Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι δεν ηρθαν εκκαθαριστικοι αυτο το μηνα? Γραφει ενδειξη ΔΕΔΔΗΕ βαριουνται ακομα και να ερθουν να μετρησουν πια μια φορα το τετραμηνο? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 λεπτά πριν, physnik είπε

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δηλώσω, στο ΔΕΗ myrewardsMiles, αριθμό λογαριασμού Miles+Bonus που ανήκει σε άλλον και όχι σε αυτόν που εκδίδεται ο λογαριασμός ρεύματος; 

Ναι γίνεται

• Like 1

Εδώ και κάποιους μήνες έχουν ξεκινήσει να βγάζουν λογαριασμό κάθε μήνα. 
Εν τω μεταξύ ο λογαριασμός πληρώνεται μέσω πάγιας εντολής εδώ και 10+ χρόνια. 
Μου επιστρέφουν και ένα ποσό γιατί από λάθος ΔΕΝ μου χρέωναν για ένα διάστημα νυχτερινό ( η ιστορία αυτή πριν 4 χρόνια. Πριν κανά δίμηνο μου έστειλαν επιστολή και μ' ενημέρωσαν και έβγαλαν και έναν έκτακτο λογαριασμό (επιστρέφουν ένα ποσό) .

Με όλα αυτά έχει γίνει ένα μπάχαλο. Όλοι οι λογαριασμοί είναι λάθος μιας και πάντα υπάρχει ανεξόφλητο ποσό, το οποίο θα πληρωθεί αργότερα από την έκδοση του κάθε λογαριασμού, με την πάγια εντολή. 
Μετά λοιπόν από 3 μήνες, σήμερα χρεώθηκα με 11,34 €.

Εάν έχετε μπερδευτεί και δεν καταλαβαίνετε τίποτα, να σας πληροφορήσω ότι ούτε η υπάλληλος εξυπηρέτησης της ΔΕΗ μπόρεσε να μου εξηγήσει τί συμψηφισμό λογαριασμών αφορά το 11,34 € !!!!
Ένα μπάχαλο ! 
Εν τω μεταξύ πριν λίγο έκανα και το πρόγραμμα myHome Online. 
Ελπίζω να πάνε όλα καλά ......

ΛΟΓ_ΣΜOI  ΙΑΝ-ΙΟΥΝ 2024.jpg

• Like 1

38 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γιατι δεν ηρθαν εκκαθαριστικοι αυτο το μηνα? Γραφει ενδειξη ΔΕΔΔΗΕ βαριουνται ακομα και να ερθουν να μετρησουν πια μια φορα το τετραμηνο? 

Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις;  Δεν ήρθαν από τον Δεδδηε; 

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις;  Δεν ήρθαν από τον Δεδδηε; 

Δεν ηρθαν πρωτη φορα τωρα τι γινεται δεν ξερω

Screenshot-1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Arkin είπε

Screenshot-1.png

υπαρχει μια περιπτωση να ερθουν τελος του μηνα αυτην την φορα και απο εδω και περα,συνηθως ετσι γινεται  στους περισοτερους οποτε να εισαι και εσυ μαζι.

3 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Μπορεί κάποιος να τα δει και να μου εξηγήσει τι ακριβώς έγινε;

Επίσης θέλω να πάω στο Enter αλλά βλέπω δεν έχει επιλογή από τη σελίδα. Τηλέφωνο στο 8009001000; Ή κάπως αλλιώς;

Περίοδος Κατανάλωσης 25/04/2024-28/05/2024

Screenshot2024-06-18at7_41_08PM.png.ffda2caf292e1df17504ea123bb2326a.png

Περίοδος Κατανάλωσης 27/12/2023-28/05/2024

Screenshot2024-06-18at7_41_57PM.png.5c2a3de24b95b8608ea66f8294386a40.png

ο ενας δεν βρισκει εντερ ο αλλος δεν βρισκει ονλαιν,εγω δεν βλεπω τα μιλια,οτι ναναι αυτο το σαιτ εχει γινει

