Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, motoboots είπε

Μπορείς. Αν πληρώσεις 4-5 εργάσιμες πριν την ημερομηνία λήξης, δεν θα τραβήξει από την πάγια. 

οκ thanks ουτε 1 λεπτο δε μου πηρε η αλλαγη σε online απο γ1ν

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, infini είπε

Μ εξαναπήραν τηλέφωνο από την ΔΕΗ για να αλλάξω από πράσινο σε μπλε σε σταθερή τιμή 0,125.

Μεχρι τέλος Ιουνίου ισχύει από ότι γράφουν τουλάχιστον το 50αρικο για τα 0.123 λεπτά δεν ειναι σίγουρο. Και στο 9μηνο φεύγεις αν θες χωρίς ρήτρα. Άρα 9μηνο συμβόλαιο όχι 12μηνο. Must αν θέλετε την ηρεμία σας με τις οποίες αυξήσεις δούμε τους επόμενους μήνες. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μεχρι τέλος Ιουνίου ισχύει από ότι γράφουν τουλάχιστον το 50αρικο για τα 0.123 λεπτά δεν ειναι σίγουρο. Και στο 9μηνο φεύγεις αν θες χωρίς ρήτρα. Άρα 9μηνο συμβόλαιο όχι 12μηνο. Must αν θέλετε την ηρεμία σας με τις οποίες αυξήσεις δούμε τους επόμενους μήνες. 

Με το Greenpass τι γίνεται εαν δεν το θέλουμε?

Μπορούμε και μέσω του deh app να γίνει ενεργοποίηση? 

Δημοσ.

Σε μένα έληξε (?) το παλιό καλό online στις 14/5.

Με κάλεσαν από ΔΕΗ αλλά τους είπα ότι θα κινηθώ μέσω του mydei αφού το σκεφτώ.

Δεν έκανα τίποτα και μέχρι σήμερα με έχουν ακόμα στο online (χωρίς ημερομηνία λήξης).

Εντωμεταξύ, εκδόθηκε λογαριασμός στις 24/5 και το σύνολο της κατανάλωσης έγινε με 0,096 και 0,076 για νύχτα και πάγιο 0,25€.

Εννοείται δεν το κουνάω μέχρι να το διορθώσουν (αν και όταν)

Δημοσ.
5 minutes ago, EchiDNA said:

Σε μένα έληξε (?) το παλιό καλό online στις 14/5.

Με κάλεσαν από ΔΕΗ αλλά τους είπα ότι θα κινηθώ μέσω του mydei αφού το σκεφτώ.

Δεν έκανα τίποτα και μέχρι σήμερα με έχουν ακόμα στο online (χωρίς ημερομηνία λήξης).

Εντωμεταξύ, εκδόθηκε λογαριασμός στις 24/5 και το σύνολο της κατανάλωσης έγινε με 0,096 και 0,076 για νύχτα και πάγιο 0,25€.

Εννοείται δεν το κουνάω μέχρι να το διορθώσουν (αν και όταν)

Έτσι έγινε και σε παροχή συγγενή πριν 1 μήνα. Σκέφτηκα να το αφήσω όπως είναι αλλά έπαιρναν συνέχεια για ανανέωση και για να μην γίνει open ξαφνικά, τελικά έκανα ανανέωση στο νέο online. 

Δημοσ.
Στις 27/5/2024 στις 12:40 ΜΜ, ventic139 είπε

Καλημερα σε ολους,

οι τιμες για κιτρινο, μεχρι μεθαυριο δε θα πρεπει να ανακοινωθουν;

16 ώρες πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά .

Εμείς που ήμαστε γ1 με κοτ τι κάνουμε? 

Κατανάλωση περίπου 240kw τον μήνα αλλά τώρα το καλοκαίρι θα δουλέψει και air condition.

16 ώρες πριν, dasnowy είπε

Τελικά πήγα στο online για να είμαι καλυμμένος τουλάχιστον για το καλοκαίρι.

