Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, spocky είπε

Εχω αιτηση για my home online σε αιτημα υπο εξεταση απο τις 15 Νοεμβριου με ολα τα απαραιτητα κουτακια τσεκαρισμενα στο ebill.

Επικοινωνησα μαζι τους για να μου πουν που εχει κολλησει η αιτηση και μου λενε παρε το Δεδδηε. Παιρνω Δεδδηε και μου λεει δεν εχει σταλει σε εμας αιτημα ακομα...Τι μπορω να κανω μηοως τους το λυσω εγω το θεμα γιατι απο μονοι τους δεν το βλεπω.

Τσεκαρε αν εχει αλλαξει το τελευταιο νουμερο στον αριθμο παροχης.

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, george80 είπε

Έχω στείλει τα χαρτιά για το my home online σαν φωτογραφίες σαν pdf τις υπεύθυνες δηλώσεις και έχει από την Παρασκευή που μου στέλνουν αυτοματοποιημενο email ότι δεν τα λαβανε  και να τα ξανά στείλω...τα ξανά στέλνω και ρωτάω ποιο είναι το πρόβλημα και η απάντηση είναι από το αυτοποιημενο σύστημα πάλι τι μπορεί να γίνεται λάθος?Δεν παίρνει φωτογραφιες των εγγράφων?

jpeg ή gif τα έκανες τα έγγραφα;

Ρε παιδιά σκεφτείτε λογικά. Την υπεύθυνη δηλωση στο gov δεν τη πειράζετε, ούτε καν την υπογράφετε καθώς έχει ψηφιακή υπογραφή. Τα υπόλοιπα έγγραφα μένουν pdf στη παρούσα μορφή, δεν τα εκτυπώνετε / σκανάρετε ούτε τα τραβάτε φωτογραφίες. Το Word μπορείτε να το κάνετε μετατροπή σε pdf για να τικάρετε τα κουτάκια και να συμπληρώσετε ενδείξεις με fill & sing του Acrobat. Αναλυτικά στο comment 5 Οκτωβρίου. Επίσης μαζί με όλα αυτά τα έγγραφα ξαναστείλτε ταυτότητα, λογαριασμό και πληρωμή, φώτο μετρητή για να είστε σίγουροι και στο κείμενο του mail γράφετε όνομα, ταυτότητα, αφμ. αυτά έκανα και πέρασε η αίτηση χωρίς πρόβλημα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Just now, ababa641 said:

Πως ξέρουν πόσες κιλοβατώρες είχε καταναλώσει στο προηγούμενο πρόγραμμα και πόσες στο νέο?

Λογικά το πάνε αναλογικά. Από τη στιγμή όμως που είσαι πελάτης τους και το ενεργοποιήσεις από ebill την επόμενη μέρα θα φαίνεται ενεργό 

4 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Πως ξέρουν πόσες κιλοβατώρες είχε καταναλώσει στο προηγούμενο πρόγραμμα και πόσες στο νέο?

Εχεις αλλη μια ερωτηση μετα σε στελνω πισω στα ΕΛΤΑ.

2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εχεις αλλη μια ερωτηση μετα σε στελνω πισω στα ΕΛΤΑ.

Είναι για κάποιον δικό μου...δεν θέλω να γίνει καμία στραβή και τον βάλουν με τις νέες χρεώσεις...

Είπα σε ένα ξεχασμένο γνωστό μου (ΔΕΗ Γ1Ν χωρίς ebill με μη επικαιροποιημένη ταυτότητα)... να κλείσει άμεσα ραντεβού μέσω του site, να πάει κατάστημα να υπογράψει enter. Toυ είπα όχι econtract, όχι τηλέφωνο. Aπλά πράγματα, έτσι;

Εεε δεν έβρισκε στο site πού κλέινει ραντεβού και αντί να πατήσει στο google 'ραντεβού ΔΕΗ' ή να με πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει..  πήρε τηλέφωνο τη ΔΕΗ. 🥴 Του λέει η εκπρόσωπος δε θα προλάβει σε κατάστημα επειδή γίνεται χαμός, έκανε την αίτηση τηλεφωνικά επι τόπου... του ζήτησαν και κάποια δικαιολογητικά να τα στείλει με mail.

Μου λέει κι από πάνω, να ορίστε ξεμπέρδεψα σε 10 λεπτά, τι μου έλεγες να τρέχω στο κατάστημα.

Πού να'ξερε τι τον περιμένει τώρα... καλύ τύχη του είπα.

• Thanks 1
  • Confused 2

12 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Είναι για κάποιον δικό μου...δεν θέλω να γίνει καμία στραβή και τον βάλουν με τις νέες χρεώσεις...

ok αφου ειναι για αλλον εχεις αλλες 2 προσπαθειες.

