Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Στο ebill μου εμφανίζει ως τελευταία ένδειξη την ίδια που έστειλα εγώ με ημ/νία 21/10. Άρα δεν ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ ενώ μου λέει πως είναι ενεργό το online μέχρι 2/11/2023. Οπότε έχει γίνει η μετάβαση. Eκτός κι αν πήρε μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ αλλά δεν την βγάζει στο ebill.

Δήθεν μέτρησαν... είναι σύνηθες φαινόμενο και αρκετά επικίνδυνο για φουσκωμένους λογαριασμούς. Γιατί αν ερχόταν ο ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένη καταμέτρηση στις 5/11, θα χρεωνόσουν όλες τις κιλοβατώρες από 22/10 ως 4/11 σε περίοδο 2 ημερών και θα πλήρωνες φουσκωμένα ΥΚΩ. Ή θα έχανες το ΚΟΤ για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

korakios , ekrepali , HERTHAN , & λοιπά παλληκάρια , τι τραβάτε εδώ και 4 μέρες... Σε κάθε ΣΕΛ. να εξηγείς τα απλά με συντομο+περιεκτικό τρόπο , όμως ο καθένας να ρωτάει ξανά + ξανά τα αυτονόητα , που έχουν απαντηθεί 7εκ.φορές & οι περισσότεροι να μην κατανοούν τι είναι: το ΚΟΤ, το Online , το Εnter , να ψάχνουν πρόγραμμα με ονομασία : myhome (σκετο) , διάφοροι "κομήτες" να δηλώνουν ότι υπάρχουν Ρήτρες σε : online & enter , να προσπαθείς να κάνεις μάθημα excel ... Ένας κακός χαμός ...   *

*27 Νοέ 2021 =  354 αναρτήσεις

• Like 2
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να πω κάτι τρελό?

όταν άλλαξα στο πατρικό από δεη σε watt n wolt (χρόνια τώρα) το 01 έγινε 02 στη watt n wolt

το σπίτι που νοικιάζω είναι φοιτητικό (αν και δεν είμαι φοιτητής) και αυτός που το έχει το έχει νοικιάσει πολλές φορές και έχουν γίνει τουλάχιστον 3 φορές μου είπε αλλαγή παρόχου.

μήπως το 04 δηλώνει ότι έχει αλλάξει 4 παρόχους η παροχή αυτή και τώρα που επιστρέφει στη δεή πέφτει ο αριθμός στο 3?

μπορεί να λέω μακακιες.

όσον αφορά τη μέτρηση που θα πάρει ο δεδδηε, δεν θα την πάρει, μου είχε το συμβόλαιο τμήμα να καταχωρήσω ενδείξεις μετρητή, όπως και έκανα και για να τους προλάβω επισύναψα και φωτογραφία μετρητή. (τι έδειχνει απόψε ο μετρητής που συμπλήρωσα το συμβόλαιο)

Επεξ/σία από baladisk

Μόλις τώρα, baladisk είπε

να πω κάτι τρελό?

όταν άλλαξα στο πατρικό από δεη σε watt n wolt (χρόνια τώρα) το 01 έγινε 02 στη watt n wolt

το σπίτι που νοικιάζω είναι φοιτητικό (αν και δεν είμαι φοιτητής) και αυτός που το έχει το έχει νοικιάσει πολλές φορές και έχουν γίνει τουλάχιστον 3 φορές μου είπε αλλαγή παρόχου.

μήπως το 04 δηλώνει ότι έχει αλλάξει 4 παρόχους η παροχή αυτή και τώρα που επιστρέφει στη δεή πέφτει ο αριθμός στο 3?

μπορεί να λέω μακακιες.

Όχι, παλιά είχα ΔΕΗ 02, τώρα που γύρισα έχω 04. Έκανε λάθος η υπάλληλος, πάρε τηλ να το διευκρινίσεις.

Για το άλλο που ανέφερες, όταν γίνεται αλλαγή ονόματος και ο πάροχος παραμένει ίδιος μπαίνει 12ο ψηφίο το οποίο αφορά μόνο τον πάροχο, όχι τον ΔΕΔΔΗΕ. Δηλαδή 03 1, 03 2, 03 3 κλπ.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά. 

Μπήκα (ελπίζω) στο συγκεκριμένο πρόγραμμα της ΔΕΗ. Αλλά έχω μία βασική απορία. Τώρα τι κάνω;

Έκανα αίτηση για νέο συμβόλαιο (ήταν μετατροπή από άλλο όνομα), εξέδωσα τις Υ.Δ. και μου απάντησαν ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και "έχει προωθηθεί εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ". Αυτό έγινε πριν... 20 μέρες, ενώ από τότε δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.

Περιμένω απλά λογαριασμό στο email μου, όταν εκδωθεί ο επόμενος; Πρέπει να εγγραφώ στο e-bill, ώστε να δω το λογαριασμό; Αν ναι, πως, αφού δεν γνωρίζω τον κωδικό εταίρου ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

ekre απο την στιγμη που ειπε οτι αλλαξε το ψηφιο εχει γινει η αλλαγη.

Μηπως καταλαβα κατι λαθος?

Ναι. Έχει W&W 04, η ΔΕΗ έγραψε στην αίτηση 03. Σήμερα παρέλαβε με email την αίτηση και τη προώθησε.

Στο ΥΔΕ γράφει 04, αφού ακόμα είναι W&V.

