Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

έγιναν αλλαγές και έβαλα τις νέες τιμές , στο πεδίο "Το Πρόγραμμά σας" είναι το παλιό online

Στο enter+ το πάγιο είναι 2,75 ευρώ στους πρώτους 6 μήνες και 5,5 ευρώ στους υπόλοιπους 6. Άρα 2,75*6+5.5*6=49,5 ευρώ τον χρόνο, όχι 66.

• Like 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giochousm είπε

Θα ειδοποιήσω και άλλα απολωλότα πρόβατα να επιστρέψουν στη ΔΕΗ. Εάν προλάβουν.....

Μην κανεις τιποτα γιατι θα φας πολυ ξυλο αν γινει η στραβη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vsk είπε

Στο enter+ το πάγιο είναι 2,75 ευρώ στους πρώτους 6 μήνες και 5,5 ευρώ στους υπόλοιπους 6. Άρα 2,75*6+5.5*6=49,5 ευρώ τον χρόνο, όχι 66.

στις τελικές δε βάζω τυχών δώρα και προσφορές . Πχ και στο online δεν έχω το τα 30€ δώρο

τα γράφω φυσικά στα σχόλια

• Thanks 1
Δημοσ.

Με την τιμη στο online να πηγαινει απο 0,096 σε 0,17 αν βαλεις τις επιδοτησεις απο το κρατος κλπ στο Γ1 και την  εκπτωση 30% στην κιλοβατωρα που βγαινει στα 0,077 μηπως πανω κατω τα ιδια βγαινουν πλεον στο τελος?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, κατά την ενεργοποίηση της πιστωτικής κάρτας δε μου ήρθε OTP για την επιβεβαίωση, παρόλα αυτά η κάρτα φαίνεται να έχει περαστεί ως τρόπος πληρωμής; έτυχε σε άλλον το ίδιο; να ανησυχήσω; :P

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giochousm είπε

Καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια για τα φύλλα excel! Είμαι πελάτης ΔΕΗ ανέκαθεν Γ1Ν Οικιακό Τιμολόγιο, εάν επιλέξω τώρα μέσα απο την σελίδα e bill το πρόγραμμα myHome Enter θα προλάβω να εξασφαλίσω τις νέες τιμές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είμαι ακριβώς στη ίδια φάση για το Enter. Παρακολουθώ το θέμα για ημέρες αλλα δεν έχω ξεκαθαρίσει κάθε πότε θα εκδίδεται λογαρισμός και αν θα είναι έναντι ή εκκαθαριστικός.

Θα πρέπει κάθε μήνα να στέλνω εγώ μετρήσεις; Η θα έρχονται να μετράνε ανά δίμηνο και στο μεσοδιάστημα  θα στέλνω εγώ μετρήσεις; Στο site της ΔΕΗ δεν μπορώ να εντοπίσω πουυθενά αυτές τις πληροφορίες.

Θα ήταν πολύ βολικό πάντως να ερχόταν ο λογαριασμός κάθε δίμηνο (όπως στ Γ1Ν) και να μη χρειάζεται να μπλέκουμε εμείς με μετρήσεις. 😇

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas_teach είπε

Είμαι ακριβώς στη ίδια φάση για το Enter. Παρακολουθώ το θέμα για ημέρες αλλα δεν έχω ξεκαθαρίσει κάθε πότε θα εκδίδεται λογαρισμός και αν θα είναι έναντι ή εκκαθαριστικός.

μηνιαίος (νομίζω) , αν δε δίνεις ένδειξη έναντι

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostas_teach είπε

Αυτοί κάθε πότε περνάνε για μέτρηση;

δεν περνάνε , ο ΔΕΔΔΗΕ περνά , είναι προκαθορισμένο ανα περιοχή , το γράφει και ο λογαριασμό σου

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kostas_teach είπε

Αυτοί κάθε πότε περνάνε για μέτρηση

Λεει πάνω πάνω Επόμενη καταμέτρηση , νομίζω τώρα είναι για αρχές Δεκ. 

Επεξ/σία από franky10
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ant_ είπε

Με την τιμη στο online να πηγαινει απο 0,096 σε 0,17 αν βαλεις τις επιδοτησεις απο το κρατος κλπ στο Γ1 και την  εκπτωση 30% στην κιλοβατωρα που βγαινει στα 0,077 μηπως πανω κατω τα ιδια βγαινουν πλεον στο τελος?

1. η επιδότηση παντα είναι μικρότερη της ρήτρας μέχρι τώρα

2 αφορά ορισμένη χρονική περίοδο

3. καλύπτει <300kw/μήνα

4. κατέβασε το excel που έχω νέες τιμές και θα καταλάβεις :)

1 λεπτό πριν, billyst είπε

Οχι είναι ζενίθ 

πάει στο κατάστημα και υπογράφει το enter κατευθείαν . Ζητάς απαραίτητα να επισυνάψουν και τον τιμοκατάλογο στο συμβόλαιο

Δημοσ.

Μαυτα και Μαυτα έχουμε ξεχάσει κορονοιους και BF. Που είναι το παλιό το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ που ήτανε ντροπή να ρωτάς πόσο ρεύμα πληρώνω 😅

Δημοσ.
19 ώρες πριν, korakios είπε

γιατί σήμερα δεν μπορείς ?

ok Σωστο!

Μετα τους 24 μηνες τι ισχυει?

Αλλη μια ερωτηση: 

Είμαι στο Γ1. Έχω κατανάλωση λίγο πάνω από 3000 το χειμώνα (4μηνο) και περίπου 1400 το καλοκαίρι (4 μηνο). Μπορεις να μου κανεις υπολογισμο τι κερδος θα εχω με το νεο προγραμμα? Ευχαριστω και με συγχωρεις για τις πολλες ερωτησεις..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν περνάνε , ο ΔΕΔΔΗΕ περνά , είναι προκαθορισμένο ανα περιοχή , το γράφει και ο λογαριασμό σου

3 λεπτά πριν, franky10 είπε

Λεει πάνω πάνω Επόμενη καταμέτρηση , νομίζω τώρα είναι για αρχές Δεκ. 

Άρα κάθε 4 μήνες όπως στο Γ1Ν...

Στο online σε πετάει από το πρόγραμμα αν δεν πληρώσεις αυστηρά μέχρι την ημερομηνία εξόφλησης.

Ξέρουμε στο enter πότε σε πετάνε εκτός;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...