Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

Αν θες, βγάλε το attachment. Μπορούν να διαβαστούν τα στοιχεία πίσω από το μαυρισμα σε PDF.

Το έσβησα , σε ευχαριστώ πολύ ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ερώτηση: Αν κάποιος είναι ήδη στη ΔΕΗ και θέλει από Γ1 να πάει στο enter μέσω e-bill,  η μετάβαση γίνεται άμεσα ή πρέπει πρώτα να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση?

5 ώρες πριν, korakios είπε

αν δεν έχει ΚΟΤ , στο enter

μη δίνετε σημασία στο τι λέει προϊστάμενος , διευθυντής , υπάλληλος , όλα λόγια του αέρα είναι

ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ (για το enter)

σύμφωνα με τον κώδικα ηλεκτρικής ενέργειας (άρθρο 18 2 γ )

Θα το έκανα να το ήξερα σήμερα,γιατί τους ρώτησα που λέει την τιμή της kwh και μου είπανε στο άρθρο 2 που λέει για site της www.dei.gr!Να σου πω την αλήθεια ήμουν άυπνος και δεν την πάλευα πολύ οπότε.Ελπίζω να μην μας τα αλλάξουν μετέπειτα!Εγώ καρφίτσωσα και το φυλλάδιό τους πάνω στο συμβόλαιο που λέει για την προσφορά!

12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Λέει "Μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα"

με ηλεκτρονική αίτηση από 22/11.

Άρα θα πάω αύριο για το enter από κοντά.

Σε εμένα που έχει έρθει μήνυμα ότι προωθήθηκε ΔΕΔΔΗΕ το ίδιο λέει.

42 λεπτά πριν, aesthe_ είπε

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί στις προηγούμενες σελίδες που έχουν πάρει φωτιά, πάντως εμένα μου είπαν ότι οι τιμές του enter/online ισχύουν εφόσον ενεργοποιηθούν μέχρι αύριο και όχι μέχρι τις 2/12.

Το ίδιο μου είπαν και εμένα και το έγραψα 3 σελίδες πριν. Βασικά η ΔΕΗ έχει χάσει την μπάλα εγώ αυτό καταλαβαινω

36 minutes ago, ababa641 said:

Ερώτηση: Αν κάποιος είναι ήδη στη ΔΕΗ και θέλει από Γ1 να πάει στο enter μέσω e-bill,  η μετάβαση γίνεται άμεσα ή πρέπει πρώτα να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση?

Άμεσα

37 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Αν υπάρχει ΚΟΤ, το Online

Έχω τη σύμβαση και το όνομα είναι κομμένο, δηλαδή δεν είναι ολόκληρο. Με αυτά που γράφει ακριβώς στη σύμβαση πρέπει να κάνω εγγραφή στο ebill ή μπορώ να γράψω το ονοματεπώνυμο ολοκληρωμένο;

4 λεπτά πριν, apache48 είπε

Έχω τη σύμβαση και το όνομα είναι κομμένο, δηλαδή δεν είναι ολόκληρο. Με αυτά που γράφει ακριβώς στη σύμβαση πρέπει να κάνω εγγραφή στο ebill ή μπορώ να γράψω το ονοματεπώνυμο ολοκληρωμένο;

Όλο

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Όλο

Γράφει και το όνομα του πατέρα από δίπλα. Αυτό δε νομίζω να χρειάζεται. Γράφει πχ ΜΙΚΡ.... ΠΑΝ ΓΕΩΡΓ, δηλαδή Παναγιώτα Γεώργιος. Εγώ θα γράψω μόνο το ΜΙΚΡ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ;

Μόλις τώρα, apache48 είπε

Γράφει και το όνομα του πατέρα από δίπλα. Αυτό δε νομίζω να χρειάζεται. Γράφει πχ ΜΙΚΡ.... ΠΑΝ ΓΕΩΡΓ, δηλαδή Παναγιώτα Γεώργιος. Εγώ θα γράψω μόνο το ΜΙΚΡ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ;

To δικό σου όνομα ζητάει στο ebill, όχι του πατέρα ούτε της μητέρας ούτε της γιαγιάς.

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

To δικό σου όνομα ζητάει στο ebill, όχι του πατέρα ούτε της μητέρας ούτε της γιαγιάς.

image.png.a35110cf8fa068cc4b332af1763469f3.png
Η σύμβαση υπογράφηκε πριν λίγη ώρα γύρω στις 20:00
Δοκιμάζω ξανά αύριο; Τα στοιχεία είναι όλα σωστά και παίρνω το ανάλογο error message

Έχω στείλει τα χαρτιά για το my home online σαν φωτογραφίες σαν pdf τις υπεύθυνες δηλώσεις και έχει από την Παρασκευή που μου στέλνουν αυτοματοποιημενο email ότι δεν τα λαβανε  και να τα ξανά στείλω...τα ξανά στέλνω και ρωτάω ποιο είναι το πρόβλημα και η απάντηση είναι από το αυτοποιημενο σύστημα πάλι τι μπορεί να γίνεται λάθος?Δεν παίρνει φωτογραφιες των εγγράφων?

Εχω αιτηση για my home online σε αιτημα υπο εξεταση απο τις 15 Νοεμβριου με ολα τα απαραιτητα κουτακια τσεκαρισμενα στο ebill.

Επικοινωνησα μαζι τους για να μου πουν που εχει κολλησει η αιτηση και μου λενε παρε το Δεδδηε. Παιρνω Δεδδηε και μου λεει δεν εχει σταλει σε εμας αιτημα ακομα...Τι μπορω να κανω μηοως τους το λυσω εγω το θεμα γιατι απο μονοι τους δεν το βλεπω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...