Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Ετσι οπως το εγραψε κατευθειαν πηγε το μυαλο μου εκει που ξερεις και τρελαθηκα τωρα.

μαλλον θα διαβαζουν και αυτοι insomnia και επιρεαστηκαν απο τον κορ

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rulenstein1 είπε

Οκ, ευχαριστώ.

Άρα φαντάζομαι πρέπει να πάρω απλα τηλ τη ΔΕΗ και να τους ρωτήσω γιατί δεν έχουν στείλει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ;

ναι αλλά στείλε και email να πάρεις γραπτή απάντηση

βέβαια νωρίς είναι για αλλαγή απο ΔΕΔΔΗΕ

μπες και στο

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/#

να τσεκάρεις το τελυταίο ψηφίο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

μαλλον θα διαβαζουν και αυτοι insomnia και επιρεαστηκαν απο τον κορ

Αυτοι δεν ξερουν τι ειναι το ιντερνετ θα ξερουν τι ειναι το insomnia?

Ας κοιταξουν να κανουν την δουλεια τους να εξυπηρετησουν τον κοσμο οπως πρεπει γιατι ολοι ειναι στον αερα κι ας αφησουν τι μαμακιες.

• Like 2
Δημοσ.
Spoiler

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Μην μου λες τετοια να χαρεις γιατι εχεις δικιο κι ανεβαζω level.:mad:

τώρα μου ήρθε και το πιστεύω , συνδικαλιστές , πίεση για το οτι δε γίνεται να βγει ο όγκος αιτήσεων , τους κάνει και μια ασφάλιση η ΔΕΗ και κλείνουμε την προσφορά νωρίτερα 😂

respect πάντως στους λίγους ευσυνείδητους που τους έχουν φορτώσει αυτές τις μέρες και όντως τους βγαίνει ο πάτος

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

τώρα μου ήρθε και το πιστεύω , συνδικαλιστές , πίεση για το οτι δε γίνεται να βγει ο όγκος αιτήσεων , τους κάνει και μια ασφάλιση η ΔΕΗ και κλείνουμε την προσφορά νωρίτερα 😂

respect πάντως στους λίγους ευσυνείδητους που τους έχουν φορτώσει αυτές τις μέρες και όντως τους βγαίνει ο πάτος

Θα σε κανω αγνοηση 24 ωρων σημερα.:P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι αλλά στείλε και email να πάρεις γραπτή απάντηση

μπες και στο

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/#

να τσεκάρεις το τελυταίο ψηφίο

Τσέκαρα, δεν έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επιβεβαιωσε οτι δεν έχουν στείλει καν το αίτημα από τη ΔΕΗ. Από οτι έχω διαβάσει εδώ παίρνει 2-3 εργάσιμες μέρες η όλη διαδικασία (να στείλει η ΔΕΗ το αίτημα και να γίνει η μεταφορά). Εμένα τελείωσε η 3η εργάσιμη και δεν έχει στείλει καν στον ΔΕΔΔΗΕ το αίτημα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ant_ είπε

Στο enter ειναι προαιρετικη η ενεργοποιηση του ηλεκτρονικου και του μηνιαιου λογαριασμου ?

Ναι, όταν κάνεις την αίτησή σου επιλέγεις εαν θες ηλεκτρονικό και μηνιαίο λογαριασμό ή όχι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα χθες πήγα σε κατάστημα για αλλαγή από elpedison σε MyHome Enter.

Η υπάλληλος και η υπεύθυνη δεν ήξεραν ούτε τα βασικά, αν δεν είχα διαβάζει από τους σοφούς γέροντες του φόρουμ δεν θα καταφέρει τίποτα.

σήμερα προσπάθησα να συνδεθώ στο ebill και εμφανίζει το παρακάτω  ότι απλά είναι ενεργό και δεν γράφει μέχρι πότε.

έχω κάνει κάτι λάθος;

πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

image.png.3d404faa93448e4f20ce6453cbecc142.png

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, 26ska είπε

Ενεργοποίησα το μηνιαίο λογαριασμό στο e-bill και την πάγια εντολή και παταω στο online υποβολή και μου λέει για κωδικό OTP για την κάρτα που δεν μου έρχεται ποτέ.
Τι κάνω;

Eνεργοποιεις push notification για πιστοποίηση, μη με ρωτάς δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα.

Για SMS και κωδικό OTP, ίσως έχεις λάθος δηλωμένο κινητό στη τράπεζα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αυτοι δεν ξερουν τι ειναι το ιντερνετ θα ξερουν τι ειναι το insomnia?

Ας κοιταξουν να κανουν την δουλεια τους να εξυπηρετησουν τον κοσμο οπως πρεπει γιατι ολοι ειναι στον αερα κι ας αφησουν τι μαμακιες.

