Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 2 ερωτήσεις

1. Πελάτης που είναι σε ΚΟΤ Β, μπορεί να μπει στο myhome enter ή το myhome online? Θα συνεχίσει να έχει ΚΟΤ, ή θα πρέπει να το χάσει; αν πρέπει να το κόψει απο ΚΟΤ, ποια είναι η διαδικασία; (συμφέρει;)

2. Η επιλογή μεταξύ enter/online για άλλο λογαριασμό έχει διαφορά στο χρόνο ενεργοποίησης; Με άλλα λόγια, υπάρχει περίπτωση επιλόγοντας το Α σήμερα να ενεργοποιηθεί εγκαίρως, ενώ το Β όχι; κι αν ναι, ποιο προτείνετε;

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε θα προλάβεις με καμία παναγία 20 μέρες έφαγα εγώ έτσι

Ραντεβού κατάστημα για Enter, αν έχεις ΚΟΤ το ξηλώνεις πριν υπογράψεις

Υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού...κ πολλά μάλιστα, όχι μόνο ένα, μόλις έκλεισα!!!

Κάνω μια εξουσιοδότηση μέσω gov , γιατί το ρολόι είναι στ όνομα της γυναίκας κ πάω αύριο το πρωί κ το αλλάζω σε enter (γιατί όχι σε online?), ναι???

Χρειάζεται κάτι άλλο?

*** Είστε όλοι "πολυβόλα", σας ευχαριστώ πολύ!!***

Επεξ/σία από demakhs
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...Ειχα κάνει αίτηση μεσω econtract για το my home online στις 14/11 και σήμερα το πρωί μου στείλανε ότι προωθήσανε το αίτημα στον δεδδηε... Ξέρετε αν όντως μέσα σε δύο μέρες μπορεί να ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου ή θα υπάρχει περίπτωση να φάω τις νέες τιμές; Επίσης ζήτησα τον κωδικό εταίρου αλλά η υπάλληλος μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να ενεργοποιήσω το ebill μέχρι ο δεδδηε να ολοκληρώσει την αλλαγή... Iσχυεί αυτό ή θα πρέπει να ξανακαλέσω αύριο; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dal_kos είπε

Καλησπέρα, 2 ερωτήσεις

τι πρόγραμμα έχεις Γ1 ?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58942293

Μόλις τώρα, ypallhlos_deh είπε

ή θα υπάρχει περίπτωση να φάω τις νέες τιμές;

νομοθεσία σαφέστατη, ΔΕΗ άγνωστο

1 λεπτό πριν, ypallhlos_deh είπε

Επίσης ζήτησα τον κωδικό εταίρου αλλά η υπάλληλος μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να ενεργοποιήσω το ebill μέχρι ο δεδδηε να ολοκληρώσει την αλλαγή... Iσχυεί αυτό ή θα πρέπει να ξανακαλέσω αύριο; 

11 λεπτά πριν, korakios είπε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος , καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος, κεντρικά και γωνίες

ζήτα αύριο

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dal_kos είπε

Καλησπέρα, 2 ερωτήσεις

1. Πελάτης που είναι σε ΚΟΤ Β, μπορεί να μπει στο myhome enter ή το myhome online? Θα συνεχίσει να έχει ΚΟΤ, ή θα πρέπει να το χάσει; αν πρέπει να το κόψει απο ΚΟΤ, ποια είναι η διαδικασία; (συμφέρει;)

2. Η επιλογή μεταξύ enter/online για άλλο λογαριασμό έχει διαφορά στο χρόνο ενεργοποίησης; Με άλλα λόγια, υπάρχει περίπτωση επιλόγοντας το Α σήμερα να ενεργοποιηθεί εγκαίρως, ενώ το Β όχι; κι αν ναι, ποιο προτείνετε;

Ευχαριστώ!

1) Τώρα είσαι ΔΕΗ ή σε άλλο πάροχο;

2) Αν είσαι ΔΕΗ έχεις κωδικούς ebill;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ypallhlos_deh είπε

Καλησπέρα παιδιά...Ειχα κάνει αίτηση μεσω econtract για το my home online στις 14/11 και σήμερα το πρωί μου στείλανε ότι προωθήσανε το αίτημα στον δεδδηε... Ξέρετε αν όντως μέσα σε δύο μέρες μπορεί να ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου ή θα υπάρχει περίπτωση να φάω τις νέες τιμές; Επίσης ζήτησα τον κωδικό εταίρου αλλά η υπάλληλος μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να ενεργοποιήσω το ebill μέχρι ο δεδδηε να ολοκληρώσει την αλλαγή... Iσχυεί αυτό ή θα πρέπει να ξανακαλέσω αύριο; 

Αν έχεις κωδικούς ebill από παλιά ισχύουν

Αν ήσουν παλιά πελάτης ΔΕΗ, δοκίμασε να κάνεις εγγραφή στο ebill... ισχύει ο ίδιος κωδικός εταίρου με παλιά.

