Joe22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 12:25 ΜΜ, Joe22 είπε Και οι ταυτότητες και οι φωτο του μετρητή ως pdf? Τελικά και ως αρχεία εικόνας "ανεβαίνουν" απλά χρειάζονται "αποθήκευση" πρώτα...
korakios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 3:10 ΜΜ, leotzian είπε Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς για το Home Online 1 ) Η πάγια εντολή μέσω πιστωτικής η μέσω χρεωστικής έχει πάγια χρέωση στην Alpha bank? 2) O λογαριασμός είναι μηνιαίος, είναι υποχρεωτική η καταχώρηση μέτρησης κάθε μήνα η μπορώ να αφήσω αν θέλω να περνιέται η μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ κάθε τετράμηνο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων https://www.insomnia.gr/search/?q=πάγια χρέωση&item=745862&type=forums_topic&sortby=newest&search_and_or=and (11ο αποτέλεσμα περίπου) https://www.insomnia.gr/search/?&q=καταμέτρηση υποχρεωτική&type=forums_topic&item=745862&search_and_or=or&sortby=newest (6ο αποτέλεσμα περίπου)
PedroG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Πρόσφατα μπήκα μετά από υπόδειξη φίλων εδώ στο online ΔΕΗ. Μου ζήτησε η μητέρα μου να πληρώνει αυτόματα αλλά δίχως να μπει στο παραπάνω μηνιαίο πρόγραμμα.... Ξέρει κανείς αν γίνεται με αυτόματη ανάληψη ή πρέπει να μπει υποχρεωτικά στο on line?
ekrepali Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2021 στις 5:48 ΜΜ, PedroG είπε Πρόσφατα μπήκα μετά από υπόδειξη φίλων εδώ στο online ΔΕΗ. Μου ζήτησε η μητέρα μου να πληρώνει αυτόματα αλλά δίχως να μπει στο παραπάνω μηνιαίο πρόγραμμα.... Ξέρει κανείς αν γίνεται με αυτόματη ανάληψη ή πρέπει να μπει υποχρεωτικά στο on line? Γιατί να μη μπει στο online, προτιμάει να πληρώνει ρήτρα αναπροσαρμογής στο Γ1 που κοντεύει να φτάσει 0.30 η τελική τιμή; Βάλτην στο online, ενεργοποίησε πάγια εντολή, μηναίο λογαριασμό, ηλεκτρονικό λογαριασμό κι άστην στον αυτόματο πιλότο για 6 μήνες αρκεί να έχει λεφτά στη τράπεζα. Μετά αν γίνουν αυξήσεις εδώ είμαστε, θα δούμε τι θα κάνουμε... όλοι στην ίδια μοίρα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από ekrepali 1
geofak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Γιατί προβληματίζεστε στο online με την πάγια;; Από τη στιγμή που θα πληρώνατε , υποθέτω, τον λογαριασμό πριν τη λήξη δεν έχει καμία διαφορά αν υπάρχει η πάγια ή όχι. Δηλώστε μια κάρτα που δεν χρησιμοποιείται τακτικά και πληρώστε κανονικά όπως θα πληρώνατε αν ησαστε οπουδήποτε.
HERTHAN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 6:01 ΜΜ, geofak είπε Γιατί προβληματίζεστε στο online με την πάγια;; Από τη στιγμή που θα πληρώνατε , υποθέτω, τον λογαριασμό πριν τη λήξη δεν έχει καμία διαφορά αν υπάρχει η πάγια ή όχι. Δηλώστε μια κάρτα που δεν χρησιμοποιείται τακτικά και πληρώστε κανονικά όπως θα πληρώνατε αν ησαστε οπουδήποτε. Δεν ειναι τοσο απλο κι ευκολο για ολους να γινει κατι τετοιο.Υπαρχουν αρκετοι λογοι που μπορω ν'αναλυσω γιατι δεν γινεται να κανει καποιος παγια.Οχι γιατι δεν θελει αλλα γιατι δεν μπορει. Κι εγω για παραδειγμα ακομη και στο ονομα μου να ηταν η παροχη δεν θα μπορουσα.Τα τελευταια 13 χρονια δεν μπορω για διαφορους λογους.Και λογικα μπορει να μην μπορεσω και ποτε.Δεν ειναι απλο.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Εγω αρχες του μηνα μπορω. Μετα τις 15 του μηνα οχι. Στραγγα η καρτα μετά. Αλλα θα τα βολεψω. Αρκει να μπω στο πρόγραμμα. 1
Fallen333 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 @korakios, @HERTHAN, @ekrepali,,, χαρά στο κουράγιο σας!!!
