Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν έχω καταλάβει καλά το OnLine αλλά και το Enter δεν έχουν ρήτρα αναπροσαρμογής;

Πια η διαφορά μεταξύ των δύο προγραμμάτων, έτσι όπως τα βλέπω το OnLine συμφέρει πιο πολύ, σωστα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 hour ago, ekrepali said:

Έτσι ακριβώς... είναι μπερδεγουει κατάσταση αλλα είναι συνεπείς στο μπαχαλο.

Επιτέλους όπως λέγαμε χθες σβήστηκαν όλα στο ebill. Μαζί με αυτά είχε σβήσει εντελώς το υπό επεξεργασία του online. Το ξανά ενεργοποίησα και ξανά είναι υπό επεξεργασία 🤣😂

16 λεπτά πριν, marmagia είπε

Επιτέλους όπως λέγαμε χθες σβήστηκαν όλα στο ebill. Μαζί με αυτά είχε σβήσει εντελώς το υπό επεξεργασία του online. Το ξανά ενεργοποίησα και ξανά είναι υπό επεξεργασία 🤣😂

Mη ξεχάσεις να ξαναενεργοποιησεις και τα υπόλοιπα αν δεν είναι ενεργοποιημένα. Πάγια εντολή, μηνιαίος λογαριασμός, ηλεκτρονικός λογαριασμός.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα σήμερα φάνηκε ενεργοποιημένο το online στο ebill μου, με ημερομηνία 14/11.

Φαίνεται είναι η μέρα που οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που ενημερώνουν το ebill είπαν να εργαστούν.

Επεξ/σία από alexmpl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω χάσει τη μπάλα με αυτά τα προγράμματα της ΔΕΗ.λοιπον εγώ καίω τετράμηνο περίπου 1700 με 2000 κιλοβατωρες.το νυχτερινό είναι περίπου οι 400με 500 κιλοβατώρες.εινακ το απλό γ1ν τριφασικό.

Ποιο από τα 2 θα ήταν ποιο οικονομικό γ τη τσέπη μ?

Η εγγύηση που είχα δώσει(130 ευρώ) επιστρέφεται?παραμένει όπως έχει?

Επεξ/σία από diver86

Καλησπέρα σε όλους και μπράβο για την όλη προσπάθεια για ενημέρωση.

Είμαι στην WnV (Home Low 1) και όπως καταλαβαίνεται μου πίνει το αίμα. Οπότε λέω να κάνω αίτημα για ΔΕΗ home online. Στο τέλος του μήνα κλείνω 8μηνο και η ρήτρα αποχώρησης μειώνεται στα 30 από τα 60 ευρώ.

Η ερώτηση είναι, αν γνωρίζει κάποιος, μπορώ να κάνω το αίτημα από τώρα και μέχρι να γίνει η μετάβαση να έχει συμπληρωθεί το 8μηνο ή να περιμένω καλύτερα και να το κάνω μετά;

Μετράει, αφού έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ και μέτα ή από την ημέρα που κάνεις το αίτημα στην ΔΕΗ;

Ευχαριστώ

Τελευταίος λογ.

image.png.bfd6e614e48e2bcc645ae2ba54b8b8da.png

1 hour ago, ekrepali said:

Mη ξεχάσεις να ξαναενεργοποιησεις και τα υπόλοιπα αν δεν είναι ενεργοποιημένα. Πάγια εντολή, μηνιαίος λογαριασμός, ηλεκτρονικός λογαριασμός.

Τα ξανά ενεργοποίησα και περιμένω ποτέ θα ενεργοποιηθεί το online 

8 λεπτά πριν, Joe22 είπε

Τα διάφορα έγγραφα ταυτότητες κλπ σε τι μορφή αρχείου τα «ανεβάζετε»?
Για κάποιο λόγο δε μπορώ να τα προχωρήσω…

PDF, κλείσε το adblock

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, esofron είπε

Καλησπέρα σε όλους και μπράβο για την όλη προσπάθεια για ενημέρωση.

Είμαι στην WnV (Home Low 1) και όπως καταλαβαίνεται μου πίνει το αίμα. Οπότε λέω να κάνω αίτημα για ΔΕΗ home online. Στο τέλος του μήνα κλείνω 8μηνο και η ρήτρα αποχώρησης μειώνεται στα 30 από τα 60 ευρώ.

Η ερώτηση είναι, αν γνωρίζει κάποιος, μπορώ να κάνω το αίτημα από τώρα και μέχρι να γίνει η μετάβαση να έχει συμπληρωθεί το 8μηνο ή να περιμένω καλύτερα και να το κάνω μετά;

Μετράει, αφού έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ και μέτα ή από την ημέρα που κάνεις το αίτημα στην ΔΕΗ;

Ευχαριστώ

Τελευταίος λογ.

image.png.bfd6e614e48e2bcc645ae2ba54b8b8da.png

Νομίζω πως μετράει από την στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ στείλει το αίτημα διακοπής/αλλαγής στην Watt&Volt, μαζί με την τελική μέτρηση στο ρολόι σου. Για να φτάσεις εκεί, θέλεις μια με δύο εβδομάδες περίπου από την στιγμή που θα κάνεις αίτηση online στην ΔΕΗ για αλλαγή παρόχου.

Στην δική μου περίπτωση (αλλαγή παρόχου από Watt&Volt σε ΔΕΗ Myhomeonline) η Online αίτηση έγινε στις 29 Οκτωβρίου, και η τελική μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ στις 12 Νοεμβρίου. Δεν ξέρω το κατά πόσο βοηθάει αυτό, αλλά σίγουρα δεν είναι στάνταρ. 

29 Οκτ - Αίτηση Online.

2 Νοε - Τηλ. από ΔΕΗ για επιβεβαίωση.

3 Νοε - Λήψη αίτησης σε e-mail, αποστολή e-mail με δικαιολογητικά.

4 Νοε - Επαναποστολή e-mail και λήψη επιβεβαιωτικού αποστολής.

12 Νοε - Μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ, Τηλ σε ΔΕΗ για κωδικό εταίρου, άνοιγμα λογαριασμού e-bill και αίτηση για Myhomeonline.

17 Νοε - έκδοση τελικού λογαριασμού Watt&Volt, ξανά αίτηση για Myhomeonline μέσω του e-bill.

18 Νοε - Ενεργοποίηση προγράμματος (με έναρξη στις 14-11-21).

Hope that helps.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1

2 ώρες πριν, vassar είπε

Αν έχω καταλάβει καλά το OnLine αλλά και το Enter δεν έχουν ρήτρα αναπροσαρμογής;

Πια η διαφορά μεταξύ των δύο προγραμμάτων, έτσι όπως τα βλέπω το OnLine συμφέρει πιο πολύ, σωστα;

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ.

44 λεπτά πριν, diver86 είπε

Έχω χάσει τη μπάλα με αυτά τα προγράμματα της ΔΕΗ.λοιπον εγώ καίω τετράμηνο περίπου 1700 με 2000 κιλοβατωρες.το νυχτερινό είναι περίπου οι 400με 500 κιλοβατώρες.εινακ το απλό γ1ν τριφασικό.

Ποιο από τα 2 θα ήταν ποιο οικονομικό γ τη τσέπη μ?

Η εγγύηση που είχα δώσει(130 ευρώ) επιστρέφεται?παραμένει όπως έχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ekrepali είπε

Άμεσα ενεργοποίησε το Online απ'το ebill, είναι το μοναδικό σταθερό πρόγραμμα που συνδιάζεται με ΚΟΤ.

Καλησπέρα

Καίμε 6000kwh ετησίως στο σπίτι.

Τουλάχιστον τόσες κάψαμε πέρυσι με 2 a/c και αφυγραντήρα,ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και κουζίνα παλαιου τύπου

Με σεβασμό στο νήμα, να ρωτησω το εξής:

• Στο my home enter/enter + δεν υπαρχει δυνατοτητα κοτ (κοινωνικου τιμολογιου)
  • Στο online - μεχρι καποιες kWh-, αν εισαι δικαιουχος παιρνεις την εκπτωση κοτ ?
  • Αν έχεις το online και υπερβείς την έκπτωση του ΚΟΤ ,αφαιρείται η έκπτωση για τις επιπλέον kWh και πληρώνεις μία μικρή αύξηση ? H μένει σταθερή στο 0.09€/kWh
  • Τέλος,το πιο σημαντικό να ξαναρωτήσω και εγώ και με συγχωρείτε

O κακός χαμός για τις αυξήσεις αναφέρεται σε ρήτρα αναπροσαρμογής της τιμής της kWh.

Στο online κλειδώνει η τιμή για 24 μήνες στο 0,09€ no matter what?

Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από kariolikos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kariolikos είπε

Με σεβασμό στο νήμα, να ρωτησω το εξής:

• Στο my home enter/enter + δεν υπαρχει δυνατοτητα κοτ (κοινωνικου τιμολογιου)
  • Στο online - μεχρι καποιες kWh-, αν εισαι δικαιουχος παιρνεις την εκπτωση κοτ ?

Στο online κλειδώνει η τιμή για 24 μήνες στο 0,09€ no matter what?

52 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αν έχεις το online και υπερβείς την έκπτωση του ΚΟΤ ,αφαιρείται η έκπτωση για τις επιπλέον kWh και πληρώνεις μία μικρή αύξηση ? H μένει σταθερή στο 0.09€/kWh

δεν έχει έκπτωση συνέπειας το online

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...