Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Ετσι ειναι ακριβως.

Μα δεν πρόκειται να το πληρώσω , έχει την επιλογή κατάργηση από το ebill. Εννοείται συμφωνώ σε ότι λέτε ! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

sorry παιδια, (έχει ειπωθεί σίγουρα λογικά), που αναγράφει γραπτώς ότι δεν ΄χανει ΚΟΤ με το home online; κι αν έχει κατα νου κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να μην χάνεται ΚΟΤ πέρα απο ΔΕΗ;

1 λεπτό πριν, glxakias1990 είπε

0,105

καλά έκανες και ζήτησες , αλλά αν δεν είχες καταργήσει το ΚΟΤ παραμένει αυτό που σου είπα (πας στο Γ1)

ΕΚΤΟΣ αν πλέον δέχονται ΚΟΤ και στο παλιό enter (άγνωστο, έπρεπε να περιγράφεται με σαφήνεια)

κανονικά ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει το πρόγραμμα το οποίο δέχεται ΚΟΤ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, franky10 είπε

sorry παιδια, (έχει ειπωθεί σίγουρα λογικά), που αναγράφει γραπτώς ότι δεν ΄χανει ΚΟΤ με το home online; 

Ναι εχει αναφερθει 828281418239369669382828225288282 φορες.

Κι εγω στο online με ΚΟΤ ειμαι.

Επεξ/σία από HERTHAN
  • Like 1

2 λεπτά πριν, franky10 είπε

που αναγράφει γραπτώς ότι δεν ΄χανει ΚΟΤ με το home online; κι αν έχει κατα νου κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να μην χάνεται ΚΟΤ πέρα απο ΔΕΗ;

πουθενά , στα παλιά , τα enter/enter+ γράφανε καθαρά οτι αν βάλεις ΚΟΤ πέφτεις στο Γ1 (αζημίως)

το online απλά δεν έγραφε κάτι τέτοιο και παιδιά εδώ είχανε ΚΟΤ με τιμές κανονικά του online

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιταξα μολις τους καταλαγους εντερ. στον παλιο το γραφει ξεκαθαρα οτι δεν δεχεται κοτ. στον νεο λεει δεχεται

Επεξ/σία από lazarnik

1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

κοιταξα μολις τους καταλαγους εντερ. στον παλιο το γραφει ξεκαθαρα οτι δεν δεχεται κοτ. στον νεο λεει δεχεται

Ναι εχει αναφερθει και πιο πισω χθες και προχθες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, lazarnik είπε

κοιταξα μολις τους καταλαγους εντερ. στον παλιο το γραφει ξεκαθατα οτι δεν δεχεται κοτ. στον νεο λεει δεχεται

ναι γιαυτό δεν ξέρω αν άλλαξαν οι γενικοί όροι του παλιού enter

όσοι κατάργησαν το ΚΟΤ και μπήκαν enter,  καλό είναι να πάρουν (μόνο γραπτώς) απάντηση απο ΔΕΗ (ίσως καμια 10ριά) ώστε να ενεργοποιήσουν ξανά το ΚΟΤ

Επεξ/σία από korakios

Πίνω τον απογευματινό μου εσπρέσσο και διαβάζω τις τελευταίες 10σελίδες. Σας αφιερώνω τζιφάκι για σήμερα.

Whats Up Reaction GIF

26 λεπτά πριν, Ionas1 είπε

Ενοικιαστήριο δεν μου ζήτησαν...δεν ανέφεραν κάπου...σε ποια περίπτωση το ζητάνε;

Αλλαγή παρόχου κάνω προς ENTER.

Προβλέπεται να στείλουν πάλι mail να ζητάνε και μισθωτήριο;

Και πώς θα καταλάβουν ότι νοικιάζω;

20 λεπτά πριν, korakios είπε

αν είσαι ο ενοικιαστής

Ενοικιαστήριο ζητάνε ΜΟΝΟ το ξαναλέω ΜΟΝΟ αν ο αριθμός παροχής είναι στα στοιχεία του ιδιοκτήτη και όχι του ενοικιαστή που κάνει την αίτηση για πρόγραμμα.

Αν το ρολόι ήταν όνομα του ενοικιαστή είτε από άλλο πάροχο είτε από Γ1 δεν ζητάνε κανένα δικαιολογητικό τέτοιο.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ greekfragma 😃

Από τη στιγμή που υπέγραψα Υπεύθυνη Δήλωση όπου αναφέρω ότι

συμφωνώ να συναφθεί συμβόλαιο προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τη ΔΕΗ στο όνομά μου, για τον αριθμό παροχής Χ που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο ευρισκόμενο στη διεύθυνση Υ, του οποίου κάνω χρήση,

ποιο το νόημα του ενοικιαστηρίου, που δεν το ζήτησαν κιόλας? (σε ηλεκτρονική αίτηση πάντα)

Επεξ/σία από Ionas1

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

Ενοικιαστήριο ζητάνε ΜΟΝΟ το ξαναλέω ΜΟΝΟ αν ο αριθμός παροχής είναι στα στοιχεία του ιδιοκτήτη και όχι του ενοικιαστή που κάνει την αίτηση για πρόγραμμα.

Αν το ρολόι ήταν όνομα του ενοικιαστή είτε από άλλο πάροχο είτε από Γ1 δεν ζητάνε κανένα δικαιολογητικό τέτοιο.

ωραίος :) (δεν έχω reactions)

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...