Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εγγραφη ebill, αν και το πιο πιθανό ειναι να μην είναι τα στοιχεία επικαιροποιημενΑ. Έχουν Κοτ ναι η όχι;

Οχι

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

πυκνοί καπνοί

Τι έγινε ρε παιδιά τελικά με το σύστημα των ινδιάνων με τους καπνούς θα επικοινωνούμε? Ξέρει κάνεις πότε αφού αλλάξουν τα ψηφία στον ΔΕΔΔΕΗ το ONLINE θα ενεργοποιηθεί τελικά παίρνω δεη και το κλείσανε το μαγαζί.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, korakios είπε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος , καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος , όλα λόγια του αέρα είναι

δες αν μπορέσεις να κάνεις ebill

Απόκρυψη περιεχομένων

ανέβασε λογαριασμό σε spoiler και επίσης να μη φαίνονται προσωπικά στοιχεία

Spoiler

1623272681_Screenshot_20211130-083927_SamsungNotes.jpg.ddcc9b73260fec49ace5d9a0613217e8.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leotzian είπε

Ξέρει κάνεις πότε αφού αλλάξουν τα ψηφία στον ΔΕΔΔΕΗ το ONLINE θα ενεργοποιηθεί τελικά παίρνω δεη και το κλείσανε το μαγαζί.

Πες την Τασία να σου ρίξει χαρτιά , αλλά αν πίνεις ελληνικό η Μέλω λέει απίθανο φλιτζάνι

Spoiler

@asdafas ok, απλά κάποιοι μπαίνανε σε προγράμματα τύπου 24ώρες νυχτερινό και νόμιζαν οτι είχαν νυχτερινό τιμολόγιο

δες σε 2η φάση για αμφισβήτηση της ρήτρας

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Οχι

Κανε αυτό που σου είπα με το ebill, αν καταφέρεις να μπεις ενεργοπιησε το enter. Διαφορετικά κλείσε ραντεβού σε κατάστημα σήμερα μέχρι τις 1900 και στείλε τον κάτοχο της παροχής με όλα τα δικαιολογητικά να υπογράψει enter. Η αν έχουν e-banking μπορείς να εξουσιοδοτήσεις τον εαυτό σου στο gov να πας εσύ εκ μέρους τους. Μη κάνεις αίτηση τηλεφωνικά, θα μπλέξεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

To ένα λάθος ότι έκανες αίτηση για online, το άλλο λάθος ότι δεν έκανες το αίτημα απευθείας στο όνομα σου. Επίσης είναι τρελό ότι δέχτηκαν τα έγγραφα, δεν έχω ιδέα πως κατάφερε η γιαγιά που δεν είναι εν ζωή να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση στο GOV... αν υπάρχει κάποιο κόλπο να μας το πεις. 😄

Σοβαρά τώρα, έτσι όπως τα έμπλεξες τα πράγματα πολύ  δύσκολα θα ενεργοποιηθεί το Online. Σε όλους σκαλώνει η φάση... όλο και κάτι χρειάζεται αυτόματη ενεργοποίηση στο ebill, κυρίως η πάγια εντολή. Να βάλεις πάγια εντολή απευθείας στη τράπεζα δε μπορείς γιατί δεν έχεις ακόμα το RF.

Mακάρι να είσαι τυχερός και να κουμπώσει το πρόγραμμα μόνο του... αλλιώς δε σε βλέπω καλά.

Καλημέρα...

Η διαδικασία που έκανα ήταν να κάνω αίτηση για αλλαγή ονόματος στην παροχή στις 5/11 μέσω e-contract.Σου έδινε την επιλογή να επιλέξεις σε ποιο πρόγραμμα θες να πας, (online,enter,enter+)....

Λόγω τιμοκαταλόγου και μιας και η πάγια εντολή δεν με ενοχλεί, διάλεξα το online χωρίς να ξέρω ότι θα περάσει ενας μήνας σχεδόν χωρίς να έχει προχωρήσει το θέμα... 

Μέσα στο e contract έχω δώσει και αριθμό χρεωστικής για την πάγια χρέωση. 

Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέμα. Τυχαία προχώρησα στην αλλαγή του ονόματος και ενεργοποίηση του προγράμματος και μετα βρήκα και το θέμα εδώ.... 

Όσο ζεις μαθαίνεις....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, korakios είπε

Πες την Τασία να σου ρίξει χαρτιά , αλλά αν πίνεις ελληνικό η Μέλω λέει απίθανο φλιτζάνι

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

@asdafas ok, απλά κάποιοι μπαίνανε σε προγράμματα τύπου 24ώρες νυχτερινό και νόμιζαν οτι είχαν νυχτερινό τιμολόγιο

Τοσο καιρό έβλεπα την χαρτορίχτρα στο excel, δεν ήξερα ότι τη λένε Τασια

1 λεπτό πριν, zampONakiaskiou είπε

Καλημέρα...

Η διαδικασία που έκανα ήταν να κάνω αίτηση για αλλαγή ονόματος στην παροχή στις 5/11 μέσω e-contract.Σου έδινε την επιλογή να επιλέξεις σε ποιο πρόγραμμα θες να πας, (online,enter,enter+)....

