Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, korakios είπε

μπαίνεις στο enter , τέλος

Δεν είπα οτι δεν θα μπω.. αλλα επειδή θα κανω αλλαγή ονόματος και Enter, θα χρειαστεί και νεο ebill κτλ
Για τσεκαρισμα το λεω. 
ΦΦΦΦΦΦφφφ κατα τις 11:00 θα σας εχω νεα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σήμερα που μου έστειλαν πως προωθήσαν την αίτηση μου στη ΔΕΔΔΗΕ, (αλλαγή ονόματος+homeonline),θα το προλάβουμε λέτε??

Μόλις τώρα, nikolas_kriti είπε

Παιδιά σήμερα που μου έστειλαν πως προωθήσαν την αίτηση μου στη ΔΕΔΔΗΕ, (αλλαγή ονόματος+homeonline),θα το προλάβουμε λέτε??

θεωρητικά ήδη είσαι , το τι θα κάνει η ΔΕΗ άγνωστο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Πιστεύω ναι,  είσαι τυχερός. Να έχεις το νου σου συνέχεια στο ebill... αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένα, ενεργοποίησε πάγια εντολή, μηνιαίο λογαριασμό, ηλεκτρονικό λογαριασμό. Αν απενεργοποιηθεί κάτι απ'όλα αυτά ξαναενεργοποίησε τα.

Αν έχεις κωδικούς από παλιά στο ebill, κάνε login. Αν ήσουν παλιά πελάτης ΔΕΗ και δεν είχες ebill, δοκίμασε να κάνεις εγγραφή με τον κωδικό εταίρου που είχες παλιά. Αν είσαι πελάτης ΔΕΗ 1η φορά, πάρε αύριο τηλέφωνο να σου δώσουν κωδικό εταίρου.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

24 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Tσέκαρα τους λογαριασμούς μου... ίδιο κωδικό εταίρου έχω με παλιά. Δε νομίζω όμως να σε αφήσει να κάνεις τώρα εγγραφή γιατί δεν έχεις καμία ενεργή παροχή.

Αλλά και πάλι για σένα δεν αλλάζει κάτι... πρέπει να πας κατάστημα για Enter.

Αν πάει όμως και κάνει το Γ1 θα εμφανιστεί κανονικά στο παλιό του e-bill ώστε στην συνέχεια να κάνει το ΔΕΗ online πρόγραμμα. Σωστά; 

2 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Σε ιδιο θεμα 
23/11 μου εστειλαν το email οτι προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ,

24/11 ειχα νεο ebill με υπο εξέταση το online

27/11 μπενω στο ebill και γραφει " το Online ειναι ενεργοποιημένο εως 23/11/2023"

Ελπίζω να βοήθησα. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, korakios είπε

θεωρητικά ήδη είσαι , το τι θα κάνει η ΔΕΗ άγνωστο

Αυτό το θεωρητικά είναι που τρομάζει....

Από ότι έχω δει και σε άλλα ποστ "ενεργοποίηση" εννοούν και από ΔΕΗ και απο ΔΕΔΔΗΕ..!! Γενικά ξέρουμε πόσο χρόνο παίρνει απο την στιγμή που θα τα στείλουν στη ΔΕΔΔΗΕ?

Από ότι έχω δει και σε άλλα ποστ "ενεργοποίηση" εννοούν και από ΔΕΗ και απο ΔΕΔΔΗΕ..!! Γενικά ξέρουμε πόσο χρόνο παίρνει απο την στιγμή που θα τα στείλουν στη ΔΕΔΔΗΕ?

άγνωστο, εξαρτάται υπάλληλο ΔΕΗ , περιοχή , υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ

• Sad 1

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πιστεύω ναι,  είσαι τυχερός. Να έχεις το νου σου συνέχεια στο ebill... αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένα, ενεργοποίησε πάγια εντολή, μηνιαίο λογαριασμό, ηλεκτρονικό λογαριασμό. Αν απενεργοποιηθεί κάτι απ'όλα αυτά ξαναενεργοποίησε τα.

Αν έχεις κωδικούς από παλιά στο ebill, κάνε login. Αν ήσουν παλιά πελάτης ΔΕΗ και δεν είχες ebill, δοκίμασε να κάνεις εγγραφή με τον κωδικό εταίρου που είχες παλιά. Αν είσαι πελάτης ΔΕΗ 1η φορά, πάρε αύριο τηλέφωνο να σου δώσουν κωδικό εταίρου.

έχω κωδικό εταίρου,είναι στο όνομα του πατέρα μου,αλλά λόγω στρατιωτικών ταυτοτήτων, δεν μπορώ να συνδεθώ  στο δικό του ebill...Αύριο όπως και να χει θα πάρω τηλ,να τους ψαρώσω ποια ταυτότητά φαίνεται και θα κάνω ebill!!!

3 λεπτά πριν, korakios είπε

άγνωστο, εξαρτάται υπάλληλο ΔΕΗ , περιοχή , υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ

Κλάφτα Χαράλαμπεεεε!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

έχω κωδικό εταίρου,είναι στο όνομα του πατέρα μου,αλλά λόγω στρατιωτικών ταυτοτήτων, δεν μπορώ να συνδεθώ  στο δικό του ebill...Αύριο όπως και να χει θα πάρω τηλ,να τους ψαρώσω ποια ταυτότητά φαίνεται και θα κάνω ebill!!!

Κλάφτα Χαράλαμπεεεε!!!

Πρέπει να τον ρωτήσεις πότε έβαλε την παροχή (δεκατία 80s?) να θυμηθεί τι ταυτότητα είχε δηλώσει τότε.

Ή βγάλε εξουσιοδότηση να πας σε κατάστημα να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων, γιατί μέσω πλατφόρμας μπορεί να αργήσει. https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/diorthwsi-proswpikwn-stoixeiwn-sto-logariasmo

Επεξ/σία από ekrepali

Έχω στείλει όλα τα έγγραφα για αλλαγή παρόχου από ηρων σε online με υπογραφές κτλ στο econtract από τις 19/11 πήρα απάντηση επιβεβαίωσης στο mail ότι τα έλαβαν  αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια ειδοποίηση ότι έχει γίνει προώθηση στη ΔΕΔΔΗΕ 

Τι προτείνετε να κάνω; 
Να περιμένω επειδή έχω ήδη υπογράψει και άρα έχω κλειδώσει τις χρεώσεις που θα ισχύουν μέχρι τις 2-12 ή 
Να πάω αύριο από ένα κατάστημα να κάνω επιτόπου το enter κι αν γίνει έτσι προλαβαίνω τις χρεώσεις που θα ισχύουν έως τις 2/12; 

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Πρέπει να τον ρωτήσεις πότε έβαλε την παροχή (δεκατία 80s?) να θυμηθεί τι ταυτότητα είχε δηλώσει τότε.

Ή βγάλε εξουσιοδότηση να πας σε κατάστημα να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων, γιατί μέσω πλατφόρμας μπορεί να αργήσει. https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/diorthwsi-proswpikwn-stoixeiwn-sto-logariasmo

το έκανα κι αυτό!!!!Έχει αλλάξει 5-6 ταυτότητες λόγω αναβαθμίσεων και δεν θυμαται!!!

Θα πάει ο ίδιος αύριο απο τη ΔΕΗ!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, korakios είπε

αν μας τα κάνετε τσουρέκια και οι 2 θα κάνω αναφορές

για εξήγησε μας λίγο ρε κοράκιε μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος, αν κάποιος κάνει κάνει αίτηση μέσω του σιτε της δεη αύριο δευτέρα, μαζεύοντας όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθεί όλο το εγχείρημα σε 3 εργάσιμες ; 
Αναφέρει για πελάτες που έχουν "ενεργοποιήσει το προϊόν μέχρι 2/12", και όχι για νέες αιτήσεις. Θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί μέχρι τότε.

Εγώ, αρχές νοέμβρη έκανα την αίτηση στο σιτε, μετά από 4 μέρες με πήραν τηλ για να ξανακάνουμε την αίτηση τηλεφωνικά μαζί με την υπάλληλο, μετά από άλλες 4 μέρες ήρθαν τα συμβόλαια στο εμαιλ τα οποία υπέγραψα, ύστερα από 2 ημέρες ήρθε απαντητικό εμαιλ ότι έλαβαν τα συμβόλαια και 2 24ωρα μετά ενεργοποιήθηκε το online.

Ευτυχώς πρόλαβα την δικιά μου παροχή και την γύρισα σε online αλλά δυστυχώς έχω άλλες 6 παροχές από λοιπούς συγγενείς που δε πρόλαβα γιατί καθυστερούσαν να μου ετοιμάσουν τα δικαιολογητικά που χρειαζόταν..

Δεν έχω κάποια κακία ή συμφέρον από κάτι, αλλά αυτοί που ακόμα δεν έχουν κάνει αίτηση, νομίζω πως δεν υπάρχει ελπίδα να προλάβουν τις τιμές κάτω του 10λεπτου..

Επεξ/σία από KenJiNx

το έκανα κι αυτό!!!!Έχει αλλάξει 5-6 ταυτότητες λόγω αναβαθμίσεων και δεν θυμαται!!!

Θα πάει ο ίδιος αύριο απο τη ΔΕΗ!!!!

Kαι την ημερομηνία γέννησης να επικαιροποιήσει... μπορεί να μην είναι καθόλου περασμένη στο σύστημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...