Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, therock είπε

Μα δε φευγεις με την εννοια οτι διακοπτεις απλα αλλαζεις προγραμμα. οπως και στο τηλεφωνο ανανεωσα μια γραμμη με 24μηνη δεσμευση και τον επομενο μηνα την αλλαξα σε 100αρι ιντερνετ

Κοίτα: πηγες από δεσμευση σε δεσμευση, έτσι δεν είναι ?

Το Γ1, δεν έχει διάρκεια και δέσμευση !!!!!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

επειδη δεν μπορω να διαβασω ολο το θεμα,παλια το enter σε υποχρεωνε να κανεις μηνιαιο. Εξακολουθει να το απαιτει? δεν βλεπω να γραφει κατι στο site του e-bill...

5 λεπτά πριν, kostaspatra είπε

επειδη δεν μπορω να διαβασω ολο το θεμα,παλια το enter σε υποχρεωνε να κανεις μηνιαιο. Εξακολουθει να το απαιτει? δεν βλεπω να γραφει κατι στο site του e-bill...

Σε αυτό που τρέχει μέχρι 31-03 με τα 50€, ΟΧΙ.

Είχα κοινονικό τιμολόγιο και με το κόψαν, λέει μόνο για αναπηρία η άνω των 70. Για τετραμελή οικογένεια με 1200 KW στον εκκαθαριστικό τι με συμφέρει;;;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια σορρυ επανερχομαι στο θεμα. Επειδη στο online μου βγαζε καποια σφαλματα εκανα αιτηση απο φυσικο τμημα δεη. Υπεγραψα συμβολαιο αλλα δε με ρωτησε προγραμμα και μευα διαπιστωσα οτι ειναι το myhome enter και οχι το Γ1 που δεν εχει χρονικη δεσμευση οου συζηταγαμε και πριν.

Το θεμα ειναι το εξης. Για 5 μηνες θα κανουν δουλειες εργατες και επειτα μεχρι να παρθει αποφαση για το πως θα εκμεταλλευτει το σπιτι θα θελω να το διακοψω.

Αξιζει να ξαναπαω να τους πω να γινει σε Γ1 η αιτηση η θα γλιτωσω εξοδα απο το κειβμενο τιμολογια ωστε και αν διακοψω στο 5μηνο θα παραμενω κερδισμενος παρα τα penalty

28 λεπτά πριν, therock είπε

Παιδια σορρυ επανερχομαι στο θεμα. Επειδη στο online μου βγαζε καποια σφαλματα εκανα αιτηση απο φυσικο τμημα δεη. Υπεγραψα συμβολαιο αλλα δε με ρωτησε προγραμμα και μευα διαπιστωσα οτι ειναι το myhome enter και οχι το Γ1 που δεν εχει χρονικη δεσμευση οου συζηταγαμε και πριν.

Το θεμα ειναι το εξης. Για 5 μηνες θα κανουν δουλειες εργατες και επειτα μεχρι να παρθει αποφαση για το πως θα εκμεταλλευτει το σπιτι θα θελω να το διακοψω.

Αξιζει να ξαναπαω να τους πω να γινει σε Γ1 η αιτηση η θα γλιτωσω εξοδα απο το κειβμενο τιμολογια ωστε και αν διακοψω στο 5μηνο θα παραμενω κερδισμενος παρα τα penalty

Είχες πάρει δώρο τα 100 η 50€ ?

Δε ξερω το λεει στο συμβολαιο? Σημερα υπεγραψα αλλα περιμενω να κοινοποιηθει το σχεδιο ηλεκτροκογου σε Δεδδηε για να παρω ρευμα γιατι ηταν σε διακοπη απο καλοκαιρι

26 λεπτά πριν, therock είπε

Δε ξερω το λεει στο συμβολαιο? Σημερα υπεγραψα αλλα περιμενω να κοινοποιηθει το σχεδιο ηλεκτροκογου σε Δεδδηε για να παρω ρευμα γιατι ηταν σε διακοπη απο καλοκαιρι

Το δώρο ήταν μέχρι 31 Μαρτίου.

Άρα, δεν το πρόλαβες.

ΥΓ. Αν δεν έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση (περιμένοντας το σχέδιο ηλεκτρολόγου) ίσως μπορεις να ακυρώσεις το συμβόλαιο.

2 ώρες πριν, therock είπε

άμεσα αλλαγή σε Γ1 εφόσον θα το κόψεις πάλι

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπον πηγα σημερα σε καταστημα Δεη και τους ειπα υπεγραψα λαθεμενα myHomeEnter ενω ηθελα Γ1 γιατι σκοπευω να το κοψω και δεν θελω να εχω προστιμα. Και μου πε κατι κουλα οτι το Myhomeenter ριναι το νεο Γ1 που προσφερει η Δεη γιατι το Γ1 παει για καταργηση και πως η 24μηνη δεσμευση ειναι απο μεριας Δεη για να κλειδωσει η τιμη Κιλοβατωρας και οτι δε θα χω προστιμα.

Και της κανω μα εδω εχω ενα πινακα καταγελιας συμβασης και γραφει ποσο πληρωνεις αν το κοψεις προωρα. Πχ 40 ευρω τους πρωτους 3 μηνες 34 απο 4-6 κτλ. Δε το δεχοταν. Μα οχι αντε να πληρωσετε 5 ευρω αν διακοψετε και τρελλες μου λεγε. Της λεω αυτο μου το λετε στα λογια δε το βλεπω καπου γραμμενο περα απο τους πινακες καταγγελιας συμβασης που γραφουν αλλα ποσα..

Επειδη περιμενε κοσμος και μπηκα για μια ερωτηση δεν εκατσα να κανω θεμα απλα δεχομαι πως αν διακοψω στους 5 μηνες θα πληρωσω 34 ευρω στη χειροτερη (και οχι περισσοτερα ελπιζω) και με βαση αυτο πορευομαι

17 ώρες πριν, korakios είπε

Ναι το χω αυτο, ειναι σε αυτα που εχω υπογραψει.

Στο "3. Καταγγελια συμβασης" σου λεει ποσο πληρωνεις αναλογα με το μηνα που το κοβεις οπως ειπα πριν. Για 5 μηνες που υπολογιζω θα εχω 34 ευρω.

Δε πιστευω να χει κατι αλλο που να μη προσεξα ρωταγα πριν

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Έχει βγει και το my home enter +

Το myHome Enter+ Το βασικό οικιακό προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας που συνδυάζεται με υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας σου προσφέρει:

• Έκπτωση 30€ στον 1ο λογαριασμό
  • Έκπτωση 50% στο πάγιο για 6 μήνες
  • Δωρεάν υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας για το σπίτι
  • Ποσό κάλυψης ανά επίσκεψη έως 100€, αφορά στην επίσκεψη/επισκευή και τυχόν ανταλλακτικά.
  • Αριθμός επισκέψεων : 5 επισκέψεις το έτος συνολικά (έως 2 για υδραυλικό, ηλεκτρολόγο και τεχνικό υαλοπινάκων και έως 1 για κλειδαρά)
  • Ευελιξία με 12μηνη διάρκεια σύμβασης
  • Σε περίπτωση επείγουσας τεχνικής ανάγκης από υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, κλειδαρά και τεχνικό υαλοπινάκων καλείτε στο 2103497079 όλο το 24ώρο, δίνετε τα στοιχεία που χρειάζονται και ένας εξειδικευμένος τεχνικός έρχεται άμεσα στο χώρο σας

Η προωθητική των 30€ στον 1ο λογαριασμό και η έκπτωση 50% στο πάγιο για τους πρώτους 6 μήνες ισχύει μέχρι 31/05/21.

Για το ακριβές πλαίσιο της ασφάλισης της επείγουσας τεχνικής βοήθειας δείτε τους Ειδικούς όρους του myHome Enter+ και τους Γενικούς όρους ομαδικού ασφαλιστηρίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας!! Αν γίνεται, θα ήθελα με βοηθήσετε να καταλάβω αν με συμφέρει να επιλέξω το πρόγραμμα της ΔΕΗ "MyHomeOnline". Φαντάζομαι, για να μην βλέπω στον ηλεκτρονικό μου λογαριασμό ως επιλογές το MyHomeEnter ή Enter+,  δεν τα δικαιούμαι.  Δεν τα πάω καθόλου, μα καθόλου καλά με την ανάγνωση και κατανόηση των λογαριασμών της ΔΕΗ (και γενικά) ούτε έχω και ιδιαίτερη βοήθεια από την οικογένεια μου (που να μην είχα και πατερά ηλεκτρολόγο).

Θα δώσω ό,τι πληροφορία μπορεί να χρειαστεί. Προς το παρόν οι πληροφορίες που μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να φανούν χρήσιμες είναι ότι αρχικά δεν σκοπεύω να αλλάξω πάροχο και θα μείνω στην ΔΕΗ, νοικιάζω μόνος Αθηνά, το σπίτι είναι 33-38 τ.μ. (δεν είμαι σίγουρος), έχω Νυχτερινό ρεύμα (Γ1Ν Οικιακό Τιμολόγιο) και πρόσφατα έχω μπει και σε ένα πρόγραμμα «Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο τύπου ΚΟΤ Β» (Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό, η υπάλληλος της ΔΕΗ μου είπε ότι με συμφέρει).

Γενικά δεν καίω (φαντάζομαι) τρελό ρεύμα στο σπίτι. Τα βασικά, θερμοσίφωνα την ώρα που είναι το Νυχτερινό πρόγραμμα, λίγο φούρνο για ζέσταμα ή μαγείρεμα (τίποτα τρελό), πλυντήριο ρούχων όταν επίσης έχει το νυχτερινό πρόγραμμα, ο σταθερός υπολογιστής είναι σχεδόν μόνιμα ανοιχτός και το φως που έχω ανοιχτό στο βασικό δωμάτιο όταν κάθομαι τα απογεύματα/ βραδύ.

Χμ... δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ως πληροφορία... 

Ακόμα και να είναι "αστείο" το κέρδος... από την στιγμή που είναι κέρδος (έστω και 1 ευρώ) γιατί να μην το έχω? Αυτό το αναφέρω γιατί πολλές φορές ο κόσμος λέει κάτι τύπου "πφφ ΔΕΗ γελοίοι, 1.50 ευρώ κέρδος". Κάποιοι χρειάζονται ακόμα και αυτήν την μικρή έκπτωση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις συμβουλές και τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από ZathuraEdition

1 ώρα πριν, ZathuraEdition είπε

Καλημέρα σας!! Αν γίνεται, θα ήθελα με βοηθήσετε να καταλάβω αν με συμφέρει να επιλέξω το πρόγραμμα της ΔΕΗ "MyHomeOnline". Φαντάζομαι, για να μην βλέπω στον ηλεκτρονικό μου λογαριασμό ως επιλογές το MyHomeEnter ή Enter+,  δεν τα δικαιούμαι.  Δεν τα πάω καθόλου, μα καθόλου καλά με την ανάγνωση και κατανόηση των λογαριασμών της ΔΕΗ (και γενικά) ούτε έχω και ιδιαίτερη βοήθεια από την οικογένεια μου (που να μην είχα και πατερά ηλεκτρολόγο).

Θα δώσω ό,τι πληροφορία μπορεί να χρειαστεί. Προς το παρόν οι πληροφορίες που μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να φανούν χρήσιμες είναι ότι αρχικά δεν σκοπεύω να αλλάξω πάροχο και θα μείνω στην ΔΕΗ, νοικιάζω μόνος Αθηνά, το σπίτι είναι 33-38 τ.μ. (δεν είμαι σίγουρος), έχω Νυχτερινό ρεύμα (Γ1Ν Οικιακό Τιμολόγιο) και πρόσφατα έχω μπει και σε ένα πρόγραμμα «Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο τύπου ΚΟΤ Β» (Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό, η υπάλληλος της ΔΕΗ μου είπε ότι με συμφέρει).

Γενικά δεν καίω (φαντάζομαι) τρελό ρεύμα στο σπίτι. Τα βασικά, θερμοσίφωνα την ώρα που είναι το Νυχτερινό πρόγραμμα, λίγο φούρνο για ζέσταμα ή μαγείρεμα (τίποτα τρελό), πλυντήριο ρούχων όταν επίσης έχει το νυχτερινό πρόγραμμα, ο σταθερός υπολογιστής είναι σχεδόν μόνιμα ανοιχτός και το φως που έχω ανοιχτό στο βασικό δωμάτιο όταν κάθομαι τα απογεύματα/ βραδύ.

Χμ... δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ως πληροφορία... 

Ακόμα και να είναι "αστείο" το κέρδος... από την στιγμή που είναι κέρδος (έστω και 1 ευρώ) γιατί να μην το έχω? Αυτό το αναφέρω γιατί πολλές φορές ο κόσμος λέει κάτι τύπου "πφφ ΔΕΗ γελοίοι, 1.50 ευρώ κέρδος". Κάποιοι χρειάζονται ακόμα και αυτήν την μικρή έκπτωση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις συμβουλές και τον χρόνο σας.

Όποιος παίρνει έκπτωση λογω ΚΟΤ, δεν μπορείς να μπει στο πρόγραμμα αυτό, έτσι και αλλιώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...