συμφωνω. εδω δεν ξερουν τα βασηκα. προσωπικά μολις βγει λογαριασμος μου θα παω να του τον δείξω. γιατι με ζαλισε με το δεν θα προλαβεις και δεν θα προλαβεις, κανε εντερ ακουσε με (ελεγε κ ελεγε), θα ρικσαρω έλεγα, εχω και το κοτ,  το κοτ δεν συνδιαζεται με το ονλινε ελεγε (μαυρη η νυχτα....)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Eνεργοποιεις push notification για πιστοποίηση, μη με ρωτάς δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα.

Για SMS και κωδικό OTP, ίσως έχεις λάθος δηλωμένο κινητό στη τράπεζα.

Σωστό είναι το τηλέφωνο,μου έρχονται από αλλού κανονικά OTP.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chmichael είπε

Τι εγινε ρε παιδια; Αλλαξανε τις τιμε στο Home Online ? Εχω κανει αιτηση, εχω στειλει τα δικαιολογιτικα εδω και 1-2 εβδομαδες αλλα δε κοβω να με ενεργοποιουν πριν τις 2/12. Παιζει να με πανε στις νεες τιμες; Εχω στειλει e-mail να μου απαντησουν ακομα περιμενω.

Πάρε τηλέφωνο, συνδέσου με το τμήμα συμβολαίων και ρώτα αν τα παρέλαβαν.

Αν έχεις κωδικούς ebill από παλιά για να κάνεις login ή έχεις τον κωδικό εταίρου από παλιά, δοκίμασε να μπεις στο ebill να δεις τι γίνεται... τουλάχιστον να ενεργοποιήσεις τη πάγια εντολή να είναι έτοιμη γιατί τα άλλα γίνονται αυτόματα.

58 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Η κυρία στη ΔΕΗ σημερα που εκανα αλλαγή μου είπε θα παρει και η ίδια να κάνει καταγγελία στην watt & volt γιατί σχεδόν όλα τα σύμβολαια μεταφοράς είναι από αυτήν την εταιρεία..Δεν έχει σηκώσει κεφάλι τον τελευταίο μήνα.. Ευχαριστούμε πολύ παιδια..Πάντα να μπορείτε να βοηθατε τον κόσμο..

Πες της να βει στη σύνταξη, είναι επικίνδυνη. Αυτά τα πράγματα γίνονται αυτόματα, μόλις ο ΔΕΔΔΗΕ δώσει το ΟΚ αναλαμβάνει ο νέος πάροχος και ο παλιός παίρνει τον πούλο (καταγγελία σύμβασης). Διότι αν ο ΔΕΔΔΗΕ για οποιοδήποτε λόγο δε κάνει δεκτό το αίτημα εκπροσώπησης της ΔΕΗ και η καλεί κυρία στη ΔΕΗ έχει κάνει καταγγελία σύμβαης στην watt & volt, μάντεψε... δε θα έχεις κανένα πάροχο να σε εκπροσωπεί και θα μείνεις χωρίς ρεύμα...

34 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Η κυρια επειδη δουλεψε εναν μηνα στην ζωη της να μην ασχολειται με το τι κανουν οι αλλες εταιριες και να κοιταξει να κανει την δουλεια της που θελει να κανει και καταγγελια.

Τα βλαμμενα ολα που δεν ξερουν τι τους γινεται.

...ή χωρίς αέριο. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, 26ska είπε

Σωστό είναι το τηλέφωνο,μου έρχονται από αλλού κανονικά OTP.

Είτε app τράπεζας (δηλαδή push notification) είτε 3DSeceure.

To 3DSecure δε λειτουργεί πλέον μόνο με OTP, είναι 2-stage verification. Πρέπει να σου ανοίξει παράθυρο για να βάλεις κωδικούς e-banking σε περιβάλλον τράπεζας. Αν δε σου βγάζει παράθυρο να καταχωρήσεις κωδικούς e-banking κλείσε το adblock αν το έχεις ενεργό. Αν σου βγάζει παράθυρο τράπεζας και συνεχίζεις να έχεις θέμα με το sms, πάρε τη τράπεζα να δεις τι γίνεται.

46 λεπτά πριν, 26ska είπε

35460DE5-4FBE-4B4C-AF26-0AF8C3A46659.png

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είτε app τράπεζας (δηλαδή push notification) είτε 3DSeceure.

To 3DSecure δε λειτουργεί πλέον μόνο με OTP, είναι 2-stage verification. Πρέπει να σου ανοίξει παράθυρο για να βάλεις κωδικούς e-banking σε περιβάλλον τράπεζας. Αν δε σου βγάζει παράθυρο να καταχωρήσεις κωδικούς e-banking κλείσε το adblock αν το έχεις ενεργό. Αν σου βγάζει παράθυρο τράπεζας και συνεχίζεις να έχεις θέμα με το sms, πάρε τη τράπεζα να δεις τι γίνεται.

Μα αυτό είναι το θέμα δεν μου βγάζει το παράθυρο που λες.Adblock απο iPhone μπαίνω.

Η κάρτα πάντως έχει καταχωρηθεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...