Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μα καταλαβα οτι καμια βλακεια εκαναν κανονικα ολες με 0.0069 επρεπε να πανε και μετα στο τελος οτι βγει με την παραπανω κλιμακα.

Εγώ τώρα τι πρπει να περιμένω στον εκκαθαριστικό πες μου λίγο αν μπορείς 

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εγώ τώρα τι πρπει να περιμένω στον εκκαθαριστικό πες μου λίγο αν μπορείς 

Πρωτα θελω να μου πεις ποιος εναντι ειναι. Γιατι ερχονται 3 εναντι στη σειρα και μετα εκκαθαριστικος. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρωτα θελω να μου πεις ποιος εναντι ειναι. Γιατι ερχονται 3 εναντι στη σειρα και μετα εκκαθαριστικος. 

Ο τελευταίος φίλε. Ήρθε 65,143 και 153 ο τελευταίος. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Ο τελευταίος φίλε. Ήρθε 65,143 και 153 ο τελευταίος. 

Αρα ο επομενος ειναι εκκαθαριστικος αφου σου εχουν ερθει 3 εναντι. Εκει θα γινει η σουμα οι πρωτες 1600 μερας και οι πρωτες 1600 νυχτας θα πανε x 0.0069 στο ΥΚΩ οι επομενες 400 με 0.015 και 0.05 και οι επομενες 0.05 και 0.085 για της μερας. Οι υπολοιπες KW ειναι σταθερης τιμης μονο στην ΥΚΩ αλλαζουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αρα ο επομενος ειναι εκκαθαριστικος αφου σου εχουν ερθει 3 εναντι. Εκει θα γινει η σουμα οι πρωτες 1600 μερας και οι πρωτες 1600 νυχτας θα πανε x 0.0069 στο ΥΚΩ οι επομενες 400 με 0.015 και 0.05 και οι επομενες 0.05 και 0.085 για της μερας. Οι υπολοιπες KW ειναι σταθερης τιμης μονο στην ΥΚΩ αλλαζουν.

Αυτό ίσχυε από πάντα Η έγινε τώρα ; 

Στην ουσία μιλάμε για έκπτωση δυνατή. 

Η καταλάβα λάθος ; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Αυτό ίσχυε από πάντα Η έγινε τώρα ; 

Στην ουσία μιλάμε για έκπτωση δυνατή. 

Η καταλάβα λάθος ; 

Για το myhome enter που ειμαστε ισχυουν τα παρακατω. Δεν θυμαμαι αν παλιοτερα πηγαιναν ολες οι kw με τον μεγαλυτερο συντελεστη. Τωρα πανε 1600 με 0.0069 400 με 0.05 και οι υπολοιπες 0.085 για της μερας και 0.0069 0.0150 και 0.030 για της νυχτας. Η KW ειναι σταθερη στα 10.50 και 0.789 της νυχτας. Δημος ερτ ειναι ταριφα και 0kw να καψεις θα τα πληρωσεις. 

Screenshot-1.png

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Για το myhome enter που ειμαστε ισχυουν τα παρακατω. Δεν θυμαμαι αν παλιοτερα πηγαιναν ολες οι kw με τον μεγαλυτερο συντελεστη. Τωρα πανε 1600 με 0.0069 400 με 0.05 και οι υπολοιπες 0.085 για της μερας και 0.0069 0.0150 και 0.030 για της νυχτας. Η KW ειναι σταθερη στα 10.50 και 0.789 της νυχτας. Δημος ερτ ειναι ταριφα και 0kw να καψεις θα τα πληρωσεις. 

Screenshot-1.png

Οπότε οκ συμφέρει αυτό το πρόγραμμα στην περίπτωση μου... Δεν το ήξερα για αυτές τις χρεώσεις. 

Να σαι καλά. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Οπότε οκ συμφέρει αυτό το πρόγραμμα στην περίπτωση μου... Δεν το ήξερα για αυτές τις χρεώσεις. 

Να σαι καλά. 

Ναι οι κλιμακες πανε αναλογικα σιγουρα σε συμφερει εφοσον καις πολυ. Δεν γνωριζω αν στις αλλες εταιριες αν περασεις τις 2000kw πανε και οι πρωτες 2000kw με την μεγαλη κλιμακα. 

Εσυ δηλαδη αν καψεις 3200kw απο τα οποια 1600 μερας και 1600 νυχτας θα πανε ολες με τον χαμηλο συντελεστη. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι οι κλιμακες πανε αναλογικα σιγουρα σε συμφερει εφοσον καις πολυ. Δεν γνωριζω αν στις αλλες εταιριες αν περασεις τις 2000kw πανε και οι πρωτες 2000kw με την μεγαλη κλιμακα. 

Εσυ δηλαδη αν καψεις 3200kw απο τα οποια 1600 μερας και 1600 νυχτας θα πανε ολες με τον χαμηλο συντελεστη. 

Τέλεια μόλις έρθει ο νέος λογαριασμός θα ανεβάσω να μου πεις την άποψή σου... 

Ελπίζω να μην με φάνε. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τέλεια μόλις έρθει ο νέος λογαριασμός θα ανεβάσω να μου πεις την άποψή σου... 

Ελπίζω να μην με φάνε. 

Δεν τρωνε κανεναν μην ανησυχεις. Οσες KW θα καψεις τοσες θα σε βαλουν. Βαλε και παγια εντολη εχει 2% εκπτωση θα σε συμφερει και θα περνεις και σιγουρα και το 5% εκπτωση συνεπειας στον πρωτο εναντι μετα τον εκκαθαριστικο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Δεν τρωνε κανεναν μην ανησυχεις. Οσες KW θα καψεις τοσες θα σε βαλουν. Βαλε και παγια εντολη εχει 2% εκπτωση θα σε συμφερει και θα περνεις και σιγουρα και το 5% εκπτωση συνεπειας στον πρωτο εναντι μετα τον εκκαθαριστικο.

Θα βάλω οκ. Μπορώ να το κάνω μόνος αυτό με την πάγια εντολή από το κινητό; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Θα βάλω οκ. Μπορώ να το κάνω μόνος αυτό με την πάγια εντολή από το κινητό; 

Απο το κινητο δεν ξερω μπες απο υπολογιστη ειναι υποθεση 2 λεπτων. Τραβανε τα χρηματα τελευταια μερα πριν να ληξει ο λογαριασμος.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απο το κινητο δεν ξερω μπες απο υπολογιστη ειναι υποθεση 2 λεπτων. Τραβανε τα χρηματα τελευταια μερα πριν να ληξει ο λογαριασμος.

Οκ θα το φτιάξω σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Μιλάμε σε ένα μήνα πρώτα ο Θεός. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Οκ θα το φτιάξω σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Μιλάμε σε ένα μήνα πρώτα ο Θεός. 

Υγεια ολα τα αλλα βολευονται μην αγχωνεσαι. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκιναμε απο -116,ο προηγουμενος ηταν εναντι(που ειχε μπει η εκπτωση) για αυτο η διαφορα.

1313.png

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...