Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, asdafas είπε

Για κάποιον που ήταν σε Γ1Ν σε άλλο πάροχο και μετά έκανε αίτηση για το enter, θα γίνεται η μέτρηση του νυχτερινού κανονικά ή χρειάζεται καμιά έξτρα διαδικασία;

*ΜΗΝ ασχολείστε με τις ενδείξεις Μετρήσεων , εάν δηλ. θα χρεωθούν με Γ.1  ή  ΕΝΤΕΡ , ή οτιδήποτε άλλο .. Τρέξτε να κατοχυρώσετε τα Προγράμματα , με τις παλιές τιμές , που ισχύουν έως 02/12 .. Αυτό μετράει τώρα...   (* Γ1Ν σε άλλο πάροχο δεν υπάρχει , το Γ1Ν είναι της ΔΕΗ..).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, korakios είπε

λογικό

λογικό γτ;απο καταστημα μου ειπαν γινεται. Μου ειπαν κανε το εντερ να προλαβεις την τιμη για σιγουρια και μετα γυρνας σε online

17 λεπτά πριν, vassar είπε

στο econtract παντως έχω υπογράψει online το λέει στη κορυφή, όχι Γ1

εκεί που με χαλάρωσε η κοπελιά το πρωί, μου ανάψατε φωτιές πάλι 😂

Αφου γράφει online στη σύμβαση και αφού δέχτηκαν τα έγγραφα έστω και με τα χίλια ζόρια σου προτείνω να περιμένεις και να μη πας κατάστημα να τα μπλέξεις. Στο ebill έχεις πρόσβαση με κωδικούς από παλιά η όχι;

2 λεπτά πριν, Alessionew είπε

Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση! Έκανα χθες αίτηση από κατάστημα για myhomeenter προκειμένου να προλάβω τη φθηνή τιμή (καμένος από Φυσικό Αέριο). Σήμερα μου το βγάζει στο ebill ενεργοποιημένο έως 28/11/2023. Δε με αφήνει όμως να κάνω myhomeonline. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Αν συνδεθώ στη ΔΕΗ λέτε να γίνεται;

*Άστο , όπως είναι !! Μην κάνεις πειράματα 30/11 .. παίζεις με τη φωτιά ... 

• Like 3

Μόλις τώρα, denis1961 είπε

*ΜΗΝ ασχολείστε με τις ενδείξεις Μετρήσεων , εάν δηλ. θα χρεωθούν με Γ.1  ή  ΕΝΤΕΡ , ή οτιδήποτε άλλο .. Τρέξτε να κατοχυρώσετε τα Προγράμματα , με τις παλιές τιμές , που ισχύουν έως 02/12 .. Αυτό μετράει τώρα...   (* Γ1Ν σε άλλο πάροχο δεν υπάρχει , το Γ1Ν είναι της ΔΕΗ..).

Όντως δεν υπάρχει γιατί ο παλιός πάροχος ναι μεν έγραφε στον λογαριασμό ότι είναι Γ1Ν αλλά είχε μια συγκεκριμένη τιμή κιλοβατόρας για όλη την ημέρα, δεν χρέωνε φτηνότερα την νύχτα. Επομένως με το enter θα αρχίσει ξανά η έκπτωση του νυχτερινού ρεύματος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι γονείς μου είναι με Γ1 αλλά δε προλαβαίνω να τους βάλω enter με το παλιό , να τους βάλω με το καινούριο ή να τους αφήσω Γ1

Επεξ/σία από archiezulu

Μόλις τώρα, Alessionew είπε

λογικό γτ;απο καταστημα μου ειπαν γινεται. Μου ειπαν κανε το εντερ να προλαβεις την τιμη για σιγουρια και μετα γυρνας σε online

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος , καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος , όλα λόγια του αέρα είναι

1 λεπτό πριν, archiezulu είπε

Οι γονείς μου είναι με Γ1 αλλά δε προλαβαίνω να τους βάλω enter με το παλιό , να τους βάλω με το καινούριο η να τους αφήσω Γ1

δες αν μπορέσεις να κάνεις ebill

Spoiler

2 λεπτά πριν, asdafas είπε

Όντως δεν υπάρχει γιατί ο παλιός πάροχος ναι μεν έγραφε στον λογαριασμό ότι είναι Γ1Ν αλλά είχε μια συγκεκριμένη τιμή κιλοβατόρας για όλη την ημέρα, δεν χρέωνε φτηνότερα την νύχτα. Επομένως με το enter θα αρχίσει ξανά η έκπτωση του νυχτερινού ρεύματος;

ανέβασε λογαριασμό σε spoiler και επίσης να μη φαίνονται προσωπικά στοιχεία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, korakios είπε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος , καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος , όλα λόγια του αέρα είναι

δες αν μπορέσεις να κάνεις ebill

Επειδή άλλαξα στοιχεία ταυτότητας και επιβεβαιώθηκε σήμερα η αλλαγή , το σύστημα αναφέρει ότι από αύριο μπορω να κάνω ebill

Screenshot_2021-11-30-10-14-43-66_6cf654f91021b6bc082d9f2a76a62578.jpg

Επεξ/σία από archiezulu

13 λεπτά πριν, korakios είπε

αν πας για enter θες να πεις ,

δεν ξέρω, υποθέτω οτι θα το κάνουν απο εκεί

Έχει στείλει ήδη υπογεγραμμένη σύμβαση εκπροσώπηση ς δε νομίζω να γίνεται να υπογράψει κι αλλη

1 λεπτό πριν, archiezulu είπε

Επειδή άλλαξα στοιχεία ταυτότητας και επιβεβαιώθηκε σήμερα η αλλαγή , το σύστημα αναφέρει ότι από αύριο μπορω να κάνω ebill

θεωρητικά πριν 3/12 αν κάνεις το αίτημα είσαι κομπλέ , πρακτικά δεν ξέρω τι θα κάνει η ΔΕΗ

5 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Οι γονείς μου είναι με Γ1 αλλά δε προλαβαίνω να τους βάλω enter με το παλιό , να τους βάλω με το καινούριο ή να τους αφήσω Γ1

Εγγραφη ebill, αν και το πιο πιθανό ειναι να μην είναι τα στοιχεία επικαιροποιημενΑ. Έχουν Κοτ ναι η όχι;

17 λεπτά πριν, denis1961 είπε

Εάν βγάλει μήνυμα You cannot Proceed " , τότε σημαίνει ότι , υπάρχει ακόμη εκκρεμότητα επεξεργασίας απ΄ τον ΔΕΔΔΗΕ & δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάβασης εξ΄ολοκλήρου στη ΔΕΗ .. (Δεν μπορείς να κάνεις κάτι , περιμένεις τη ΔΕΔΔΗΕ).

Δηλαδή τι θα πει αυτό; Χάνουν τις τιμές που φαίνονται στον τιμοκατάλογο του ebill άσχετα αν φαίνεται πως το προϊόν ενεργοποιήθηκε;

Μόλις τώρα, apache48 είπε

Δηλαδή τι θα πει αυτό; Χάνουν τις τιμές που φαίνονται στον τιμοκατάλογο του ebill άσχετα αν φαίνεται πως το προϊόν ενεργοποιήθηκε;

πυκνοί καπνοί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...