υποθετικά σενάρια

Aν έχεις ΚΟΤ δικαιούσαι εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα βάσει του κώδικα προμήθειας, άρθρο 35. Να το αναφέρεις συνέχεια σε κάθε επικοινωνία να σε βάζουν σε επίσπευση

Κανένας μας δεν δικαιούται ΚΟΤ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα επέστρεψα, Μία τελευταία ερώτηση αν με πετάξει και με πάει μόνο του Γ1 ουσιαστικά μου σπάνε αυτοί το συμβόλαιο χωρίς να το θέλουν ούτε αυτή άρα μπορώ να φύγω και να πάω σε όποια εταιρία θέλω ή ότι θέλω άλλον αλλάξω. Μετά θα πάω Ηρων Με το νέο πρόγραμμα με 10 € το πάγιο που είναι χωρίς ρήτρα προσαρμογής και λοιπά μέχρι  800 kWh με 0,11-ΚΟΤ . {700-750 εχω }

θα μπορέσω να κάνω άμεσα πάλι αλλαγή παρόχου ; Και τα 100 προκαταβολή θα τα πάρω πίσω πως ;

Επεξ/σία από glxakias1990

4 λεπτά πριν, glxakias1990 είπε

θα μπορέσω να κάνω άμεσα πάλι αλλαγή παρόχου ;

ναι

4 λεπτά πριν, glxakias1990 είπε

Και τα 100 προκαταβολή θα τα πάρω πίσω πως ;

με κατάθεση σε λογαριασμό σου

να ρωτήσω και εγώ κάτι. με ενεργοποίησε σήμερα στο Online και καπάκια μου έβγαλε και λογαριασμό έναντι 100 κάτι ευρώ για 55 μέρες (ψιλοπολύ αλλά οκ).

το 30άρι δεν έπρεπε να το είχε βάλει ή θα το βάλει στον εκκαθαριστικό ή θα το βάλει στο &$#@(# μου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...