Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έτσι όπως τον κόβω εντελώς ανενημέρωτο, πιο πολύ θα μπλέξει τα μπούτια του παρά θα καταλάβει... 😄

@cmad απαντάς στις εξήσεις βασικές ερωτήσεις.

3) Έχεις ebill; Αν δεν έχεις ebill δοκίμασε να κάνεις εγγραφή (θα τα καταφέρεις αν τα στοιχεία σου στο σύστημα της ΔΕΗ είναι επικαιροποιημένα).

΄

1- Γ1

2- χωρίς κοινωνικό οικ τιμολ

3- χωρίς ebill 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, Rattlehead είπε

Θα τρελαθούμε. Σήμερα υπέγραψα με την σύμβαση που έβαλε ο apache48 με 1.10, αλλά μου είπε προφορικά ότι στο 12μηνο μπορώ να φύγω ατελώς που ισχύει με το 0.18.παμε καλά; 

12 μηνο ατελώς με 0.10... μήπως σου έδωσαν να υπογράψεις το παλιό Enter+ ?

Μόλις τώρα, glxakias1990 είπε

ως το υποστηρίζεις αυτό με το Γ1 ;

2039822037_.png.743bc89ba37772329d8857de29e4e3b6.png

ευτυχώς είχα κρατήσει στο ιστορικό παλιό λινκ με τους ειδικούς όρους

τώρα έχει μόνο τον τιμοκατάλογο απο το παλιό enter , οι ειδικοί όροι στο site είναι απο το καινούριο

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

12 μηνο ατελώς με 0.10... μήπως σου έδωσαν να υπογράψεις το παλιό Enter+ ?

Οχι my home enter με ατελώς στους 24 μήνες και χωρίς δυνατότητα ΚΟΤ. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, cmad είπε

1- Γ1

2- χωρίς κοινωνικό οικ τιμολ

3- χωρίς ebill 

Δοκιμάζεις εγγραφή στο ebill. https://ebill.dei.gr/RegistrationUserType.aspx

Aν μπεις μέσα ενεργοποιείς ενεργοποιείς είτε το Online με 30ευρώ bonus, υποχρεωτική πάγια εντολή (θα σου ζητήσει κάρτα), υποχρεωτικό μηνιαίο λογαριασμό, υποχρεωτικό ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Είτε ενεργοποιείς το Enter με χρέωση 0.005 παραπάνω απ'το Online, έγχαρτο και ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Αν δε καταφέρεις να μπεις, κλείνεις ραντεβού αύριο για να βάλεις στο κατάστημα το Enter.

https://appointment.dei.gr/#section1

-------

Απορία σε όλους, τι επιλογή πατήσατε στο ραντεβού όσοι πήγατε απλά να βάλετε πρόγραμμα; Εγώ θα πατούσα είτε αλλαγή προμηθευτή είτε αλλαγή ονόματος. Μαλακία που δεν έχει ραντεβού 'άλλο ζήτημα"

Επεξ/σία από ekrepali

3 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Θα τρελαθούμε. Σήμερα υπέγραψα με την σύμβαση που έβαλε ο apache48 με 1.10, αλλά μου είπε προφορικά ότι στο 12μηνο μπορώ να φύγω ατελώς που ισχύει με το 0.18.παμε καλά; 

εκεί είναι το πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, korakios είπε

εκεί είναι το πρόβλημα

24μηνο με 0.10 μόνο το Enter είναι. Έχουν συνηθίζει τόσο καιρό στα καταστήματα να δίνουν Enter+ 12 μηνο, μάλλον μπερδεύτηκε  με τη ρήτρα. Ή του έδωσαν το Enter+ και δε πρόσεξε καλά τη δέσμευση ότι είναι 12 μήνες αντί για 24.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

εκεί είναι το πρόβλημα

Και μου τόνισε η ίδια από μόνη της ότι πήρα το 0.10 χωρίς να ζητήσω κάτι εγώ. Εν τω μεταξύ επειδή ήμουν ήδη Γ1 και την ρώτησα ποτέ θα ενεργοποιηθεί, μου απάντησε, είναι ήδη ενεργοποιημενο τώρα που το καταχώρησα. Απλά μένει να κάνεις εγγραφή μόνος σου στο ebill

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.3d4766b789b3574d04ec0bfde2d3a58e.pngΕπίσης, έβγαλε να πληρώσει εγγύηση και της είπε δεν χρειάζεται.
Θα έρθει στον πρώτο λογαριασμό η εγγύηση. Στη σύμβαση γράφει το ακόλουθο.
Εγώ θυμώμουν πως την πληρώνεις εκεί και μετά στον 2ο λογαριασμό στην επιστρέφουν αν ενεργοποιήσεις πάγια εντολή με κάρτα, εκτός αν κάτι δεν θυμάμαι καλά.

