Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, korakios είπε

99,99% είσαι οκ , άσε να μπει και ο @ekrepaliπου τα πάει καλύτερα με ΚΟΤ

κόλλησε πριν το κεφάλι μου, ξανά με συγχωρείς για το φυτίλιασμα

Οκ άντε να δούμε , εγώ ποτέ μπορώ να δω σε τι τιμολόγιο με έβαλαν , μόνο όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός η νωρίτερα ;

καλα τώρα χρωστάς πολλές απάντησης , δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ 😂😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Καλημέρα παιδιά!!!

Κυριακή όπως είπα τον προώθησαν στην ΔΕΔΔΗΕ (αλλαγή ονόματος),σήμερα συνδέομαι στο ebill (έχω κι άλλο ακίνητο στο όνομα μου), και τι να δωω??? ένα δεύτερο ακίνητο!!! Ενεργοποίησα MyHome και πάγια και τώρα είμαστε υπό εξέταση.Θεωρώ αύριο θα είναι εγκεκριμένο,οπότε προλάβαμε!!!!

Έμενες παλιά πουθενά σε ενοίκιο; Ίσως έχουν ακόμα ρεύμα στο όνομα σου γιατί δε θέλουν να πληρώσουν για πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Εκτός κι αν έβαλαν στο ΑΦΜ σου κάποια νέα παροχή κατά λάθος... Σε κάθε περίπτωση ψάξε τι γίνεται μην έχεις εκπλήξεις

41 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , τα είπαμε , έκανα λάθος , (ξανά) 99,99% είσαι οκ, περίμενε να μπει και ο ekrepali, σε ταγκαρισα πριν

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58946567

σε άλλο πάροχο κάνανε λάθος και συνεχίσανε σε ΚΟΤ απο αλλαγή πάροχου , γιαυτό και θέλω να μου πει γνώμη αν είναι καλό να καταργεί κάποιος το ΚΟΤ πρώτα

Και στη ΔΕΗ συνεχίζει το ΚΟΤ από το προηγούμενο πάροχο

Καλημερα και πάλι ναι σήμερα πρωί τώρα μόλις Ανοιξε το e bill μου ,και μου έχει ενεργό μέσα το 0,105 , λέτε αν πατήσω τώρα για online να με βάλει ;;; Αν το πατήσω αίτηση 😄 αλλά ακόμα δεν μου έγινε η αλλαγή παρόχου ολόκληρη εχθές στης 7 το απόγευμα πήγα σήμερα είχα το e bill

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έμενες παλιά πουθενά σε ενοίκιο; Ίσως έχουν ακόμα ρεύμα στο όνομα σου γιατί δε θέλουν να πληρώσουν για πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Εκτός κι αν έβαλαν στο ΑΦΜ σου κάποια νέα παροχή κατά λάθος... Σε κάθε περίπτωση ψάξε τι γίνεται μην έχεις εκπλήξεις

Οχι όχι!! Σωστά είναι τα ακίνητα!!! Με δική μου εντολή έγινε η αλλαγή ονόματος στο 2ο ακίνητο!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, glxakias1990 είπε

Καλημερα και πάλι ναι σήμερα πρωί τώρα μόλις Ανοιξε το e bill μου ,και μου έχει ενεργό μέσα το 0,105 , λέτε αν πατήσω τώρα για online να με βάλει ;;; Αν το πατήσω αίτηση 😄 αλλά ακόμα δεν μου έγινε η αλλαγή παρόχου ολόκληρη εχθές στης 7 το απόγευμα πήγα σήμερα είχα το e bill

Αν το πατήσεις θα μπει υπό εξέταση και μετά δεν ξέρουμε που θα σε βάλουν. Μη σε βάλουν στο καινούργιο μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση και μπεις στο νέο τιμοκατάλογο...

Επεξ/σία από apache48

15 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν υπάρχει myhome σκέτο

ανέβασε αν έχεις την καλοσύνη και ένα screenshot να κρατήσω link , μιας και θα είναι η ερώτηση της ημέρας

το που είναι ο τιμοκαταλάγος δηλαδή για να τσεκάρει κάποιος

MyHomeOnline!!!!

6 λεπτά πριν, glxakias1990 είπε

καλα τώρα χρωστάς πολλές απάντησης , δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ 😂😂

πείτε τα μεταξύ σας 😁

4 λεπτά πριν, Decano είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια παιδιά τελικά πριν μια ώρα φάνηκε η αλλαγή στο ΔΕΔΔΗΕ απο 02 εγινε 03, στο  ebill ακόμα φαίνεται υπό εξέταση πόσο θέλει για να γίνει ενεργό?

Υπ οψιν παλιά στην δεη ηταν 01 και τα συμβόλαια που μου είχαν στείλει γράφανε 01, 

Λέτε να εχω πρόβλημα? γιατί τελειώνει ο χρόνο

Και κάτι να ακυρώσω το κοτ και να ξανακάνω την αίτηση με το νέο νούμερο η να περιμένω το παλιό πάροχο να βγάλει τον τελικό λογαριασμό?

Επεξ/σία από leotzian

11 λεπτά πριν, Decano είπε

Καλά εσύ είσαι ειδική περίπτωση, και αλλουνού παροχή να πατήσεις στο ΗΔΙΚΑ, πάλι θα έχεις ενεργό ΚΟΤ όπου κι αν πας. 😆

καλημέρα σε όλους

Τα κατάφερα και γω και έκανα εγγραφή στο ebill και ενεργοποίησα το πρόγραμμα MyHomeOnline.

Αγχώθηκα λίγο χθες οτι δεν θα προλάβαινα.

Ευχαριστώ πολύ ekrepali για τις οδηγίες ✌️

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Καλά εσύ είσαι ειδική περίπτωση, και αλλουνού παροχή να πατήσεις στο ΗΔΙΚΑ, πάλι θα έχεις ενεργό ΚΟΤ όπου κι αν πας. 😆

Σε όσα έκανα στη ΔΕΗ το ΚΟΤ μπήκε αυτόματα. Και από εξυπηρέτηση έλεγαν ότι δεν χρειάζεται νέα αίτηση εφόσον έχει γίνει την ίδια χρονιά. Εσύ λέγε τα δικά σου..

1 λεπτό πριν, Decano είπε

Σε όσα έκανα στη ΔΕΗ το ΚΟΤ μπήκε αυτόματα. Και από εξυπηρέτηση έλεγαν ότι δεν χρειάζεται νέα αίτηση εφόσον έχει γίνει την ίδια χρονιά. Εσύ λέγε τα δικά σου..

μην το παίρνεις στραβά ,δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης

Spoiler

είμαστε oftopic

https://www.idika.gr/kot/Home/Info

16. Διαδικασία αλλαγής παρόχου.

Όταν μεταφέρεστε σε άλλο πάροχο Ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα σε περίπτωση που θέλετε να συνεχιστεί το Κοινωνικό Τιμολόγιο αν είστε δικαιούχος.

1. Ολοκληρώστε την διαδικασία μεταφοράς της παροχής σας στο νέο πάροχο.
  2. Βεβαιωθείτε καλώντας στο 11500 (ΔΕΔΔΗΕ) ότι η παροχή σας (πιθανόν νέο νούμερο), είναι συνδεδεμένη με το ΑΦΜ σας.
  3. Ακυρώστε την παλιά αίτηση ΚΟΤ που είχατε στον προηγούμενο πάροχό σας και κάντε νέα αίτηση.
  4. Σε περίπτωση που σας βγάζει λάθος με τον αριθμό παροχής , ακολουθήστε πάλι το βήμα 2.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...