Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρεπει να εκοψαν την εκπτωση που εδιναν σε καθε λογαριασμο εφοσον ηταν ηλεκτρονικος. Τον προηγουμενο μηνα ηταν 5 ευρω τωρα ειναι 0 ουτε καν το 1 δεν δινουν που εδιναν πριν. Για τσεκαρετε γιατι ισως ειναι μονο στο myhome enter.

Αφού είχαν ανακοινώσει ότι το ΔΩΡΟ αυτό (5€) ήταν ΜΕΧΡΙ τον ΔΕΚΈΜΒΡΙΟ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Αφού είχαν ανακοινώσει ότι το ΔΩΡΟ αυτό (5€) ήταν ΜΕΧΡΙ τον ΔΕΚΈΜΒΡΙΟ.

Ναι για το 5ευρω το μηνα το ξερω οτι ηταν μεχρι τελος 2020 ειχαν βγαλει και ανακοινωση. Αλλα εχει χρονια που εδιναν 1 ευρω σε καθε λογαριασμο. Αυτο δεν ηξερα οτι θα κοπει ουτε εχουν βγαλει καποια ανακοινωση. 

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι για το 5ευρω το μηνα το ξερω οτι ηταν μεχρι τελος 2020 ειχαν βγαλει και ανακοινωση. Αλλα εχει χρονια που εδιναν 1 ευρω σε καθε λογαριασμο. Αυτο δεν ηξερα οτι θα κοπει ουτε εχουν βγαλει καποια ανακοινωση. 

Έχεις δίκιο να έχεις μπερδευτεί αλλά αυτό έχει σταματήσει από το καλοκαίρι. Για δες τον λογαριασμό του Αυγούστου !!!

ΥΓ. Απλά, επειδή και στην προηγούμενη καραντίνα (ΜΑΡΤΙΟ Μάιο) έδωσαν κάτι, έγινε λίγο γρίφος.

4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν μου είπατε για 934 μονάδες 143 ευρώ είναι οκ η τιμή; με το παλιό θα πλήρωνα λογικά παραπανω; 

ΟΧΙ, βέβαια !!!

4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχεις δίκιο να έχεις μπερδευτεί αλλά αυτό έχει σταματήσει από το καλοκαίρι. Για δες τον λογαριασμό του Αυγούστου !!!

ΥΓ. Απλά, επειδή και στην προηγούμενη καραντίνα (ΜΑΡΤΙΟ Μάιο) έδωσαν κάτι, έγινε λίγο γρίφος.

ΟΧΙ, βέβαια !!!

Πολλά δηλαδή; 

ΟΧΙ, βέβαια !!!

Εισαι σωστος. Ειδα το λογαριασμο του Αυγουστου και δεν εχει καμια εκπτωση οποτε ηταν για λιγους μηνες τα 5 ευρω το μηνα. Οποτε κομπλε γιατι νομιζα οτι το εκοψαν μονο στους myhome enter.

8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν μου είπατε για 934 μονάδες 143 ευρώ είναι οκ η τιμή; με το παλιό θα πλήρωνα λογικά παραπανω; 

Εναντι η εκκαθαριστικο ειναι? 

Σε παλιοτερους λογαριασμους που βλεπω χωρις το myhome enter και χωρις την εκπτωση του ηλεκτρονικου εχω

Εναντι 140 ευρω με εκπτωση συνεπειας 7.38

Εκκαθαριστικο 162 ευρω

309 ευρω δηλαδη χωρις την εκπτωση συνεπειας για 1408KW. Τωρα με το myhomeenter ειμαι στα 237 ευρω αλλα οταν ερθει το εκκαθαριστικο θα ξερω ακριβως τι KW εκαψα και ποσο ειναι το συνολο. Με το myhome enter ειναι +6 ευρω το τετραμηνο απο το παγιο λιγο πιο φθηνη η KW μερας στα 10500 και μια μικρη εκπτωση με την παγια εντολη 2 ευρω το τετραμηνο βγαινει γιατι κραταει και η τραπεζα 40 λεπτα το μηνα.

KW μερας

1107x11058€

KW νυχτας 

301x07897€

Συνολο 1408KW

10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εισαι σωστος. Ειδα το λογαριασμο του Αυγουστου και δεν εχει καμια εκπτωση οποτε ηταν για λιγους μηνες τα 5 ευρω το μηνα. Οποτε κομπλε γιατι νομιζα οτι το εκοψαν μονο στους myhome enter.

Σε παλιοτερους λογαριασμους που βλεπω χωρις το myhome enter και χωρις την εκπτωση του ηλεκτρονικου εχω

Εκκαθαριστικο 162 ευρω

309 ευρω δηλαδη χωρις την εκπτωση συνεπειας για 1408KW. Τωρα με το myhomeenter ειμαι στα 237 ευρω αλλα οταν ερθει το εκκαθαριστικο θα ξερω ακριβως τι KW εκαψα και ποσο ειναι το συνολο. Με το myhome enter ειναι +6 ευρω το τετραμηνο απο το παγιο λιγο πιο φθηνη η KW μερας στα 10500 και μια μικρη εκπτωση με την παγια εντολη 2 ευρω το τετραμηνο βγαινει γιατι κραταει και η τραπεζα 40 λεπτα το μηνα.