Λόγω τιμοκαταλόγου και μιας και η πάγια εντολή δεν με ενοχλεί, διάλεξα το online χωρίς να ξέρω ότι θα περάσει ενας μήνας σχεδόν χωρίς να έχει προχωρήσει το θέμα... 

Μέσα στο e contract έχω δώσει και αριθμό χρεωστικής για την πάγια χρέωση. 

Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέμα. Τυχαία προχώρησα στην αλλαγή του ονόματος και ενεργοποίηση του προγράμματος και μετα βρήκα και το θέμα εδώ.... 

Όσο ζεις μαθαίνεις....

Ωραια ξαναρωτάω... Υπεύθυνη δήλωση στο gov πως έκανε η γιαγιά που δε ζει; Η δεν έστειλες καθόλου και δεν το πήρανε χαμπαρι;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κανε αυτό που σου είπα με το ebill, αν καταφέρεις να μπεις ενεργοπιησε το enter. Διαφορετικά κλείσε ραντεβού σε κατάστημα σήμερα μέχρι τις 1900 και στείλε τον κάτοχο της παροχής με όλα τα δικαιολογητικά να υπογράψει enter. Η αν έχουν e-banking μπορείς να εξουσιοδοτήσεις τον εαυτό σου στο gov να πας εσύ εκ μέρους τους. Μη κάνεις αίτηση τηλεφωνικά, θα μπλέξεις.

Θα προσπαθήσω αύριο να φτιάξω ebill διαφορετικά θα κλείσω αύριο ραντεβού στο κατάστημα αν η καταληκτική είναι έως 2 /12

Επεξ/σία από archiezulu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δική μου υπεύθυνη δήλωση έδωσα ρε παιδιά. Η υπεύθυνη δήλωση αναφέρει πως "συμφωνώ να συναφθεί συμβόλαιο προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τη ΔΕΗ στο όνομά
μου, για τον αριθμό παροχής ******89 που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο ευρισκόμενο
στη διεύθυνση ***** 8, ΤΚ ****2, ********, του οποίου κάνω χρήση. Επίσης, δηλώνω ότι
όλα τα έγγραφα που συνυπέβαλα στη ΔΕΗ για το σκοπό αυτό, είναι αληθή, αποτελούν
αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας και τα προσυπογράφω στο σύνολό τους. Τέλος, παρέχω
τη συναίνεσή μου ώστε τα αναφερόμενα στα ως άνω έγγραφα προσωπικά μου δεδομένα
να χρησιμοποιηθούν από τη ΔΕΗ για το σκοπό της μεταξύ μας σύμβασης."

Επίσης πολύ σημαντικό!Μη παρεξηγηθώ για το ρε στην αρχή της πρότασης :)

Επεξ/σία από zampONakiaskiou
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Καλημέρα, επείγουσα ερώτηση: ο κωδικός ενεργοποίησης χρήστη υπηρεσίας e-bill που έλαβα με sms (ισχύει λέει για την 1η σύνδεση μόνο), είναι κι ο κωδικός εταίρου;

oK, το βρήκα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archiezulu είπε

Θα προσπαθήσω αύριο να φτιάξω ebill διαφορετικά θα κλείσω αύριο ραντεβού στο κατάστημα αν η καταληκτική είναι έως 2 /12

Σημερα αν μπορείς, όχι τελευταία στιγμή γιατί λένε οι υπάλληλοι μαλακίες του στυλ έληξαν δε προλαβαίνετε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zampONakiaskiou είπε

Δική μου υπεύθυνη δήλωση έδωσα ρε παιδιά. Η υπεύθυνη δήλωση αναφέρει πως "συμφωνώ να συναφθεί συμβόλαιο προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τη ΔΕΗ στο όνομά
μου, για τον αριθμό παροχής ******89 που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο ευρισκόμενο
στη διεύθυνση ***** 8, ΤΚ ****2, ********, του οποίου κάνω χρήση. Επίσης, δηλώνω ότι
όλα τα έγγραφα που συνυπέβαλα στη ΔΕΗ για το σκοπό αυτό, είναι αληθή, αποτελούν
αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας και τα προσυπογράφω στο σύνολό τους. Τέλος, παρέχω
τη συναίνεσή μου ώστε τα αναφερόμενα στα ως άνω έγγραφα προσωπικά μου δεδομένα
να χρησιμοποιηθούν από τη ΔΕΗ για το σκοπό της μεταξύ μας σύμβασης.

εφόσον το ρολόι είναι στο όνομα της γιαγιάς και εσύ έκανες την αίτηση με τα δικά σου στοιχεία, κατάλαβες γιατί δε προχωράει τόσο καιρό....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι δυστυχώς κάναν αυτό το πρόγραμμα σε ηλικιωμένο.. Θα κάνω και αμφισβήτηση ρήτρας. Τώρα που ξαναγύρισε σε ΔΕΗ στο enter τι θα γίνει; Θέλει πάλι αίτηση για νυχτερινό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...