Επεξ/σία από apache48

Μόλις τώρα, lazarnik είπε

Στο πάγιο; 

όχι το κόλπο είναι στο πάγιο , το πρόβλημα είναι οτι κουβέντιασε με τον υπάλληλο

η μόνη κουβέντα είναι να του πει υπέγραψε τιμοκατάλογο αλλιώς φώναξε προϊστάμενο ή φέρνω αστυνομία για καταγραφή του συμβάν της άρνησης

1 λεπτό πριν, apache48 είπε

image.png.3d4766b789b3574d04ec0bfde2d3a58e.pngΕπίσης, έβγαλε να πληρώσει εγγύηση και της είπε δεν χρειάζεται.
Θα έρθει στον πρώτο λογαριασμό η εγγύηση. Στη σύμβαση γράφει το ακόλουθο.

στο (παλιό) enter αν βάλεις πάγια εντολή σαν να θυμάμαι οτι επιστρέφεται η εγγύηση

Το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Enter είναι υπό εξέταση

3 εργάσιμες ημέρες μετά την κατάθεση του αιτήματος σας μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο ebill και σε αυτό το σημείο θα δείτε την επιβεβαίωση ότι το προϊόν έχει ενεργοποιηθεί.

Ισχύουν  οι 3 μέρες η γίνεται ποιο άμεσα?

Ελπίζω να μη χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο...

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δοκιμάζεις εγγραφή στο ebill. https://ebill.dei.gr/RegistrationUserType.aspx

Aν μπεις μέσα ενεργοποιείς ενεργοποιείς είτε το Online με 30ευρώ bonus, υποχρεωτική πάγια εντολή (θα σου ζητήσει κάρτα), υποχρεωτικό μηνιαίο λογαριασμό, υποχρεωτικό ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Είτε ενεργοποιείς το Enter με χρέωση 0.005 παραπάνω απ'το Online, έγχαρτο λογαριασμό.

Αν δε καταφέρεις να μπεις, κλείνεις ραντεβού αύριο για να βάλεις στο κατάστημα το Enter.

https://appointment.dei.gr/#section1

-------

Απορία σε όλους, τι επιλογή πατήσατε στο ραντεβού όσοι πήγατε απλά να βάλετε πρόγραμμα; Εγώ θα πατούσα είτε αλλαγή προμηθευτή είτε αλλαγή ονόματος. Μαλακία που δεν έχει ραντεβού 'άλλο ζήτημα"

Η αλλαγή γίνεται για να μην υπάρξει ρήτρα αναπροσαρμογής στους επόμενους λογαριασμούς ;

1 λεπτό πριν, korakios είπε

όχι το κόλπο είναι στο πάγιο , το πρόβλημα είναι οτι κουβέντιασε με τον υπάλληλο

η μόνη κουβέντα είναι να του πει υπέγραψε τιμοκατάλογο αλλιώς φώναξε προϊστάμενο ή φέρνω αστυνομία για καταγραφή του συμβάν της άρνησης

στο (παλιό) enter αν βάλεις πάγια εντολή σαν να θυμάμαι οτι επιστρέφεται η εγγύηση

Σε κανένα πρόγραμμα της ΔΕΗ δεν σου επιστρέφει την εγγύηση. 

1 λεπτό πριν, cmad είπε

Η αλλαγή γίνεται για να μην υπάρξει ρήτρα αναπροσαρμογής στους επόμενους λογαριασμούς ;

Ναι. Έκανες εγγραφή στο ebill ή σου βγάζει πρόβλημα στη διασταυρωση στοιχείων;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...