Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, parlapipas25 είπε

Παιδιά το online να ρισκάρω να το κάνω τώρα; Πόσες καιρό θέλει να ολοκληρωθεί; Άμα είναι να μην πάω στο κατάστημα.

κανένα δε γίνεται μέσω internet (εκτός φυσικά αν έχεις Γ1 ήδη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

27 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε

Απο 1/1/22 θα εφαρμοστούν σε όλους οι νέες τιμες δυστυχώς..

Είδα το έγγραφο…

Και για ποιο λόγο κάνουν διαχωρισμό στα τιμολόγια πριν και μετά την 2/12 στο site; Για τον ένα μήνα που μένει μέχρι την 1/1;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Στη σύμβαση που μου είχε έρθει εδώ και μέρες δεν αναγράφει πουθενά τις τιμές / kWh σε καμία παράγραφο. Είναι έτσι σε όλους; MyHomeOnline είναι.
image.png.746e08ba84b799cb08e2800c37c760fe.png

Επεξ/σία από apache48

4 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Και για ποιο λόγο κάνουν διαχωρισμό στα τιμολόγια πριν και μετά την 2/12 στο site; Για τον ένα μήνα που μένει μέχρι την 1/1;

αλλάζει φάση ο Ερμής και επηρεάζονται τα άλλα ζώδια

3 λεπτά πριν, apache48 είπε

Καλησπέρα. Στη σύμβαση που μου είχε έρθει εδώ και μέρες δεν αναγράφει πουθενά τις τιμές / kWh σε καμία παράγραφο. Είναι έτσι σε όλους; MyHomeOnline είναι.
image.png.746e08ba84b799cb08e2800c37c760fe.png

ναι δυστυχώς μιας και κανένας δεν ασχολήθηκε να ενημερώσει αρμόδιες αρχές για την παράβαση

• Like 3

7 λεπτά πριν, korakios είπε

τα ξανάπαμε

ξηλώνεις ΚΟΤ βάζεις enter επιτόπου

αφήνεις ΚΟΤ ρισκάρεις με Γ1 ebill και online

Αρα με το enter θα έχω ένα κανονικό λογαριασμό χωρίς ρήτρα με 10 λεπτα χρέωση την κιλοβατώρα, αλλά και όλα τα άλλα ΥΚΩ και συναφή 

ενώ αν είμαι στο Γ1 και δεν προλάβω το Online θα έχω το ΚΟΤ με τις εκπτώσεις και την επιδότηση του κράτους, αλλά θα έχω και τις ρήτρες....

14 λεπτά πριν, flienky είπε

Υπάρχουν 2 προγραμματα το εντερ και το ονλινε. Το εντερ θα το κλεισεις στο καταστημα την τεταρτη με κοστος 0.10κάτι την kwh. Το ονλινε την δινει στα 0.95. Online δεν κανεις απο το καταστημα μονο απο το ebill και για αυτο δεν ξερω αν θα το προλαβεις.

Στο site της ΔΕΗ λέει χρέωση προμήθειας 0.17/Khw

1 λεπτό πριν, arcadian27 είπε

Αρα με το enter θα έχω ένα κανονικό λογαριασμό χωρίς ρήτρα με 10 λεπτα χρέωση την κιλοβατώρα, αλλά και όλα τα άλλα ΥΚΩ και συναφή 

ενώ αν είμαι στο Γ1 και δεν προλάβω το Online θα έχω το ΚΟΤ με τις εκπτώσεις και την επιδότηση του κράτους, αλλά θα έχω και τις ρήτρες....

σωστά

Μόλις τώρα, parlapipas25 είπε

Στο site της ΔΕΗ λέει χρέωση προμήθειας 0.17/Khw

μια χαρά είναι , όλοι αυτό τρέχουμε να προλάβουμε

πριν απαντήσει ο @HERTHANκαι φάει κανα ban , αν έχεις την καλοσύνη διάβασε απο χθες τα σχόλια

αν όχι(σεβαστό) τουλάχιστον  ενημέρωσέ μας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, korakios είπε

σωστά

μια χαρά είναι , όλοι αυτό τρέχουμε να προλάβουμε

πριν απαντήσει ο @HERTHANκαι φάει κανα ban , αν έχεις την καλοσύνη διάβασε απο χθες τα σχόλια

αν όχι(σεβαστό) τουλάχιστον  ενημέρωσέ μας

Elpedison μου είπε για 0.055 για αυτό ρωτάω

Επεξ/σία από parlapipas25
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Elpedison μου είπε για 0.05 για αυτό ρωτάω

+0,23 η ρήτρα στο πρόγραμμα που λες μείον 0,13 η κρατική επιδότηση (<300kw/μήνα η επιδότηση)

Επεξ/σία από korakios

8 λεπτά πριν, korakios είπε
10 λεπτά πριν, arcadian27 είπε

σωστά

Η Δεη τις ρήτρες τις βάζει και στα έναντι όπως κάνουν οι άλλοι ή μόνο στους εκκαθαριστικούς; 

Επίσης τις υπολογίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο...λέω μήπως στη Δεη είναι λίγο πιο συμαζεμένες και ζήσουμε να δούμε το φως της άνοιξης εφέτος...

Μόλις τώρα, arcadian27 είπε

Η Δεη τις ρήτρες τις βάζει και στα έναντι όπως κάνουν οι άλλοι ή μόνο στους εκκαθαριστικούς; 

σε εκκαθαριστικούς αλλά έχω δει και έναντι , περισσότερα εκεί

1 λεπτό πριν, arcadian27 είπε

Επίσης τις υπολογίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο...λέω μήπως στη Δεη είναι λίγο πιο συμαζεμένες και ζήσουμε να δούμε το φως της άνοιξης εφέτος...

όχι αλλά τα ίδια χάλια είναι όλοι , κατέβασε το excel της υπογραφής μου αν θες να συμπληρώσεις κιλοβατώρες ή απλά δες την καρτέλα με τα "Οικιακά με ρήτρα"

Καλησπέρα. 

Έχω κλείσει για Δευτέρα ραντεβού (θα δείξει αν θα έχει happy end) σε κατάστημα ΔΕΗ για να κάνω αίτηση για το home enter.

Έχω τυπώσει για να έχω μαζί μου:

- Ε1

- Ε9

- Ταυτότητα

- Τους 2 τελευταίους λογαριασμούς

- Τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για πριν τις 3/12

ο μετρητής μου είναι ψηφιακός, απλά να γράψω σε ένα χαρτί την ένδειξη;

Τι άλλο να έχω μαζι μου (πέρα από σταυρούς και κομποσχοίνια);

Παιδιά, χίλια συγνώμη, δεν είμαι τρολ, απλά λόγω ηλικίας και υποχρεώσεων δεν μπορώ να διαθέσω πολύ χρόνο. Διάβασα 15 σελίδες πίσω και άκρη δεν έβγαλα και το νήμα τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς. Είμαι στο ΔΕΗ My Home Enter ως 31-12-2022. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια; Για εμένα ισχύουν οι τιμές που έτρεχαν πριν ένα χρόνο κατά τη σύναψη του συμβολαίου ή εντάσσομαι στις νέες τιμές; Ευχαριστώ πολύ, μου αρκεί απάντηση δύο γραμμές για να καταλάβω τι παίζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...