Επεξ/σία από ekrepali

1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Μπήκα (ελπίζω) στο συγκεκριμένο πρόγραμμα της ΔΕΗ. Αλλά έχω μία βασική απορία. Τώρα τι κάνω;

Έκανα αίτηση για νέο συμβόλαιο (ήταν μετατροπή από άλλο όνομα), εξέδωσα τις Υ.Δ. και μου απάντησαν ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και "έχει προωθηθεί εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ". Αυτό έγινε πριν... 20 μέρες, ενώ από τότε δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.

Περιμένω απλά λογαριασμό στο email μου, όταν εκδωθεί ο επόμενος; Πρέπει να εγγραφώ στο e-bill, ώστε να δω το λογαριασμό; Αν ναι, πως, αφού δεν γνωρίζω τον κωδικό εταίρου ; 

Ξεκιναω με την πρωτη ερωτηση γιατι δεν υπαρχει και πολυ νοημα και μετα συνεχιζουν οσοι εχουν υπομονη.

Σε ποιο συγκεκριμενο προγραμμα απ'ολα μπηκες?

3 λεπτά πριν, Haldol είπε

"έχει προωθηθεί εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ". Αυτό έγινε πριν... 20 μέρες, ενώ από τότε δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση.

20 μέρες και δεν τους πήρες ένα τηλέφωνο; Κάλεσε και ρώτα τους.

Επειδή γίνετε τις πόπης τις τελευταίες μέρες να ρωτήσω κάτι τελευταίο .
'Έκανα σήμερα την myHome Online ενεργοποίηση και είναι σε επεξεργασία.
Εχει ο ιδιοκτήτης ΚΟΤ Α αν γίνει η ενεργοποίηση μέχρι τέλος του μήνα τι χρεώσεις θα έχει και τι χρεώσεις αν γίνει μετά τη λήξη της προσθεσμίας ?
Γιατι είδα απο 0,096 θα πάει 0,17000 μην απο κέρδος απο ΚΟΤ Α + myHome Online βγεί στο τέλος ποιο ακριβό .
Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ναι. Έχει W&W 04, η ΔΕΗ έγραψε στην αίτηση 03. Σήμερα παρέλαβε με email την αίτηση και τη προώθησε.

Στο ΥΔΕ γράφει 04, αφού ακόμα είναι W&V.

ok λογικο να μπερδευτω....ειναι σαν την ΚΥΑ οπου μετα περιμενεις να βγει διευκρινιστικη.

Επεξ/σία από HERTHAN

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Ξεκιναω με την πρωτη ερωτηση γιατι δεν υπαρχει και πολυ νοημα και μετα συνεχιζουν οσοι εχουν υπομονη.

1) Σε ποιο συγκεκριμενο προγραμμα απ'ολα μπηκες?

Να βάλω και το 2ο ερώτημα 😝

2) https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Τσέκαρε τον αριθμό παροχής. Έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο, ή είναι ίδιο με τον παλιό σου πάροχο;

1 λεπτό πριν, Ionas1 είπε

20 μέρες και δεν τους πήρες ένα τηλέφωνο; Κάλεσε και ρώτα τους.

Απεύχομαι τη στιγμή που θα χρειαστεί να καλέσω στο τηλέφωνο δημόσια υπηρεσία, αλλά ναι, μάλλον είναι καλή ιδέα.

2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σε ποιο συγκεκριμενο προγραμμα απ'ολα μπηκες?

Online. Sorry, my bad. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, lazarnik είπε

1.jpg.f799bc76e702e009f587b92e27f17eb3.jpg

Προσοχή μή γράφονται ανακρίβιες...

1) Όσοι είναι ήδη πελάτες ΔΕΗ Γ1/Γ1Ν μπορούν μέσω του Ebill να ενεργοποιήσουν ως 2/12 το Online ή το Enter. Μάλιστα το τωρινό Online συνδιάζεται με ΚΟΤ, δηλαδή 0.095 - ΚΟΤ.

Όσοι έρχονται από άλλο πάροχο προλαβαίνουν να υπογράψουν το Enter σε κατάστημα αλλά αν έχουνε ενεργοποιημένο ΚΟΤ θα τους πετάξει αυτόματα στο απλό Γ1 με ρήτρα αναπροσαρμογή. Οπότε πρέπει να ακυρωθεί το ΚΟΤ στο ΗΔΙΚΑ πριν υπογράψετε το Enter.

2) Εγγυημένη τιμή μόνο για 6 μήνες σύμφωνα με τον Κώδικα Προμήθειας (νόμος του κράτους). Μετά όλοι πάροχοι έχουν δικαίωμα αναπροσαρμογής όρων (εφαρμογή ρήτρα αναπροσαρμογής) ή αναπροσαρμογής τιμών. Για αναπροσαρμογή όρων πρέπει να ειδοποιήσουν 30 μέρες νωρίτερα, ενώ για αναπροσαρμογή τιμών μπορούν να ειδοποιήσουν στον επόμενο λογαριασμό που ακολουθεί την αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση αν γίνουν αλλαγές, υπάρχει δικαίωμα αλλαγής προγράμματος ή παρόχου αζημίως.

Όλο αυτό γίνεται για 6 μήνες, να γλυτώσει ο κόσμος τη ρήτρα αναπροσαρμογής... μετά θέλει ξανά ψάξιμο.

Επεξ/σία από ekrepali

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...