Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, asdafas είπε

Θέλει πάλι αίτηση για νυχτερινό;

όχι

1 λεπτό πριν, thrileo1983 είπε

Μεχρι και αυριο εννοεις

ανα πάσα στιγμή μπορούν να πούνε , τέλος οι αιτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, zampONakiaskiou είπε

Δική μου υπεύθυνη δήλωση έδωσα ρε παιδιά. Η υπεύθυνη δήλωση αναφέρει πως "συμφωνώ να συναφθεί συμβόλαιο προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τη ΔΕΗ στο όνομά
μου, για τον αριθμό παροχής ******89 που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο ευρισκόμενο
στη διεύθυνση ***** 8, ΤΚ ****2, ********, του οποίου κάνω χρήση. Επίσης, δηλώνω ότι
όλα τα έγγραφα που συνυπέβαλα στη ΔΕΗ για το σκοπό αυτό, είναι αληθή, αποτελούν
αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας και τα προσυπογράφω στο σύνολό τους. Τέλος, παρέχω
τη συναίνεσή μου ώστε τα αναφερόμενα στα ως άνω έγγραφα προσωπικά μου δεδομένα
να χρησιμοποιηθούν από τη ΔΕΗ για το σκοπό της μεταξύ μας σύμβασης.

Τώρα είδα ότι έκανες αίτηση στο ονομα σου. Καφέ επειγόντως να πω και τη Μέλη να τον διαβάσει

• Like 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

όχι

Γιατί ένας αρχιμουντρούχος στην ΔΕΗ είπε ότι πρέπει να ξαναγίνει αίτηση ενώ ήδη είχε υπογράψει το enter. Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο εκεί μέσα. 

Μόλις τώρα, asdafas είπε

Γιατί ένας αρχιμουντρούχος στην ΔΕΗ είπε ότι πρέπει να ξαναγίνει αίτηση ενώ ήδη είχε υπογράψει το enter. Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο εκεί μέσα. 

για νυχτερινό ????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις γύρισα από κατάστημα. Μόλις έδωσα τα χαρτιά μου και είπα αλλαγή, μόνη της μου είπε για το έντερ με τιμή 0,105, το οποίο λέει θα έχει αυτή την τιμή μέχρι μεθαύριο. Έδωσα 100 τα οποία μου είπε ότι δεν θα τα πάρω πίσω έστω και αν ενεργοποιήσω την πάγια.

Ερώτηση, το Ν είναι νύχτα?

IMG_20211130_0001.jpg

IMG_20211130_0002.jpg

Επεξ/σία από toni31

6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

εφόσον το ρολόι είναι στο όνομα της γιαγιάς και εσύ έκανες την αίτηση με τα δικά σου στοιχεία, κατάλαβες γιατί δε προχωράει τόσο καιρό....

Αλλαγη ονόματος είναι, ίδια καθυστέρηση με αλλαγή παρόχου. Γάμησε τα δε ξέρω πως θα ξεμπλέξουν όλοι αυτοί με το econtract

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν εγώ ξανά πήγα ΔΕΗ δίπλα είμαι στα 50 μέτρα , ήρθε ο διευθυντής εκεί που ήμουν με τον υπάλληλο και πάλι 3 υπάλληλοι και ο διευθυντής από πάνω μου λέγαν όλοι ότι δεν χρειάζεται να καταργήσεις ΚΟΤ από την στιγμή που θα αλλαγή ο αριθμός παροχής , και στο σύστημα όταν κανείς ΚΟΤ ζητάει 11 ψηφία άρα η αίτηση ΚΟΤ με τα ψηφία *********06 θα γίνει *********07 αυτόματος δεν υπάγατε σε ΚΟΤ κανείς εκ νέου αίτηση , ακύρωση ΚΟΤ θα κανείς αν είσαι ήδη πελάτης ΔΕΗ και θέλεις να αλλάξεις πρόγραμμα . 
Πέμπτη μου είπε θα μας φανεί στο σύστημα τι θα είσαι . 
Πέμπτη  λοιπόν θα βγει η νεκροψία 

Επεξ/σία από glxakias1990

Καλημέρα σε όλους, εγώ είμαι τώρα μέσα στο site της ΔΕΗ και θέλω να ενεργοποιήσω ένα από τα τρία προγράμματα, αλλά οι τιμές που αναγράφονται στον Αναλυτικό Τιμοκατάλογο τους δεν έχει τις τιμές μέχρι 2/12 αλλά αυτές που θα ισχύσουν μετά. Μάλλον τον ηπι@μ3;  Αλλά είναι ακόμα 30/11...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίδες μόλις μου έστειλε μήνυμα ο ΔΕΔΔΗΕ ότι το αίτημα για παροχή ολοκληρώθηκε!!

*Κι ότι έχει λήξει η ΥΔΕ αλλά αυτό το είχα φανταστεί. Τι κάνω τώρα; Μιλάω με ΔΕΗ ή ΔΕΔΔΗΕ για κωδικό εταίρου;

Επεξ/σία από zampONakiaskiou

2 λεπτά πριν, glxakias1990 είπε

Παμπτη λοιπόν θα βγει η νεκροψία 

ίδωμεν

Μιλάω με ΔΕΗ ή ΔΕΔΔΗΕ για κωδικό εταίρου;

ΔΕΗ

• Like 1

Καλημερα, σήμερα μου ενεργοποιήθηκε το enter. Ωστοσο δεν βλεπω να εχει ενεργοποιηθεί ο μηνιαίος λογαριασμός. Το ενεργοποιώ μονος η το αφηνω οπως εχει ;

Μόλις τώρα, rafail1994 είπε

Καλημερα, σήμερα μου ενεργοποιήθηκε το enter. Ωστοσο δεν βλεπω να εχει ενεργοποιηθεί ο μηνιαίος λογαριασμός. Το ενεργοποιώ μονος η το αφηνω οπως εχει ;

μόνος!

απαντώ δε κοράκιος στάηλ! :P

• Like 1

Ερώτηση για ebill: Έχω μια σύνδεση σε ένα σπίτι Α -στο οποίο έχω ενεργοποιήσει ebill με κωδικούς κανονικά- και ένα σπίτι Β με άλλη σύνδεση στο οποίο θέλω να κάνω νέα εγγραφή. Τι κάνω; 2ο λογαριασμός ebill με διαφορετικά username/pw; Γίνεται να μπει και η 2η παροχή στον 1ο λογαριασμό, έτσι ώστε να βλέπω από ένα λογαριασμό ebill και τις 2;

Μόλις τώρα, korakios είπε

για νυχτερινό ????

Ναι. Πάλι αίτηση. Έτσι είπε ο υπάλληλος. Πήρα τηλ στα κεντρικά και λένε ότι δεν χρειάζεται τελικά. Άντε βγάλε άκρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...