23 λεπτά πριν, ekrepali είπε

jpeg ή gif τα έκανες τα έγγραφα;

Ρε παιδιά σκεφτείτε λογικά. Την υπεύθυνη δηλωση στο gov δεν τη πειράζετε, ούτε καν την υπογράφετε καθώς έχει ψηφιακή υπογραφή. Τα υπόλοιπα έγγραφα μένουν pdf στη παρούσα μορφή, δεν τα εκτυπώνετε / σκανάρετε ούτε τα τραβάτε φωτογραφίες. Το Word μπορείτε να το κάνετε μετατροπή σε pdf για να τικάρετε τα κουτάκια και να συμπληρώσετε ενδείξεις με fill & sing του Acrobat. Αναλυτικά στο comment 5 Οκτωβρίου. Επίσης μαζί με όλα αυτά τα έγγραφα ξαναστείλτε ταυτότητα, λογαριασμό και πληρωμή, φώτο μετρητή για να είστε σίγουροι και στο κείμενο του mail γράφετε όνομα, ταυτότητα, αφμ. αυτά έκανα και πέρασε η αίτηση χωρίς πρόβλημα.

Και πως συμπληρωνω τα στοιχεία πάνω στο pdf τα κάνω edit? Και υπογραφές  δεν θέλει?

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είπα σε ένα ξεχασμένο γνωστό μου (ΔΕΗ Γ1Ν χωρίς ebill με μη επικαιροποιημένη ταυτότητα)... να κλείσει άμεσα ραντεβού μέσω του site, να πάει κατάστημα να υπογράψει enter. Toυ είπα όχι econtract, όχι τηλέφωνο. Aπλά πράγματα, έτσι;

Εεε δεν έβρισκε στο site πού κλέινει ραντεβού και αντί να πατήσει στο google 'ραντεβού ΔΕΗ' ή να με πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει..  πήρε τηλέφωνο τη ΔΕΗ. 🥴 Του λέει η εκπρόσωπος δε θα προλάβει σε κατάστημα επειδή γίνεται χαμός, έκανε την αίτηση τηλεφωνικά επι τόπου... του ζήτησαν και κάποια δικαιολογητικά να τα στείλει με mail.

Μου λέει κι από πάνω, να ορίστε ξεμπέρδεψα σε 10 λεπτά, τι μου έλεγες να τρέχω στο κατάστημα.

Μην ασχολεισαι ρε σου λεω θα βρεις τον μπελα σου.

Αστον να παραμεινει ξεχασμενος γνωστος.

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μου λέει κι από πάνω, "να ορίστε ξεμπέρδεψα σε 10 λεπτά, τι μου έλεγες να τρέχω στο κατάστημα ;;.

Πολύ καλά του είπες .. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ από όλους μας... 

Aν κάποιος ειναι σε Γ1 (χωρις ΚΟΤ αλλά χωρίς ebill) και το έχει ηδη σε πάγια εντολή μέσω τραπέζης μπορεί να κάνει ebill και να δηλώσει το homeonline? Θα του ζητήσει εξτρά να βάλει κάποια κάρτα για την πάγια εντολή; 

11 λεπτά πριν, brerakias είπε

Aν κάποιος ειναι σε Γ1 (χωρις ΚΟΤ αλλά χωρίς ebill) και το έχει ηδη σε πάγια εντολή μέσω τραπέζης μπορεί να κάνει ebill και να δηλώσει το homeonline?

Ναι αλλα πρεπει να γινει αμεσα.

Κανε εγγραφη στο ebill και ενεργοποιησε το online.

12 λεπτά πριν, brerakias είπε

Θα του ζητήσει εξτρά να βάλει κάποια κάρτα για την πάγια εντολή; 

Nαι κατα την ενεργοποιηση θα ζητηθει να δωσεις τα στοιχεια της καρτας.

• Like 1

8 λεπτά πριν, brerakias είπε

Aν κάποιος ειναι σε Γ1 (χωρις ΚΟΤ αλλά χωρίς ebill) και το έχει ηδη σε πάγια εντολή μέσω τραπέζης μπορεί να κάνει ebill και να δηλώσει το homeonline? Θα του ζητήσει εξτρά να βάλει κάποια κάρτα για την πάγια εντολή; 

Ξεκίνα πρώτα να κάνεις εγγραφή στο ebill, να δούμε αν είναι επικαιροποιημένη τη ταυτότητα σου.

Ναι μπορείς να κάνεις για  το online. Mπορείς να ενεργοποιήσεις τη πάγια εντολή απ'το site η οποία είναι χωρίς προμήθεια και να αφαιρέσεις απ'τη τράπεζα, αλλα για σιγουριά πάρει τηλέφωνο και ζήτα να συνδεθείς με το τμήμα ebill μή γίνει κάνα συστεμικό λάθος. Επίσης μπορείς να πληρώνεις τουλάχιστον 5 μέρες νωρίτερα ώστε να μηδενίζει το υπόλοιπο και να μη τραβάει ποτέ λεφτά απ'τη πάγια εντολή.

• Like 2

15 λεπτά πριν, brerakias είπε

Θα του ζητήσει εξτρά να βάλει κάποια κάρτα για την πάγια εντολή; 

Επισης θα πρεπει να τσεκαρεις και τα παρακατω:

1.Βαζεις παγια εντολη.

2.Ενεργοποιεις μηνιαιο λογαριασμο.

3.Εκδοση λογαριασμου ηλεκτρονικα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...