Επεξ/σία από megapaixtaras
  • Haha 2

11 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

ενας δεν βρισκει εντερ ο αλλος δεν βρισκει ονλαιν,εγω δεν βλεπω τα μιλια,οτι ναναι αυτο το σαιτ εχει γινει

Πήρα τηλ μου είπε ότι το εντερ πλέον δε θα γίνεται ηλεκτρονικα παρά μόνο τηλεφωνικά και σε κατάστημα. Εμένα βέβαια μου φαινεται bug στο σάιτ κ η δικαιολογία αστεία αλλά τεσπα 

• Like 1

1 ώρα πριν, Free Bird είπε

Εδώ και κάποιους μήνες έχουν ξεκινήσει να βγάζουν λογαριασμό κάθε μήνα. 
Εν τω μεταξύ ο λογαριασμός πληρώνεται μέσω πάγιας εντολής εδώ και 10+ χρόνια. 
Μου επιστρέφουν και ένα ποσό γιατί από λάθος ΔΕΝ μου χρέωναν για ένα διάστημα νυχτερινό ( η ιστορία αυτή πριν 4 χρόνια. Πριν κανά δίμηνο μου έστειλαν επιστολή και μ' ενημέρωσαν και έβγαλαν και έναν έκτακτο λογαριασμό (επιστρέφουν ένα ποσό) .

Με όλα αυτά έχει γίνει ένα μπάχαλο. Όλοι οι λογαριασμοί είναι λάθος μιας και πάντα υπάρχει ανεξόφλητο ποσό, το οποίο θα πληρωθεί αργότερα από την έκδοση του κάθε λογαριασμού, με την πάγια εντολή. 
Μετά λοιπόν από 3 μήνες, σήμερα χρεώθηκα με 11,34 €.

Εάν έχετε μπερδευτεί και δεν καταλαβαίνετε τίποτα, να σας πληροφορήσω ότι ούτε η υπάλληλος εξυπηρέτησης της ΔΕΗ μπόρεσε να μου εξηγήσει τί συμψηφισμό λογαριασμών αφορά το 11,34 € !!!!
Ένα μπάχαλο ! 
Εν τω μεταξύ πριν λίγο έκανα και το πρόγραμμα myHome Online. 
Ελπίζω να πάνε όλα καλά ......

ΛΟΓ_ΣΜOI  ΙΑΝ-ΙΟΥΝ 2024.jpg

Αφού έχεις ενεργή πάγια εντολή, μην αγχώνεσαι, θα χρεώνεσαι το ποσό όταν λήγει ο κάθε λογαριασμός.. τα υπόλοιπα μην σε πειράζουν λογικά δεν είναι ληξιπρόθεσμα. Ο μετρητής σου είναι μήπως νέο με ενσωματωμένο modem και sim, ώστε να τηλεμετράται ή αναλογικός;

48 λεπτά πριν, Arkin είπε

Screenshot-1.png

Με αυτά που ανεβάζεις φαίνεται να μην έχει γίνει καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ (εργολάβο) για αρκετούς μήνες, λογικά θα ενταχθείς στην μηνιαία καταμέτρηση το προσεχές διάστημα..., μήπως δεν υπάρχει πρόσβαση στον μετρητή ή είναι σε καμιά μονοκατοικία σε "δύσκολο" για αυτούς σημείο, οπότε δεν ασχολήθηκαν να περάσουν και δήλωσαν αδυναμία πρόσβασης ή οτιδήποτε άλλο; Ο μετρητής είναι αναλογικός ή από τους "έξυπνους";

Τα 50€ μπόνους εγγραφής για το Online αφαιρούνται από τις χρεώσεις προμήθειας μόνο στον 1ο λογαριασμό;

Γιατί στον επόμενο που ήρθε αφαιρεί το πιστωτικό υπόλοιπο από το σύνολο του λογαριασμού.

11 ώρες πριν, paylidis είπε

Πήρα τηλ μου είπε ότι το εντερ πλέον δε θα γίνεται ηλεκτρονικα παρά μόνο τηλεφωνικά και σε κατάστημα. Εμένα βέβαια μου φαινεται bug στο σάιτ κ η δικαιολογία αστεία αλλά τεσπα 

Εγω θυμαμαι κατι μεγαλους τιτλους σε σαιτ κ καναλια "αλλαγες με ενα κλικ" κλπ

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα κανει καταμέτρηση 3/6/24 και τωρα ήρθε ενας εκκαθαριστικος χωρίς να περάσει κανείς και είναι από 12/5/23-29/5/24

adffee959b432384700f5ecd18532691.png

Επεξ/σία από giannisww

1 ώρα πριν, econmis είπε

Τα 50€ μπόνους εγγραφής για το Online αφαιρούνται από τις χρεώσεις προμήθειας μόνο στον 1ο λογαριασμό;

Γιατί στον επόμενο που ήρθε αφαιρεί το πιστωτικό υπόλοιπο από το σύνολο του λογαριασμού.

Αν ο πρώτος λογαριασμός βγει πιστωτικός, το αρνητικό υπόλοιπο θα το δεις στον δεύτερο.

1 ώρα πριν, giannisww είπε

Ειχα κανει καταμέτρηση 3/6/24 και τωρα ήρθε ενας εκκαθαριστικος χωρίς να περάσει κανείς και είναι από 12/5/23-29/5/24

Πάρε τηλέφωνο.. Έδωσες ένδειξη εσύ στον Δεδδηε; Δεν πέρασαν.. Βρήκαν κλειστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας παρακαλω πολυ οποια καθοδηγηση εχετε ειναι χρησιμη!

εχω αιτηθει εδω και καιρο πανω απο 1 χρονο με τροπο που υπεδειξε φιλος την καταργηση του GREEN PASS.....Απεναντιας βλεπω οτι η ΔΕΗ αναιτια καταχρηστικα και φοροεισπρακτικα μου χρεωνει καθε μηνα 5 ευρω το μηνα χαρατσι χωρις να το επιθυμω και εχοντας αποστειλει σχετικο αιτημα φορμα! Αν δε κανω λαθος ειναι 5 Χ12 : 60 ευρω το χρονο δαπανη!                 GreenPass Home 5 

Μπορω να κανω οτιδηποτε???

σας ευχαριστω θερμα!

Δεν επιθυμω την λειτουργια GREEN PASS ποσο πιο απλα να το διατυπωσω στην κυρια ???

Επεξ/σία από PedroG

1 ώρα πριν, giannisww είπε

Κάντε ένα κόπο όσοι λέτε για πιστωτικούς εκκαθαριστικούς να διαβάσετε 4-5 σελίδες πίσω, λέμε πως είναι η πίστωση της σωστής έκπτωσης του 4All, δεν είναι καμιά καταμέτρηση..

1 λεπτό πριν, PedroG είπε

Σας παρακαλω πολυ οποια καθοδηγηση εχετε ειναι χρησιμη!

εχω αιτηθει εδω και καιρο πανω απο 1 χρονο με τροπο που υπεδειξε φιλος την καταργηση του GREEN PASS.....Απεναντιας βλεπω οτι η ΔΕΗ αναιτια καταχρηστικα και φοροεισπρακτικα μου χρεωνει καθε μηνα 5 ευρω το μηνα χαρατσι χωρις να το επιθυμω και εχοντας αποστειλει σχετικο αιτημα φορμα! Αν δε κανω λαθος ειναι 5 Χ12 : 60 ευρω το χρονο δαπανη!                 GreenPass Home 5 

Μπορω να κανω οτιδηποτε???

σας ευχαριστω θερμα!

Δεν επιθυμω την λειτουργια GREEN PASS ποσο πιο απλα να το διατυπωσω στην κυρια ???

Η κανονική χρέωση του είναι περίπου 1€ το μήνα,  τώρα για τα 5€ που λες εσύ αν θες ανέβασε ένα λογαριασμό να το επιβεβαιώσουμε.., ίσως να είναι όντως λάθος οπότε θα πρέπει να κάνεις αίτημα μέσω ΡΑΕ (απαντάνε σε 2 εργάσιμες) για τη διακοπή της υπηρεσίας green pass, καθώς και πίστωση του ποσού αν το χρέωναν λανθασμένα..

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...