ExTaCy1337 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις πήρα ρεύμα παλικάρια! Αίτηση επανηλεκτροδοτησης 4/11 από το econtract. 8/11 τηλεφωνικα επιβεβαίωση στοιχείων 9/11 ήρθε το email και έστειλα δικαιολογητικά. 17/11 ήρθε SMS ότι η δεδηε θα έρθει σε 2 μερες 18/11 ήρθε η δεδηε σε μια μέρα! Εντωμεταξύ μετά από τηλέφωνο στις 16/11 ο αλλος μου είπε ότι "βλέπω ότι κάποιο έγγραφο λείπει δνε σου έστειλαν Mail? Να το ακυρώσω αν είναι και να το κάνω τηλεφωνικά" ιδέα δεν έχουν από το τηλέφωνο...οποτε το άφησα και την επόμενη μέρα ήρθε SMS! Αμην! Γνωρίζει κάποιος πως και πότε θα πάρω ebill account? Και γιατί στην σελίδα του δεδηε βγάζει την παροχή απενεργοοοιημενη ενώ την πήγε στο 6 από το 5 (τελευταίο ψηφίο). Edit: τώρα δείχνει οκ το πιστοποιητικό αλλά το έβγαλαν στο όνομα μου σαν ενοικιαστής έχω θέμα; λολ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από ExTaCy1337
Dante80 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2021 στις 9:54 ΜΜ, ExTaCy1337 είπε Γνωρίζει κάποιος πως και πότε θα πάρω ebill account? Και γιατί στην σελίδα του δεδηε βγάζει την παροχή απενεργοοοιημενη ενώ την πήγε στο 6 από το 5 (τελευταίο ψηφίο). Πάρτους τηλέφωνο σήμερα, και ζήτα τον "κωδικό εταίρου" σου. Με αυτόν, πήγαινε και άνοιξε λογαριασμό e-bill. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Dante80 1
Lanike71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ενεργοποιήθηκε το MyHomeOnline τελικά, μετά από 3-4 εργάσιμες. Δε ζητήθηκαν χαρτιά, δεν ενημέρωσαν καν με μέιλ, δεν έστειλαν χαρτιά. Περίπου 2 μέρες χρεώθηκαν με τις νέες τιμές ( από τη στιγμή της αίτησης). Δε στέλνουν χαρτιά προς υπογραφή;
olddognewtricks Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Στο νέο μου Home Enter έλαβα και πρώτο λογαριασμό, με επιτυχή καταχώρηση από εμένα μηνιαίας ένδειξης μέσω του ebill. Δηλαδή σωστά λειτουργούν σε όλα μέχρι στιγμής.
GREGORYMO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/11/2021 στις 7:43 ΠΜ, olddognewtricks είπε Στο νέο μου Home Enter έλαβα και πρώτο λογαριασμό, με επιτυχή καταχώρηση από εμένα μηνιαίας ένδειξης μέσω του ebill. Δηλαδή σωστά λειτουργούν σε όλα μέχρι στιγμής. Τι γράφει ? Εκκαθαριστικος η ΣΚΕΤΟ λογαριασμος ΧΩΡΙΣ ένδειξη που έδωσες ?
Dr. Gonzo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Με την ενεργοποίηση της "Πάγιας εντολής πληρωμή με χρήση κάρτας", ξέρουμε πότε πληρώνεται ο λογαριασμός; Δηλαδή πότε "τραβάνε" τα χρήματα από την κάρτα; Το ρωτάω γιατί σε 4 μέρες λήγει ο λογαριασμός και δεν έχουν πάρει ακόμη τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από motoboots,
Οδηγίες για την αφαίρεση του Green Pass.
Έχει προταθεί από Snoob
13 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση