Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, dasnowy είπε

Βγήκε έκτακτος με τις αναδρομικές εκπτώσεις του 4all αλλά δεν μπορώ να τον δω ακόμα. Διασταύρωσα όμως τις έκπτωσεις που χρωστάνε με το υπόλοιπο του λογαριασμού και ταιριάζουν.

image.png.78c6368512c3b6dbf9010911d9db0042.png

Μου ηρθε και εμενα -10 euro

Επεξ/σία από tedkats
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Είμαι σε Γ1 πρόγραμμα σε κλειστό σπίτι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί τους επόμενους μήνες. Μπορώ να μεταβώ στο 4all και να πάρω το 50ρικο? Έχει κάποια δέσμευση χρονικά? Γίνεται online ή πρέπει να καλέσω σε κάποιο τηλέφωνο? Ευχαριστώ για κάθε απάντηση που θα με γλυτώσει από το να διαβάσω 30 σελίδες πίσω.

4 λεπτά πριν, rakeesh είπε

Είμαι σε Γ1 πρόγραμμα σε κλειστό σπίτι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί τους επόμενους μήνες. Μπορώ να μεταβώ στο 4all και να πάρω το 50ρικο? Έχει κάποια δέσμευση χρονικά? Γίνεται online ή πρέπει να καλέσω σε κάποιο τηλέφωνο? Ευχαριστώ για κάθε απάντηση που θα με γλυτώσει από το να διαβάσω 30 σελίδες πίσω.

Μπορείς  και να ζητήσεις την διακοπή του ρεύματος.. Το καλυτερο.. Να μην πληρωσεις τίποτα.. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, rakeesh said:

ΗΡΩΝ Yellow Βenefit με 50 ευρώ δώρο (αίτηση μέσω econtract) και μηδενικό πάγιο για 6 μήνες.

ή

Elpedison Smart Zero με 30 ευρώ δωροεπιταγή Public και 50 ευρώ go4more (για συμβάσεις ως 21/6), επίσης μηδενικό πάγιο

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Alexcxvtr είπε

Μπορεί κάποιος, παρακαλώ, να βάλει τις τιμές μου στο Excel και να το δείξει με ένα σκρίνσοτ;

Δεν καταλαβαίνω σε ποια κελιά πρέπει να μπουν;

Είμαι σε 4all και θέλω να δω σύγκριση με άλλα προγράμματα.

Πάω στα ex-ante και έχει μόνο ένα κελί για κατανάλωση.

Παροχή 25άρα.

Εκκαθαριστικός Μάι-Σεπ 2023

920 kwh ημέρα

345 kwh νύχτας

Εκκαθαριστικός Σεπ 2023-Ιαν 2024

2417 kwh ημέρα

1071 kwh νύχτας

Εκκαθαριστικός Ιαν-Μάι 2024

1875 kwh ημέρα

781 kwh νύχτας

Κατεβάζεις το εξελ στον υπολογιστή ή στο κινητό σου. Πατάς την καρτέλα «Εξατομίκευση». Βάζεις την ισχύ παροχής σου 25 kVA. Βάζεις στην ημερήσια κατανάλωση 428 και στη νυχτερινή 181 kWh. Διαλέγεις αν θες τιμές με έκπτωση συνέπειας ή όχι. Μετά πας στις υπόλοιπες καρτέλες και βλέπεις τα αποτελέσματα.

3 ώρες πριν, rakeesh είπε

Το 4All δεν έχει δώρο 50άρικο. Μόνο τα σταθερά έχουν. Να μεταβείς στο Benefit της ΗΡΩΝ που έχει μηδενικό πάγιο και δώρο 50 € με e-contract.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

9 ώρες πριν, doomnx είπε

Κατεβάζεις το εξελ στον υπολογιστή ή στο κινητό σου. Πατάς την καρτέλα «Εξατομίκευση». Βάζεις την ισχύ παροχής σου 25 kVA. Βάζεις στην ημερήσια κατανάλωση 428 και στη νυχτερινή 181 kWh. Διαλέγεις αν θες τιμές με έκπτωση συνέπειας ή όχι. Μετά πας στις υπόλοιπες καρτέλες και βλέπεις τα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ πολύ.

Πώς βγαίνουν οι τιμές 428 και 181, αν επιτρέπεται;

3 ώρες πριν, Alexcxvtr είπε

Ευχαριστώ πολύ.

Πώς βγαίνουν οι τιμές 428 και 181, αν επιτρέπεται;

Μέσος όρος ανά μήνα με βάση αυτά που έδωσες. 

Άθροισμα ημερησίων / 12 = 428 ανα μήνα 

Αθροισμα νυχτερινών / 12 = 181 ανα μήνα 

• Like 1

2 ώρες πριν, physnik είπε

Μέσος όρος ανά μήνα με βάση αυτά που έδωσες. 

Άθροισμα ημερησίων / 12 = 428 ανα μήνα 

Αθροισμα νυχτερινών / 12 = 181 ανα μήνα 

Ευχαριστώ, φίλε μου.

• Like 1

Μου πίστωσαν 3,00 ευρώ που είναι για το μήνα Μάρτιο μόνο, και δεν εδωσαν τιποτα για τους μηνες Απριλιο - Μαιο που βγηκε ο έναντι. Ισως στο εκκαθαριστικό που θα βγει Αυγουστο να βάλουν και τα υπόλοιπα.

image.png.553ec8aa8a34f0ccd7ccaa9743635027.png

21 ώρες πριν, ekrepali είπε

ΗΡΩΝ Yellow Βenefit με 50 ευρώ δώρο (αίτηση μέσω econtract) και μηδενικό πάγιο για 6 μήνες.

ή

Elpedison Smart Zero με 30 ευρώ δωροεπιταγή Public και 50 ευρώ go4more (για συμβάσεις ως 21/6), επίσης μηδενικό πάγιο

χρειαζεται και φωτογραφια μετρητη για το econtract; 

Γιατί μου είναι δύσκολο να πάω στο χωριό μου μόνο για αυτό..

1 ώρα πριν, geo9419 είπε

Μου πίστωσαν 3,00 ευρώ που είναι για το μήνα Μάρτιο μόνο, και δεν εδωσαν τιποτα για τους μηνες Απριλιο - Μαιο που βγηκε ο έναντι. Ισως στο εκκαθαριστικό που θα βγει Αυγουστο να βάλουν και τα υπόλοιπα.

image.png.553ec8aa8a34f0ccd7ccaa9743635027.png

Αφού λέει από 2/1 έως 3/6, άρα για όλους τους μήνες.., πάντως πάρα πολλοί έχουμε ενταχθεί στην μηνιαία καταμέτρηση, εσύ που είσαι και βλέπω ένδειξη πελάτη για λογαριασμό που εκδόθηκε Ιούνιο;

17 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Αφού λέει από 2/1 έως 3/6, άρα για όλους τους μήνες.., πάντως πάρα πολλοί έχουμε ενταχθεί στην μηνιαία καταμέτρηση, εσύ που είσαι και βλέπω ένδειξη πελάτη για λογαριασμό που εκδόθηκε Ιούνιο;

Ο τελευταίος λογαριασμός είναι έναντι δεν εχουν επίσημη καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, The_Judas said:

χρειαζεται και φωτογραφια μετρητη για το econtract; 

Γιατί μου είναι δύσκολο να πάω στο χωριό μου μόνο για αυτό..

Στον ΗΡΩΝ όχι, αλλά ζητάει ενδείξεις

Επεξ/σία από ekrepali

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...