Καλύτερα πήγαινε και εσύ στο online. Δε θα σου βγει και ακριβά με την έκπτωση του ΚΟΤ. 

Σου δίνω και παράδειγμα συγγενή με ΚΟΤ Β που του είπα να πάει στο online (ανανέωση από παλιό online με 0,096). Έχει 3100kwh το χρόνο. Με 0.123, το 50άρικο δώρο και τα 18 ευρώ λιγότερα πάγιο στους 12 μήνες, η χρέωση kwh θα του βγαίνει 0,056. Και αν βγει κάτι καλύτερο μετά τους πρώτους 9 μήνες, αλλάζεις χωρίς ρήτρα αποχώρησης. 

15 ευρω λιγοτερα στο παγιο απο 50 ειναι, αφου φευγεις στους 10 μηνες χωρις καμμια ρητρα.3.5 Χ 10= 35.. μικρη διαφορα βεβαια.με κοτ β συμφερει,θα παω και εγω μπλε. κιλοβατωρα με 0,123 και κοτ β μου  βγαινει 0,078,βαλε και τα 15 απο το παγιο μειον.

9 ώρες πριν, takoulou είπε

Κάνε κίνηση να βάλεις.. Χθές.. Έπρεπε να είχες.. Συμφέρει.. Τηλέφωνο στον Δεδδηε.. 

Κανένας δεν ξέρει τι θα παιχτεί.. Ίσως τσιμπήσουν οι τιμές.. Παίξε και εσύ με το  νυχτερινό.. 

αφου θα γινει μεσημβρινο ειπαν.

2 ώρες πριν, infini είπε

Μ εξαναπήραν τηλέφωνο από την ΔΕΗ για να αλλάξω από πράσινο σε μπλε σε σταθερή τιμή 0,125.

125 ειναι το εντερ,123 ειναι το ονλαιν.

12 λεπτά πριν, johnnyman είπε

μονο απο καταστημα απο οτι ειπαν τα παιδια και με επιμονη απο τον πρωτο μηνα γιατι το τρεναρουν με διαφορες δικαιολογιες. αυτο το διαπιστωσα και εγω σε καταστημα αν και μονο ρωτησα χωρις να εχω.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

μονο απο καταστημα απο οτι ειπαν τα παιδια και με επιμονη απο τον πρωτο μηνα γιατι το τρεναρουν με διαφορες δικαιολογιες. αυτο το διαπιστωσα και εγω σε καταστημα αν και μονο ρωτησα χωρις να εχω.

Πριν λίγες μέρες που σταμάτησα το greenpass δεν μου πήρε πάνω απο 2-3' η διαδικασία

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Μόνο κατάστημα και αν εκεί πετύχεις δεινόσαυρο (έτυχε σε μέλος) , myrae 

Δημοσ.

Μου απάντησε η ΔΕΗ στο myrae, όπου έστειλα σχετικά με τη μείωση έκπτωσης του 4all από 20% σε 10% ενώ παντού αναγράφουν έκπτωση 20%, πως το ελέγχουν και θα ακολουθήσουν διορθώσεις που θα αποτυπωθούν στον επόμενο λογαριασμό. 

Για να δούμε. 

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, korakios είπε

Μόνο κατάστημα και αν εκεί πετύχεις δεινόσαυρο (έτυχε σε μέλος) , myrae 

Βλέπω στο online έχει 3 μήνες δωρεάν.

Μετά τι γίνεται? Τι χρέωση έχει? 

Κόβετε μόνο μέσω καταστήματος? 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Μου απάντησε η ΔΕΗ στο myrae, όπου έστειλα σχετικά με τη μείωση έκπτωσης του 4all από 20% σε 10% ενώ παντού αναγράφουν έκπτωση 20%, πως το ελέγχουν και θα ακολουθήσουν διορθώσεις που θα αποτυπωθούν στον επόμενο λογαριασμό. 

