Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, rulenstein1 είπε

Καλός είμαι κι εγώ.

Έκανα αίτηση και υπέγραψα το Enter στις 25/11 σε κατάστημα ΔΕΗ (για αλλαγή παρόχου απο WnV).

Πήρα πριν λίγο τηλ στον ΔΕΔΔΗΕ και μου ειπαν δεν έχουν λάβει το αίτημα από τη ΔΕΗ. Μου είπαν ότι έχει λήξει η ΥΔΕ μου (δεν το ήξερα καν) και ότι χρειάζεται για αλλαγή παρόχου.

Χρειάζεται όντως η ΥΔΕ για αλλαγή παρόχου; Νόμιζα χρειάζεται μόνο για νέα ηλεκτροδότηση.

Άρα η ΔΕΗ δεν έχει στείλει καν το αίτημα γτ εχει λήξει η ΥΔΕ μου; Δεν με ενημέρωσε καν η ΔΕΗ παντως.

Υποθέτω πρέπει να φωνάξω ηλεκτρολόγο, να κάνει την ΥΔΕ και μετα να παρω τηλ τη ΔΕΗ να τους πω να στειλουν το αιτημα στον ΔΕΔΔΗΕ;

Κλείσε ραντεβού να πας ξανά  αύριο στο κατάστημα, να δεις τι γίνεται. Είναι τόσο ηλίθιοι που μπορεί να μη προώθησαν το αίτημα επειδή έχει λήξει το ΥΔΕ. Εξήγησε τους πως το ΥΔΕ είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό τους... κι ότι μπορεί κανονικά να προχωρήσει το αίτημα και να καταθέσεις ΥΔΕ εντός 6μήνου. Εσύ επικοινώνησε βέβαια με ηλεκτρολόγο να στο βγάλει άμεσα. 2 αντίγραφα, γιατί πλέον δε το πας αυτοπροσώπως. Το δικό σου αντίγραφο βγάλτο επιπλέον μια φωτοτυπία και κόλλα τη πάνω στο μετρητή 'έχω καταθέσει ΥΔΕ, μη μου κόψετε το ρεύμα'. Για να είσαι 100% καλυμμένος αν και δε πρόκειται να στείλνουν τεχνικό αν δε λήξει η προθεσμία του 6μήνου.

• Like 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στην περίπτωση που βγάζει το μήνυμα κατά την ενεργοποίηση του μηνιαίου  Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του Μηνιαίου Λογαριασμού. Για το υπόψη ακίνητο δεν υπάρχει ενεργή Σύμβαση Προμήθειας με τη ΔΕΗ,  δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

αλλα ταυτόχρονα ανοίγει παράθυρο να προχωρήσουμε με αίτημα ενεργοποίησης ebill προχωράω με το ebill η περιμένω ως αύριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 26ska είπε

Μα αυτό είναι το θέμα δεν μου βγάζει το παράθυρο που λες.Adblock απο iPhone μπαίνω.

Σου λέω κλείσε το Adblock, κι εσύ χρησιμοποιείς browser Adblock? 🤣

Ρε θα μας κάψετε τον εγκέφαλο... τόσοι browsers υπάρχουν που δεν κόβουν τα popup. Δοκίμασε chrome, opera...

4 λεπτά πριν, 26ska είπε

Η κάρτα πάντως έχει καταχωρηθεί.

Τώρα το είδα κι αυτό. Εεε αφού έχει καταχωρηθεί πιο είναι το πρόβλημα;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

έψαχνε adblock για το iphone 😁

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ρε θα μας κάψετε τον εγκέφαλο... τόσοι browsers υπάρχουν που δεν κόβουν τα popup. Δοκίμασε chrome, opera...

Το έκανα και από chrome...δεν.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση για γνωστό μου. Μπορεί μέσω ebill να ενεργοποιήσει το enter? Δεν θέλει το online λόγω μηνιαίου και πλάγιας εντολής. Αν ενεργοποιήσει το enter προλαβαίνει; και αν το δεχτεί το σύστημα, με την εγγύηση των 100 ευρώ τι γίνεται; πάει λογαριασμό. 

PS. Εμένα με φτιάξατε 🤘

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όλε!!!

3FDA241B-EDA9-468E-ADDE-BB46042E89D1.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Μόλις γύρισα από ΔΕΗ Γλυφάδας. Αλλάξαμε των πεθερικών  μου 2 παροχές σε Enter, μόνιμης κατοικίας και εξοχικού. Γαμπρό διαμάντι έχουν.