KW μερας

1107x11058€

KW νυχτας 

301x07897€

Συνολο 1408KW

Εναντι είναι... Πέρυσι ήμουν ανά δύο μήνες πληρωμή. Μάλλον πολλά είναι την πάτησα. 

Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Εναντι είναι... Πέρυσι ήμουν ανά δύο μήνες πληρωμή. Μάλλον πολλά είναι την πάτησα. 

Οχι ρε συ περιμενε να ερθει και το εκκαθαριστικο και θα βγαλεις ακρη ακομα δεν μπορεις με το εναντι γιατι χρεωνουν οσο θελουν στο τελος βγαινει η σουμα μαζι με την εκπτωση συνεπειας. 

• Like 1

15 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Πολλά δηλαδή; 

Είσαι ΟΚ !!!

16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εκκαθαριστικο 162 ευρω

KW μερας

1107x11058€

KW νυχτας 

301x07897€

Συνολο 1408KW

Έκανα και εγώ τέλος Δεκεμβρίου το myhome enter και η ερώτηση μου είναι αν δίνουμε ένδειξη 1 φορά το 4μηνο (όπως παλιά) η 3 φορές !!!

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι ρε συ περιμενε να ερθει και το εκκαθαριστικο και θα βγαλεις ακρη ακομα δεν μπορεις με το εναντι γιατι χρεωνουν οσο θελουν στο τελος βγαινει η σουμα μαζι με την εκπτωση συνεπειας. 

Όταν βγαίνει το πληρώνω αμέσως Αντε να δούμε. 

Είσαι ΟΚ !!!

Έκανα και εγώ τέλος Δεκεμβρίου το myhome enter και η ερώτηση μου είναι αν δίνουμε ένδειξη 1 φορά το 4μηνο (όπως παλιά) η 3 φορές !!!

3 εναντι στη σειρα ερχονται και στον τεταρτο ερχονται και μετρανε της ΔΕΔΔΗΕ. Και η εκπτωση συνεπειας μαλλον θα ερθει στον πρωτο εναντι μετα το εκκαθαριστικο αλλα δεν ειμαι σιγουρος θα δουμε τον επομενο μηνα. 

Κάποιος να πει στον άνθρωπο οτι για να υπολογίσεις την κιλοβατώρα κοιτάς το πεδίο "προμήθεια ρεύματος" και όχι ΕΡΤ, δημοτικά τέλη, ρυθμιζόμενες

2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Όταν βγαίνει το πληρώνω αμέσως Αντε να δούμε. 

Κανε παγια εντολη ειδικα αν καις πολλα KW θα συμφερει αρκετα. Εγω με 1500kw το τετραμηνο οπως με βαζουν στα τελευταια εναντι με βγαζει 80-90 λεπτα εκπτωση απο την παγια. 40 θελει η τραπεζα αλλα εχεις και την ξεγνοιασια οτι θα τραβηξουν τα λεφτα αυτοματα μια μερα πριν τη ληξη του λογαριασμου. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

3 εναντι στη σειρα ερχονται και στον τεταρτο ερχονται και μετρανε της ΔΕΔΔΗΕ. Και η εκπτωση συνεπειας μαλλον θα ερθει στον πρωτο εναντι μετα το εκκαθαριστικο αλλα δεν ειμαι σιγουρος θα δουμε τον επομενο μηνα. 

Εσύ, ενδείξεις έδινες η δίνεις ?

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Κάποιος να πει στον άνθρωπο οτι για να υπολογίσεις την κιλοβατώρα κοιτάς το πεδίο "προμήθεια ρεύματος" και όχι ΕΡΤ, δημοτικά τέλη, ρυθμιζόμενες

Η αληθεια ειναι οτι σχεδον μισα-μισα πανε σε ρευμα-ερτ δημος κτλ νταβατζιλικια του κρατους. Η KW του ρευματος δεν ειναι ακριβη. Το θεμα ειναι και 0 KW να καψεις το τετραμηνο τις ταριφες του κρατους θα τις πληρωσεις οποτε η τιμη της KW βγαινει με την αφαιρεση των ταριφων. Ειναι κατω απο 15λεπτα ισως και πιο κατω δεν το εχω κανει ποτε μαζι με το νυχτερινο.

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Εσύ, ενδείξεις έδινες η δίνεις ?

Οχι ουτε εδινα ουτε δινω. Ερχονται μια φορα το τετραμηνο και μετρανε. Απλα πριν ανα διμηνο μια ερχονταν εναντι μια εκκαθαριστικος. Τωρα εχουμε 3 σερι εναντι και ο τεταρτος που μετρανε εκκαθαριστικος. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...