Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello everyone, from Serbia. I registered here to ask you a question about Dei MyHome packages. I tried using google translate and reading your posts but I still don't understand.

I have a small studio in Olympic region and I am using it only during spring and summer. Rest of the year consumption is 0kWh. Should I start using one of the MyHome packages for cheaper bills? I have MyHomeOnline and MyHomeEnter packages offered.

Thank you.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με οικιακό τιμολόγιο Γ1Ν και κατανάλωση περίπου 5000 ΚWh το τετράμηνο ( απο τις οποίες οι 1000 νυχτερινές) αξίζει να πάω σε My Home Enter; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fragma είπε

Με οικιακό τιμολόγιο Γ1Ν και κατανάλωση περίπου 5000 ΚWh το τετράμηνο ( απο τις οποίες οι 1000 νυχτερινές) αξίζει να πάω σε My Home Enter; 

Αν πχ το χρόνο καις 12000 και 2000 γλυτώνεις 150Ε με το enter ,αλλά δες και το άλλο θέμα μιας και μπορείς να γλυτώσεις πάρα πολλά παραπάνω.

Αν θες να παραμείνεις στη ΔΕΗ εννοείται βάλε το enter τουλάχιστον

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

Αν πχ το χρόνο καις 12000 και 2000 γλυτώνεις 150Ε με το enter ,αλλά δες και το άλλο θέμα μιας και μπορείς να γλυτώσεις πάρα πολλά παραπάνω.

Αν θες να παραμείνεις στη ΔΕΗ εννοείται βάλε το enter τουλάχιστον

ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ είχε νόημα.

Δημοσ.
Στις 29/1/2021 στις 7:24 ΜΜ, korakios είπε

Στο Γ1 της ΔΕΗ και στο Γ1Ν , αν περάσεις την κλίμακα των 2000Kw η χρέωση πως εφαρμόζεται ? Πχ με 2500Kw είναι

2000*Α + 500*Β ή

2500*Β

?????

Το δεύτερο.  Δηλαδή 2500(το σύνολο της κατανάλωσης)*B

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, idefixius είπε

Το δεύτερο.  Δηλαδή 2500(το σύνολο της κατανάλωσης)*B

Το πρώτο ισχύει, μίλησα σήμερα με τη ΔΕΗ και μου το επιβεβαιώσανε ότι η επιπλέον Kw πάνω από τις 2000 χρεώνονται με την παραπάνω τιμή, όχι όλες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ είχε νόημα.

Και πάλι έχει νόημα απο το να παραμείνει στο Γ1 και να μην πάει σε άλλον πάροχο γενικότερα

Τα 150Ε που υπολόγισα στο παράδειγμα είναι χωρίς το εκατοστάρι που έδινε μέχρι 31 Δεκεμβρίου

Δημοσ.

Eγώ βλέπω τους λογαριασμούς μου - αυτούς δηλαδή προ covid-19 που ίσχυε διαφοροποιημένη χρέωση ανάλογα με την κατανάλωση.

Αν τώρα που επανήλθε έχει αλλάξει κάτι, δεν το ξέρω αλλά και δεν το νομίζω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

μια ερώτηση γιατι τώρα άρχισα να ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο! Απ'οτι είδα μόνο ΗΡΩΝ δεν εχει δέσμευση συμβολαίου, ισχύει; Ειδα ΖΕΝΙΘ, NRG κτλ έχουν δέσμευση 24 μήνες!

Επίσης πολύ χοντρικά, αξίζει η διαδικασία να αλλάξω πάροχο έ; ΥΓ είμαι ιδιώτης με Γ1Ν, με μωρο στο σπίτι, οπότε πλυντήρια, φούρνοι, θερμοσίφωνες κτλ δουλεύουν πολύ!

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, leonidas_fs said:

μια ερώτηση γιατι τώρα άρχισα να ψάχνομαι για εναλλακτικό πάροχο!

Δημοσ.

Παιδιά έκανα αυτό τό πρόγραμμα (my home enter )2χρόνια διαφορά μηδαμινή δεν αξίζει.Είμαι δύο μήνες θέλω να φύγω θα έχω ποινή  στην διακοπή? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Nikos525tylis είπε

Παιδιά έκανα αυτό τό πρόγραμμα (my home enter )2χρόνια διαφορά μηδαμινή δεν αξίζει.Είμαι δύο μήνες θέλω να φύγω θα έχω ποινή  στην διακοπή? 

dehapoxvrhsh.png.cd5a508fca415f5fcfefbcaafbf86b06.png

100E λέει , βέβαια δεν ξέρω τι παίζει αν πήρες την προσφορά με τα 100Ε δωρο τι θα παίξει.

Edit: Με πρόλαβε ο Thresh :)

Αν νομίζεις οτι σε άλλον πάροχο θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος απο το πέναλτι αποχώρησης το σκέφτεσαι

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

dehapoxvrhsh.png.cd5a508fca415f5fcfefbcaafbf86b06.png

100E λέει , βέβαια δεν ξέρω τι παίζει αν πήρες την προσφορά με τα 100Ε δωο τι θα παίξει.

Αν νομίζεις οτι σε άλλον πάροχο θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος απο το πέναλτι αποχώρησης το σκέφτεσαι

Μόλις τώρα, Nikos525tylis είπε

Ok ευχαριστώ πολύ. Θα το κρατήσω ένα χρόνο και θα δω. Είναι πολλά 100 για αλλαγή τώρα

8 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ναι.

https://www.dei.gr/Documents2/MYHOMEENTER/myhomeenter_eidoroi102020.pdf

4. Καταγγελία σύμβασης.

Κοιτάς το πινακάκι.

Ευχαριστώ φίλε

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nikos525tylis είπε

Αν πήρες τα 100 ευρώ ήδη υπάρχει διαφορά... Δεν ξέρω εμένα με βόλεψε αρκετά γιατί έχω τρελές μονάδες. 1500 το λιγότερο το μήνα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...