Εξήγησε τους ότι ο επόμενος λογαριασμός θα είναι μισός γ1 - μισός έντερ. Μή πάθουν κάνα εγκεφαλιό με τη ρήτρα αναπροσαρμογής του Νοεμβρίου και νομίζουν ότι έκανες εσύ μαλακία. 😁

1 ώρα πριν, kirileman είπε

Και το spam της σελίδας, σε αντίθεση με αυτά που γράφει το site, μας είπε ότι μόλις που προλάβαμε, τελευταία μέρα σήμερα, λέει. Μια που το έγραψα και μια που το ξεχνάτε.

Επίτηδες το λένε γιατί θέλουν να ξελασκάρουν τις τελευταίες 2 μέρες, να κλείσουν εκκρεμότητες. Δεκαετίες τώρα με καφέ και κουλουράκια, τώρα δεν τους αφήνουμε ούτε να πάνε για κατούρημα.

2 λεπτά πριν, 26ska είπε

Όλε!!!

3FDA241B-EDA9-468E-ADDE-BB46042E89D1.png

Δόξα σοι... πες μας τι έκανες, έχω απορία. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Αν ενεργοποιήσει το enter προλαβαίνει;

άγνωστο

και αν το δεχτεί το σύστημα, με την εγγύηση των 100 ευρώ τι γίνεται; πάει λογαριασμό. 

ναι όχι δε θέλει απο Γ1

Παιδιά μια ερώτηση για γνωστό μου. Μπορεί μέσω ebill να ενεργοποιήσει το enter?

πες του σήμερα να το κάνει

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Παιδιά μια ερώτηση για γνωστό μου. Μπορεί μέσω ebill να ενεργοποιήσει το enter? Δεν θέλει το online λόγω μηνιαίου και πλάγιας εντολής. Αν ενεργοποιήσει το enter προλαβαίνει; και αν το δεχτεί το σύστημα, με την εγγύηση των 100 ευρώ τι γίνεται; πάει λογαριασμό. 

Η εγγύηση απλά παραμένει ως έχει.

Ναι μπορεί, αν έχει κωδικούς να κάνει login. Ή κάνει εγγραφή (αν είναι επικαιροποιημένα τα στοιχεία του). Αλλιώς τρέχει αύριο κι αυτός κατάστημα.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαββατο βράδυ έκανα αίτηση, σήμερα ενεργοποιήθηκε το online. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Επεξ/σία από brerakias
  • Like 1
Δημοσ.

@ekrepali τίποτα δεν έκανα,ξεκόλλησε μάλλον.Παντως ούτε OTP μου ήρθε ούτε κάτι για επιβεβαίωση...Ποσο καιρό παίρνει το υπό επεξεργασία;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πάρε τηλέφωνο, συνδέσου με το τμήμα συμβολαίων και ρώτα αν τα παρέλαβαν.

Πηρα 3 φορες και μου το κλεινουν γιατι δεν εχουν διαθεσημες γραμμες. Απαντησαν τελικα στο e-mail και μου ειπαν οτι δεν εχουν λαβει την υπευθηση δηλωση που τους εχω στειλει στις 24/11! Τους την ξαναεστειλα και τους ενημερωσα οτι εχω κανει την αιτηση με τις προηγουμενες τιμες. Μαλλον θα πρεπει να τους ξαναστειλω οτι αν δε με βαλουν με τις προηγουμενες τιμες να ακυρωσουν την αιτηση γιατι δε με συμφαιρει με τις νεες τιμες!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 26ska είπε

Ποσο καιρό παίρνει το υπό επεξεργασία;

άγνωστο

2 λεπτά πριν, chmichael είπε

Μαλλον θα πρεπει να τους ξαναστειλω οτι αν δε με βαλουν με τις προηγουμενες τιμες να ακυρωσουν την αιτηση γιατι δε με συμφαιρει με τις νεες τιμες!

περίμενε πρώτα να δεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chmichael είπε

Πηρα 3 φορες και μου το κλεινουν γιατι δεν εχουν διαθεσημες γραμμες. Απαντησαν τελικα στο e-mail και μου ειπαν οτι δεν εχουν λαβει την υπευθηση δηλωση που τους εχω στειλει στις 24/11! Τους την ξαναεστειλα και τους ενημερωσα οτι εχω κανει την αιτηση με τις προηγουμενες τιμες. Μαλλον θα πρεπει να τους ξαναστειλω οτι αν δε με βαλουν με τις προηγουμενες τιμες να ακυρωσουν την αιτηση γιατι δε με συμφαιρει με τις νεες τιμες!

να κι αλλος και μετα με λεει ο κορ για συνομοσιολογο 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...