Απάντησε, έχει και συνέχεια...

Δημοσ.

Έχω πάει στο myhome online της ΔΕΗ απο 17/11/2021 και μου έστειλε τελικό λογαριασμό η Ζενίθ με ποινή αποχώρησης 45 ευρώ και ρήτρα φυσικά. Έχω απευθυνθεί στον ΣτΚ αφού επικοινώνησα πρώτα με την Ζενίθ με το κείμενο οδηγιών του korakios για τους προηγούμενους λογαριασμούς και μου έστειλαν τον αριθμό της υπόθεσης μου απο τον ΣτΚ. Έχω πληρώσει όλους τους λογαριασμούς που αμφισβήτησα για να μην μπλοκάρει η αλλαγή παρόχου. Με τον τελικό τι να κάνω; Επηρεάζει την θετική έκβαση της αμφισβήτησης αν δεν τον πληρώσω; 

Δημοσ.
Spoiler
1 λεπτό πριν, tasep είπε

Με τον τελικό τι να κάνω; Επηρεάζει την θετική έκβαση της αμφισβήτησης αν δεν τον πληρώσω; 

μα εντελώς offtopic , δεν έχω ιδέα

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lazarnik είπε

πχ : σκεψου σαν να  πληρωνεις 4 (μηνες) *75 αντι 100 και 200

προσωπικα το προτιμω

προτιμω να πληρωνω 6 φορες 200€ ετησιως, παρα 12 φορες 100€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

1) Τώρα είσαι ΔΕΗ ή σε άλλο πάροχο;

2) Αν είσαι ΔΕΗ έχεις κωδικούς ebill;

1) ΔΕΗ Γ1Ν + ΚΟΤ Β

2) Οχι ακόμα. Το σύστημα εχει κολλήσει και δεν προχωράει η εγγραφή. Υπάρχει άλλος τρόπος ενεργοποίησης των προγραμμάτων myhome?

Bonus: Για επισκεψη σε καταστημα για λογαριασμό τρίτου, τι πρέπει να αναφέρει η εξουσιοδότηση;

Επεξ/σία από dal_kos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dal_kos είπε

1) ΔΕΗ Γ1Ν + ΚΟΤ Β

2) Οχι ακόμα. Το σύστημα εχει κολλήσει και δεν προχωράει η εγγραφή. Υπάρχει άλλος τρόπος ενεργοποίησης των προγραμμάτων myhome?

Ω ρε φίλε... πρέπει να ενεργοποιήσεις το Online για να έχεις Οnline + KOT. Μόνο μέσω ebill γίνεται. Αν τα καταφέρεις θα έχεις 0.095 - ΚΟΤ.

Όταν λες έχει κολλήσει τι εννοείς; Δε ταιριάζουν τα στοιχεία πχ ταυτότητα, ημ γέννησης, αφμ κλπ;

Αν κλείσεις ραντεβού για επικαιροποίηση στοιχείων... θέλει 1 μέρα να περαστούν. Και μετά ενεργοποίηση το Online τελευταία μέρα 2/12.... συν 1-2 μέρες να ολοκληρωθεί. Αμφίβολο αν θα προλάβεις παλιά τιμή ή τη καινούργια. Θα μπορεί μεν να υποστηρίξεις ότι το αιτήθηκες εγκαίρως... αλλά θα δύσκολα θα βγάλεις άκρη με καταγγελίες, ΡΑΕ, κώδικα προμήθειας κλπ

Η άλλη λυση, ξήλωμα ΚΟΤ + υπογραφή Εnter σε κατάστημα... θα εξασφαλίσεις 100% το Enter εγκαίρως αλλά θα πληρώνεις 0.10 χωρίς ΚΟΤ.

8 λεπτά πριν, dal_kos είπε

Bonus: Για επισκεψη σε καταστημα για λογαριασμό τρίτου, τι πρέπει να αναφέρει η εξουσιοδότηση;

Εξουσιοδοτώ τον τάδε, με ταυτότητα τάδε, αφμ τάδε, να αιτηθεί και να υπογράφει εκ μέρους μου αίτημα στη ΔΕΗ για το πρόγραμμα Εnter με τις παλιές τιμές που ισχύουν ως 2/12 για την παροχή μου με αριθμό 4xxxxxxxxxx

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...