Για να δούμε. 

Αν θες ανέβασέ μας την απάντηση.

Στις 27/5/2024 στις 11:05 ΠΜ, nikosbt είπε

αυριο θα παω σε καταστημα δεη απο πρασινο γ1ν  να παω σε μπλε online ξερεις κανεις αν χρειαζετε να εχω tipote χαρτια μαζι μου ?

Το online μέσω mydei.dei.gr

• Like 1
Δημοσ.

Στην φορμα εγγραφης του myΔΕΗ πως βαζεις το γ*μ*μενο το κινητο; Εχω δοκιμασει απο τοσους browsers, απο το app, εχω διαγραψει ολα τα cookies, εχω απενεργοποιησει το adblock, απολυτως τιποτα. Μολις φτασω στο σημειο να βαλω το κινητο δεν μπορω να πατησω μεσα, παταω στο μολυβακι που εχει και γινεται σαν refresh της σελιδας και βγαζει το κοκκινο μηνυμα οτι δεν βρεθηκαν τα στοιχεια κτλ κτλ.

Ειχα κανει πριν μηνες την ιδια διαδικασια (τοτε ειχα βαλει το κινητο) και μου εβγαζε, και τοτε, οτι δεν εχουν βρεθει τα στοιχεια. Εκανα την επικαιροποιηση των στοιχειων (οχι οτι ο πελατης ειχε αλλαξει στοιχεια βεβαια, αλλα σκεφτηκα καποια μ*λακια θα ειχε γινει αρχικα). Τιποτα. Παει πριν μια εβδομαδα ο πελατης σε καταστημα το λεει ολο αυτο και του ζητανε το εκκαθαριστικο, το παει (εντωμεταξυ το εκκαθαριστικο το ειχα ανεβασει και εγω στην επικαιροποιηση) και τωρα που παω να δοκιμασω μου κανει ολα αυτα. 

Μιλαμε για ενα ρολοι που ειναι στο ονομα της μανας μου κοντα 30 χρονια. Μηπως να τα χεσω ολα αυτα και να κανω νεα "συνδεση" και να περασω εκ νεου το ρολοι απο την μανα μου στην... μανα μου. Ποσο παει αυτο, 200-300€; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, doomnx said:

Αν θες ανέβασέ μας την απάντηση.

"Σε απάντηση της υπ’ αριθμό xxxxx ηλεκτρονικής αναφοράς, σχετικά με την παροχή με αριθμό xxxxxxxxxxx θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι πραγματοποιείται έλεγχος από τις αρμόδιες διευθύνσεις και θα ακολουθήσουν διορθώσεις σχετικά με την έκπτωση που λάβατε στο λογαριασμό σας το προσεχές διάστημα.

Η όποια διόρθωση θα αποτυπωθεί με την έκδοση νέου τιμολογίου στην παροχή σας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ"

Τους είχα γράψει να μου βάζουν και τις σωστές εκπτώσεις στους επόμενους λογαριασμούς αλλά δεν απάντησαν κάτι σχετικό. Τώρα πήγα στο σταθερό για τους επόμενους 9 μήνες οπότε δε με ενδιαφέρει αυτό. 

Επεξ/σία από dasnowy
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, dasnowy είπε

"

Σε απάντηση της υπ’ αριθμό xxxxx ηλεκτρονικής αναφοράς, σχετικά με την παροχή με αριθμό xxxxxxxxxxx θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι πραγματοποιείται έλεγχος από τις αρμόδιες διευθύνσεις και θα ακολουθήσουν διορθώσεις σχετικά με την έκπτωση που λάβατε στο λογαριασμό σας το προσεχές διάστημα.

Η όποια διόρθωση θα αποτυπωθεί με την έκδοση νέου τιμολογίου στην παροχή σας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ"

Καθυστερημένος υπάλληλος ή φθηνιάρικο ρομποτικό , αυτοματοποιημένο ήταν πάντως 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...